NAȚIONALIZAREA COPIILOR

De Anca Radu  /  

Ilustrație: childrenshealthdefense.org

Ilustrație: childrenshealthdefense.org

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Desfășurătorul dictaturii sanitare s-a oprit acum în dreptul copiilor voștri – odată ce ați primit semnalul direct din gura de scurgere a Întrerupătoarelor Centrale, pe tura domnului Cosmin Prelipceanu, considerați-vă informați. Lucrurile sunt clare, copiii trebuie "scăpați de părinții lor”, după mintea indivizilor ăstora – s-a mai făcut, întâmplarea face că și atunci tot pentru experimente medicale.

Este o naivitate să vă imaginați că Prelipceanu a traversat o tulburare de personalitate când a slobozit în aer oribilitatea respectivă. Prezentarea părinților nevaccinați ca fiind niște nătângi care nu sunt în stare să ia decizii pentru copiii lor este linia principală a campaniei de înlăturare a părinților din poziția decizională. În acest sens le-a aplicat și olimpicul Cîțu evaluarea PISA. Dar lucrurile erau gata urnite pe direcția aceasta cel puțin de la începutul lunii septembrie, când în ședințele inspectoratelor școlare județene se prezentau concluziile unor "studii sociologice” care arătau că profilul părintelui reticent la vaccinarea copiilor vizează "niveluri scăzute ale educației”, pe lângă inconștiență și proastă informare.

La această oră, în școlile din țară se desfășoară acțiuni de propagandă sălbatică, dublate de abuzuri dintre cele mai murdare – la o primă inventariere, avem următoarea colecție adunată din diverse școli: condiționarea revenirii la școală a elevilor din clasele carantinate în urma identificării unui caz pozitiv de administrarea prealabilă a vaccinului; distribuirea către elevi de "materiale de informare” direct pe platforma de învățare online, prin care li se explică, în baza acelorași "studii” folosite de către inspectorate, cât sunt de needucați și de inconștienți părinții lor care nu îi vaccinează și prin care li se induce ideea de siguranță totală a vaccinurilor experimentale, prezentând o analiză a CDC din iunie 2021, cu zero cazuri de miocardită și pericardită, care între timp a fost adusă la zi, într-o notă nu tocmai încurajatoare; extragerea intempestivă a elevilor pe durata cursurilor, fără acordul părinților, pentru participarea la ședințe de îndoctrinare organizate de către inspectoratele școlare județene împreună cu direcțiile de sănătate publică; solicitarea acordului părinților pentru vizionarea de către elevi a unor filme "cu conținut dur” marca Crucea Roșie, cu refuzul de a prezenta părinților în prealabil conținutul pentru care li se cere acordul, și lista poate curge la infinit, vom vedea că nu întâmplător.


Această campanie agresivă nu este gândită oricum: ea se desfășoară sub pretextul distribuirii de chestionare cu caracter opțional către părinți, privind apartenența copiilor la rasa superioară sau inferioară din perspectiva administrării vaccinului și intențiile de viitor pe aceeași temă în cazul neevoluaților. Din partea ministerului părinții primesc în mod oficial doar un chestionar aparent inofensiv, rămânând ca latura murdară a propagandei isterice să fie rezolvată în mod original de către fiecare școală – de aceea observăm o mare diversitate a practicilor la nivel de unități școlare, variind de la simpla solicitare de completare a chestionarelor până la manifestări specifice sectelor fanatice, răspunderea pentru abuzurile caracteristice excesului de zel rămânând în ograda directorilor de școli și a cadrelor didactice dornice de afirmare în demersul de urmărire a idealurilor "noii normalități”.

Principiul de funcționare din spatele strategiei de vaccinare forțată a minorilor este clar cristal: copiii sunt speriați cu materiale "cu conținut dur” despre pericolul de infectare cu viroza rebotezată, după care li se prezintă beneficiile fără riscuri ale vaccinurilor și li se arată cât de proști și de iresponsabili sunt părinții care nu își dau acordul pentru injectarea copiilor, așa încât părinții să fie șantajați emoțional de către propriii copii la primul pas, urmând ca dacă nici așa nu merge să vină statul cu mâna lui profilactică și "SĂ-I SCAPE” PRACTIC PE COPII DE PĂRINȚII LOR IDIOȚI.

Nu pot să nu remarc o sincronizare foarte nimerită între campania agresivă de forțare a vaccinării copiilor și "LOTERIA VACCINĂRII” care se desfășoară în paralel – oamenii aceștia mereu folosesc titlurile cu mult cinism și umor negru, dar și cu multă sinceritate (ne amintim și de "Vacanța mare” sau de "Dineu cu proști”).


Ar fi dureros dacă tot ceea ce le-am putea dori copiilor s-ar rezuma la mult noroc, este esențial ca părinții să învețe să opună rezistență prin mijloace juridice, depunând la registratura unităților școlare solicitarea asumării în scris de către conducerea acestora a tuturor abuzurilor prin care constrâng sau chiar obligă părinții și copiii să devină, împotriva voinței, parte a unui experiment sinistru cu deznodământ imprevizibil (căci nu degeaba se numește loterie). Dacă ei vă forțează să semnați sub presiune, răspundeți în aceeași notă, forțându-i și dumneavoastră să semneze în dreptul deciziilor abuzive pe care le iau și să dea garanții că își asumă toate urmările ÎN NUME PERSONAL, nu în numele unor lozinci vagi precum "binele comun”, "sănătatea publică” sau "întoarcerea la normalitate”, nu în numele etajelor ierarhic superioare de unde le-au fost trasate sarcinile. Învățați-i că funcțiile de conducere presupun răspundere individuală pentru propria semnătură și că sănătatea unor copii nu poate deveni vehiculul manifestărilor afective la nivelul regiunilor dorsale ale superiorilor, nici recipientul colector al istericalelor și fanatismelor unor indivizi ajunși în poziții decizionale peste mâna contraindicațiilor medicale.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • INJECTIA FINALA 02.10.2021 12:08
  JOHANNISS÷BRUKENTHAL
  SCHIAZA SI PE VAL?
  CA STIU UN OCEAN
  CU VAL NAZDRAVAN
  CE L'AR INECA PE ACEST PLAVAN

  CE ACTIONEAZA DUPA PARAVAN

  KLAUSS÷BRUKENTHAL, FUSI ALES IN VAN
  DE IOBAGI ROMANI
  DISTRUSI DE'ANTIROMANI
  SI DE "FRATI" PLASATI
  CATI SI ARAFATI

  VACCINURI-SAGETI
  IN IOBAGI INFIGETI
  ASASINI NEMILOSI
  IN IAD, FI-VETI ROSI
  DE VESNICII VIERMI

  JOHABRUKENTHAL, IN VAN
  O SA CHEMI
  CA SI "FRATII" TAI
  VOR ARDE' N SCANTEI

  BANDA DE MISEI!
 • Sofronie Popescu 05.10.2021 20:43
  Ne poate ajuta un avocat cu un formular?
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO