NIMIC despre Crimele de pe Arena Națională din București. SAGA Festival sau Festivalul nepăsării. Primare Nicușor Dan, nici o demisie, nici un mesaj de condoleanțe?

De Cornelius Florin Stoica  /  

Foto: SAGA Festival


Știrile transmit următoarele : Tragedie la Saga Festival: Un tânăr a murit de supradoză.

Păi tragedie.....iar tragedia este că de fapt au murit doi tineri dar unii nu au mai anunțat acest lucru. Tragedie pentru că aceasta este tragedia acestor festivaluri. Și totuși aceste festivaluri au loc la noi în țară an, de parcă la noi în România este crema festivalurilor.

Untold? În anul 2021 au fost prinse 20 persoane care au încălcat legea traficului și consumului de droguri.

Sex la Untold? Sigur. Mai mulți tineri au fost filmați sau fotografiați în timp ce întrețineau relații sexuale în public.

Revenim la Saga Festival. Am intrat pe pagina SAGA Festival și am tras puțin cu ochiul. Am crezut că voi găsi acea postare în care organizatorii vor condamna ferm consumul sau traficul de droguri. Nu l-am găsit. Hai să spun că totuși poate nu era important... sau era?

Nu m-am oprit. Am tot căutat măcar acel mesaj de condoleanțe pentru familiile care și-au pierdut tinerii la acest festival. Știți voi....acel mesaj cu „Regretăm că această tragedie a avut loc în cadrul festivului nostru.” Înțelegeți? Măcar acel mesaj cu „Suntem alături de familiile îndurerate și vom fi alături în aceste momente grele”.

Nimic. Nici un mesaj. BĂI ORGANIZATORILOR, MĂCAR MESAJUL ĂLA AMĂRÂT CU "NE CEREM SCUZE PENTRU CELE ÎNTÂMPLATE"! MESAJUL ĂLA DE DOI BANI PE CARE ÎL ÎNVĂȚAȚI ÎN CADRUL STRATEGIILOR DE P.R.

Nu nene. Nu. Nici mesajul ăsta cu „ne cerem scuze”, de parcă scuzele voastre ar încălzi cu ceva familiile îndoliate. Știți ce îi interesează pe organizatori? Să anunțe cât de minunat a fost festivalul. Îi interesează să anunțe deja de pe acum, programul de anul viitor.

Dar știți câte dosare penale au fost deschise la acest festival? 113!!! Poliția a deschis nu mai puțin de 113 dosare penale pentru deținere, consum și trafic de droguri. Un dosar penal este pentru moarte suspectă.

Și știți ce? Nu merg pe ideea "Nu dăm nici un mesaj. Dacă au consumat droguri, au făcut-o pe pielea lor". Nu!! Nu!! Nu!! Ați auzit de acei "prieteni" care mereu zic "Hai mă încearcă și tu" și dacă nu faci ca ei, oricum îți pun ceva în băutură? Nu trebuie să fii un drogat ca să mori de supradoză. Este suficient să îți pună droguri în băutură și de aici se poate întâmpla o nenorocire.

Dar pentru organizatori acești tineri sunt "drogați". Da mă și? Și cine îi încurajează? Nu voi? Nu voi sunteți cei care profită de SLĂBICIUNILE tinerilor? Vă interesează doar banii. Profitul. Vă doare în fund că ați terorizat atâtea zile în cartier întreg și că pe timpul nopții volumul muzicii a fost la maxim.

V-a durut în fund că lângă Arena Națională este un spital și că bolnavii au stat să vă suporte gălăgia doar ca să vă umpleți buzunarele cu bani. Hai să nu îmi spuneți că nu ați făcut-o pentru bani pentru că nu cred.

Da, s-a dat un comunicat de presă dar probabil doar pe adresele de email ale celor din presă. Dar comunicatul nu a fost postat și pe pagina festivalului. Probabil afecta imaginea.

Dar stați! Stați puțin. Dar să ne amintim că au murit doi tineri. Vreo demisie ceva? Domnul primar al Capitalei Nicușor Dan are ceva de spus? Ați văzut vreo declarație în acest sens? Eu nu am văzut. Poate mi-a scăpat. Am văzut că domnul primar Nicușor era ocupat să o dea afară pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM. Ce contează acolo doi morți pe semnătura celor din Primăria Capitalei? Dar ați văzut vreo demisie din partea Poliției? Ați văzut vreun ministru sau vreun șef de la M.A.I? Eu nu am văzut. Poate mi-a scăpat și asta. De menționat mai este faptul că au murit doi tineri dar și faptul că alți trei tineri se află în comă pe patul de spital.

Deja pot spune de acum că dreptate pentru acești tineri NU se va face. Nu, nu mai cred demult în dreptate, cel puțin în țara noastră și în această lume. Organizatorii își vor vedea de viață, domnul primar își va vedea de mandat iar cei din M.A.I. vor dormi liniștiți în fiecare noapte.

Cei care nu vor mai dormi de acum înainte sunt cei din familiile celor decedați.

Pe unul îl chema Bogdan, avea 25 de ani, era din Chișinău și lucra în București Acum va ajunge acasă condus de alții. Ultimul drum. Din păcate pentru toți ceilalți ei vor fi niște anonimi. Acei anonimi drogați care au murit din cauza unei supradoze.

Însă pentru cei din familie vor rămâne pentru totdeauna acei tineri liniștiți și cuminți sau "Băiatul mamei"/"Băiatul lu` tata". Doar că de acum înainte familiile îi vor plânge.

Dumnezeu să îi ierte.

Epilog ActiveNews de la Anca Radu: Deci tinerii nemedievali s-au extaziat definitiv cu droguri la un festival din București. Dar pericolul real era lingurița de la biserică, bine că au evitat-o!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
 • Catalin1972 07.06.2022 14:02
  Urmare a acestei tragedii,Iohannis a scos la pensie un procuror sef...
 • Arb 07.06.2022 14:29
  Mi-aduc aminte de cele doua concerte ale lui Michael Jackson unde in afara de entuziasmul publicului si performanta artistica a lui MJ,notabile de altfel, n-a murit nimeni.
  Au lesinat de emotie citeva fete care erau in fata tribunei.
  A mai fost un concert cu Rolling Stones, tot pe Arena Nationala, nu mai tin minte exact cind, cred ca dupa 2000.Din nou, n-a murit nimeni, nu s-a intoxicat nimeni...a fost chiar f pasnic.

  Imi inchipui ca acum se experimenteaza Woodstock-ul si la noi, la zeci de ani distanta, cu riscurile de rigoare.
  Cred ca si la Woodstock au fost victime din cauza drogurilor ,totusi festivalul ramine in memorie ca "festivalul generatiei flower-power" ,"make love, not war"...samd.Cu o tenta pozitiva(vezi seratele lui Florian Pittis si adulatia generatiei lui pentru Woodstock, Beatles, Rolling Stones etc).
  Acum sloganurile sint altele.Multa "pride", f putine "prejudices"....si iata unde se poate ajunge....

  Este utopic sa crezi ca daca SAGA festival a fost sponsorizat de Agentia antidrog, drogurile au fost interzise.....

  Sa fim seriosi....un astfel de festival nu e unul de muzica clasica....e unul cu ,vorba unui comentator, pentagrame ca decor de fundal.....

  Pe de alta parte, parerea mea e ca majoritatea celor care s-au drogat, n-o faceau pentru prima oara, de aici si toleranta unora la droguri,nevoia de a lua o doza "eficace" si pericolul de supradozaj.Plus muzica, luminile, stroboscoapele si ce mai e la moda acum pentru "psihedelizare".

  E o tragedie pentru familiile tinerilor decedati, probabil ca nici parintii lor nu stiau ca se drogheaza....sau poate stiau si considerau totusi ca e ceva "cool".Toata lumea o face.....
 • Arb 07.06.2022 14:33
  Epilogul doamnei Anca Radu insa....spune multe...
 • Nata 07.06.2022 14:55
  Domnule Cornelius Stoica folositi si dvs un limbaj adecvat unui jurnalist educat. Va reamintesc ca un jurnalist adevarat vorbeste limba literara corecta si la obiect, romaneasca, nu foloseste tziganisme si limbaj ieftin de piata.
  "Bai, nene, doare in fund" si alte bunatati lingvistice de genul asta nu isi au locul in articole scrise de jurnalisti de clasa.
 • aspenter2002 07.06.2022 16:31
  SRI nu are atribuții în filarea traficanților de droguri? Tot își dau legi prin care își sporesc atribuțiile,drepturile,sporurile și imunitatea. Drogarea tinerilor nu ține de siguranța națională? Sau important e doar să poarte măști și să fie vaccinați?
 • costel_68 07.06.2022 16:48
  https://twitter.com/drsemocool777/status/1457127510542536708
 • costel_68 07.06.2022 16:51
  https://twitter.com/drsemocool777/status/1457127510542536708
 • costel_68 07.06.2022 16:54
  2
 • Gligor 07.06.2022 21:28
  Iti vine a crede ca acest comentariu a fost moderat si ”aprobat”, Costele, si al meu nu?
 • Maria888 09.06.2022 13:08
  Nu le tin partea astora cu festivalul dar ati vazut cat costa biletele la mizeriile astea? Pot tinerii sa si le ia din bani proprii? Oare nu parintii le platesc? Drogurile sunt niste pastilute, pot fi bagate oriunde, nu e ca si cum a cazut scena pe respectivul. Dar parintii, vreun proces de constiinta ceva? Cum de ajunsese tanarul la droguri? Dar am uitat ca traim intr-o tara de victime (im)perfecte.
  Problema abuzului de substanta, a patimii adica, e mai mare decat acest sau alt festival.
  Dumnezeu sa-l ierte pe tanarul decedat.
 1. Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

 2. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 3. Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

 4. Viceprimarul Hunedoarei, Cătălin Olar, a murit la 47 de ani. În 2021 promova vaccinarea la Castelul Corvinilor cu Johnson sau Pfizer. Au trecut 2 ani. FOTO

 5. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 6. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 7. Aeroportul din Timișoara a ascuns moartea subită a unui angajat SRI de la Departamentul de IT. Bărbatul a fost găsit decedat în propriul birou, după cum s-a aflat pe surse. Nu este singurul caz

 8. Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS

 9. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu - Boală Autoimună după Vaccinul Covid: MI-AU ÎNȚEPENIT MUȘCHII. VIDEO-CONFESIUNI după VIDEO-ANAMNEZA Ancăi Alexandrescu

 10. Alexandru Gavril: ANDREW TATE vs Jordan Peterson. SISTEM ANTI-SISTEM - CONTROVERSE ÎN MATRIX

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul

00:30

Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ