Nevaccinații, scoși vinovați pentru morții din pandemie într-un Memorandum privind înființarea unui Birou OMS la București special pentru Rafila. Claudia Marcu: DELIR LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

De Claudia Marcu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comportamentul ”odios” al românilor în pandemie este cel care a provocat moartea celor peste 60.000 de oameni. Aceasta este concluzia Ministerului Sănătății, strecurată aluziv într-un memorandum halucinant, în care se cere înființarea unui centru de excelență al Biroului Regional al OMS în România. De ce în România? Pentru că, după Bulgaria, aici s-a manifestat cea mai mare reticență față de vaccinarea Covid, o atitudine care trebuie cercetată și schimbată.

Organizația Mondială a Sănătății va înființa un centru de excelență al Biroului Regional European al OMS în România, probabil finanțat de țara noastră, cu ajutorul căruia să se facă un studiu asupra impactului elementelor comportamentale și culturale asupra sănătății populației. Mai exact, cercetările vor fi direcționate asupra înțelegerii mecanismelor gândirii românilor, care au dus la respingerea vaccinării Covid într-o proporție covârșitoare.

Citiți și Nici vaccin n-au injectat nici morții nu le miros! Ministerul Sănătății face pe prostul privind decesele subite dar vrea o „strategie” contra maladiei care lovește România mai tare ca Covidul sau cancerul: INFARCTURILE și AVC-urile

”Prin această inițiativă emblematică, OMS Europa intenționează să investească în înțelegerea perspectivelor care pot ajuta la construirea unei culturi a sănătății care să permită populației să facă alegeri sănătoase, în viața de zi cu zi și în modul în care utilizează serviciile de sănătate”, se arată în Memorandum. Obiectivele acestui centru de excelență al OMS sunt sprijinirea țărilor interesate, precum și a structurilor regionale și subregionale, pentru a identifica oportunități de adoptare și creare de bune practici în promovarea unei culturi a sănătății, elaborarea unui compendiu de bune practici pentru a face politicile, procesele, procedurile și reglementările adecvate cultural, centrate pe oameni și ușor de utilizat, cu accent deosebit pe includerea informațiilor despre experiența pacientului în elaborarea politicilor și înființarea unui centru de resurse pentru cercetările emergente privind factorii comportamentali și culturali care afectează comportamentul în ceea ce privește sănătatea.

Românii nu s-au conformat

”Pentru România, promovarea unei culturi a sănătății și a unei politici de prevenție este o temă prioritară pe agenda guvernamentală. Această prioritate derivă din incidența foarte mare a mortalității prevenibile, dar și din experiența recentă a pandemiei Covid-19, care a demonstrat consecințele devastatoare pe care comportamentul individual le poate avea asupra societății în general”, se precizează în Memorandumul Ministerului Sănătății. Comportamentul individual în această frază nu are alt înțeles decât reticența față de vaccinarea anti-Covid, manifestată de peste 60% din populație, sau chiar mai mult, din date neoficiale. Deci faptul că românii au refuzat să se vaccineze a provocat moartea celor peste 60.000 de oameni. Nu protocoalele morții din spitale, nu combaterea oricărui tratament care nu avea parafa UE, nu intubările pe bandă rulantă și nici oxigenul în exces administrat pacienților, ci refuzul vaccinării. Iar mortalitatea prevenibilă, evident, extrem de ridicată în România, nu este rezultatul unei educații sanitare precare a populației, cum se insinuează, ci a unui sistem de sănătate putred și inechitabil, pe care nimeni nu se obosește să-l schimbe din temelii.

Furnizor de expertiză

Deși o bună parte din banii PNRR pe sănătate vor intra în buzunarele experților OMS, care ne vor ajuta să implementăm reformele, Ministerul Sănătății susține că, prin acest centru de excelență, România poate deveni un furnizor de expertiză regional. ”Prin asigurarea unei platforme pentru consultări, instruire, dezvoltare de concepte, precum și furnizarea de lecții învățate, România poate acționa ca partener credibil în acest domeniu și poate deveni un pol de excelență pentru partenerii OMS”, se mai arată în Memorandum. Păi, dacă suntem atât de capabili, de ce mai plătim 21 milioane de euro din PNRR experților OMS?

Parteneriat NAȚIONAL

Citiți și Alis Popa: DRAGI VACCINAȚI,

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • dejuan 25.09.2022 04:17
    "Organizația Mondială a Sănătății va înființa un centru de excelență al Biroului Regional European al OMS în România, probabil finanțat de țara noastră, cu ajutorul căruia să se facă un studiu asupra impactului elementelor comportamentale și culturale asupra sănătății populației. Mai exact, cercetările vor fi direcționate asupra înțelegerii mecanismelor gândirii românilor, care au dus la respingerea vaccinării Covid într-o proporție covârșitoare."

    Javra de ... (puneti aici numele tuturor ministrilor sanatatii din pandemie, precum si al functionarilor de la Min.Sanatatii) vor sa manance o paine din "studierea" intelepciunii romanilor nevaxxati. Dar daca aceasta studiere va indrazni sa se transforme in silirea noastra sa ne vaccinam, ar fi bine sa-si schimbe meseria si.. dintii.
    Cel mai probabil vor da bani la consultantii McKinsey, care au nascocit strategia de obligare la vax in Franta, UK, si alte locuri unde acum vaccinatii pica precum mustele.
    Mai mult ca sigur vom vota AUR, avand in vedere cine se dovedeste a fi Rafila, o mare dezamagire.
  • Nick Cohen 25.09.2022 05:49
    60 000 ca la Revolutie !
  • Sophie 25.09.2022 22:00
    Pai ei au ce au cu numarul 6, si sa arate cine este in spatele acestor faimoase initiative pentru cei care mai au inca dubii.
  • Mircea Dragan 25.09.2022 10:24
    ''România poate acționa ca partener credibil în acest domeniu și poate deveni un pol de excelență pentru partenerii OMS”
    Lasa bre ca nu suntem noi miezul rezolvarii problemei. Mai bine afla cine a creat cov 19 si l-a eliberat si sa-i punem sa plateasca pagubele aduse economiei mondiale.
  • Mars.60 Stefan 7649 25.09.2022 18:23
    Corect! Daca iei urma banilor aceasta te duce fix la "mazar" si "fazar": Melinda si Hell's Gates!
    Astia doi in principal alaturi de ceilalti tartori s-au implicat si au facut ca toti dracii sa creeze, finanteze si patenteze tot ceea ce a fost posibil pt. a pune in practica cea mai mare inselare si crima din istoria umanitatii! Mai trebuie doar ca omenirea sa se trezeasca din "fermecarea" (era sa zic farmacia) draceasca si sa faca dreptate si curatenie pe toate planurile. Altfel se duce de rapa daca nu actioneaza. Dracii astia vicleni nu se potolesc doar prin proteste.
  • Andri 25.09.2022 10:45
    Tatuca klaus eat ze bugz era hotarat din 2021 sa ne educe, ca nu prea vroiam sa ascultam. Se tine de cuvant prin marionetele ciolaniste pe care le poseda de pe plaiul romanesc. Noi sa ne tinem de Domnul, stiind ca luptam direct cu Satana. Domnul sa ne miluiasca si sa-l trimita pe Arhanghelul Mihail sa ne pazeasca de acul si cursele satanei.
  • Andri 25.09.2022 13:09
    https://www.theepochtimes.com/government-creating-a-luciferase-mark-to-track-vaccinations-cdc-admits-myocarditis-risk_4728265.html
    Luciferoza din injectii si semnul Fiarei
  • Carbid 25.09.2022 14:45

    Păi cum vreti sa se ajunga la doza 7????
    vine razboiul, probabil, si nu mai apucă
    Spray-ați cerul cat puteți demonilor cu suflu ce sunteți!
    Sunteți disperați! Asa o sa crăpați toți, disperați... siin disperare veți petrece vesnicia...si veț avea baani muuulți!
  • Ananasha 05.10.2022 14:24
    Rafila - mare curva politica tradatoare alaturi de werner si toti ex ministrii sanatatii. Ei cat si OMSistii sa mearga direct la doi metri in pamant directia iadului. OMS nu are ce cauta/calca pe taram romanesc ca ni se aprind calcaiele si il ia dracu in regim de urgenta.
Ultima oră

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment. Inițiativa Mitropoliei Basarabiei de-a o restaura poate fi stopată de Mitropolia Moldovei, posesoarea terenului

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

17:55

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS! VIDEO

17:22

CONTROLUL INTERNETULUI. O legislație propusă în SUA ar putea deschide calea către implementarea globală a identificării obligatorii online sub pretextul verificării vârstei

16:37

Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

16:25

Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria București, despre problemele din Capitală, banii pierduți din PNRR, și averea fabuloasă a doctorului Cîrstoiu

15:17

Suceava ar putea avea un preot ca primar. Cătălin Axinte de la Biserica Sf. Mina va candida din partea AUR

14:46

Se retrage Cătălin Cîrstoiu? Gabriela Firea anunță că situația medicului va fi discutată în weekend

14:37

Fotografia anului 2024: O femeie din Gaza îmbrățișează corpul neînsuflețit al nepoatei sale

13:45

Episcopul înjunghiat la Sydney și-a revenit: ”Îl iert pe atacator. Îl iubesc și mă voi ruga pentru el” - VIDEO

13:13

Eugen Tomac este liderul PMP! Eurodeputatul a câștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

12:45

Cursuri de prim ajutor pentru firme, instituții de stat, instituții private și persoane fizice. Dr. Alexandru Radulian: Și copiii pot salva viața cuiva în nevoie!

12:29

Soroca, cetatea construită de Ștefan cel Mare, a fost restaurată - VIDEO

11:50

Zoe Dantes: Cine ne conduce?!

11:29

Premierul slovac: Aderarea Ucrainei la NATO ar duce la Al Treilea Război Mondial