Nu mânca! Aruncă Sandvișul cu Gândaci la gunoi odată cu Masca!

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Câștigă tot mai mult teren o altă demență: mâncatul insectelor pentru salvarea planetei. Ca de obicei, prima țintă sunt din nou copiii.

Un editorial teribil de Laura Perrins pentru The Conservative Woman pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

Nu a fost de ajuns că au închis școlile timp de un an, că au pus măști copiilor și familiilor lor și că i-au amenințat că îi injectează cu un vaccin ARN-mesager de care nu au nevoie.

Acum, Elita îi pune pe copii să mănânce insecte.

Elita nu se mai mulțumește să vă facă praf finanțele și să lase generația viitoare înglodată în datorii de trilioane. A decis că „a mânca lapte, ouă și carne este o favoare pe care nu ne-o putem permite”, după cum a declarat George Monbiot la televiziunea publică irlandeză RTE.

Gata cu carnea, ouăle și laptele. A venit vremea să mâncăm insecte.

Copiii sunt principala țintă. BBC a scris despre Bug Farm din Țara Galilor, prima fermă de insecte comestibile din Marea Britanie:

„Bug Farm crede că încurajarea copiilor de a încerca să mânânce insecte comestibile ar putea spori atractivitatea acestora.”

Elinor Philp, care lucrează la Bug Farm, a declarat

„Copiii, în special, sunt foarte deschiși la minte, de aceea credem că împreună cu ei putem schimba mentalitățile pe termen lung.”

Ați observat probabil că fetișul „insectele ca hrană”este promovat de ceca vreme de presa mainstream.

Însă acum este prima dată când sunt vizați copiii. O face BBC sub forma programului de știri CBBC Newsround care este frecvent prezentat în școli.

Luna trecută, The Conservative Woman a informat despreproiectul de a se introduce insectele în meniul a patru școli din Țara Galilor.

Iată ce a spus Newsround despre acest subiect:

„Oamenii de știință de la Universitatea din Cardiff și de la Universitatea West of England doresc să încurajeze mai multe persoane să mănânce insecte – în special tineri – astfel încât insectele să devină o marte a alimentației noastre. În cadrul unor ore speciale, greierii, lăcustele, cosașii, viermii de mătase și viermii de făină vor fi propuși elevilor ca alternativă la alimentele tradiționale. Deoarece insectele reprezintă o sursă de proteine mai bogată și sunt mai benefice pentru planetă decât alimentele tradiționale, cum ar fi vita sau puiul.”

Și ați crezut că Vaccinismul e rău. Ideea ca școlile să promoveze acest extremism al insectelor, parte a extremismului climatic, în rândul copiilor este pur și simplu dezgustătoare.

În filmulețul Newsround, o Doamnă Bătrână și Drăguță, care te îmbie la biscuiții cu greieri și viermi de făină, ne spune: „copiii sunt foarte receptivi, găsesc asta (să mănânce insecte) foarte interesant, în timp ce mulți adulți se strâmbă de scârbă”.

Pentru că a mânca insecte ESTE scârbos, Doamnă Bătrână și Drăguță! Așa că ține-ți biscuiții scârboși cu greieri și viermi departe de mine, mulțumesc frumos!

Ați observat că, de fiecare dată când Elita vrea să promoveze un program, îi bagă în față pe Oamenii de Știință?

Oamenii de știință în domeniul schimbării climatice sunt la fel ca oamenii de știință din sănătate, iar în curând vom avea și oameni de știință în alimentație care să ne spună că este foarte bine să mâncăm insecte. Și că reacția noastră de dezgust este doar un construct social și religios. De aceea, trebuie să acceptăm insectele.

Rezistă în fața acestei propagande a insectelor, dragă cititorule!

Singura situație când copiii mănâncă insecte este atunci când pierd vreun pariu. Acest lucru este văzut printre copii ca o pedeapsă pentru cine încalcă o regulă sau nu se supune ierarhiei de gașcă.

Mâncatul insectelor este cu adevărat o pedeapsă, pentru că nu este nimic plăcut în asta, indiferent câte proteine ar avea.

Mâncatul insectelor este folosit pentru a umili delincventul.

De fapt, la copii, esența pedepsei o constituie UMILINȚA pe care o reprezintă mâncatul insectelor.

Este o muncă sisifică să schimbi acest sentiment înnăscut de scârbă, dar, așa cum cunosc eu Elita, cu siguranță va încerca.

Acum vom avea Alarmismul Alimentar mână în mână cu  Alarmismul Climatic, iar eternii oameni de știință ne vor spune că trebuie să mâncăm insecte pentru a salva planeta, pentru a-i salva pe săraci și pentru a împiedica un pârjol general.

Insectele vor fi noua mască – mânâncă insecte, pentru că dacă nu o faci înseamnă că ești un cetățean rău!

Consider că toate acestea – mâncatul insectelor, purtatul măștii, convingerea oamenilor că hăndrălăul în fustă e de fapt femeie – reprezintă încercarea Elitei de a UMILI masele.

A le ordona oamenilor să stea închiși în case, a promova ideea imbecilă că bărbații pot rămâne gravizi, sandvișul cu gândaci – Elita nu crede în nici una dintre ideile astea mai mult decât voi.

Însă ei vă pun conformismul la încercare: să vă menționați pronumele de gen la sfârșitul e-mail-ului, să mâncați insecte, să purtați mască, asemenea zarzavagiului lui Havel care își punea în vitrina aprozarului lozinca„Proletari din toate țările, uniți-vă!”.

Vor să vă umilească. Iar puterea supremă o vor dobândi atunci când vor reuși să vă facă să vă umiliți singuri.

Nu faceți asta! Aruncați sandvișul cu gândaci la gunoi odată cu masca!

Fiecare act de rezistență contează.


Acum, mergeți și mâncați o friptură!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Tic 23.07.2022 19:25
  Este bătaia de joc la modul propriu. Mai rămâne sa ne propună sa mâncăm fecale!
  Asa se distrează nemernicii care nu mai vibrează la nimic, fiindcă nu mai au NIMIC, sunt GOI dinăuntru, sunt morți, putrezi și doar asa mai mișcă. Precum broască secționata de la biologie care mișcă lăbuța la un stimul electric. Îmi pare rău de broscuta, dar eu asa am prins la biologie.
  Asa și zombi ăștia, fi-le-ar sămânța sterila. Citiți "Cronica de familie" a lui Petru Dumitriu, și veți vedea cum se distra tineretul protipendadei în perioada interbelica sau Calea Victoriei a lui Cezar Petrescu. Și încă acestea sunt doar palide exemplificări! Sau Oameni cu joben(Zaharia Stancu). Ți se face greață și îți vine să ii starpesti pe toți.
 • ioansperling 23.07.2022 22:03
  Chiar nu puteai sa te stăpânești cu fecalele? Le dai idei!
 • Mars.60 Stefan ► ioansperling 23.07.2022 22:55
  Pai in campaniile electorale shparlamentarii consuma la greu prin studiouri TV, deci nu e ceva nou!
 • ioansperling ► Mars.60 Stefan 27.07.2022 11:29
 • TOT DEGEABA 24.07.2022 08:42
  Constatam mereu ca se grabesc sa arunce in fata idei fara a efectua cu adevarat o analiza completa sub toate asoecte a problemei.
  In cazul de fata - dincolo de disconfortul si dificultatea adaptarii la noul regim alimentar - sunt cateva aspecte pecare nici nu le pomenesc:
  1) Care este impactul constririi si functionarii unei de acest profil, respectriv: consumul de energie si amprenta de carbon per ansamblu. Ca insectele - ca sa se inmulteasca eficient, au si ele nevoie de mancare specifica si mediu de viata adecvat, indiferent de variatiile climatice corespunzatoare, indiferent de amplasament.
  Ca doar n-or trai cu aer si la orice temperatura !
  2) Cate asmenea sunt necesare pentru a inlocui din punct de vedere caloric si cantitativ o ferma zootehica actaula ?
  3) Si poate cel mai important lucru:: Care este impactul asupra sanatatii oamenilor a caror buna functionare a sitemelor vitale este croita inca din preistorie pe cu totul altfel de hrana ?
  Am enumerat doar cateva dintre problemel reale ale mancatului de gandaci, pentru ca nu este doar vorba de scarba !!!
  Si pentru a vedea ca metoda trecerii cu vederea a adevaratelor probleme am sa amintesc aici - cateva opinii despre asigurarea de catre SUA a gazelor pentru Europa prin transportul cu vase cisterna peste ocanul Atlantic.
  Si acolo erau trecute cu vedera> costk transportuluipeste ocean, lipsa infrastructurii de descaracre (asa numitele terminale pentru gazelichefiate), gasirea unor amplasamente care sa nu prezinte riscuri pentru populatie,costul acestora si cat dureaza pana ce un asemenea treminal intra un functie. ISe adauga in plus caile de transport feroviar si sau rutier si de ce nu de conducte de transport si distributie.
  Acum cand criza este grava si va fi si mai crunta, mai vorbeste cineva depre aprovizionarea Europei cu gaze americane ?
  Dar e posibil sa se procedeze similar, respectiv: intai desfiintam fermele zootehnice (vezi Olanda) si apoi vedem noi ce-om face. Ca in bancul acela: intai le taie si apoi le numara !
 • DanielaBMED 25.07.2022 16:48
  Nu ne mai miram de nimic de la o vreme ! Ne servesc cu orice ”se prinde”, ca sa ne indobitoceasca ( de tot...) Si se prind multe de cei multi ! DA, conteaza orice fel de rezistenta la mizeriile servite de ”elita” mondiala. Of, ce le mai pasa lor ca... ”saracii n-au ce manca” ...!
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei