NOUA NORMALITATE: Portarul austriac Heinz Lindner, diagnosticat cu cancer testicular, patinatoarea Piper Gilles, cancer ovarian, alt fotbalist, de 35 de ani, atac cardiac și coma indusă. DE CE? Parteneriat SportTim

De Mihai Comșulea | SportTim.Ro  /  

Portarul austriac anunță că a fost operat de cancer testicular (st). Ministrul austriac al Sănătății (dr) afirma în ianuarie 2022 că obligativitatea vaccinării cu seruri experimentale Covid îi va face pe austrieci să scape de lockdown-uri

Portarul austriac anunță că a fost operat de cancer testicular (st). Ministrul austriac al Sănătății (dr) afirma în ianuarie 2022 că obligativitatea vaccinării cu seruri experimentale Covid îi va face pe austrieci să scape de lockdown-uri

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nici geambașul gesepist nu-l mai linșează mediatic sistematic pe Djokovic pentru chibzuința acestuia de-a nu-și pune capac sistemului imunitar aidoma lui Nadal, nici la fel de inconștientul său coleg editorialist nu-l mai buzăre pe Kimmich să se înregimenteze „turmei” înțepaților.

Ci doar o mormântală tăcere totală în rândurile „campionilor presei sportive” de pe Dâmbovița în fața avalanșei asurzitoare a efectelor adverse vătămătoare sau chiar letale ale „noii normalități” pe pielea subiecților lor de-a căror grijă într-atât de mult le păsa în 2020-2021, tineri sportivi între timp îmbolnăviți ca urmare a așa-zisei „vaccinări sigure și eficiente ca unică soluție salvatoare” la pretextul sperietoare al pLandemiei Stupid-19, în traducere mai exactă o armă biologică de debilitare în masă printr-un mixaj imunotoxic nano-sintetic bio-robotic.

Nesfârșita listă a efectelor adverse editate de însăși comercianții produselor nocive ce țintesc profitul prin degenerarea și chiar eliminarea celui inoculat incluzând și autismul, autism manifestat acut și sever de presa sportivă bucureșteană în fața magnitudinii realist obiective a adevărului inconvenabil al consecințelor agravante ale înțepării, autism ignorant și insolent în fața tragediei atâtor tineri competitori cândva sănătoși și apți fizico-psihic pentru înalta performanță, între timp loviți în plan medical de pe urma „măsurilor” și serurilor proslăvite de geambașii crezului neabătut în „știință”, niște artiști în a-i fi băgat pe mulți în boală cu a lor „narațiune oficială”.

Curg gârlă veștile triste de pe toate meridianele, iar înțepații și la propriu și la figurat „de la centru” nu mai sar ca arși, „Mascați-vă!!”, „Distanțați-vă!!”, „Testați-vă!!”, „Vaccinați-vă!!”, ci doar tac mâlc ca măsură a micimii umane a lașului ticălos al zilelor noastre.   

Necesară este vigilenta conștientizare în regim de continuitate a opiniei publice vizavi de resortul cauză-efect al urmărilor adoptării așa-ziselor „măsuri de protecție și testare” dar mai ales a așa-zisei „vaccinări” – nici pe departe vorba despre vreo vaccinare, ci despre cu totul altceva, în ideea de-a nu mai fi repetate greșelile pripelii „pe fentă” la ora viitoarelor „pLandemii” pe cale de-a fi coapte de oculta satanică mondială prin cozile sale de topor, în ideea de-a detecta toxicitatea falsei „narațiuni oficiale” împroșcate contracost de-atâtea nume cu ceva aderență la public din spațiul mediatic și din social media carpatină.   

Să fi-avut cumva așa-zisul „CoVID” portarul reprezentativei Austriei, Heinz Lindner, atunci întreg corul drăcesc și posedat satanic al circului mediatic „sportiv” de pe malurile Dâmboviței s-ar fi sesizat numaidecât cu vârf și îndesat, întru întreținerea propagandei și manipulării de condiționare psihologică la traume a populației, dar așa, portarul în vârstă de 32 de ani al celor de la Sion și cu 36 de apariții din 2012 în naționala țării alpine suferind o operație testiculară ca urmare a cancerului de pe lista efectelor adverse „vaccinării” nespus încurajate verbal și în scris de la București, drama sa este trecută de-a binelea cu vederea într-o contrastantă discrepanță cu „grija” subită din 2020-2021 a mituiților „de la centru” în legătură cu binele sănătății publice, doar primasport.ro și news.ro catadicsind să pomenească laconic și identic câte ceva despre soarta „numărului 1”.   

Răul absolut al împingerii populației spre ser și ac a fost înfăptuit deja în 2021-2022 și prin asurzitoarele „trompete” ale portavocii mincinoase a „sistemului” ticăloșit, mass-media coruptă, cu a sa înfricoșare a opiniei publice prin agitarea la nesfârșit a „sperietorii” Stupid-19, pretext pentru „necesitatea” înțepării promovate asiduu în presa sportivă mioritică – dintr-o dată mare expertă științifico-medicală, iar la ora actuală doar se constată pagubele, una câte una, suferite rapid sau chiar subit de atâția și-atâția tineri competitori în floarea vârstei, pe „verde” la testele medicale pentru a efectua sport de performanță în regim de efort susținut, și totuși loviți de efectele adverse ale așa-zisei „vaccinări”, enumerate explicit de comercianții produselor distribuite contracost guvernelor țărilor lumii din dările contribuabililor, și nu gratuit, cum la fel de mincinos a fost lăsată impresia.

Totul a fost o imensă farsă la scară globală, iar suferința se extinde încet și sigur între recipienții „capsați”, dar, esențial de subliniat, și către cei neînțepați, contaminați prin transfecție de către aceste veritabile „bombe” biologice care-și fac treptat mendrele în sistemul imunitar colonizat al inoculaților sintetizați genetic pe calea ireversibilă spre macabrul transumanism, tot mai numeroase fiind veștile proaste din lumea arenelor, atâția și-atâția sportivi confruntându-se cu efecte adverse așa-zisei „vaccinări”.

Dacă mass-media are rolul său funest în împingerea lumii spre înțepare, păcat capital care i-a bătut ultimul cui în coșciugul moralității iremediabil pierdute și îngropate, manipulând decisiv populația pe o pistă nu doar falsă, ci periculoasă, vătămătoare și chiar letală, în schimb și suflarea sportivă are fără doar și poate partea sa de vină, colectivă și individuală, ca o lecție de viață ce s-ar dori a fi însușită ca pavăză pentru viitoare implacabile provocări similare, în sensul că n-a luat poziție și atitudine de grup în raport cu acceptul inoculării unor substanțe în organismul servindu-i atât de fidel pe terenul de joc, cu o doză sănătoasă de scepticism, ci s-a aruncat pripit „pe fentă” cu febrilitatea puerilă a celui nerăbdător „a reveni cât mai grabnic la normalitate”, o altă minciună persuasivă și abil ambalată a „sistemului”, momeală înghițită de mulți.

Într-o societate condiționată psihologic resortului „vreau acum și aici”, a gratificării instantanee, percepție pe fondul căreia oamenii nu puteau detecta implicațiile pe termen mediu-lung ale încuviințării înțepării, sub forma efectelor adverse care s-ar putea manifesta negativ în timp, ci se raportau strict la revenirea cât mai grabnică la „importantele” treburi curente, ale activității de zi cu zi, de parcă lumea sportului ar fi stat în loc pe vecie dacă nu s-ar fi inoculat, dar în schimb ar fi protestat în masă și și-ar fi apărat drepturile legitime la autodeterminare în privința opțiunilor legate de tratarea propriului organism. Ar fi „suferit” probabil câteva luni, opunându-se firesc unei „scheme de tratament” bombă biologică pe care stă etichetat clar ucidere în masă și genocid, după care, neînțepată, și-ar fi văzut din nou, rămânând sănătoasă, de propria activitate.

Căci sănătatea-i mai bună decât toate, dar așa, suflarea sportivă a cam pierdut în general două bătălii însă și războiul. O bătălie, prin a se lăsa din martie 2020 trasă pe tușă, fără activitate, la ațâțarea premeditată a „sperietorii” Stupid-19, pretext al înțepării populației. Apoi, o a doua bătălie, ulterioară, prin a se lăsa mânată pe pilot automat spre ser și ac, de astă dată, paradoxal, nemaiașteptând docil semnul de la „stăpânire” pentru a sta spășită în izolare ori la distanță întru respectarea așa-ziselor „măsuri” – de fapt nimic altceva decât condiționare psihologică la traumă, ci grăbindu-se „în turmă” spre inoculare. 

Mare pas greșit implicând pierderea… războiului, căci capsarea imunotoxică i-a destabilizat sistemul imunitar, excelent și autentic servant suveran al sportivului, periclitat de îmbolnăvire, cu consecințe nu doar pe termen scurt, ori chiar imediate, ci pe termen mediu-lung. Marea pierdere, că și-a periclitat prin așa-zisa „vaccinare” sistemul imunitar, pierdere irevocabilă și iremediabilă. Sportul cât de cât sănătos dinainte de decembrie 2020 nu mai este nicidecum la fel de viguros și stăpân pe situație după înțepări.

De fapt, suflarea sportivă, aidoma societății, a procedat în ultimii peste 3 ani exact pe dos de fiecare dată.

Inițial, prin a se lăsa fără o justificare reală „arestată la domiciliu” din martie 2020, când ar fi trebuit de fapt să-și continue jocul, căci Stupid-19 era doar o farsă de proporții globale, drept „sperietoare” pretext pentru insuflarea și ungerea mai lesne în mentalul colectiv a ideii că așa-zisa „vaccinare” ar fi „necesară ca unică soluție salvatoare”.

Ulterior, prin a-și da consimțământul pentru efectuarea periculoaselor inoculări, absolut deloc necesare, dar în mod cert toxice și nocive, vătămătoare cu efect subit, relativ rapid sau lent, debilitând „buletinul medical”, dar chiar și letale, cu consecințe tragice.

Citiți Politician Japonez: Am Făcut CANCER După Cele TREI VACCINĂRI! Kazuhiro Haraguchi luptă acum împotriva CENZURII PE INTERNET

Prea puțin însă diseminate acum de mass-media, cu mult, mult mai puțin în raport cu isteria pe care o întreținea în „pLandemie” pe seama unei farse cu „sperietoarea” CoVID la înaintare, iar chiar și dacă propagandiștii mituiți de pe Dâmbovița mai aleg după caz menționarea în treacăt a câte unei manifestări a efectelor adverse, pomenind într-adevăr când și când de câte-un alt fotbalist confruntându-se cu apariția unei forme de cancer, nici pomeneală s-o asocieze însă cumva cu cauza sa reală și indubitală, și anume așa-zisa „vaccinare”, subiect tabu.

E ca și cum tineri sănătoși pân-n decembrie 2020 ar fi firesc, normal și natural să se îmbolnăvească relativ rapid, nimic de suspectat. Cum nu se poate mai greșit.

În cazul lui Heinz Lindner, prezent cu Austria la UEFA Euro 2016, e limpede că anunțul din urmă cu două săptămâni în privința diagnosticării cu cancer la unul dintre testicule, fiind deja supus unei rapide intervenții chirurgicale, a survenit ca urmare a manifestării unui efect advers așa-zisei „vaccinări”, cancerul testicular fiind enumerat între reacții și menționat repetitiv între specialiștii conștienți de impactul negativ sub această formă al inoculării ca având o prevalență semnificativă, inclusiv în rândul tinerilor, cu ramificații indirecte în ceea ce privește procreerea.   

Citiți SPECTRUL INFERTILITĂȚII: 4 jucători de fotbal germani cu CANCER LA TESTICULE. ActiveNews a avertizat din iunie 2021 că proteina spike a „vaccinului” Pfizer poate să afecteze ovarele și testiculele, conform unui studiu confidențial japonez

De loc din Linz și lansat de Austria Viena, trecut în timp de exemplu și prin Bundesliga, la Eintracht Frankfurt am Main, dar mai ales prin SuperLiga elvețiană, la Grasshoppers ori Basel, Lindner, de anul trecut apărător al porții celor din Sion, și-a pus sufletul pe tavă în social media prin a semnala printre altele că „diagnosticul m-a lovit tare”. 

Întreaga sa explicație este accesibilă la această legătură, despre situația cu care se confruntă consemnându-se și în tabloidul insular The Sun, AICI: ȘOCANT Portarul Austriei este supus unei intervenții chirurgicale după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular și face o declarație emoționantă

Similar, patinatoarea canadiancă Piper Gilles a dezvăluit tot luna aceasta că, depistată cu cancer ovarian în stadiul 1, a suferit în iarnă prin intervenție chirurgicală pierderea ovarului stâng, după ce în toamna anului 2022 concura cu succes, revenind pe gheață prin a cuceri la sfârșit de martie la Saitama „bronzul” la „Mondialele” de patinaj artistic, făcând pereche cu Paul Poirer. Detalii, aici.  

Alt caz din fotbal: ATAC CARDIAC la 35 de ani
 

Harkin, al doilea din stânga pe rândul de jos în poza de grup a lotului lui Old Xaverians / foto: bbc.co.uk

În Marea Britranie, fotbalistul amator John Harkin mărturisește că nu-și mai amintește momentul colapsului, puțin după ce a lovit mingea cu capul, suferind un atac cardiac ce a durat 27 de minute.

În vârstă de 35 de ani, tânărul insular a fost salvat pe gazon de un jucător advers, din fericire asistent medical, Alex Megias – activând la spitalul din Aintree, care a aplicat procedurile standard pentru a-i veni în ajutor.

Totul întâmplându-se la un meci de fotbal disputat în Liverpool între Old Xaverians și Larkin, în Childwall. Asistentul medical a efectuat resuscitarea, la arenă existând un defibrilator, iar Harkin a fost transportat la spital, unde a fost supus vreme de două zile comei induse: „Faptul că m-am trezit după atâta timp și am o funcțiune completă a creierului e un miracol, așa încât sunt foarte recunoscător că am parte de o a doua șansă” a mărturisit tânărul insular pentru BBC Radio Merseyside, o consemnare fiind publicată de BBC News pe bbc.co.uk, aici.

Și nu este absolut nicio coincidență sau vreo întâmplare că „pățiții” sunt de exemplu din Austria, Anglia și Canada, aceste țări având ca numitor comun procentaje relativ ridicate ale „vaccinării” și confruntându-se actualmente în consecință cu un torent al efectelor adverse, evantai manifestat subit sau în timp, mai sever sau chiar letal. Certă fiind creșterea teribilă a ratei mortalității în unele asemenea națiuni, „rupând scala” și neavând la prima vedere vreo explicație în percepția ignorantă și în negare a „sistemului”, dar fiind fără doar și poate legată direct sau indirect de înțepare.   

Sportul mai putea fi în mod cert practicat și după un „sabotaj în bloc” din partea lumii arenelor, ca semn de protest față de constrângerile „necesității vaccinării”, care ar fi întrerupt temporar activitatea competițională, așa cum și „sistemul” scurtcircuita întrecerile în martie 2020, dar atunci fără motiv, însă ceva mai greu sau chiar imposibil a mai fi practicat odată ivite problemele medicale ori îmbolnăvirile. O lecție prea aspră și riscantă pentru a fi însușită pe propria piele, fiind de învățat din greșeli, dacă se mai poate.

Morala?

Sportul să nu se fi lăsat driblat „pe fentă” și întors pe toate părțile, și-n primăvara lui 2020, și din decembrie 2020 începând, odată cu înțepările. S-a lăsat dus cu vorba, făcându-și-o cu mâna sa, pe proprie răspundere. Iar cu mâța-n sac este și cel care dă curs „pe pilot automat” manipulării, nu doar cel care o urzește și aplică prin intermediari. Vorba-ceea, de luat în seamă ca măsură reală de prevenție, „Micșorăm turma și turma ne plătește pentru serviciile de exterminare”, rostită de Kissinger cu ocazia Consiliului pentru Eugenism al OMS din 2009.

Parteneriat SportTim

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Radu Comsuta 31.05.2023 19:50
    În loc de competiții sportive într-un viitor nu prea îndepărtat, din păcate, ni se vor prezenta filme "woke" marca Disney, pentru că toți sportivii vor fi... "sub glie taică și sub cruce".
    Iată un scenarii cu adevărat înfricoșător de care dar-ar bunul Dumnezeu să n-avem parte!
  • Coronoia 31.05.2023 20:53
    Nu-i nimic, tampitii astia pot sa se inscrie toti in masa la Paralimpiada (sau cum naiba se cheama olimpiada aia pentru sportivi cu handicap). Iar in campionatul normal ramane sa joace Novak singur.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)