Monseniorul Viganò: Dictatura Sanitară a OMS face parte din „lovitura de stat globală” a Marii Resetări

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Așa-numitul „Tratat Pandemic” reprezintă un atac brutal la adresa individului și a suveranității naționale, un pas spre instituirea Noii Ordini Mondiale.

În paralel cu Forumul de la Davos, la Geneva se desfășoară, între 22 și 28 mai, Adunarea Mondială a Sănătății. Se intenționează ca apogeul reuniunii să fie încununarea OMS ca despot absolut asupra sănătății tuturor oamenilor de pe planetă, peste capetele guvernelor naționale.

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, una dintre cele mai puternice voci din timpul pandemiei, împotriva abuzurilor și samavolniciilor, iese iar în față, avertizând despre noul pericol de moarte.

Reproducem integral textul său, inclusiv îndemnul către ierarhii Bisericii Catolice de a-și apăra turma, așa cum NU au făcut-o în pandemie.

Dincolo de granițele vremelnice dintre bisericile noastre, apelul său este perfect valabil și pentru ierarhii Bisericii Ortodoxe Române, prea temători și toleranți (ca să nu spunem colaboraționiști) față de abuzurile străgătoare la cer împotriva Bisericii și a credincioșilor. Vii sau morți. (Nu uitați sacii negri!)

Măcar acum, în ceasul al unsprezecelea, când o primejdie și mai mare vine peste noi, Biserica trebuie să se facă zid de apărare în fața enoriașilor.

* * *

În zilele următoare, țările care au aderat la Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se vor pronunța prin vot în privința rezoluțiilor privind managementul pandemiilor de către OMS.

Aceste rezoluții vor transfera suveranitatea asupra sănătății cetățenilor către o organizație supra-statală, finanțată în mare parte de industria farmaceutică și de Fundația Bill & Melinda Gates.

Dacă aceste rezoluții sunt aprobate de o majoritate, OMS va avea, în caz de pandemie, autoritatea internațională exclusivă de a impune toate regulile, inclusiv carantine, lockdown-uri, vaccinări obligatorii și pașapoarte de vaccinare.

Nu trebuie omis nici că OMS se bucură de imunitate și că, prin urmare, membrii săi nu pot fi nici judecați, nici condamnați, în cazul în care comit crime.

În mod paradoxal, niște tehnocrați nealeși de nimeni vor avea mai multă putere decât cea conferită de cetățeni reprezentanților lor prin alegeri democratice.

Dat fiind că cedarea de suveranitate este considerată crimă de înaltă trădare de legile din orice țară, iar parlamentele au obligația de a nu legifera împotriva intereselor națiunilor lor, cu atât mai puțin de a nu încălca libertățile naturale și drepturile fundamentale ale cetățenilor pe care îi reprezintă, cred că toată lumea va înțelege că această tentativă a OMS de a-și însuși puteri care aparțin exclusiv statelor naționale urmărește să împiedice orice formă de opoziție față de Agenda 2030.

În domeniul sănătății, Agenda 2030 următește reducerea drastică a serviciilor medicale și spitalicești, privatizarea industriei sanitare și prevenirea bolilor grave prin intermediul vaccinurilor.

*

Psiho-pandemia a demonstrat obediența conducătorilor, sistemului politic, presei, justiției, întregii industrii medicale și a Sfântului Scaun însuși față de diktatele unui grup de funcționari dintr-o entitate supra-națională, aflată într-un grav conflict de interese.

Efectele adverse dezastruoase ale serurilor experimentale ARN-mesager sunt recunoscute abia acum și sunt numeroși cei care așteaptă ca responsabilii de aceste decizii să fie trași la răspundere în fața unui tribunal independent.

Pare așadar cel puțin absurd că există acum intenția de a conferi o putere de decizie imperativă Organizației Mondiale a Sănătății, după ce managementul său în timpul ultimei pandemii și al campaniei de vaccinare a înregistrat un bilanț catastrofal din punct de vedere al numărului de morți și al persoanelor cu sănătatea afectată pe viață.

Pe lângă impunitatea de care se bucură pentru crimele pe care le-a comis, grație tăcerii presei de largă circulație, OMS manifestă și o discreție totală privind modalitatea de reacție la situațiile de urgență din viitor, planificare în mod evident de lobby-ul farmaceutic.

Marginalizarea personalului sanitar care invocă Jurământul lui Hipocrat riscă să devină norma prin care sunt eliminate vocile disidente.

Din acest punct de vedere, este semnificativ că țările care se opun Noii Ordini Mondiale – ca de exemplu Rusia sau Brazilia – sunt conștiente de consecințele foarte grave pe care ratificarea acestor rezoluții le va produce și din acest motiv se opun aprobării lor.

În timpul mandatului său, președintele Donald Trump a transmis un mesaj fără echivoc, prin încetarea finanțării OMS de către Trezoreria americană.

Este unul din motivele pentru care Statul Paralel a blocat realegerea sa în 2020, susținând un individ compromis și corupt, al cărui fiu, Hunter, este implicat în finanțarea laboratoarelor biologice din Ucraina.

Îmi exprim deci tot sprijinul pentru cetățenii – în mod special oameni de știință, medici și experți juridici – care denunță această amenințare la adresa suveranității naționale a țărilor și care cer să se facă lumină în legătură cu evenimentele din trecut și cu consecințele pe care deciziile OMS le-au cauzat sănătății populației lumii.

Fac apel la șefii de state și de guverne, care vor fi chemați să își exprime punctele de vedere în legătură cu ratificarea acestor rezoluții, să le respingă, deoarece sunt contrare binelui comun și urmăresc realizarea „loviturii de stat globale” pe care OMS și Forumul Economic Mondial o pun la cale de ani de zile sub numele de „Agenda 2030” și „Marea Resetare”.

Guvernarea sanitară globală este unul dintre elementele fundamentale ale Noii Ordini Mondiale – lucru explicat limpede de experți cu autoritate, necompromiși de complicitatea cu sistemul – și ca atare trebuie respinsă.

Logica controlului, profitului și „patologizarea” în masă trebuie înlocuită cu o politică de sănătate publică al cărei prim scop să fie sănătatea cetățenilor și protejarea drepturilor lor inalienabile.

*

Sfântul Scaun – care este observator permanent la ONU și la OMS de un an de zile – are datoria de a reafirma dreptul indivizilor de a accepta sau refuza tratamentele sanitare, mai ales în fața pericolului concret al efectelor adverse - încă parțial necunoscute – ale acestor tratamente experimentale genetice.

Și, dacă până acum Bergoglio și cabala sa au marșat la delirurile lui Gates, Schwab și Soros, a venit momentul ca Biserica Catolică să îi apere pe cei mai slabi, pe copiii care urmează să se nască, pe copiii și bătrânii care nu se pot apăra, precum și pe cei care au fost ținta unui șantaj prin cinismul oamenilor de afaceri și conspiratorilor, pentru a fi forțați să fie injectați cu un ser contaminat de linii celulare de la fetuși avortați.

Pentru actuala tăcerea sa de acum, după declarațiile grăbite pe care le-a făcut la începutul pandemiei și rușinoasa aprobare pe care a arătat-o față de Big Farma, conspiratorul de la Vatican va fi tras la răspundere la condamnarea Sanhedrinului Roman, care s-a făcut el însuși complice la o crimă împotriva lui Dumnezeu și a omului.

Să ne rugăm ca unii episcopi să găsească curajul de a se distanța de linia politică colaboraționistă a lui Bergoglio și de a găsi cuvintele care să deschidă ochii oamenilor cumsecade, înșelați de propaganda globalistă.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Vasile Pdure 25.05.2022 15:11
  Urmează P.E.de Constantinopol. Sau a vorbit și pentru el.Vreun ierarh ortodox?
 • ioansperling 25.05.2022 15:25
  Când papa ( care e Dumnezeu) pentru papistasi e pro degeaba e un episcop contra!
  Papa nu greseste! Sau?
 • Unul oarecare 25.05.2022 15:59
  Cred că părintele Elpidie a zis că "biserica" catolică se va separa în două, iar o partea se va uni la Biserica Ortodoxă.
  Atenție la ecumenism... poate că "bisericile" oficiale se vor uni în ecumenism, dar asta/ăștia sunt din echipa adversă.
  Doamne ajută
 • brian duffy ► Unul oarecare 25.05.2022 21:03
  nu inteleg de ce atata ura intre crestini...fiecare ramura il vede usor diferit pe Dumnezeu, dar il exprima cat pot ei de curat ("in casa Tatalui Meu sunt multe camere"). nu sunt adept al ecumenismului si nici nu voi fi, dar in timpul acesta din urma in care se duc atacuri continue impotriva crestinilor o umila intelegere ar fi mult mai utila si mai in spiritul lui Hristos, asa cum El ne spune
 • IC XC NI KA 25.05.2022 23:33
  Când vrem să scoatem în evidență ceva .. scriem așa:

  “Până la urmă ce vor oamenii ăștia pretins „îmbisericiți”?

  Ei sunt aceiași care făceau propagandă pentru vaccinarea cu un ser experimental produs cu celule din fetuși avortați.

  Aceiași care au susținut Dictatura COVID și închiderea bisericilor și a cimitirelor. Inclusiv în Noaptea de Înviere.

  Aceiași care nu au scos o vorbă de revoltă când morții ne-au fost timp de mai bine de un an îngropați în saci negri de plastic.

  Aceiași care l-au împins pe Patriarh să accepte (fie și pentru câteva ore) ideea aflată la un pas de erezie a linguriței de plastic.

  Aceiași care i-au turnat zoaie în cap Arhiepiscopului Teodosie pentru curajul său de a se bate de unul singur cu dictatura sanitară.”


  Și când vrem să scoatem în evidență alceva, facem abstracție de .. oamenii ăștia pretins „îmbisericiți”, ei nu mai există .. și scriem așa:

  “… ierarhii Bisericii Ortodoxe Române, prea temători și toleranți (ca să nu spunem colaboraționiști) față de abuzurile străgătoare la cer împotriva Bisericii și a credincioșilor.” .. cuvinte grele. Asumate?!

  Unii enoriași au simțit zidul de apărare .. unii nu ..

  Ce granițe vremelnice? ce bisericile noastre? Avem Una Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică, unde Hristos e capul Bisericii Ortodoxe. E vremelnic papa cap..?


  Ref. Viganò, vorbște în vânt (a nu se înțelege că nu zice bine), dacă vrea să se facă auzit ..în Cer și pe pământ .. să se lepede .. și să vină ..la Una Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică.

  Asta lucrare ..

  Poate data viitoare scrieți în această cheie .. invitați-l ..
 • Dragoș Radu 25.05.2022 23:46
  Am citit cu sufletul la gură toate articolele Active News legate de Covid 19 din ultima jumătate de an deși este evident că bătăliile purtate aici pentru triumful adevărului în detrimentul Minciunii Organizate la Nivel Mondial au început cu mult timp înainte.
  Monseniorul Viganò a fost singura persoană lucidă din cadrul Bisericii Catolice care a avut și curajul să vorbească deschis în mass media, despre pericolele aduse de vaccinarea anti-Covid dar și despre țintele reale ale impunerii cu de-a sila a acestui proces, pe tot mapamondul. A făcut-o fără ocolișuri, într-un mod lipsit de echivoc.
  La nivel internațional a mai fost și Declarația de la Betleem, un adevărat balon de oxigen pentru toți locuitorii planetei care asistau perplecși la spectacolul capitulării în fața tăvălugului vaccinist, a tuturor instituțiilor importante din democrațiile -nu-i așa?- consolidate.
  Din păcate nu același lucru putem să-l spunem despre Papa Francisc care s-a situat la polul opus, atunci când a spus că a nu primi vaccinul anti-Covid ar fi “cel mai mare păcat al zilelor noastre”.
  Vorbim deci de o Biserică Catolică sfâșiată de opinii contrare care, paradoxal, sunt toate în acord cu credința în Dumnezeu.
  Cum era de așteptat, sfâșierea de mai sus s-a manifestat și în Biserica Ortodoxă.
  Biserica Greciei, cea spre care se îndreaptă de foarte multe ori privirile credincioșilor ortodocși aflați în căutarea răspunsurilor la întrebări mistuitoare legate de viață, a “rezolvat” foarte rudimentar cazul, interzicând accesul în locașele de cult persoanelor nevaccinate, dar au existat și un părinte monah care a avut curajul să vorbească deschis despre pericolele vaccinării.
  La noi, au fost multe biserici în care s-a făcut în mod deschis propagandă pro-vaccinare, dar am avut și discursul demn și răspicat al unor călugări, dar și al unor înalți ierarhi (IPS Ciprian, episcop al Buzăului) puțini la număr este adevărat, dar care au avut curajul să-i sfătuiască pe credincioși să stea tari în credință și să nu renunțe la libertatea lor.
  Sesizând sfâșierea despre care vorbeam mai sus a urmat apoi ieșirea publică cu caracter diplomatic a Întâi Stătătorului BOR, care i-a sfătuit pe clerici să nu recomande nici vaccinarea nici nevaccinarea, în parohiile pe care le păstoresc.
  Imaginea de ansamblu însă -pe care domnul Adrian Pătrușcă o conturează foarte corect- a fost una de conformism în fața vaccinării în ambele Biserici, iar un aspect important pe care tot dânsul îl reliefează cu claritate este acela că o eventuală cedare a suveranității statale către OMS “…este considerată crimă de înaltă trădare de legile din orice țară”.
 • Alex TG 26.05.2022 15:21
  Amintiti-va ca, la initiativa unora, in timpul pandemiei, printre care a fost si Activenews si Cristian Terhes, s-a publicat lista telefoanelor deputatilor si senatorilor pentru a fi bombardati si coplesiti cu solicitari din partea noastra sa nu voteze legile cu vaccinarea obligatorie mascata in Romania. Si metoda a functionat!

  Propun ca si acum sa se faca aceeasi presiune pe parlament si pe guvernul Romaniei ca sa nu fie votata de Romania aceasta capitulare mizerabila si cedare a suveranitatii in fata mafiotilor satanisti. Pentru ca pana la urma reprezentantii Romaniei trebuie sa ne reprezinte pe noi, poporul, si noi nu suntem in nici un caz de acord cu asa ceva. Nu se poate accepta ca cine stie ce individ corupt, slujitor devotat si platit de organizatii obscure si care a ajuns in mod fraudulos reprezentant al Romaniei la o astfel de intrunire a OMS sa voteze in numele Romaniei, asa dupa capul lui, fara ca noi sa nu facem nimic.

  Aceeasi presiune trebuie sa o facem si contra participarii Romaniei la hipnoza in masa pe care o face Forumul Economic Mondial.

  De asemenea, in urma publicarii listei cu trusturile media care in mod benevol si-au concentrat energia si au primit bani pentru a promova manipularea grosolana din timpul pandemiei (cum este ProTV, Digi etc.), presiunea trebuie exercitata si asupra lor prin trimiterea a sute de mii de mail-uri in care sa-i aratam cu degetul si sa le cerem socoteala pentru tradarea lor..

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO