Mihai Tîrnoveanu vs Imperiului Cipului: Bruxelles, ”palatul de spume mincinoase” asediat de ”niște țărani”, cu 1000 de tractoare! Le-au dat bine de tot să înghită carbon!

De Mihai Tîrnoveanu  /  

Foto: Anonyme Citoyen / Twitter / X

Foto: Anonyme Citoyen / Twitter / X

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iată cum vorba lui Petre Țuțea, „o căruță de țărani a ținut în șah imperii” se întâmplă în fața Parlamentului European, de unde Imperiul Cipului distruge națiunile în marea resetare a „amprentei de carbon" și a transumanismului.

Primii vizați sunt fermierii, denumirea actuală a țăranilor de fapt, astfel încât tot ei sunt primii care se revoltă masiv. Înlocuirea omului cu "altceva" presupune înlocuirea hranei cu "altceva" și desigur, a credinței în Iisus Hristos Mântuitorul, cu "altceva". "Problema" cu credința s-a rezolvat în mare parte, rămâne acum cealaltă.

"Împăratul Negru", elita transfrontalieră globalistă rafineaza ideologia "Împăratului Roșu", cel comunist, actualizand conceptul de "om nou" clamat de bolșevici. Ei sunt preocupați de crearea unui astfel de "om" prin diferite "revoluții", împotriva singurei revoluții din istoria umanității, pe care a făcut-o Iisus Hristos, faurind un adevărat oml nou, anume creștinul.

Elita neagră-roșie (nu întâmplător ANTIFA are culorile astea) are ca "ideal" salvarea planetei, considerând însă că principalii inamici ai planetei sunt chiar oamenii. Așadar se iau măsuri împotriva lor.

Trebuie reduși numeric, vaxxinuri, zone de război (deși acestea nu dau rezultate spectaculoase, sunt prea clasice), foamete prin Africa, educatie de impunere homosexuala.

Scopul lor final, deși pare fantezie acum, este omul-robot, cel nou, în concepția lor.

Robotul nu are nevoie de hrană, distrugem producătorii de hrană, robotul nu are nevoie de credință, distrugem Biserica, robotul nu are nevoie de libertate, identitate, națiune, distrugem statele nationale, robotul nu are nevoie de a spune DA sau NU și nici de alegeri prezidențiale, parlamentare, locale, anticipate sau nu, zdrobim democratia. "el" are nevoie de un program pe un cip.

Nu consumă și nu cere nimic, nu poluează, nu strigă, nu face proteste, doar execută...este "generația cip" dintr-o lume care se sinucide programat și care are ca inimanici pe ultimul cioban cu câteva oi din Carpați sau pe fermierii din Franța și Bruxelles cu utilajele lor din fața Parlamentului European, acest „palat de spume minciunoase”, vorba lui Mihai Eminescu, românul absolut al unei națiuni, implicit al celui care spunea că „o căruță de țărani a ținut în șah imperii"!

Imperiul contraatacă un balot de paie ce arde, care pentru unii înseamnă fum, iar pentru oameni, căldură.

Vedeși Bani pentru Kiev, da! Pentru fermieri, ba! Revoltă la Bruxelles, după ce liderii UE au adoptat ajutorul de 50 DE MILIARDE pentru Ucraina. Peste 1.000 de tractoare în fața Parlamentului European - VIDEO

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Radu Comsuta 02.02.2024 19:54
  Vedea-i-aș întoxicați cu monoxid de carbon, pe toți potlogarii bruxelezi de la butoanele puterii. Poate așa vor VEDEA mai bine și vor renunța la prostiile lor cu CO2-ul poluant și hrana sintetică din laboratoare. Și altele de acest gen. Odată și odată toate se vor sfârși iar Dumnezeu poate întoarce roata istoriei împotriva lor. Sunt doar niște criminali tolerați dar există o dată scadentă înainte de judecata de apoi. Să se gândească bine de acum încolo ce politici iau pentru cetățenii uniunii și să ne mai întrebe și pe noi, ”țăranii” ăștia proști, că pentru asta se fac referendumuri. Altfel nu-i va mai salva nici mama lui Harari! Bine mai spunea George Coșbuc când a scris aceste versuri nemuritoare:

  ”N-avem puteri și chip de-acum
  Să mai trăim cerșind mereu,
  Că prea ne schingiuiesc cum vreau
  Stăpânii luați din drum!
  Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
  Să vrem noi sânge, nu pământ!
  Când nu vom mai putea răbda,
  Când foamea ne va răscula,
  Hristoși să fiți, nu veți scăpa
  Nici în mormânt!”
Ultima oră

20:57

Un tânăr de doar 26 de ani a murit subit la 13 zile după primirea vaccinului Covid AstraZeneca – Clinica unde s-a vaccinat a recunoscut că nu l-a informat corect cu privire la gravitatea riscului prezentat de “vaccin”

19:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma - Geneza și evoluția Schismei de la 1054

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!