NEVACCINATUL - Noul Dușman al Poporului. Cele trei crize create concomitent în pregătirea unui „salvator”

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Criza sanitară permanentizată a pornit de la o farsă științifică, dublată de un accident de laborator. Alimentată de o serie de articole „științifice” dovedite apoi a fi fost (intenționat) false, farsa a fost un bun prilej pentru sistemul sanitar (construit în ultimii 40 de ani ca un biznis major al unor rețele mafiotice de sens), de a se debarasa de obligația de a le acorda asistență medicală, tratament și medicație tuturor celor care plătesc din greu contribuții de asigurări sociale de sănătate, precum și celor asigurați din oficiu (de exemplu, copiii) și abandonaților societății, de la pensionar, la șomeri și până la „inutilii social” (adică, cei care nu își mai găsesc loc în societatea cinică a momentului, ditalizată și robotizată, din ce în ce mai vidă din punct de vedere sufletesc).

Vă mai amintiți, desigur că starea de urgență/cele de alertă nu au fost/sunt pentru contingentarea și neutralizarea treptată a epidemiei, ci pentru a „proteja” spitalele de un mare aflux de pacienți. Pe acest narativ, de peste 20 de luni spitalele sunt utilizate la 20-30% din capacitate, pacienții fiind ținuți la distanță de spitale prin diverse proceduri birocratice de un cinism extrem, medicii cu vocație fiind, oarecum, ținuți pe bară sau obligați să se ocupe de infecții, fără a avea specializarea necesară. De aici a rezultat o oroare statistică - în România, de exemplu, decesele de cancer cauzate de îngreunarea accesului pacienților în spital sau la tratament, au fost de aproape trei ori mai multe decât cele cauzate boala către care se îndreaptă aproape exclusiv eforturile financiare, logistice și de personal ale țării. Ironia sorții este că boli infecțioase grave, ca hepatita virală, sifilisul, tuberculoza etc. au cunoscut creșteri semnificative, și nimeni nu cere pașaport de sănătate pentru a feri lumea de ele...

Peste această nevoie de „protecție” a spitalelor s-a suprapus planul de megabiznis și de control totalitar, bazat pe frica, elaborat de țicniții mesianici ai planetei, cum sunt bilgheiț sau Klaus Schwab. Colectorii de „surplus comportamental” (modul emoțional în care ne trăim viața, făcându-ne să fim diferiți și, în același timp, similari), care oricum ne supraveghează permanent online și ne culeg fără voia și conștiența noastră datele cu caracter personal, și-au extins acum controlul totalitar asupra corpului uman.

La rândul lor, autoritățile, de multă vreme compuse din vătafii acestor stăpâni neo-feudali care ne controlează și ne fură surplusul comportamental, au utilizat șansa oferită de criza sanitară pentru a ne contingenta libertatea și a ne limita perpetuu drepturile. Acum, libertatea nu mai este un dar de la Dumnezeu, ci o concesiune acordată cu țârâita de autorități, iar drepturile pot fi exercitate doar dacă oamenii „liberi” acceptă să se închidă singuri în țarcuri „sigure”, la adăpost de „nevaccinați”, și să poarte semnul supunerii necondiționate, adică brățara, codul QR, pașaportul de libertate (sau oricum vreți să denumiți acest semn al fiarei, fără de care nimeni nu va mai putea vinde sau cumpăra ...).

Criza sanitară necesită un dușman - acesta a fost identificat cu cinism și iresponsabilitate în persoana „nevaccinatului”. Eram în studioul unei televiziuni când realizatoarea l-a întrebat pe un „jurnalist” care este cea mai mare amenințare a lumii actuale. Răspunsul a fost „nevaccinatul”.

 

Criza sanitară a derapat deja într-o criză economică și socială. Urmează o lungă perioadă de sărăcire accentuată a populației, de foamete și anarhie. În prezent, în țări europene ca Franța, Italia, Germania, Spania sau Grecia, precum și în Marea Britanie, oamenii ies în stradă și protestează masiv pentru principii, contra tendinței totalitare de furt la libertăților și al drepturilor și impotriva apartheidului sanitar care se instaurează prin intermediul „pașaportului sanitar”. Dar oamenii din Vest încă nu au ajuns să simtă direct, pe propria piele, sărăcia cruntă, foametea, lipsa de perspective și deprivarea socială. Protestul de foame este mai dur și mai violent decât protestul pentru principii.

Criza economică necesită, de asemenea, un dușman - deocamdată, acesta se indentifică, în presa main-stream, cu „conspiraționistul”, cu „negaționistul” sau cu necredinciosul în știință. Aceștia sunt niște nenorociți de infideli, niște pagâni medievali care nu se împacă deloc cu gândul că viața poate fi atât de magică și de fantastică în țarc, unde toată lumea își semnalizează virtutea, afișând codul QR, masca regulamentară și entuziasmul de a lua și a 7-a doză, pentru a călători, a merge la film, a merge la dinee cu proști și a munci de trei ori mai mult decît de obicei (din motive de penurie de personal, cauzată de excluziunea socială a „nevaccinaților”). Dar curând adevăratul dușman al crizei economice va fi identificat și mai precis - este, ați ghicit, „nevaccinatul”.

Nu o să fiu în acord cu toată lumea, dar intuiția îmi spune că eșecul lamentabil al SUA și al NATO în Afganistan va determina un val enorm de noi imigranți în Europa - se estimează peste 3 milioane pentru următoarele luni. Crăciunul va fi interzis, de data asta, de teama imgiranților, și nu de teama molimii re-inventate (suntem, încă, la ediția a patra, urmează încă două, cel puțin, întrucât alfabetul grecesc încă nu a fost epuizat, iar după patru urmează, desigur, 5 și 6 ...).

Iată încă o criză, chiar mai gravă decât cea de-a doua.

Imigranții nu vor fi, desigur, numai refugiați de război, ci și imigranți economici și, desigur, inflitrați teroriști. Urmează atentatele și noua tranșă de frică și de manipulare prin frică. Am mai trecut prin asta - plandemia a pus terorismul doar un pic între paranteze.

Iar această a treia criză are „nevoie”, desigur, de un dușman - acesta este imigrantul „nevaccinat” cu „valorile” europene și vestice. Tot un medieval și el, un păgân infidel standardelor/„valorilor” comunității curcubeice.

Dușmanul, odată inventat, impune invenția „salvatorilor”. De fapt, e plină lumea deja de „salvatori”. Cam pe „principiul” că, înainte de a apărea o infecție, antidotul e deja pregătit (după care, cu un scenariu de film de categoria C, autorizațiile se dau cu viteză super-luminică, warp speed, adică).

Salvatorul va „rezolva” totalitar criza.

De fapt, crizele.

Sunt, azi, numai puțin de trei crize globale, puse una peste alta.

„Cantitatea” de frică răspândită în cadrul crizelor de după 2001, până în 2019, a fost limitată la câte o criză - a fost criza terorismului, transformată în „războiul contra terorii”, pe urmă criza financiară declanșată de falimentul băncii Lehman Brothers, pe urmă criza imigranților, declanșată de cererea de sânge proaspăt făcută de frau Merkel, după care a fost plandemia. Acum sunt trei crize deodată. Vă dați seama cât de „necesar” este acum un salvator?

Toate aceste crize au făcut bani. Continente de bani. Și datorii suverane. Atât de mari încât nu este suficient un Pământ, cu toate resursele sale, pentru a le plăti. Sunt necesare trei planete cu toate resursele intacte pentru a plăti aceste datorii. De fapt, datoria a fost transformată în instrumentul de schimb care înlocuiește banul, facând ca omul obișnuit să fie deposedat de orice proprietate și valoare, exceptînd forța sa de muncă. Exact ca în Evul mediu timpuriu.

La final, să mai reținem că, în stare perpetuă de excepționalism* economic și juridic, nu doar drepturile, libertățile și democrația sunt înghețate. Concurența, inovația, responsabilitatea pentru eșec si pagube cauzate altora, egalitatea de șanse, sunt toate neutralizate în favoarea unor „afaceri” canalizate, cu încredințare directă, fără transparență, fix ca pe vremea comuniștilor sovietici. Sau, mai pe înțelesul noii generații, fix ca în economia și societatea Chinei. Suntem reduși la cel mai mic numitor comun, uniformizați și stereotipici, iar alternativa nu mai există. Suntem din plastilină sub înțeleptul management de criză al salvatorului. La asta sunt bune crizele și perpetuarea lor prin frică.

* Știu, este un oximoron, dar lumea în care am ajuns să trăim este o lume cu fundul în sus, pe invers, exact la fel ca lumea imaginară a minunilor, în care Alice a ajuns alunecînd prin gaura de iepure a scorburii unui copac

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • ioansperling 31.08.2021 12:34
  Unul dintre ultimii prin zonă!
  https://vrabiute.blog/2021/08/31/divide-et-impera-2/
 • mariusmioc 31.08.2021 13:08
  În curînd dublu vaccinatul = dușman al poporului, pentru că nu și-a făcut și a 3-a doză.
 • Sweeping 31.08.2021 13:11
  Imunitatea naturală pare să confere o protecție mai durabilă și mai puternică împotriva infecției cu SARS-CoV-2, a bolilor simptomatice și a spitalizării din varianta Delta, comparativ cu imunitatea indusă de vaccinul Pfizer-BioNTech cu două doze, potrivit unui nou studiu israelian.


  https://childrenshealthdefense.o
  rg/defender/fully-vaccinated-pfizer-more-likely-get-delta-than-natural-immunity/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=4050fe4d-20c9-40cb-bba6-a999ea641ee3


  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1
 • Orizont 31.08.2021 14:50
  In paralel cu planul diabolic al segregarii se acutizeaza problema jafului pe factura de energie - In cateva saptamani , cel mult doua luni situatia va fi impinsa intr-un ATAC LA INTEGRITATEA FIZICA SI PSIHICA a peste 80% din romani. Avertizam banda inepta de la Guvern ca vom discuta cu ei prin ORICE metode !

  https://www.cotidianul.ro/piperea-atrage-atentia-asta-nu-e-tot/
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO