Nürnberg II, vaccinurile și România

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimele zile am fost asaltat de mesaje în privat și comentarii pe pagina publică în legătură cu demersul unui colectiv internațional de avocați de a pune în discuție adevărul, legitimitatea și legalitatea pandemiei, precum și responsabilitatea juridică (mai ales penală), politică și etică a birocraților, a vătafilor politici, a trusturilor mass media, a proprietarilor paginilor de socializare și a overlorzilor lor, proprietari ai resurselor, ai informației și ai datelor noastre cu caracter personal. 

În puținele și ereticile publicații care vorbesc despre această mișcare internațională de amploare se vorbește de un proces Nürnberg II - eticheta, în sine, este dărâmătoare pentru inventatorii și profitorii pandemiei, întrucât primul proces Nürnberg a fost pentru pedepsirea penală a exponenților nazismului și pentru condamnarea morală întru eternitate a acestui flagel care a distrus Europa acum 80 de ani. Eticheta pusă acestui demers spune pe șleau ce sunt iacobinismul și totalitarismul sanitar instalate sub pretextul pandemiei - un nazism 2.0. Și ce miciună imensă și teatru de prost gust a practicat China, țara de unde, cică, ar fi venit pandemia, dar care are mai multe decese din guturai decât din hiper-boala mileniului, care a închis și falimentat lumea, pentru o fatalitate de 0,02%. 

Presa mainstream, mai ales presa noastră, ocultează demersul, deși „viralitatea” sa naturală a devenit de ne-oprit. 

De precizat că din grup fac parte avocați, medici, antropologi, psihologi, sociologi și filosofi a căror probitate academică este incontestabilă. 

Rapoartele livrate de grup și cele în pregătire probează falsitatea premiselor pandemiei - s-a început cu „studiul” neamțului cinstit Drosten, publicat de respectivul chiar în revista proprie, asupra fiabilității testelor RT-PCR, despre care OMS însăși spune acum că nu sunt deloc exacte. S-a continuat cu măștile, prezentate inițial chiar de Fauci ca nefiind indicate pentru bolnavi, după care s-a trecut brusc la generalizarea lor (între timp se observase că reprezintă un marker imbatabil al conformismului, ingredientul esențial al totalitarismului), iar acum studiile arată că obligativitatea purtării măștilor coincide cu explozia cazurilor de infectare. Ca să nu mai vorbim că, în România, măștile sunt, în general, neconforme. S-a continuat cu distanțarea socială, spălarea și dezinfectarea nevrotică a mâinilor, dezinfectarea suprafețelor de contact și evitarea banilor cash. Revista Nature spune acum că virusul nu rezistă în afara corpului uman, deci suprafețele de contact și banii cash nu răspândesc virusul. Iar dezinfectarea scade imunitatea și nicidecum nu o întărește. 

În fine, s-a ajuns la vaccin, care e atât de „superb” încât nu dă imunitate, ci „șansa” unei forme ușoare a bolii, nu apără de boala transmisibilă de vaccinați către grupurile populaționale de ne-vaccinați, iar vaccinații trebuie să poarte masca pentru eternitate, precum și riscul de efecte adverse fatale și de infertilitate pentru ani de zile de acum încolo. Există, însă, trei „beneficii” certe - vaccinul face pentru Big Pharma cifre de afaceri de dimensiuni planetare, stabile pe zeci de ani (tulpini ale virusului vor crește cu zecile în fiecare an ce vine) și capitalizări bursiere monstruoase pentru Big Tech, societatea este acum ușor de segregat pe clase sanitare (chiar nou-normalii și progresiștii cer apartheidul sanitar), iar lumea este deja pregătită pentru marea resetare, distopia omului „îmbunătățit” genetic și chimic, care va trăi din credit social și rating de cetățean, fără bani, fără proprietăți, fără familie, casă sau viitor. 

Exact cum își doresc consipraționiștii și complotiștii adevărați - stăpânii Forumului economic mondial de la Davos și ai OMS. 

Îi știți - sunt cei care împing în mentalul colectiv new-normalismul, ideologia de gen, ecologismul de spectacol, recomandările prost întemeiate științific și ideologizate și ultra-politizate ale impostorilor și corupților OMS și, în același timp, cenzurează informația și opiniile critice, profețind și făcând să se întâmple ceea ce vedem în filmele distopice. 

Acțiunile pregătite de grup sunt multe - naționale și internaționale. 

Mie mi-a atras atenția procesul în care se cere anularea autorizațiilor de punere provizorie pe piață a vaccinurilor de tip ARN mesager. 

De departe cea mai interesantă discuție care se face este, însă, cea despre iminenta monedă virtuală europeană - care va face să fie piece of cake introducerea și generalizarea scorului de cetățean de tip chinezesc. 

Odată introdusă, această cryptomonedă, care va înlocui euro și va alunga de pe piață orice idee de bani cash, proprietatea, egalitatea de șanse și libertatea vor fi devenit istorie. 

Grupul propune (iar această idee a fost expusă și de mine încă din 2018, în cursul meu de Protecție a consumatorilor) crearea masivă și rapidă de monede regionale sau locale, care să nu mai depindă de toanele Fed și BCE. „Respectabilele” instituții* tipăresc bani suplimentari cât să încapă toate capitalizările bursiere ale Big Tech, Pharma și Finance (în timp ce ne sărăcesc pe noi). 

Culmea curajului - grupul vorbește de revenirea la Comunitatea Economică Europeană, organizația europeană anterioară birocrației corporatocrate și cleptomane care este acum CE, roabă a corporațiilor Big Tech, Pharma și Finance, detestată de un număr din ce în ce mai mare de europeni - germani, francezi, italieni, spanioli, greci, unguri, polonezi (mai puțin de români...). 

În fine, grupul vorbește de rolul malefic al Forumului Economic de la Davos în demolarea și reconstrucția lumii, ca să le fie bine fiesbuc, amazon, tesla, microsoft și să se pregătească transhumanismul...

P.S.: Încerc să mă înscriu în grup, pentru acțiune și pe teritoriul României.

*Fed a fost declarată a doua cea mai diabolică entitate din lume, după Monsanto...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Dromihete 22.02.2021 19:43
  Succes in initiativa dvs. domnule Piperea, chiar este nevoie de asa ceva si pentru Romania.
 • Enya 22.02.2021 20:00
  Pentru mine, atata vreme cat acest “virus” nu a fost izolat fizic si chimic in laborator si nu a fost clasificat stiintific, totul e o farsa, cea mai mare farsa a umanitatii. Daca ne apucam si vorbim despre tratamente, medicamente miraculoase, e sau nu e PCR viabil, nu facem decat sa legitimizam un virus inexistent. INEXISTENT.

  Nu este nimic schimbat pe planeta fata de 2019, sunt aceleasi gripe, aceleasi raceli, aceleasi decese cauzate de boli cronice, gripe sezoniere, pneumonii, boli infectioase etc. Totul a fost facut din pix, pe hartii, la comanda ocultei, prin toti tradatorii de pe pamant. Ceea ce ma infioara cu adevarat este ca, dintre milioanele de judecatori, avocati, procurori, oameni ai justitiei clamate independente de pe Terra, nu s-a gasit nimeni care sa ceara in instanta, guvernelor si sistemelor medicale care au permis instalarea dictaturii medicale girand un virus inexistent (nedovedit stiintific), sa faca dovada acestui virus, ca mai apoi sa fie anulate toate legile imorale si neconstitutionale prin care au creat aceasta dictatura politico-medicala ce ne-a furat vietile, sanatatea, drepturile, libertatile si deciziile!

  Iar in 1928, cu asa-zisa gripa spaniola, s-a intamplat la fel. Soldatii si apoi ceilalti pamanteni au fost vaccinati fortat (de aici si mortii, dar in nici un caz 50 milioane).

  Virus ucigas si pandemie inseamna ca oamenii sa pice ca mustele pe strada, la birou, in casa, la piata, pe aeroporturi, pe stadioane, peste tot. Sa-i vezi cazand ca popicele (nu ne-au pregatit ei zeci de ani prin filmele Hollywood-ului cu astfel de imagini?). Sa vezi cum supermarketurile nu mai prididesc cu angajarile pentru ca angajatii le mor pe banda rulanta, ca doar intra in contact cu mii de oameni care au “virusul ucigas”, sa vezi cum taximetristii mor pe capete din acelasi motiv, sa vezi accidente in lant pe strazi si autostrazi, ca doar un virus ucigas asta face, ataca peste tot, sa vezi avioane picand din cer, trenuri deraind, soferi de autobuze si tramvaie cazand cu capul pe volan, de la acelasi “virus ucigas”. Pana acum, toti mortii care au fost stampilati cu “covid” au murit numai si numai in spitale, de boli cronice sau din cauza lipsei tratamentelor adecvate. Si, ca frauda sa fie completa, fara sa li se faca autopsie. Dar au murit de covid, desigur.

  Cine nu crede ca si in 1918 s-a intamplat fix la fel (tot printr-o imensa manipulare a guvernelor lumii, girata de medici corupti, santajabili sau care au calcat in picioare Juramantul), sa imi ofere un singur link cu morti de-a valma, pe strazi, in cimitire, pe ulite, in orase etc. Unul singur imi este suficient.
  Daca acum, in era informatiei la secunda, oile lumii au cazut in capcana dezinformarilor presei vandute si mituite de guverne si a marionetelelor din politica si sanatate la fel de vandute, imaginati-va ce usor le-a fost in 1918, cand oamenii erau analfabeti si nu aveau decat cateva ziare la dispozitie si un radio (toate apartinand aceleiasi oculte care ne distruge si noua vietile acum), sa creada minciuna cu “gripa spaniola”.

  Dati o cautare cu spanish flu si pe google, si pe duckduckduck, si veti vedea exact aceleasi imagini manipulatoare ca cele de acum: cadre medicale cu botnite, echipate din cap pana in picioare, paturi de campanie aliniate, dar, surpriza, nici un mort! Nici vorba de mormane de morti, de milioane sau zeci de milioane de cadavre, ca la o pandemie ce se respecta. Nimic!

  Spre comparatie (desi nu e corecta in totalitate, acum cica se moare de un virus care e inexistent, atunci s-a murit cu adevarat de foame), dati cautare la imagini pe google si apoi pe duckduckduck cu “holodomor deaths” sau “holodomor starvation”. Asa ar fi trebuit sa arate si “pandemia” noastra pe intreaga planeta: cu oameni picati si morti peste tot.

  Oameni buni, uitati-va in jurul vostru, atat, nu mai departe. Nu vedeti ca nu s-a modificat nimic fata de 2019, cand inca nu se sunase goarna de ID2020, adica de finalul noii ordini mondiale??
 • ioansperling 22.02.2021 20:22
  Desigur putem visa frumos si spera in lucruri imposibil de realizat. Problema mare este ca astfel de minuni le poate face doar Dumnezeu ori noi nu speram ajutorul lui ci a unor oameni.
  Ultimul vis a fost cu alegerile din USA cand am visat realegerea lui Trump care ca un justitiar ar fi urmat sa-i puna cu botul pe labe pe globalisti. Minunea nu s-a intamplat si Trump a scapat șifonat din toată povestea!
  Acum visam un proces Nürnberg II uitând ca atunci existau tabere. Câștigătorii au facut acest proces învinșii au platit! Azi nu mai exista tari in tabere diferite. Toate merg pe acelasi drum considerat cel bun! Au susținerea economica, politica, juritică, medicală, militară, mass-media samd. de partea lor! Ca noua fraierilor ne-ar plăcea e alta poveste dar practic o sa ramana un vis nerealizabil!
  Eu am si personajele preferate care ar lua cianură inainte de arestare sau care s-ar spînzura in celule. Pe altii i-aș executa prin injecții letale ca tot le plac lor siringile!
  Mâine când ne vom trezi o sa fim dezamăgiti sa vedem ca a fost doar vis si ne vom continua coșmarul numit realitate!
 • Dromihete 22.02.2021 22:41
  Hey! Salutare, nu pot spune ca nu te inteleg, dar astfel de atitudine nu este constructiva si tocmai pe asta se bazeaza acest cosmar, pe care il traim acum...Trump nu este chiar asa sifonat cum crezi tu si vei afla, acum ramane de vazut daca chiar este ce ni s-a servit ca ar fi, personal am dubii, dar am si rabdare:))) Ca o nota exotica, o opinie, "atitudinea" sau starea psihica conteaza foarte mult in aceste timpuri, cred ca avem de-a face cu lucruri pe care nu le putem intelege in totalitate si cu siguranata nu le putem vedea, dar le simtim...Acea lozinca "cred cand vad" este contraindicata pentru aceste vremuri si ar fi bine sa ne adaptam putin, sa iesim un pic din paradigma celor 5 simturi, care de fapt sunt foarte mici particele din cele 5 simturi, ceea ce putem percepe noi... Profesionistii din spatele acestui proiect, daca sunt ceea ce pretind a fi, au infinita mai multa credibilitate si probitate profesionala si umana, fata de toti pionii nenorociti insarcinati/cumparati acum, responsabili de "impingerea" in fata a acestui genocid planetar, ambalat frumos, pentru spalatii pe creier. Este de datoria noastra sa lasam frica si victimizarea la o parte si sa ne facem fiecare partea asa cum putem spre a contrabalansa intregul...nu stiu daca ai auzit, dar exista o notiune numita constiinta colectiva si multe lucruri ce tin de noi toti, ca si cum am fi cumva parte dintr-un intreg... Recunosc e un pic de studiat si trebuie sa stii si unde sa cauti, pentru ca internetul devine din ce in ce mai greu de folosit ca si sursa de informare corecta...Dar totusi, nu e imposibil. Succes si "man up"!
 • ioansperling ► Dromihete 24.02.2021 00:00
  Am eu o replică dintr-un film la care tin foarte mult: "E plin cimitirul de optimiști!"
 • Dromihete 22.02.2021 22:56
  A si inca ceva foarte important, taberele despre care spui tu de la Nurenberg nu prea existau...a existat si atunci un scenariu si o regie, ca si acum, iar multi dintre cei de acum, care imping genocidul, sunt urmasii celor de atunci, si fizic(ca linie de sange) si ca ideologie si dogme...Daca vei studia, o sa vezi ca la Nurenberg au fost condemnati efectiv foarte putini oameni, restu au fost "sifonati" prin americi si daca chiar te intereseaza poti cauta sa te informezi singurel despre operatiunea "Paperclip" si o sa intelegi mai multe...
 • Dromihete 22.02.2021 23:03
  A si inca ceva foarte important, taberele despre care spui tu de la Nurenberg nu prea existau...a existat si atunci un scenariu si o regie, ca si acum, iar multi dintre cei de acum, care imping genocidul, sunt urmasii celor de atunci, si fizic(ca linie de sange) si ca ideologie si dogme...Daca vei studia, o sa vezi ca la Nurenberg au fost condemnati efectiv foarte putini oameni, restu au fost "sifonati" prin americi si daca chiar te intereseaza poti cauta sa te informezi singurel despre operatiunea "Paperclip" si o sa intelegi mai multe...
 • Sisif 11.01.2022 22:52
  Cu părere de rău trebuie să remarc că prea puțină lume știe ce se întâmplă în culise. Încă de prin anii '60 in America a început o lupta de eliberare a statului capturat de o mafie ocultă, malefică. Lupta aceasta a culminat cu venirea la conducere a lui Trump, susținut de armată si creștinii conservatori. Mărul discordiei a fost Tratatul Nesara/Gesara, semnat si de America/Clinton in 1999 împreună cu alte 209 țări. Implementarea practică a acestui Tratat ar fi însemnat un dezastru pentru "mafia" care acaparase această țară. Acest Tratat presupune si o reformă monetară și financiară, care ar fi lăsat mafia fără bani. Tiparnița de dolari "fiat" ar fi dispărut. Bush Jr. a împiedicat punerea lui în practică prin înscenarea atacului terorist din 2001. Agenda mafiei a primit o lovitură grea prin venirea lui Trump la putere. Pandemia actuală a fost de fapt un atac, pe lângă alte atacuri, la planurile lui Trump si aliaților lui de a implementa Nesara/Gesara. Trump nu a pierdut alegerile, care au fost masiv fraudate. Armata americană știe acest lucru și va restabili ordinea constituțională în urma semnării de către Trump a "Actului Insurecției" înainte de a părăsi Casa Albă. În America acum se face "curățenie". În următoarele zile se așteaptă evenimente majore care vor șoca pe mulți. Totul va culmina cu instalarea lui Trump in mod legal, eventual prin decertificarea alegerilor din 2020, datorită unei fraude dovedite.

  https://theusmilitarynews.com/
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

14:27

Marcel Ciolacu: Negoiță va rămâne în continuare pentru primăria de sector chiar dacă se retrage Cîrstoiu

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO