NEVACCINATUL - Noul Dușman al Poporului. Cele trei crize create concomitent în pregătirea unui „salvator”

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Criza sanitară permanentizată a pornit de la o farsă științifică, dublată de un accident de laborator. Alimentată de o serie de articole „științifice” dovedite apoi a fi fost (intenționat) false, farsa a fost un bun prilej pentru sistemul sanitar (construit în ultimii 40 de ani ca un biznis major al unor rețele mafiotice de sens), de a se debarasa de obligația de a le acorda asistență medicală, tratament și medicație tuturor celor care plătesc din greu contribuții de asigurări sociale de sănătate, precum și celor asigurați din oficiu (de exemplu, copiii) și abandonaților societății, de la pensionar, la șomeri și până la „inutilii social” (adică, cei care nu își mai găsesc loc în societatea cinică a momentului, ditalizată și robotizată, din ce în ce mai vidă din punct de vedere sufletesc).

Vă mai amintiți, desigur că starea de urgență/cele de alertă nu au fost/sunt pentru contingentarea și neutralizarea treptată a epidemiei, ci pentru a „proteja” spitalele de un mare aflux de pacienți. Pe acest narativ, de peste 20 de luni spitalele sunt utilizate la 20-30% din capacitate, pacienții fiind ținuți la distanță de spitale prin diverse proceduri birocratice de un cinism extrem, medicii cu vocație fiind, oarecum, ținuți pe bară sau obligați să se ocupe de infecții, fără a avea specializarea necesară. De aici a rezultat o oroare statistică - în România, de exemplu, decesele de cancer cauzate de îngreunarea accesului pacienților în spital sau la tratament, au fost de aproape trei ori mai multe decât cele cauzate boala către care se îndreaptă aproape exclusiv eforturile financiare, logistice și de personal ale țării. Ironia sorții este că boli infecțioase grave, ca hepatita virală, sifilisul, tuberculoza etc. au cunoscut creșteri semnificative, și nimeni nu cere pașaport de sănătate pentru a feri lumea de ele...

Peste această nevoie de „protecție” a spitalelor s-a suprapus planul de megabiznis și de control totalitar, bazat pe frica, elaborat de țicniții mesianici ai planetei, cum sunt bilgheiț sau Klaus Schwab. Colectorii de „surplus comportamental” (modul emoțional în care ne trăim viața, făcându-ne să fim diferiți și, în același timp, similari), care oricum ne supraveghează permanent online și ne culeg fără voia și conștiența noastră datele cu caracter personal, și-au extins acum controlul totalitar asupra corpului uman.

La rândul lor, autoritățile, de multă vreme compuse din vătafii acestor stăpâni neo-feudali care ne controlează și ne fură surplusul comportamental, au utilizat șansa oferită de criza sanitară pentru a ne contingenta libertatea și a ne limita perpetuu drepturile. Acum, libertatea nu mai este un dar de la Dumnezeu, ci o concesiune acordată cu țârâita de autorități, iar drepturile pot fi exercitate doar dacă oamenii „liberi” acceptă să se închidă singuri în țarcuri „sigure”, la adăpost de „nevaccinați”, și să poarte semnul supunerii necondiționate, adică brățara, codul QR, pașaportul de libertate (sau oricum vreți să denumiți acest semn al fiarei, fără de care nimeni nu va mai putea vinde sau cumpăra ...).

Criza sanitară necesită un dușman - acesta a fost identificat cu cinism și iresponsabilitate în persoana „nevaccinatului”. Eram în studioul unei televiziuni când realizatoarea l-a întrebat pe un „jurnalist” care este cea mai mare amenințare a lumii actuale. Răspunsul a fost „nevaccinatul”.

 

Criza sanitară a derapat deja într-o criză economică și socială. Urmează o lungă perioadă de sărăcire accentuată a populației, de foamete și anarhie. În prezent, în țări europene ca Franța, Italia, Germania, Spania sau Grecia, precum și în Marea Britanie, oamenii ies în stradă și protestează masiv pentru principii, contra tendinței totalitare de furt la libertăților și al drepturilor și impotriva apartheidului sanitar care se instaurează prin intermediul „pașaportului sanitar”. Dar oamenii din Vest încă nu au ajuns să simtă direct, pe propria piele, sărăcia cruntă, foametea, lipsa de perspective și deprivarea socială. Protestul de foame este mai dur și mai violent decât protestul pentru principii.

Criza economică necesită, de asemenea, un dușman - deocamdată, acesta se indentifică, în presa main-stream, cu „conspiraționistul”, cu „negaționistul” sau cu necredinciosul în știință. Aceștia sunt niște nenorociți de infideli, niște pagâni medievali care nu se împacă deloc cu gândul că viața poate fi atât de magică și de fantastică în țarc, unde toată lumea își semnalizează virtutea, afișând codul QR, masca regulamentară și entuziasmul de a lua și a 7-a doză, pentru a călători, a merge la film, a merge la dinee cu proști și a munci de trei ori mai mult decît de obicei (din motive de penurie de personal, cauzată de excluziunea socială a „nevaccinaților”). Dar curând adevăratul dușman al crizei economice va fi identificat și mai precis - este, ați ghicit, „nevaccinatul”.

Nu o să fiu în acord cu toată lumea, dar intuiția îmi spune că eșecul lamentabil al SUA și al NATO în Afganistan va determina un val enorm de noi imigranți în Europa - se estimează peste 3 milioane pentru următoarele luni. Crăciunul va fi interzis, de data asta, de teama imgiranților, și nu de teama molimii re-inventate (suntem, încă, la ediția a patra, urmează încă două, cel puțin, întrucât alfabetul grecesc încă nu a fost epuizat, iar după patru urmează, desigur, 5 și 6 ...).

Iată încă o criză, chiar mai gravă decât cea de-a doua.

Imigranții nu vor fi, desigur, numai refugiați de război, ci și imigranți economici și, desigur, inflitrați teroriști. Urmează atentatele și noua tranșă de frică și de manipulare prin frică. Am mai trecut prin asta - plandemia a pus terorismul doar un pic între paranteze.

Iar această a treia criză are „nevoie”, desigur, de un dușman - acesta este imigrantul „nevaccinat” cu „valorile” europene și vestice. Tot un medieval și el, un păgân infidel standardelor/„valorilor” comunității curcubeice.

Dușmanul, odată inventat, impune invenția „salvatorilor”. De fapt, e plină lumea deja de „salvatori”. Cam pe „principiul” că, înainte de a apărea o infecție, antidotul e deja pregătit (după care, cu un scenariu de film de categoria C, autorizațiile se dau cu viteză super-luminică, warp speed, adică).

Salvatorul va „rezolva” totalitar criza.

De fapt, crizele.

Sunt, azi, numai puțin de trei crize globale, puse una peste alta.

„Cantitatea” de frică răspândită în cadrul crizelor de după 2001, până în 2019, a fost limitată la câte o criză - a fost criza terorismului, transformată în „războiul contra terorii”, pe urmă criza financiară declanșată de falimentul băncii Lehman Brothers, pe urmă criza imigranților, declanșată de cererea de sânge proaspăt făcută de frau Merkel, după care a fost plandemia. Acum sunt trei crize deodată. Vă dați seama cât de „necesar” este acum un salvator?

Toate aceste crize au făcut bani. Continente de bani. Și datorii suverane. Atât de mari încât nu este suficient un Pământ, cu toate resursele sale, pentru a le plăti. Sunt necesare trei planete cu toate resursele intacte pentru a plăti aceste datorii. De fapt, datoria a fost transformată în instrumentul de schimb care înlocuiește banul, facând ca omul obișnuit să fie deposedat de orice proprietate și valoare, exceptînd forța sa de muncă. Exact ca în Evul mediu timpuriu.

La final, să mai reținem că, în stare perpetuă de excepționalism* economic și juridic, nu doar drepturile, libertățile și democrația sunt înghețate. Concurența, inovația, responsabilitatea pentru eșec si pagube cauzate altora, egalitatea de șanse, sunt toate neutralizate în favoarea unor „afaceri” canalizate, cu încredințare directă, fără transparență, fix ca pe vremea comuniștilor sovietici. Sau, mai pe înțelesul noii generații, fix ca în economia și societatea Chinei. Suntem reduși la cel mai mic numitor comun, uniformizați și stereotipici, iar alternativa nu mai există. Suntem din plastilină sub înțeleptul management de criză al salvatorului. La asta sunt bune crizele și perpetuarea lor prin frică.

* Știu, este un oximoron, dar lumea în care am ajuns să trăim este o lume cu fundul în sus, pe invers, exact la fel ca lumea imaginară a minunilor, în care Alice a ajuns alunecînd prin gaura de iepure a scorburii unui copac

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • ioansperling 31.08.2021 12:34
  Unul dintre ultimii prin zonă!
  https://vrabiute.blog/2021/08/31/divide-et-impera-2/
 • mariusmioc 31.08.2021 13:08
  În curînd dublu vaccinatul = dușman al poporului, pentru că nu și-a făcut și a 3-a doză.
 • Sweeping 31.08.2021 13:11
  Imunitatea naturală pare să confere o protecție mai durabilă și mai puternică împotriva infecției cu SARS-CoV-2, a bolilor simptomatice și a spitalizării din varianta Delta, comparativ cu imunitatea indusă de vaccinul Pfizer-BioNTech cu două doze, potrivit unui nou studiu israelian.


  https://childrenshealthdefense.o
  rg/defender/fully-vaccinated-pfizer-more-likely-get-delta-than-natural-immunity/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=4050fe4d-20c9-40cb-bba6-a999ea641ee3


  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1
 • Orizont 31.08.2021 14:50
  In paralel cu planul diabolic al segregarii se acutizeaza problema jafului pe factura de energie - In cateva saptamani , cel mult doua luni situatia va fi impinsa intr-un ATAC LA INTEGRITATEA FIZICA SI PSIHICA a peste 80% din romani. Avertizam banda inepta de la Guvern ca vom discuta cu ei prin ORICE metode !

  https://www.cotidianul.ro/piperea-atrage-atentia-asta-nu-e-tot/
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici