Moarte cu perversiuni: Ca să te SINUCIZI trebuie să fii complet VACCINAT

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Lumea este deja sufocată de legi, restricții și obligativități legate de COVID-19 care nu au absolut nici un sens. Însă în Germania a apărut știrea cea mai ridicolă și tragică, în același timp, din ultimele 22 de luni.

Un editorial de Michael Hynes în LifeSiteNews pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

Știrea este aceasta: cei care doresc să fie eutanasiați trebuie să prezinte dovada că sunt complet vaccinați împotriva COVID.

Informația este în același timp ironică și tulburătoare.

Ironia este limpede: „Verein Sterbehilve” („Asociația Eutanasia”), cu  sediu în Hamburg și Zürich, a dat publicității recent noi directive care stipulează că „cerințele în materie de sinucidere asistată” includ de acum și „un certificat de vaccinare sau de însănătoșire completă după COVID-19”.

Motivul, după cum explică Verein Sterbehilfe, este că „sinuciderea asistată și examinarea preliminară a capacității unui pacient de a lua decizii în mod liber implică o apropiere fizică între persoane. Or, aceasta este exact condiția prealabilă a răspândirii coronavirusului.”

Așadar, pentru a muri prematur, unei persoane trebuie să i se administreze o injecție despre care guvernul și presa susțin că este un mijloc sigur de a evita internarea în spital și moartea.

Cu siguranță, trebuie să mai existe oameni pe lumea asta care să sesizeze ridicolul situației. Evident, oameni care nu fae parte din curentul pro-eutanasie.

Totuși, deși ironia întregii chestiunii este neîndoios uriașă, noile directive pentru eutanasie sunt mult mai sinistre decât par, deoarece ele dezvăluie în ce măsură societatea și-a perdut mințile și a ajuns sclava obligațiilor care privează de libertate.

Cultul morții – pentru că acesta este singurul mod potrivit pentru a descrie o societate în care Planned Parenthood asasinează anual cu sutele de mii bebeluși nenăscuți – este atât de perversă și de generalizată încât sinuciderea a ajuns să fie privită ca un privilegiu rezervat exclusiv clasei superioare a „vaccinaților”.

În timp ce dreptul la viață este aproape universal negat, printr-o răsturnare totală este promovat acum un „drept de a muri”, însă numai pentru cei ce acceptă injecțiile obligatorii, care sunt ele însele o încălcare flagrantă a drepturilor și libertăților fundamentale.

Uitați de protejarea copiilor în burțile mamelor lor, ei sunt priviți ca niște „consumabile” în noua ordine a lumii de astăzi.

Adevărata libertate în această lume pervertită și răsturnată este libertatea de a muri – odată ce ți-ai făcut schema completă de injecții obligatorii la care te forțează statul și companiile private.

Noua obligativitate a Verein Sterbehilfe este doar cel mai recent exemplu al respingerii totale de către societate a religiei, a lui Dumnezeu, a rațiunii și a oricărui simț de demnitate umană.

Obligarea cuiva să se vaccineze ca să se poată sinucide este definiția însăși a expresiei „a pune sare pe rană”, sau mai bine zis pe moarte.

Ca și cum crima de a respinge caracterul sacru al vieții nu ar fi fost suficient de gravă în gestul eutanasiei, ultimele rămășițe de demnitate umană sunt atacate acum prin obligativitatea injectării cu serul mânjit de avort.

Este ca și cum „anti-credința” și-a atins apogeul printr-o parodie perversă a credinței și adevărului.

În timp ce nou născuții, care au scăpat de crima avortului, sunt botezați în primele zile ale vieții lor pe Pământ, mișcarea anti-religioasă a inventat propriul ei „botez”. În documentul citat, membrii cultului morții sunt injectați cu substanțe care depind de extragerea brutală a unor țesuturi, apoi de uciderea unor bebeluși minisculi, pentru a trăi și apoi pentru a se ucide pe sine.

Cultul vieții promovează siguranța vieții în burta mamei și militează pentru siguranța vieții până când survine moartea naturală.

Cultul morții promovează moartea în burta mamei și militează pentru uciderea ființei umane.

Reînnoindu-și jurămintele față de acest cult al morții, Verein Sterbehilfe scrie că membrii familiei trebuie informați că „sinuciderea are întotdeauna și un risc de nereușită”, ca și cum supraviețuirea ar fi un deznodământ nedorit. 

Și de ce nu ar fi, într-o societate care acceptă cu atâta ușurință uciderea copilului nenăscut ca fiind o simplă „alegere” a mamei?

Din multe puncte de vedere, aplicarea obligativității vaccinării pentru eutanasie reprezintă triumful industriei avortului. Puține acțiuni sau curente se pot mândri că au adepți atât de fideli precum industria mondială a avortului atunci când primele și ultimele momente de viață sunt legate de avort.

La un capăt al cronologiei, bebelușii sunt asasinați prin avort înainte de a apuca să tragă pentru prima dată aer în piept – iar societatea zâmbește și acceptă acest lucru.

La celălalt capăt al cronologiei și într-una din ultimele lor acțiuni, adulții semnalează acceptarea acestui rău odios, profitând de niște produse ale industriei avortului, pentru ca apoi să se sinucidă.

Înainte vreme, membrii familiei se strângeau laolaltă în camera unei ființe dragi, priveghind și rugându-se în ultimele ceasuri ale acesteia.

Astăzi, aceste ultime momente nu sunt altceva decât o ridicare a pălăriei în fața industriei avortului, înainte de a avea parte de ajutorul și instigarea altora la sinucidere.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (26)
 • take the RED PILL! 28.11.2021 15:03
  Cu pasi marunti,dar siguri aceasta omenire se apropie de buza prapastiei absurdului si pierzaniei sale.Tot mai putini oameni raman de partea normalitatii si acestia vor fi ori converiti cu forta la noul Babilon sau vor fi vanati si exterminati.Dupa cum decurg lucrurile pe repede inainte,acest tavalug de prostie si ura nu va mai putea fi oprit.N ar fi prima extinctie a unei civilizatii umane din istoria adevarata dar neoficiala a lumii actuale
 • hannah 28.11.2021 15:17
  Deci n-ai voie sa mori, decat daca te omoara ei inainte! Sau vor sa se asigure ca deja sufletul tau e in posesia Intunericului inainte de a-ti parasi sufletul?!
  Este chiar incredibil pana unde merge nebunia omului! Dar oare cei care gandesc asa sunt chiar oameni? si daca sunt oameni sufletul lor chiar le mai apartine sau sunt posedati?
  Eu sincer inclin sa cred ca vor ca tu sa nu mai apartii lui Dumnezeu in momentul in care parasesti lumea asta!
  Nu stiu cum este in cazul copiilor dusi cu forta la inoculare de catre parinti?! Ei nu sunt lasati sa aleaga si chiar nu au inca discernamant: Cu ei cum sta treaba cu sufletelul modificat de serurile genice, ei nu au putut alege? Aici ar putea sa raspunda Biserica (Biserica adevarata, nu cea cumparata)?
 • Eli 29.11.2021 13:49
  asa cred si eu, ca este vorba si despre suflet
 • aspida 28.11.2021 16:41
  Și dacă la testele lu’ pește reiese că ești covidat, nu se mai acceptă eutanasierea?

 • aspida 28.11.2021 16:45
  Și dacă la testele lu’ pește reiese că ești covidat, nu se mai acceptă eutanasierea?

 • dacul Razinger 28.11.2021 17:48
  Exact! Trebuie vindecare apoi daca se mai intarzie neaparat vaccinare. Cum sa pui in pericol personalul Asociatiei Eternitatea?
 • Lolek Bolek 28.11.2021 17:08
  Michael Hynes reuseste sa exprime perfect penibilul si irationalitatea situatiei.
  Insa doar atat...

  Ce nu spune autorul este aceasta:

  Balaurul arata omenirii, in aceste ultime momente ale istoriei pacatului, ca el este "dumnezeul acestui sistem de lucruri".
  Satana se da drept dumnezeul acestei lumi, stie "că toată lumea zace în cel rău" (1 Ioan 5:19).

  Acum isi arata puterea de dumnezeu: are "drept" de viata si de moarte asupta umanitatii.
  Nimeni nu traieste sau moare, pe planeta Pamant, fara voia sa!

  Nu credeti?

  Ioan 19:10 – "Pilat I-a zis: „Mie nu-mi vorbești? Nu știi că am putere să Te răstignesc și am putere să-Ți dau drumul!”"

  Balaurul vorbea prin Pilat: "Nu sti ca pe planeta mea, am drept de viata si de moarte asupra ta?"

  Ioan 19:11 – "„N-ai avea nicio putere asupra Mea”, i-a răspuns Iisus, „dacă nu ți-ar fi fost dată de sus.

  Circul si prosteala balaurului, prin Pharmakia, cu care vrajeste intreaga lume, se apropie de sfarsit => stie asta => Apocalipsa 12:17 – "Și balaurul, mâniat pe femeie, s-a dus să facă război cu rămășița seminței ei, cu cei care păzesc poruncile lui Dumnezeu și țin mărturia lui Isus Hristos."

  Aceasta "ramasita" (cei 144.000) a "semintei ei" (Iisus Hristos = samanta femeii ) il va duce pe Balaur in "pustie" = "Pământul era pustiu și gol" (Geneza 1:2).
  Va sta cu toata trupa lui de ingeri cazuti, privindu-si naucit "opera":

  Apocalipsa 19:17 – "Apoi am văzut un înger care stătea în picioare în soare. El a strigat cu glas tare și a zis tuturor păsărilor care zburau prin mijlocul cerului: „Veniți, adunați-vă la ospățul cel mare al lui Dumnezeu,"
  Apocalipsa 19:18 – "ca să mâncați carnea împăraților, carnea căpitanilor, carnea celor viteji, carnea cailor și a călăreților și carnea a tot felul de oameni, slobozi și robi, mici și mari!”"

  Aceasta "carne" in care balaurul injecteaza mARN-ul sau nesfant, va reprezenta cel mai mare genocid din istoria acestei planete chinuite: EUTANASIEREA UMANITATII.
  Inocularea mARN este inceputul tuturor nebuniilor finale, in care planeta a fost deja aruncata:

  Luca 21:26 – "oamenii își vor da sufletul de groază în așteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ, căci puterile cerurilor vor fi clătinate."
 • Orizont 28.11.2021 21:26
  Interesant , dar vezi ca amesteci in mod riscant o parte fragmente care nu au legatura .. Injectarea mARN este intr-adevar fundamentul pentru cateva din nenorocirile care se vor abate asupra omenirii , inclusiv sistemul FIAREI 666 prin "certificatul verde". O parte vor muri , iar cei care vor rezista vor fi folositi ca armata zombie... Vezi Cap. 16 din Apocalipsa - O serie de nenorociri care vin asupra sistemului lui antihrist :

  ". Și am auzit glas mare, din templu, zicând celor șapte îngeri: Duceți-vă și vărsați pe pământ cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu.
  2. Și s-a dus cel dintâi și a vărsat cupa lui pe pământ. Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei și care se închinau chipului fiarei."
 • Lolek Bolek ► Orizont 29.11.2021 12:11
  Am vorbit un pic mai general. Ce vreau sa spun:

  Plagile despre care ai amintit din Apocalipsa Cap 16, sunt ultimele sapte plagi care vin peste omenire. Aceste plagi nu incep pana nu apare antihristul. Inca nu suntem in acea faza.
  Sincer, nu am intelegere daca bubă "rea și ucigătoare" are legatura cu inocularea actuala sau nu, desi la momentul actual asa o vad.
  Inteleg ca "Inocularea mARN este INCEPUTUL tuturor nebuniilor finale, in care planeta a fost deja aruncata". Cand am spus EUTANASIEREA UMANITATII m-am referit, fara sa explic, la toata suita celor sapte plagi finale, pentru ca asa ne spune Ioan in ultima carte. Insa aceasta poveste cu "virusul" si inocularea este inceputul sfarsitului.
  Antihrist se externalizeaza doar ca urmare a manifestarii globale a celor denumiti simbolic cei 144.000. Satana sta foarte bine unde sta acum, in invizibilitate pentru rasa umana. De acolo ne prosteste cum vrea el, pana la faza in care majoritatea oamenilor nici nu cred in existenta lui. Aparitia lui publica este un moment de extrema disperare, pentru a bloca cele descrise in Apocalipsa 18:1-2. Stiu ca nu este o interpretare populara, insa merita sa reflectezi. Poate am fost mai clar un pic. Vom vedea, vom intelege mai bine pe masura ce evenimentele se vor derula...si se vor derula rapid.
 • balaurul de aur 28.11.2021 18:26
  Când te gândești că noi priveam, nu demult, spre vest cu speranță, cu invide chiar. Era lumea democrației, respectului, valorilor, a libertății. Era reperul în mai toate domeniile. Acum vedem dedesubturile: o caricatură a democrației, mai degrabă fiind doar state polițienești specializate în manipulare, exploatare, corupție. Niște sclavi fericiți. Vesticii au crezut de prea multă vreme în guvernele lor ca fiind niște zâne neprihănite și se obișnuiseră să vadă răul doar în țările dincolo de cortina de fier. Nu știu dacă ai noștri ar fi mai buni, dar știu sigur că reperele de care avem nevoie nu sunt în vest; Impărțirea asta între "ei cei grozavi si fericiti" și "restul planetei de inapoiati" e evident greșită.
 • hannah 28.11.2021 19:11
  Democratie in Vest? Nicidecum! Va spune cineva care chiar locuieste in vest. Cenzura mai mare dact aici, n-am vazut decat pe vremea lui Ceausescu! Oamenii sunt robotizati, fara Dumnezeu si cu o incredere oarba in guvern! Daca ii intrebi de ce s-au inoculat fie ridica din umeri, fie iti raspund cum ca au vrut sa mearga la restaurant, fie pentru ca asa a spus guvernul si medicii si "guvernul nu minte niciodata"!
  Au dovezi in fata lor cu oameni inoculati si imediat imbolnaviti si tot nu cred, ba din contra, cel bolnav se duce repede si-si face si a treia doza!
  Nu mai exista NIMIC din ceea ce a existat candva! Totul a fost doar o iluzie! Acum totul se naruie si incape clar pe mana dictatorilor mondiali. Aici daca iesi pe strada sa strangi voturi impotriva sistemului, statului, a doua zi ai disparut cu totul!
  In Romania inca se mai misca ceva, aici absolut nimic!!!!!!
  Singura speranta pentru Romania este rezistenta! Trebuie! Desi.....vad ca si ai mei chiar nu mai misca-n front. Nu vreau sa cred ca spiritul de luptator al celor care au indurat comunismul atata timp, a cedat! Chiar nu vreau sa cred!
 • Agentul Termic ► hannah 28.11.2021 19:44
  În România ne mișcăm toți, dar numai când nu ne vede nimeni!
 • Enya ► hannah 28.11.2021 20:07
  Hannah, vino inapoi ACASA!

  Vinde tot, ia-ti familia, cumpara undeva la munte, deal, campie (oriunde se poate face un paradis in Romania), schimba-ti viata, daca e cazul si profesia, si vino inapoi!

  O casuta mica iti este de ajuns si ori cumperi una batraneasca si o renovezi, ori ti-o construiesti, cu o echipa buna o ridici in cateva luni, nu trebuie sa fie mare, neaparat doar pe un singur nivel, iti faci sobe de teracota, iti sapi fantana, plantezi pomi si arbusti fructiferi, ornamentali, flori, cultivi legume, zarzavaturi, cel mai mult conteaza ce e pe langa casa - gradina, livada, padurea...

  Veniti acasa, fratilor, nu ma stati pribegi printre calai!

  Avem si noi calaii nostri, dar nu ei conteaza (pentru ca intr-o zi le va fi oprit genocidul), ci tara si radacinile! Va fi din ce in ce mai urat la "occidentali" pentru ca nu mai au nici un fel de repere, Romania e crestina si chiar daca e indobitocita, uite-asa inapoiata n-a putut fi pacalita sa se vaxxeze! Mai mult de 15 % nu sunt vaxxati, cifrele aiuritoare ale borfasilor cu 6 milioane si ceva de vaxxati sunt o miniciuna gogonata ca de obicei!

  In vest a venit vremea platii ateismului. Carcasele goale, doar imbuibate material si atat, trebuie sa si dea socoteala de-acum.
 • hannah ► Enya 29.11.2021 01:01
  Sper ca va ajunge mesajul, desi e cam tarziu la voi si chiar si aici e tarziu. Dar mi-e dor sa fiu intre ai mei. Sincer! Daca Dumnezeu va hotari sa ma intorc, o voi face, fara sa regret. Cand am participat la Revolutie in 89 si apoi in Piata Universitatii, am avut un ideal si simteam ca traiesc. Cred ca era si euforia libertatii si a tineretii, in care simti ca poti muta muntii! Fugeam de la cursuri, uneori incurajata de profesorii care stiau unde ma duc, pentru a striga pentru Libertate alaturi de ceilalti "Golani" si mi se spunea striga acolo si pentru noi! Desi au fost vremuri zbuciumate, nu am cautat nici o clipa sa le uit, sa le sterg din memorie ca sa nu-mi raneasca cumva sufletul. Cand imi voi strange bocceluta ca sa ma intorc unde m-am nascut, voi aduce cu mine si speranta care nu m-a parasit inca, pentru a o alatura celorlalte, cele pe care le mai pastreaza toti ce spera in ceva.
  Doamne, sper din suflet sa nu fim lasati sa orbecaim in noapte si sa avem candeluta increderii in Cel de Sus aprinsa permanent. Stiu ca va fi greu, sunt chiar convinsa de asta, dar parca e altfel cand esti printre ai tai....
  Aici se lasa negura ce vine de la apus, e liniste totala. Nimeni dintr-un oras sau sat nu stie ce se petrece in orasul vecin sau satul vecin. Nu ai voie sa stii, nu ai voie sa fii informat. Daca o faci, trebuie sa te ascunzi, exact cum faceam impreuna cu familia mea cand eram copil si ne retrageam intr-o camera cat mai izolata pentru a asculta Europa Libera. Civilizatia asa cum o stiam dispare putin cate putin si totul devine "dust in the wind".
 • Agentul Termic ► hannah 29.11.2021 10:41
  Probabil că băieții lucrau la ce se-ntâmplă acum încă de pe vremea când noi ascultam naivi Europa liberă și Vocea Americii înainte de 1990...
 • balaurul de aur ► Agentul Termic 29.11.2021 13:10
  mai mult ca sigur.
 • balaurul de aur ► hannah 29.11.2021 13:07
  Sint de acord Hannah; si eu am plecat acum 10 ani din Ro. Am gasit precum spui si tu doar o iluzie.O iluzie care se transforma intr-o realitate, pe plan uman, mizerabila. O lume unde PR-ul si marketingul sint regi, supusii sint consumatori zombificati. Poate parea paradoxal dar Romania are sanse mai mari la supravietuire si iesire din fundatura existentiala si economica pe care i-a propus-o vestul corupt. Poate ca mai sint Romani nemancati dar in schimb vestul e plin de indivizi mancati pe dinauntru.
 • hannah ► balaurul de aur 29.11.2021 14:27
  Absolut corect! Romania traieste inca. Asa cum poate, dar inca simte si cel mai important gandeste! Asa se si explica reticenta la serul genic. Oamenii au antrenament "comunistic", din perioada comunista si nu iau totul de bun fara sa-l prelucreze (fiecare dupa posibilitati). Anii de lupta pentru supravietuire, din trecut, ne-au calit si ne-au invatat ca cei ce conduc nu-ti vor niciodata binele, absolut niciodata!
  Ei, in occident au fost dresati sa ciuguleasca din palma si mult timp sa ia totul de-a gata! A fost clar o stratagema din timp aplicata, tocmai pentru dresaj, iar acum, voila! Toti se insira in fata cotetelor cu seruri, pentru a fi marcati, ca doar asa au fost invatati!
 • Orizont 28.11.2021 20:09
  Avangarde arunca un sondaj securist , IRELEVANT si manipulator pentru „damage control” . Mutarea procentului de refuz al Rabojului 666 (la locul de munca) foarte aproape de mijloc.
  Refuzul real este la peste 80% su NU la 53% !
  Inca un aspect manipulator al acestui „sondaj” este focalizarea DOAR pe problema „certificatului” 666 la locul de munca si EVITAREA oricarei discutii pe impunerea neconstitutionale si ilegala , prin mecanisme de forta la intrarea in magazine si institutii !
  Inca o intrebare meschina este cea despre de plata testelor timp de 60 de zile pentru romanii care urmeaza sa fie fortati la injectia letala !

  https://www.g4media.ro/sondaj-exclusiv-peste-jumatate-dintre-romani-nu-sunt-de-acord-cu-introducerea-certificatului-verde-la-locul-de-munca-40-nu-cred-in-eficacitatea-certificatului-covid-19-tot-40-considera-ca-impunerea.html

  https://r3media.ro/sondaj-avangarde-peste-jumatate-dintre-romani-nu-sunt-de-acord-cu-introducerea-certificatului-verde-la-locul-de-munca/
 • Aluatmamaligafoc! 28.11.2021 20:30
  Cam asta vor ei sa mancati pe langa vaxin :

  https://twitter.com/i/status/1465022353600090113

  https://twitter.com/i/status/1465022092181741573

  https://twitter.com/i/status/1465021796894322690
 • Orizont 28.11.2021 22:26
  https://www.national.ro/coronavirus/covidul-african-periculos-doar-pentru-europeni-pe-continentul-negru-e-liniste-si-pace-743940.html
 • Aluatmamaligafoc! 29.11.2021 10:00
  Planul Kalergi domnilor , planul Kalergi iara prosti de europeni se sinucid datorita gradului inalt de "civilizatie " .
  Apropo Iohanis a primit diploma de merit pentru aplicarea planului Kalergi in Romania , asta ar trebui sa va puna pe ganduri rau de tot .
 • Aluatmamaligafoc! 28.11.2021 23:48
  In 2013 acest individ avertiza despre " pandemie" si vaccinarea obligatorie .

  ROB SKIBA’S WARNING FROM 2013 ABOUT TODAY’S REALITY! | MARK OF THE BEAST

  https://www.youtube.com/watch?v=eWPiEeyqoWM
 • Aluatmamaligafoc! 29.11.2021 00:17
  Mamuca cum stau nemtii ca oile la vaccinat . Cata randu frate . :D
  https://twitter.com/i/status/1465072325037019136
 • balaurul de aur 29.11.2021 18:59
  Incredibil; Noi stim ca oamenii astia exista, dar cand ii vezi cu ochii tai e "creepy"; asta e "civilizatia vestului" : obedienta si frica, confundate cu respectul si increderea. Indivizi incapabili sa-si asume statutul de oameni liberi pentru ca oamenii liberi isi asuma propriile decizii, si ca urmare si efectele lor. Aceste oi nu au curajul sau capacitatea propriilor decizii, asa ca lasa in seama unor straini puterea de decizie.Iar acesti straini nici macar nu-si asuma consecintele, ei isi exercita autoritatea fara sa-si asume si responsabilitatile. S-ar putea ca jumatate din ei sa fie santajati prin diferite metode, speram ca acesti oameni care sint indirect fortati sa se vaccineze, vor intelege macar in ceasul a 11-lea ca nu vor putea iesi din acest cerc vicios daca nu trec de partea adevarului, transparentei, respectului fata de individ.
 • Eli 29.11.2021 13:48
  Asta inseamna cumva ca injectia afecteaza viata de dupa? Alt motiv nu exista pentru a cere asta, ca oamenii deja vor deceda. Adica nu este numai despre reducerea populatiei ci si mai ales despre a avea acele toxine in corp, modificare adn-ului dat de Dumnezeu.

  Altfel, avem aici exemplul perfect de ''bine ca a facut vaccinul ca altfel ar fi fost mai rau'' - o politiciana din Canada care a decedat post vaccin:
  https://healthimpactnews.com/2021/fully-vaccinated-pro-vaccine-canadian-senator-dead-at-the-age-of-56/

  “Senator Forest-Niesing would like to remind all Canadians of the importance of vaccination,” reads the official statement. “(She) remains convinced her fight would have been much different if it had not been for this protection.”

  acum nu inteleg cat mair au daca dupăa vaccin a fost spitalizata o luna de zile si ulterior a decedat, cat de mai rau se putea???

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei