Mihai Tîrnoveanu: Ne-ați dăruit resurse: am dăruit împreună bucurie copiilor și istorie studenților

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mulțumim din tot sufletul românilor de excepție, care au asigurat fonduri pentru ca 41 de copii (din cei 75) înscriși in programul Bursele Români pentru Români, destinat elevilor din Covasna, Harghita, Mureș, Satu-Mare să primească bursele recunoștinței noastre, în valoare de 500 lei fiecare.
 
De asemenea, adâncă recunoștință, pentru toți cei care ne-au susținut la Facultatea de Drept, putând astfel să achiziționam 100 de steaguri tricolore pe care le-am dat ca pâinea caldă studenților, alături de peste 100 de fotografii cu martirii închisorilor comuniste, însoțite de scurte dar explicite texte lămuritoare.

A fost din partea voastră un efort extraordinar, iar până de Înălțarea Domnului, nădăjduim că și ceilalți copii bursieri vor primi semnele dragostei noastre. Nu facem acte filantropice, ci acte patriotice, căci fiecare copil care tine limba română vie în învățământul național din Transilvania este un Steag, o Baricadă! Sunt copii care au ținut România în mâini si-n inimi la Valea Uzului, Sfântu Gheorghe și la București. Sunt copii care au fost pe autocarele noastre, acolo unde a fost mai greu, inclusiv în perioada plandemiei, la Piața Universității, împreună cu părinții lor. Sunt copiii luptelor, care n-au cerut nimic dar care merită totul. Sunt poveștile nespuse ale tuturor celor "mici" dar atât de mari, din Inima Țării. Avem de exemplu o fetiță, pe nume Elena, dintr-un sat din Covasna, care a fost înscrisă de părinții ei la o școală cu predare în limba română, în altă localitate decât cea de domiciliu, pentru a nu se desființa acolo secția cu predare în limba română din cauza numărului mic de elevi. Face naveta pentru România și o face cu bucurie! Copilul, dincolo de asta, este genial, știe pe de rost Luceafărul de Mihai Eminescu, cântă la biserică, este strălucit la matematică si este pe deplin conștient și bucuros în același timp de rolul lui. Nu dau numele complet și alte amănunte din considerente de siguranță pentru familie. Îmi dau însă cuvântul de onoare că tot ceea ce spun este adevărat.

Avem atâtea și atâtea câmpuri de luptă, pe care le dovedim cu greu, dar există oameni care stau pe aceste baricade identitare. Sunt eroii vremurilor noastre, iar acești eroi au fost răsplătiți de acești români, care la rândul lor sunt eroi, pentru că au înțeles lupta pentru țară:

S. Maria, J. Elena, P. Dan, B. Adriana, B. RODICA, T. Valentin, F. Adrian Valentin, V. Gabriela, S. Monica, F. Angelica, L. Maria Mădălina, L. Mihaela, S. Claudiu Mihail, I. Romeo Dan, T. Octavian, S. Livia Aurelia, I. Augustin, N. Lucian, Z. Nicolae, N. Maria, P. Gabriel Valentin, J. Vasile, U. Lucian Petruț, R. Ștefan Cosmin, A. Carmen Mihaela, I. Adrian Mihail, H. Valentina Gabriela, C. Marian, R. Marius Constantin, S. Bogdan, B. Marian, L. Andrei, S. Gheorghiță Lucian, O. Ecaterina Kati, M. Valeriu, N. Lucian, N. Marian Ovidiu, M. Elena, D. Corina, S. Maria, M. Iulia Nistor, M. Maria, B. Radu, P. Andrei Flaviu, N. Nicolas, B. Ana Maria, R. Radu, D. Alexandra, T. Florian Nichita, A. Victor, T. Mihaela, S. Eugen, T. Gabriela, A. Ștefan Liviu, C. Dan Constantin, Co Energia, R. Petru, B. Cătălin.
Să vă răsplătească oameni buni, Dumnezeu, cu sănătate și fericire! 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • pandreif 23.05.2024 14:18
    Domnule Mihai Tîrnoveanu, vă sunt profund recunoscător pentru perseverența, pentru dăruirea și pentru toată osteneala depusă întru depășirea tuturor obstacolele care ne stau în cale ! Sunteți printre puținii patrioți care luptă, în adevăratul sens al cuvântului, pentru a ține mereu steagul sus ! Felicitări ! Dumnezeu să vă apere, să vă dăruiască multă sănătate și putere de muncă ! Sunt convins că, de acolo, de sus, dintre sfinții români, Crăișorul Munților vă ocrotește ! Cu mult respect, P. Andrei Flaviu
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu