Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Calea Neamului și Mișcarea Națională vor răspunde prezent pe 10 iunie alături de mii de români din întreaga țară. Niciun om și nicio structură organizatorică care urmează linia națională nu va rezista în luptă fără puterea dată de Sfinții și Martirii Români.
 
Niciun demers național, nici cel mai mărunt pas în acest sens, nu va fi spre Biruință în adâncul sens al cuvântului, fără raportarea la învățătura de luptă si jertfă a Sfinților Închisorilor.
 
Cine îi contestă poate fi orice, dar nu și român. Cine îi ignoră, poate fi orice, dar nu și naționalist român. Cine îi caută are șansa de a ridica România, iar cine va trăi în Duhul lor, piatră de temelie de țară va fi.

Suntem în baricada rezistenței naționale și cea mai puternică "muniție" a noastră este modelul exemplar de credință, implicit de forță identitară al Sfinților noștri. Părintele Justin Pârvu este busola noastră, care ne arată un singur punct cardinal: România. De aceea nu rătăcim drumul spre Vest sau Est, de aceea nu mergem pe covoarele pierzaniei ale ambasadelor respective și nu cădem în trădare de neam.
 
Ce poate fi mai rușinos pentru un român, decât să bată coridoarele ambasadelor? Ce sminteala mai mare poate fi decât aceea să crezi că străinul din Vest sau din Est îți vrea binele si-ti salvează țara? Cât de decăzut din Neam poți fi să "speri" la acest lucru? Cât de surd poți fi să nu auzi cuvintele Părintelui Justin, pe ale Doamnei Aspazia Oțel Petrescu, strigătul de jertfă și rugăciunile tuturor Sfinților și Martirilor Închisorilor comuniste?
 
Ce soluție mai proastă poți avea decât aceea de a înlocui un globalism cu alt globalism, de fapt de a înlocui o asuprire cu o altă asuprire, pe modelul unui așa-zis rău "mai mic" care devine la fel de mare ca cel precedent odată ce l-ai ales, adică odată cu legitimitatea "dăruită" de tine.

Suntem în luptă împotriva globalismului de orice natură și împotriva trădătorilor ce vor să dobândească putere ștergând presurile ambasadelor. Puterea noastră, a românilor, vine la Petru Vodă, din sfântul mormânt al Părintelui Justin, din sfintele morminte ale Pădurii de Cruci Verzi de la Mănăstire, inima Libertății de a fi Român.
 
Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Pseudonimm 09.06.2023 17:15
    Un înger sunteți!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO