Mihai Tîrnoveanu: NU VĂ CREDEM când spuneți că vreți să ne luați Libertatea pentru „binele” nostru! Astăzi, ora 16, Piața Victoriei, la Guvern! JOS COMUNISMUL!

De Mihai Tîrnoveanu  /  

Foto: Emanuel Pârvu

Foto: Emanuel Pârvu

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, ora 16, Piața Victoriei, la Guvern! Ne adunăm de pe câmpurile de luptă, în unitate, opt organizații civice, împreună cu mii de oameni din întreaga țară, pentru Libertate și-un strigăt împotriva dictaturii: nu vă credem când spuneți că vreți să ne luați Libertatea pentru „binele” nostru! Nu credem în centrele voastre ideologice de v@xxinare și nici în nenorocitele voastre de pașapoarte de ”liberă” trecere!

Luați-vă voi pașaport și plecați, acesta e cel mai mare bine pe care ni l-ați putea face!

Plecați cu toții, cu tot cu măștile voastre de bufoni și lasați-ne să respirăm liberi în țara noastră. Voi sunteți wirușii, voi, politrucii de ieri si de azi, ne-ați îmbolnăvit, de nu ne mai putem ridica ca popor!

Nu credem nimic din ce ne spuneți, căci de 30 de ani ne mințiți, prăduiți și ne vindeți pe 30 de arginți! Toți la un loc în coaliții sau fiecare pe rând, ați jefuit Țara si v-ați bătut joc de acest Neam.

Ați înstrăinat munți si păduri, aur și grâne, pământ și petrol.

Ne vindeți Limba română în Ardeal la talciocul vostru politic, ne interziceți Sfinții din Închisori, ne închideți în temnițele corectitudinii politice Martirii și Luptătorii acestui Tărâm, scoateți din manuale copiilor Voievozii și Eroii, ștergând cu buretele o întreagă Istorie, punând în loc sminteală, minciună si portrete de carton. Iar acum vreți să vă credem!

N-ați fost în stare să faceți în 30 de ani un Drum, de la un capăt la altul al Țării sau să construiți un singur spital, în schimb vreți ,,să credem în C@vid”, așa cum spunea până mai ieri un prim ministru al vostru, un jalnic clovn care repetă papagalicește aceeasi placă laolaltă cu alți actori ai acestei comedii de groază. Cum oare poți să condamni oamenii că nu cred într-un virus? Să faci o întreagă ideologie dictatorială din acest lucru! Nimeni nu spune că virusul nu există! Dar de aici si până a ajunge să-ți exprimi „credința” în el, e mare distanță!

La fel de mare ca distanțarea socială dintre voi si poporul pe care l-ați sărăcit si umilit în ultimul hal!

Da, noi nu credem în botnița pusă la gură și nici în pumnul în gură, nu credem în lanțuri pe Libertate, în carantină si izolare si nici în distanțare. Credem în Hristos Mântuitorul, în sângele curs în râuri care-a făcut o Țară, în Horea si Cloșca și Crișan care s-au frânt pe Roata Suferinței ca pe Cruce, pentru a ne elibera.

Credem în Steagul de Biserică al lui Iancu Avram si-n patul de fier si de Jertfă al lui Radu cel Întemnițat, de pe care s-a ridicat când temnicerii-l credeau mort. Dar știți voi oare pentru ce s-a ridicat, stiți voi, cei care n-ați fi rezistat ca politicieni, nici măcar o secundă, dacă n-ați fi tradat Țara, știți voi oare de ce?

Pentru a scrie o Poezie, pentru a scrie cu oasele lui, Ridică-te Gheorghe, ridică-te Ioane! Pentru noi a scris-o și tot pentru noi a spus un ultim și veșnic Cuvânt: ,,Ne vom întoarce într-o zi!”

Nu credem în voi, nu credem nici măcar o silabă din ce spuneți! Credem însă în Dumnezeu și-n Neamul Românesc, de care voi, străini sunteți! 

Piața Victoriei, azi, ora 16, în fața unui guvern care nu mai este al României!

Textul este o adaptare după un text scris de mine anul trecut, situația nu s-a schimbat, dimpotrivă, se agravează. Mitingul de astăzi va avea un efect decisiv pentru stoparea cruntei dictaturi, doar dacă acest protest va fi de o mare amploare. Oameni buni, libertatea voastră este în mâinile voastre. Dacă nu vom da un semnal extrem de puternic prin numărul nostru mare, ăstia ne vor sărăci cu totul, ne vor umili în ultimul hal, de nu vom mai putea cumpăra o pâine fără bilet de voie, asta în cazul în care vom mai avea bani pentru o pâine, căci toată economia națională se va prăbuși pur si simplu din cauza restricțiilor draconice, din cauza planului lor de prăbușire a unei întregi țări. Sunt zile hotărâtoare în care se decide cum vom trece această iarnă cu toate scumpirile la gaze si electricitate, cum ne vom plăti facturile, ce vom pune pe masă zi de zi. Ei vor să ne sărăcească în modul cel mai crunt cu putință, pentru a da ultimile resurse străinilor care vezi Doamne ne vor ”salva”. În 30 de ani ne-au tot ”salvat” până când am ajuns pe marginea prăpastiei. Acum vor să ne arunce cu totul în ea. Cumva trebuie să-i oprim. Cumva trebuie să-i facem să înțeleagă că ordinile primite de la popor sunt mai puternice decât cele primite din afara țării. Nu vor întelege acest lucru, decât dacă umplem până la refuz Piața Victoriei, decât dacă suntem cu zecile de mii în fața casei trădării lor, la Guvern! Ne vor vedea, căci nu trebuie fizic să se uite de după perdelele ferestrelor de la guvern la noi, ne vor vedea pe toate televiziunile care nu vor putea ignora o imensă mulțime! 

Ne vor vedea si ne vor auzi atunci când într-un glas, le vom urla: 
NU VĂ CREDEM!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • INJECTIA FINALA 02.10.2021 09:32
  JOHANNISS÷BRUKENTHAL
  SCHIAZA SI PE VAL?
  CA STIU UN OCEAN
  CU VAL NAZDRAVAN
  CE L'AR INECA PE ACEST PLAVAN

  CE ACTIONEAZA DUPA PARAVAN

  KLAUSS÷BRUKENTHAL, FUSI ALES IN VAN
  DE IOBAGI ROMANI
  DISTRUSI DE'ANTIROMANI
  SI DE "FRATI" PLASATI
  CATI SI ARAFATI

  VACCINURI-SAGETI
  IN IOBAGI INFIGETI
  ASASINI NEMILOSI
  IN IAD, FI-VETI ROSI
  DE VESNICII VIERMI

  JOHABRUKENTHAL, IN VAN
  O SA CHEMI
  CA SI "FRATII" TAI
  VOR ARDE' N SCANTEI

  BANDA DE MISEI!
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență