Nevaccinații, scoși vinovați pentru morții din pandemie într-un Memorandum privind înființarea unui Birou OMS la București special pentru Rafila. Claudia Marcu: DELIR LA MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

De Claudia Marcu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Comportamentul ”odios” al românilor în pandemie este cel care a provocat moartea celor peste 60.000 de oameni. Aceasta este concluzia Ministerului Sănătății, strecurată aluziv într-un memorandum halucinant, în care se cere înființarea unui centru de excelență al Biroului Regional al OMS în România. De ce în România? Pentru că, după Bulgaria, aici s-a manifestat cea mai mare reticență față de vaccinarea Covid, o atitudine care trebuie cercetată și schimbată.

Organizația Mondială a Sănătății va înființa un centru de excelență al Biroului Regional European al OMS în România, probabil finanțat de țara noastră, cu ajutorul căruia să se facă un studiu asupra impactului elementelor comportamentale și culturale asupra sănătății populației. Mai exact, cercetările vor fi direcționate asupra înțelegerii mecanismelor gândirii românilor, care au dus la respingerea vaccinării Covid într-o proporție covârșitoare.

Citiți și Nici vaccin n-au injectat nici morții nu le miros! Ministerul Sănătății face pe prostul privind decesele subite dar vrea o „strategie” contra maladiei care lovește România mai tare ca Covidul sau cancerul: INFARCTURILE și AVC-urile

”Prin această inițiativă emblematică, OMS Europa intenționează să investească în înțelegerea perspectivelor care pot ajuta la construirea unei culturi a sănătății care să permită populației să facă alegeri sănătoase, în viața de zi cu zi și în modul în care utilizează serviciile de sănătate”, se arată în Memorandum. Obiectivele acestui centru de excelență al OMS sunt sprijinirea țărilor interesate, precum și a structurilor regionale și subregionale, pentru a identifica oportunități de adoptare și creare de bune practici în promovarea unei culturi a sănătății, elaborarea unui compendiu de bune practici pentru a face politicile, procesele, procedurile și reglementările adecvate cultural, centrate pe oameni și ușor de utilizat, cu accent deosebit pe includerea informațiilor despre experiența pacientului în elaborarea politicilor și înființarea unui centru de resurse pentru cercetările emergente privind factorii comportamentali și culturali care afectează comportamentul în ceea ce privește sănătatea.

Românii nu s-au conformat

”Pentru România, promovarea unei culturi a sănătății și a unei politici de prevenție este o temă prioritară pe agenda guvernamentală. Această prioritate derivă din incidența foarte mare a mortalității prevenibile, dar și din experiența recentă a pandemiei Covid-19, care a demonstrat consecințele devastatoare pe care comportamentul individual le poate avea asupra societății în general”, se precizează în Memorandumul Ministerului Sănătății. Comportamentul individual în această frază nu are alt înțeles decât reticența față de vaccinarea anti-Covid, manifestată de peste 60% din populație, sau chiar mai mult, din date neoficiale. Deci faptul că românii au refuzat să se vaccineze a provocat moartea celor peste 60.000 de oameni. Nu protocoalele morții din spitale, nu combaterea oricărui tratament care nu avea parafa UE, nu intubările pe bandă rulantă și nici oxigenul în exces administrat pacienților, ci refuzul vaccinării. Iar mortalitatea prevenibilă, evident, extrem de ridicată în România, nu este rezultatul unei educații sanitare precare a populației, cum se insinuează, ci a unui sistem de sănătate putred și inechitabil, pe care nimeni nu se obosește să-l schimbe din temelii.

Furnizor de expertiză

Deși o bună parte din banii PNRR pe sănătate vor intra în buzunarele experților OMS, care ne vor ajuta să implementăm reformele, Ministerul Sănătății susține că, prin acest centru de excelență, România poate deveni un furnizor de expertiză regional. ”Prin asigurarea unei platforme pentru consultări, instruire, dezvoltare de concepte, precum și furnizarea de lecții învățate, România poate acționa ca partener credibil în acest domeniu și poate deveni un pol de excelență pentru partenerii OMS”, se mai arată în Memorandum. Păi, dacă suntem atât de capabili, de ce mai plătim 21 milioane de euro din PNRR experților OMS?

Parteneriat NAȚIONAL

Citiți și Alis Popa: DRAGI VACCINAȚI,

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • d.juan 25.09.2022 04:17
  "Organizația Mondială a Sănătății va înființa un centru de excelență al Biroului Regional European al OMS în România, probabil finanțat de țara noastră, cu ajutorul căruia să se facă un studiu asupra impactului elementelor comportamentale și culturale asupra sănătății populației. Mai exact, cercetările vor fi direcționate asupra înțelegerii mecanismelor gândirii românilor, care au dus la respingerea vaccinării Covid într-o proporție covârșitoare."

  Javra de ... (puneti aici numele tuturor ministrilor sanatatii din pandemie, precum si al functionarilor de la Min.Sanatatii) vor sa manance o paine din "studierea" intelepciunii romanilor nevaxxati. Dar daca aceasta studiere va indrazni sa se transforme in silirea noastra sa ne vaccinam, ar fi bine sa-si schimbe meseria si.. dintii.
  Cel mai probabil vor da bani la consultantii McKinsey, care au nascocit strategia de obligare la vax in Franta, UK, si alte locuri unde acum vaccinatii pica precum mustele.
  Mai mult ca sigur vom vota AUR, avand in vedere cine se dovedeste a fi Rafila, o mare dezamagire.
 • Nick Cohen 25.09.2022 05:49
  60 000 ca la Revolutie !
 • Sophie 25.09.2022 22:00
  Pai ei au ce au cu numarul 6, si sa arate cine este in spatele acestor faimoase initiative pentru cei care mai au inca dubii.
 • Mircea Dragan 25.09.2022 10:24
  ''România poate acționa ca partener credibil în acest domeniu și poate deveni un pol de excelență pentru partenerii OMS”
  Lasa bre ca nu suntem noi miezul rezolvarii problemei. Mai bine afla cine a creat cov 19 si l-a eliberat si sa-i punem sa plateasca pagubele aduse economiei mondiale.
 • Mars.60 Stefan 7649 25.09.2022 18:23
  Corect! Daca iei urma banilor aceasta te duce fix la "mazar" si "fazar": Melinda si Hell's Gates!
  Astia doi in principal alaturi de ceilalti tartori s-au implicat si au facut ca toti dracii sa creeze, finanteze si patenteze tot ceea ce a fost posibil pt. a pune in practica cea mai mare inselare si crima din istoria umanitatii! Mai trebuie doar ca omenirea sa se trezeasca din "fermecarea" (era sa zic farmacia) draceasca si sa faca dreptate si curatenie pe toate planurile. Altfel se duce de rapa daca nu actioneaza. Dracii astia vicleni nu se potolesc doar prin proteste.
 • Andri 25.09.2022 10:45
  Tatuca klaus eat ze bugz era hotarat din 2021 sa ne educe, ca nu prea vroiam sa ascultam. Se tine de cuvant prin marionetele ciolaniste pe care le poseda de pe plaiul romanesc. Noi sa ne tinem de Domnul, stiind ca luptam direct cu Satana. Domnul sa ne miluiasca si sa-l trimita pe Arhanghelul Mihail sa ne pazeasca de acul si cursele satanei.
 • Zeta 25.09.2022 11:48
  Înființează la noi ptr că suntem mai slugi pupincuriști și oportuniști ca alții. Mă refer în principal la "autorități".

  "Clasamentul" pe worldometru la decese la milionul de locuitori este:
  1 Peru 6368 (cu 85% vax)
  2. Bulgaria 5518
  3. Bosnia 4982
  4. UNGARIA 4940 (cu 63% vax)- are cineva tupeul să înființeze mizerii la Orban?
  5. Macedonia 4573
  6. Muntenegru 4427
  7. Georgia 4255
  8. Croația 4168 (cu 55% vax)
  9. Cehia 3814 (cu 64% vax)
  10. Slovacia 3741 (cu 50% vax)
  11. România 3534
  12. Lituania 3531 (cu 67% vax)
  13. San Marino 3461 (cu 70% vax)
  18 grecia 3202 (cu 71% vax)
 • Pentru fiica mea 15.10.2022 22:53
  Asta este România, peste 200 000! Nici o gașcă de politicieni nu a scos în stradă cat a scos Sfânta Cuvioasa Paraschiva!!! Credeți ca gunoaiele astea care cică ne reprezintă, nu se cutremură!!!
 • Augusta 25.09.2022 12:26
  Nu suntem de acord ca organizatia mondiala a nesanatatii sa aiba sediu in Romania. Voi stiti ce inseamna asta? Teroare! Moartea libertatii! Moarte! Sa ne opunem cu totii!
 • Andri 25.09.2022 13:09
  https://www.theepochtimes.com/government-creating-a-luciferase-mark-to-track-vaccinations-cdc-admits-myocarditis-risk_4728265.html
  Luciferoza din injectii si semnul Fiarei
 • Carbid 25.09.2022 14:45

  Păi cum vreti sa se ajunga la doza 7????
  vine razboiul, probabil, si nu mai apucă
  Spray-ați cerul cat puteți demonilor cu suflu ce sunteți!
  Sunteți disperați! Asa o sa crăpați toți, disperați... siin disperare veți petrece vesnicia...si veț avea baani muuulți!
 • Cristache 25.09.2022 17:42
  Mare porc acest Rafila.iar papagalii din frutea PSD-ului l-au adoptat imediat ca pe ministrul lor pentru sanatate.
  Bravos natiune; după holocaustul împotriva jidanilor te-ai mai ales cu o etichetă internațională pe frunte pusă de această javra de om numit Rafila - eticheta de popor nevaccinat vinovat de uciderea a 60.000 de români în timpul Covidului.
  Vezi ciolacule pe cine ți l-ai tras lângă tine și l-ai făcut ministru în cabinetul la care participi alătului de iohanniSS?
 • Alex TG 25.09.2022 21:48
  Dupa farsa Covid sunt dovezi incontestabile ca OMS s-a comportat ca o structura mafiota, instrument al papusarilor mondiali de genul Bill Gates & Co., Gates dictand politicile mondiale sanitare care trebuiau implementate, el era Mama Omida in ce privea pandemia. El stia exact cand incepe urmatorul val, cati morti o sa fie etc. Deci in mod evident OMS era subordonat acestor "fundatii binevoitoare".

  Pe comunicatul de presa de pe site-ul Ministerului Sanatatii citim:

  "La propunerea Ministerului Sănătății, Guvernul României a aprobat în ședința de astăzi, 21 septembrie 2022, Memorandumul pentru aprobarea constituirii grupului de lucru interinstituțional pentru înființarea unui Centru de Excelență al Biroului Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) la București, în România."

  Adica, auzi, "la propunerea Ministerului Sanatatii" vor sa infiinteze acest Centru (mai folosesc si denumiri de-astea pompoase de genul: "centru de excelenta" care nu exprima mare lucru). Deci, oficiali din ministerul sanatatii se baga si ei in seama si propun ei crearea unui centru subordonat acestei structuri mafiote. Nu sugereaza asta ca, cel putin in Ministerul Sanatatii, la nivel inalt, OMS si-a plantat marionete si acestea se conformeaza instructiunilor de la centru? Nu dovedeste coruptie si manipulare, care continua sa se manifeste in Romania?

  Eu cred ca ar trebui sa ne opunem crearii acestui centru si sa solicitam MS sa isi schimbe retorica, pentru ca romanii nu au fost in nici un caz "odiosi" ci au fost foarte inteligenti ca nu s-au conformat. Ca sa nu mai spun ca foarte multi romani, in timpul si la sfarsitul pandemiei, si-au schimbat optica in ceea ce priveste religia si s-au apropiat mai mult de Dumnezeu, intelegand propagarea agresiva a raului in lume. Cunosc personal oameni, care erau aproape atei si s-au schimbat dramatic, in perioada pandemica. Aceasta apropiere a romanilor de Dumnezeu nu este pe placul satanistilor. Una dintre armele de atac pe aceasta latura este si Superteach (instrument al WEF), dupa cum a subliniat si activenews.
  Consider ca si infiintarea unui astfel de centru OMS in Romania este tot o arma impotriva romanilor si de aceea trebuie sa ne opunem acestei initiative.
 • Ananasha 05.10.2022 14:24
  Rafila - mare curva politica tradatoare alaturi de werner si toti ex ministrii sanatatii. Ei cat si OMSistii sa mearga direct la doi metri in pamant directia iadului. OMS nu are ce cauta/calca pe taram romanesc ca ni se aprind calcaiele si il ia dracu in regim de urgenta.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO