Mihai Tîrnoveanu: În data de 14 mai, ziua cinstirii martirilor din temnițele comuniste, vom merge în mijlocul studenților cu simboluri ale identității naționale, care le sunt interzise de noul cod universitar

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hristos a înviat! Tricolorul, Icoana si efigiile Mărturisitorilor, pentru studenții Universității București!
 
În data de 14 mai, ziua cinstirii martirilor din temnițele comuniste, vom merge în mijlocul studenților cu simboluri ale identității naționale, care le sunt interzise de noul cod universitar.

Vom dărui pentru început tinerilor 100 de steaguri tricolore, 100 de icoane ortodoxe și cel puțin tot atâtea fotografii cu martiri ai închisorilor comuniste, însoțite de un scurt text de prezentare. Fondurile pentru acțiune se strâng în contul Asociației Calea Neamului RO62BRDE080SV52855930800.
 
Finanțarea naționalismului nu este un act filantropic, ci unul patriotic, la fel cum este și demersul burselor Români pentru Români, până acum reușind să dăruim 35 de burse tinerilor noștri, situația pe larg, inclusiv dovada trimerii banilor către copii, urmând să o prezint duminică seara. Nu facem promisiuni-proiecte, ci lucruri concrete, cu repercusiuni imediate.

Lucrând la textele de prezentare ale sfinților și martirilor închisorilor comuniste, m-am străduit să fac o sinteză elocventă pentru studenți, majoritatea lor, cel puțin teoretic, neavând cunoștință de esența luptei și de idealurile foștilor colegi de generație.

Consider că adevărurile interzise de corectitudinea politică, trebuie să ajungă în mintea și sufletul tinerilor universitari, prin noi, cei care credem în aceste adevăruri. Nu doar îi cheamăm pe studenți spre acestea, la diverse acțiuni, ci mergem de această dată, în premieră, noi către ei, chiar în mijlocul lor, cu Steagul, Icoana si imaginea unor studenți, sfinți și martiri, care si-au dăruit viata lui Hristos și neamului românesc!

Tinerii astăzi, pentru a fi țării de folos, este necesar pe lângă a învăța bine, să învețe bine românește, altfel, învață pentru alții.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Alexandru. 10.05.2024 22:08
    Dumnezeu să-i odihnească pe toți deținuții politici din temințele comuniste care cei mai mulți au luptat și au pătimit pentru țară dar și pentru biserică prin apărarea regalității instituție sfântă a Bisericii Ortodoxe Române, a cărui cap este Hristos.

    https://basilica.ro/ziua-regalitatii-10-mai-zi-cu-tripla-semnificatie-istorica/

    https://m.youtube.com/watch?v=wH6PZTo8F_s&pp=ygUNMTAgbWFpIGNhbnRlYw%3D%3D

    https://basilica.ro/patriarhul-daniel-elogiaza-faptele-de-vitejie-si-de-intelepciune-ale-regilor-romaniei-intr-un-mesaj-adresat-majestatii-sale-margareta/
Ultima oră

20:00

Măcelul continuă: Statele Unite reiau livrarea de bombe către Israel

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump