Nerozia Zilei: Vaccinați pentru orice - testul se exclude! Mâine și pe Facebook veți intra doar vaccinați! Cât se va mai strânge lațul?

De Părău Vlad  /  

Foto: captură Facebook

Foto: captură Facebook

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când Paștile se apropiau și Parlamentul European vota „facilitarea circulației” prin intermediul pașaportului de vaccinare care, de fapt, o interzice europenilor sănătoși dar nevaccinați, n-ați zis nimic - se poate trăi și fără să ieși din țară. Când Guvernul Cîțu a dat drumul la respirat fără mască în aer liber, dar v-a obligat în aerul liber din curtea școlii să prezentați adeverință de testare sau certificat de vaccinare ca să puteți participa la serbarea copiilor voștri, n-ați zis nimic - putem renunța și la serbare, ba chiar ne place să stăm pe după garduri. Când vi s-a spus că vaccinul conține libertate (nu celule de fetuși avortați și alte substanțe riscante) și dacă nu-l faceți, puteți să vă luați adio de la concedii și concerte, n-ați zis nimic - e mai ieftin să stai acasă ori să faci concediul pe la rude. Și, uite așa, i-ați obișnuit pe „ăștia” că abuzul poate să devină regulă - facă ei ce-or vrea, ne-om descurca noi cumva...

Dar, iată, privații o iau înaintea statului și au prins deja gustul impunerii și al excesului de zel. Ei nici măcar nu se mai complică să mimeze diversitatea de opțiuni, toate reductibile la același numitor comun - Covidul: vindecarea de Covid, testarea de Covid, vaccinul Covid. Nu, privații nu se mai încurcă în detalii - ori ești vaccinat, ori nu exiști. Iar prin asta fac mai repede și mai cu sârg să dispară fundamentul științific al triajului: evitarea infectării. Eliminând oameni certificați de sistem ca fiind „siguri” din punct de vedere epidemiologic - pe cei vindecați sau testați - , dar privilegiindu-i anume pe cei vaccinați, firmele nu se mai cramponează de aparențe. Nu sănătatea/siguranța d-voastră e scopul întregului tămbălău, ci vaccinarea cu serurile experimentale Covid. Mai mult, prefăcându-se că îi protejează pe cei vaccinați - deci „imunizați” - de restul lumii, mai fac să dispară încă un mit: eficiența vaccinării. De ce protecție suplimentară au nevoie vaccinații, după ce s-au „imunizat”?

Pornesc de la un fapt divers pentru a vă arăta că lipsa de reacție la implementarea abuzurilor a dus la generalizarea lor. Nu doar la graniță e nevoie să vă dovediți arianismul sanitar, nu doar la ocazii unice precum serbările sau spectacolele, ci s-a ajuns ca acest lucru să fie cerut pentru orice chichiță. Chiar și pentru participarea la o expoziție de vechituri electronice. În imagine aveți reclama unui privat care a organizat în București o petrecere cu holbare la universul aparatelor care făceau deliciul orășenilor de acum două decenii - jocuri TV, casetofoane și calculatoare desktop, telefoane cu butoane ș.a.m.d. Expoziția e deschisă la Romaero, pe Bulevardul Ficusului, de joi până sâmbătă. Intrarea vă costă să fiți vaccinați (cu certificat de vaccinare și buletin de identitate) și să achitați un bilet de 99 de lei. Accesul nu este permis nici unei alte categorii de persoane, în afara celor vaccinați. Dacă n-aveți nostalgii dintr-astea, o să ziceți: și ce-mi pasă mie? Dar aici vine partea cea mai tare: partenerii evenimentului sunt UniCredit, Kaufland, Becks și KISS FM. Deci, niște firme private din domeniul bancar, al comerțului cu amănuntul, al alimentelor și al presei. Deci cine pune banul e cel care impune politica. Necazul e că acești mahări sunt colegi de coterie cu toate celelalte bănci, supermarketuri, producători de alimente sau trusturi de presă. Și, de obicei, se iau unii după alții, exact cum au făcut și cu propaganda LGBT în „luna diversității”, când erau așa de multe firme raliate „Cartei Diversității” încât, hotărându-te să le tratezi cu boicot, te trezeai că nu mai ai de la cine să-ți faci cumpărăturile. 

Acum vă întreb: sunteți pregătiți să tăceți în continuare și, nevaccinându-vă, să renunțați la bani, alimente, comunicații, mass-media și divertisment? Până unde trebuie să mai coboare tentaculele dictaturii Covid ca să vă facă să nu mai priviți acest fenomen ca pe un „treacă-meargă, ne-om descurca noi cumva”? Cât mai acceptați să vi se taie din libertate până la a trage concluzia că așa nu se mai poate? 

PS: Sunt unii pe Facebook care așa de tare m-au certat că am criticat evenimentul respectiv încât cred că, dacă ar fi după ei, chiar și accesul la Internet (și la rețelele de socializare, implicit) ar trebui condiționat de dovada vaccinării. Dar să nu râdem, că nu se știe niciodată! Precedentul abuzurilor a fost creat - de mult! -, are susținători - o grămadă! - și se află în continuă dezvoltare - până la capăt.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • __ 26.06.2021 04:37
    vaccideologia postulează: pentru că nu (de)cedezi,  fără vaccinare te caută tornadele, cauzate tot de tine fiindcă  expiri prea multe noxe; până la proba contrarie.
    Nerozia o fi de fapt nevroză cauzată de iubitorii tainici de acupunctură.
  • INJECTIA FINALA 26.06.2021 06:45
    Excelent articol !
  • INJECTIA FINALA 26.06.2021 06:45
    Excelent articol !
  • mariusmioc 26.06.2021 11:52
    Îl citez pe C. J. Hopkins: „mulți dintre noi trăim cu iluzia că sîntem angajați într-o dispută rațională asupra faptelor (...). Nu este deloc așa. Faptele nu înseamnă absolut nimic pentru adepții sistemelor totalitare.
    Puteți arăta nou-normalilor ce fapte doriți. Puteți să le arătați cît de false au fost fotografiile cu oamenii morți pe stradă în China în martie 2020. Puteți să le arătați cît de false au fost proiecțiile cu ratele de mortalitate. Le puteți explica modul în care testele PCR dau rezultate false, cum oameni sănătoși erau considerați „cazuri” medicale. Le puteți arăta toate studiile privind ineficiența măștilor. Le puteți explica statisticile false despre „spitalizări” și „morți”, le puteți trimite articole despre „spitalele de urgență” nefolosite, despre ratele de mortalitate ajustate în funcție de vîrstă și populație care n-au fost neobișnuite, le puteți cita ratele de supraviețuire pentru persoanele sub 70 de ani, primejdiile și inutilitatea „vaccinării” copiilor. Nimic din toate acestea nu vor provoca nici cea mai mică diferență.
    (...)
    Aș putea continua și desigur o voi face, pe măsură ce ideologia „Nou-Normalului” va deveni noua noastră „realitate”, în următorii cîțiva ani. Ideea mea, în acest moment, este… că noi nu avem o dispută. Clasele conducătoare ale capitalismului global, guvernanții, mass-media corporatistă și masele Nou-Normale pe care le-au manipulat nu discută cu noi. Ei știu faptele. Știu că faptele le contrazic narațiunile. Nu le pasă. Nu au nevoie să le pese. Pentru că nu este vorba despre fapte. Este vorba despre putere.”
    https://mariusmioc.wordpress.com/2021/06/23/c-j-hopkins-construirea-realitatii-nou-normale/
  • balaurul de aur 27.06.2021 18:47
    Da, da , nu se lupta nimeni cu adevarurile sau logica sau bunul simt, e o lupta impotriva puterii. Toate neroziile si toate abuzurile lipsite de orice logica sau sustinere stiintifica, medicala, sanitara etc, toate aceste atacuri sint doar demonstratii de putere, de genul "eu fac ce vreau pentru ca pot", si vor intinde coarda pana la supunere orbeasca totala sau pana se va rupe coarda, nu stiu inca care dintre ele se va intampla curand. De prea multa vreme tine acest abuz. Cei care tinem piept sintem mult mai multi de cati se vad in media sau in spatiul public, aspectul asta este asul din maneca al nostru al celor care urasc mastile acestor psihopati.
  • JoeB 26.06.2021 19:44
    https://vaccineimpact.com/2021/after-300-million-injections-and-as-demand-wanes-fda-finally-issues-warning-on-mrna-covid-19-shots-for-heart-failure/
  • ubiquitouscreed 28.06.2021 10:14
    cunosc o grămadă de oameni care s-ar inocula cu serul antimolima doar pentru a nu pierde accesul la facebook.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)