Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Calea Neamului și Mișcarea Națională vor răspunde prezent pe 10 iunie alături de mii de români din întreaga țară. Niciun om și nicio structură organizatorică care urmează linia națională nu va rezista în luptă fără puterea dată de Sfinții și Martirii Români.
 
Niciun demers național, nici cel mai mărunt pas în acest sens, nu va fi spre Biruință în adâncul sens al cuvântului, fără raportarea la învățătura de luptă si jertfă a Sfinților Închisorilor.
 
Cine îi contestă poate fi orice, dar nu și român. Cine îi ignoră, poate fi orice, dar nu și naționalist român. Cine îi caută are șansa de a ridica România, iar cine va trăi în Duhul lor, piatră de temelie de țară va fi.

Suntem în baricada rezistenței naționale și cea mai puternică "muniție" a noastră este modelul exemplar de credință, implicit de forță identitară al Sfinților noștri. Părintele Justin Pârvu este busola noastră, care ne arată un singur punct cardinal: România. De aceea nu rătăcim drumul spre Vest sau Est, de aceea nu mergem pe covoarele pierzaniei ale ambasadelor respective și nu cădem în trădare de neam.
 
Ce poate fi mai rușinos pentru un român, decât să bată coridoarele ambasadelor? Ce sminteala mai mare poate fi decât aceea să crezi că străinul din Vest sau din Est îți vrea binele si-ti salvează țara? Cât de decăzut din Neam poți fi să "speri" la acest lucru? Cât de surd poți fi să nu auzi cuvintele Părintelui Justin, pe ale Doamnei Aspazia Oțel Petrescu, strigătul de jertfă și rugăciunile tuturor Sfinților și Martirilor Închisorilor comuniste?
 
Ce soluție mai proastă poți avea decât aceea de a înlocui un globalism cu alt globalism, de fapt de a înlocui o asuprire cu o altă asuprire, pe modelul unui așa-zis rău "mai mic" care devine la fel de mare ca cel precedent odată ce l-ai ales, adică odată cu legitimitatea "dăruită" de tine.

Suntem în luptă împotriva globalismului de orice natură și împotriva trădătorilor ce vor să dobândească putere ștergând presurile ambasadelor. Puterea noastră, a românilor, vine la Petru Vodă, din sfântul mormânt al Părintelui Justin, din sfintele morminte ale Pădurii de Cruci Verzi de la Mănăstire, inima Libertății de a fi Român.
 
Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Pseudonimm 09.06.2023 17:15
    Un înger sunteți!
Ultima oră

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui