Monstruosul Parazit bi-celular care suge sângele Omenirii

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Între Globaliști și Stângiști s-a creat o simbioză periculoasă care amenință Lumea. Pactul Diavolului bazat pe Gloata idioților utili.

Un editorial al lui Brandon Smith pentru Alt-Market.us, tradus pentru cititorii ActiveNews.

Titlul și intertitlurile aparțin redacției.

*

În încercarea mea de a diseca și analiza agendele și ideologiile de extremă-stânga/globaliste, am ajuns la un punct în care sunt pe cât de fascinat, pe atât de oripilat.

Uitați-vă puțin la narațiunea „intersecțională” pe care o numim „Woke”: nu este o mișcare militantă, deoarece EI au deja drepturi egale potrivit legii.

Este parțial o mișcare politică, dar scopurile sale depășesc cu mult promovarea unor candidați în guvern – o mare parte din guvern ESTE deja al LOR.

Ei susțin că sunt împotriva „capitalismului” și a puterii corporatiste, dar mișcarea lor este finanțată chiar de elitele financiare pe care pretind că le disprețuiesc.

Nu, această mișcare este ceva diferit – este un sistem de credință oarbă și invazia unui cult care se Auto-adoră, care adoră Puterea și care încearcă să submineze Adevărul, ori de câte ori e posibil – ca mijloc pentru a-și atinge Scopurile.

Pentru a înțelege Stânga politică și tacticile ei, trebuie să înțelegem relația ei cu Globaliștii.

Grupările Woke sunt o creație a regimului corporatist/globalist.

Timp de decenii, grupuri de reflecție precum Fundația Ford sau Fundația Rockfeller au pregătit universitățile să producă ritmic și constant cantități de membri ai cultului.

Toți, îndoctrinați cu o poveste atent elaborată, soră cu socialismul și care folosește statutul de victimă ca monedă de schimb.

EI urăsc meritocrația și se amăgesc cu iluzii de echitate. Doresc să impună o utopie imposibilă, care să garanteze rezultate egale.

Văd în independență o crimă. O tentativă de a scăpa de supravegherea colectivă.

Și sunt mai mult decât dispuși să folosească necinstea, dezinformarea, deconstrucția, haosul și crima ca mijloace de a-și atinge scopurile.

Este dificil să combați o mișcare care nu are nici moralitate, nici rușine.

Dacă scopul tău este să îi convingi să se oprească, folosind logica, informațiile, bunul simț și făcând apel la conștiința lor, vei da greș.

EI nu dau doi bani pe aceste lucruri. Obsesia stângistă este puterea absolută. Doar asta doresc. Este rădăcina oricăruia dintre argumentele lor.

Totuși, conceptul lor despre putere este mai degrabă limitat și copilăresc.

Pentru Woke, puterea constă în Cancel Culture. Puterea constă în Gloată. Puterea constă în demonstrații de distrugere colectivă și de control.

EI se întreabă: „Ce putem lua de la alții și cum putem induce Frica?”.

EI cred că, cu cât pot să ia mai mult, cu atât mai multă putere au.

Globaliștii văd puterea în același fel ca Stângiștii. Dar extind manifestul lor la întrebarea: „Cum îi putem convinge pe ceilalți să ne cedeze Controlul de bunăvoie?”.

Idioții utili Woke văd puterea ca pe ceva care trebuia furat prin intimidare și forță.

Globaliștii văd puterea ca pe ceva care le este predat de idioții utili.

Pentru a pune mâna pe putere, Globaliștii își cheltuiesc marea majoritate a energiei și averii lor pe fabricarea Consimțământului.

Nu este suficient să controlezi Populația, trebuie să o faci să creadă că oligarhia Ta este Ideea Lor. Astfel, nu trebuie să te temi că populația va încerca să ți se opună.

În timp ce activiștii Woke aleargă de colo-colo ca maimuțele cu chibrite în mâini, încercând să incendieze lumea, Globaliștii privesc la activiști și spun: „Cum putem face ca maimuțele astea să dea foc la lucrurile pe care noi le vrem distruse?”.

Fabricarea consimțământului de la jumătate de populație la întreaga națiune are nevoie de un aparat masiv de dezinformare.

Mă îndoiesc că majoritatea Stângiștilor pricep măcar că întreaga lor filosofie a fost finanțată și fabricată de interesele corporatiste.

Și chiar dacă le explici că acum sunt aliați cu aceiași vampiri corporatiști ultrabogați pe care spun că îi urăsc, vei descoperi rapid că puțin le pasă.

Acceptă încântați pactul cu diavolul, deoarece văd în el o cale de a „învinge”.

În acest fel, Stângiștii și Globaliștii sunt legați ombilical.

De aceea, nu mai iau foarte în serios argumentele despre „falsa paradigmă Stânga/Dreapta”.

Desigur, încă mai există Neo-Coni în Partidul Republican care susțin că sunt conservatori, când de fapt sunt Globaliști și Stângiști.

Nu asta e chestiunea. Chestiunea este că milioane și milioane de oameni obișnuiți de stânga au ales în mod deliberat să se plaseze de partea Globaliștilor și au luat în mod special la țintă cultura conservatoare și patriotismul pentru a le distruge.

Ei sunt Dușmanul, la fel cum și Globaliștii sunt Dușmanul.

Fără mulțimea de stânga, Globaliștii nu au nici o putere.

A sosit vremea să acceptăm această realitate în loc să ajungem la același argument prea comod: „Amândouă părțile reprezintă problema...”

Nu, o singură parte reprezintă problema. EI au fost întotdeauna problema, indiferent de masca politică pe care au purtat-o.

Dacă priviți la piramidă de jos în sus, nu mai există o „falsă paradigmă Stânga/Dreapta”. Există o FOARTE REALĂ paradigmă Stânga/Dreapta.

Despărțirea dintre ele este o realitate. Liniile de demarcație au fost trasate de Sistem: fie sunteți cu noi, fie sunteți împotriva noastră!

Nu există cale de mijloc.

În filmul „Cabinetul doctorului Caligari”, un membru al Elitei al societății transformă prin hipnoză un om într-un monstru, pe care îl trimite să bântuie pe la țară pentru a ucide persoanele pe care Elita le dorește eliminate din calea sa.

Globaliștii au folosit și ei mesmerismul pentru a invoca propriul lor Monstru de Stânga de fiecare dată când au nevoie de o misiune murdară.

Doi sunt pilonii cheie pe care Globaliștii vor ca Stângiștii să îi dărâme: percepția pe care oamenii o au despre Libertate și percepția pe care o au oamenii despre Faptele Obiective.

De pildă, priviți recenta „criză” Covid și reacția draconică pe care majoritatea Stângiștilor au susținut-o.

Priviți și la poveștile isterice despre schimbarea climatică și apelurile la restrângerea emisiilor de carbon care vor duce inevitabil la o depopulare masivă – o dată în plus susținute masiv de Stânga politică.

Ambele programe se bazează pe noțiunea de amenințare existențială care îi obligă pe oameni să își sacrifice libertățile la un nivel micro.

Totuși, restricțiile Covid sugerează că trebuie să salvăm populația de la moarte, în vreme ce restricțiile Schimbării Climatice sugerează că trebuie să ucidem cea mai mare parte a populației pentru a proteja mediul.

Nu are nici un sens, dacă nu înțelegi că obiectivul real și final este restrângerea Libertății.

Covidul nu a fost niciodată despre salvarea vieților, iar controlul Climei nu are nici o legătură cu salvarea planetei.

În ceea ce privește percepția asupra faptelor obiective, este suficient să privim mișcarea Transgender pentru a vedea că sunt atacate fundamentele înseși ale Adevărului.

Dacă biologia este subiectivă, dacă identitatea este subiectivă, dacă detaliile genetice pe care le folosim pentru a defini și clasifica specia noastră sunt „constructe sociale” în loc de adevăruri, atunci aproape toate adevărurile pot fi puse la îndoială.

Această tentativă de a face din adevărul biologic o chestiune de prerogativă are ca scop intenția de a face Adevărul Moral modificabil.

Dacă civilizația este convinsă să accepte mutilarea chirugicală/chimică și sterilizarea tinerilor noștri, dacă putem fi convinși să acceptăm sexualizarea copiilor de la cele mai fragede vârste, atunci putem cu ușurință să fim convinși să acceptăm aproape orice.

Pedofilie? Sclavie? Crimă? Toate acestea devin acceptabile în numele Hedonismului care este prezentat drept Libertate.

Prin extensie, abandonarea adevărurilor universale va duce invariabil la însăși reprimarea Libertății.

Ce este Libertatea cu adevărat? Este o preocupare legitimă pentru viitor? La urma urmei, „trăim într-o societate” și, potrivit Stângiștilor, tot ce facem „afectează pe toată lume”.

În consecință, Libertatea poate fi periculoasă. Ea ar putea fi nocivă sau i-ar putea deranja pe alții. Ar putea distruge planeta. Mai bine să scăpăm cu totul de ea pentru binele colectiv...

Iată eterna dihotomie: fără Adevăr nu poate exista Libertate – fără Libertate nu poate exista Adevăr.

Pe fața întunecată a acestei monede, există o altă dihotomie: fără Globaliști nu există gloată Stângistă – fără gloata Stângistă, Globaliștii ar dispărea.

Globaliștii urmăresc să subjuge lumea și în acest scop trebuie să submineze principiile fundamentale ale interacțiunii și înțelegerii umane.

Ei s-au aliat cu Stânga politică pentru a arunca populația în haos, ținându-i pe oameni distrași și dezechilibrați, în timp ce puterile politice înlănțuie cu tentaculele lor fiecare vestigiu al libertății private.

Marea noastră speranță este ca cetățenii să adopte o atitudine ostilă și să refuze compromisurile.

Trebuie să începem să îi spunem Stângii politice pe numele său real: mâna criminală a Cabalei Globaliste.

Nu pot exista concesii reciproce în privința principiilor noastre fundamentale. Gata cu toleranța față de deconstrucție! Gata cu delăsarea față de sabotori!

Dacă un grup subversiv încearcă să distrugă armătura morală care face Occidentul funcțional și liber, dacă EI doresc să distrugă moștenirea pentru care părinții noștri fondatori au luptat să ne-o lase, atunci trebuie să facem și noi ca părinții noștri fondatori și să eradicăm Amenințarea.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • antitirani 21.08.2023 09:22
    Globalisti sau Stangisti sunt doua fete ale aceleasi monede.
  • anthony 21.08.2023 16:21
    exact, globalismul este comunism la scara mondiala, si au aceeasi tatici precum marxistii leninisti
  • Brick 21.08.2023 19:37
    Nebunia net zero emanată de "pactul verde" devine din ce în ce mai apăsătoare. Politrucii irlandezi pregătesc un buget de 600 milioane euro pt sacrificare inițială a 200.000 de vaci de lapte. Până în 2030 se pare că vor să le elimine în totalitate. Evident, totul sub pretextul salvării planetei. Sărmana vacă nu are voie să flatuleze că se încălzeste planeta...

    https://mihailandrei.wordpress.com/2023/08/21/planul-halucinant-al-politrucilor-irlandezi-de-a-ucide-vacile-sub-pretextul-salvarii-planetei/

    Trăim vremuri bizare atunci când vacile intră în prima linie a războiului cultural, însă la mai multe marșuri ale ecologiștilor, s-au afișat pancarte care proclamau că oricine mănâncă carne sau bea lapte o urăște pe “Mama Pământ” și probabil că vrea să sugrume urșii polari.
Ultima oră

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”

08:41

Întrebarea zilei: Cînd și-a dat OK-ul SRI pentru angajarea lui Coldea în Albania?

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...