Mihai Tîrnoveanu: Preoți cu Crucea în frunte, căci oastea e creștină! Cea mai masivă Prezență românească la Sfântu-Gheorghe de Ziua Națională! FOTO / VIDEO

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne-a ajutat Dumnezeu! După cele doar 30 minute de manifestări oficiale, Calea Neamului, Frăția Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe și Mișcarea Națională si-au desfășurat propriul program timp de mai bine de o oră, dăruind numerosului public bucuria cântecului românesc și a înfrățirii în Hora Unirii. 
 
La mare înălțime au fost Ștefania Coroiu din Tecuci, Adelina si Maria, venite cu filiala Calea Neamului Vrancea, familia Udrea din Prahova din partea Frăției Ortodoxe, Alexandra Voiculescu din Sfântu-Gheorghe care a interpretat Balada lui Ciprian Porumbescu și nu în ultimul rând, studenții de la Sibiu coordonați de Domnul Profesor Sebastian Moldovan. Toate provinciile românești, Moldova, Ardealul și Țară Românească s-au unit astfel prin cântec și cuvânt la Sfântu-Gheorghe, în fața Voievodului Mihai Viteazu. 
 
Așa a rânduit Dumnezeu. Bunele noastre gazde au fost românii din Sfântu-Gheorghe în frunte cu Gheorghe Samoilă, care ne-au și întâmpinat la final cu pâine și sare pentru a sta împreună la masă ca frati buni ce suntem! 
 
Biserica noastră Ortodoxă si-a făcut pe deplin randuirea, cu Sfânta Liturghie de dimineață, mai apoi cu slujba pentru eroi. Catedrala Ortodoxă din Sfântu-Gheorghe a fost efectiv plină de oameni.
 
La fel, Armata Română a fost la înălțime prin defilarea trupelor desfășurată în fața asistenței. 
 
Atenție deosebită din partea presei românești din Sfântu-Gheorghe, Mesagerul de Covasna si Obervatorul prezentă la manifestări, dar și din partea "amicilor" de la presa maghiară cu aparatele foto pe click non stop. Personal am fost deschis în a acorda un fel de interviu unui reprezentant de-al lor care se chinuia să mă întrebe în limba română ce facem după manifestările din centrul orașului. Omul efectiv nu știa românește, dar am înțeles cumva că "spera" să mai facem "ceva"!  Nu mai mergeți nicăieri? Asta am înțeles clar. După un moment de "cumpănă" în care mă gândeam că poate speră si la un traseu pe la Târgu-Secuiesc, Odorheiu Secuiesc sau pe la Teatrul Andrei Mureșanu, i-am răspuns că mergem în continuare cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! 
 
La mulți ani frumoși ca România, dragi români!!!!
 
FOTO / VIDEO:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • IC XC NI KA 02.12.2023 23:33
    La mulți ani cu Hristos!
  • Mihai Cantuniari 03.12.2023 07:49
    Ooooff, mai vad si oameni frumosi, ca mi s-a urat de scarnavii stangiste-neomarxiste-mondialiste. Asta este Calea ta, Neamule, ca alta nici nu exista. Ramaneti tot asa, frumosi, liberi si drepti, pentru ca ce se intampla acum cu noi este o lupta acerba pentru sufletele noastre.
  • Tic 03.12.2023 13:42
    Doamne ajută să fie si mai mulți si mai uniți .
Ultima oră

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump