Mihai Tîrnoveanu: Icoana și steagul, armele împotriva coșmarului de la Davos care și-a trimis "filiala" Ursula la București

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ei au îndrăzneala păcatului de moarte de a-l "concura" pe Dumnezeu prin "omul" de tip circuit integrat, de a demonstra că pot face o altă lume care să funcționeze mai bine decât Creația.  Mecanismul este răsturnarea sensurilor primordiale prin eliminarea lui Dumnezeu din acestea și înlocuirea Rânduirii divine a Binelui cu o rânduire "umană" a "binelui". 

"Revoluția" de la Davos, nume generic pentru globalism, nu-si propune salvarea omului, ci salvarea planetei de oameni,  impunând practic antiteza om-planetă,, ceea ce in Creație, nu este o antiteză, ci o armonie intre om si natură, pe care o găsim implicit în Post. Postul are desigur esența pocăinței în fața lui Dumnezeu, jertfa pe care o facem în semn de iubire și mulțumire, fiind un mijloc de mântuire. Dincolo de această primordialitate, postul presupune asa cum spuneam implicit și vestita gestionare a resurselor. În post  găsim totul, de la înfrânarea consumului de alimente, în special al celor de origine animală, până la înfrânarea sexuală dintre bărbat și femeie. Davosul înlocuiește, răstoarnă de fapt conceptele postului cu hrana artificială și cu ideologia lgbt. Nu spune "consumați" cu măsură pentru gestionarea resurselor, ci dimpotrivă, consumați cât mai mult, dar într-un sens contrar Creației. Poți mânca  oricât de multă carne, dar să fie artificială sau din lăcuste, poți avea oricât de multe relații sexuale, dar să nu se nască copii în urma lor și cel mai sigur mod în acest sens, este ca acestea să se producă între persoane de același sex.
Se înlocuiesc toate resorturile umane, sufletul, mintea, trupul și nu în cele din urmă, națiunile, nemurile, pentru ca în cele din urmă să fie înlocuit chiar omul in sine. Sufletul este dezvățat de Credința în Dumnezeu și dresat să adere la noua "credință", salvarea planetei, mintea este dezvățată de gândire și dresată să urmeze inteligența artificială, trupul este la rândul lui dezvățat de cele firești și dus în cele nefirești, hrană artificială și relații homosexuale. Baza relațiilor de sânge și credință dintre oameni, anume Națiunea, Familia mare, se desființează, asa cum se desființează conceptul de familie, formată dintre un bărbat și femeie. Forța esențială a păstrării umanității o reprezintă neamurile, căci ele sunt rânduite de Dumnezeu pe pământ, ele sunt chemate la Judecata de Apoi,  ele caracterizează destinul omului de a nu trăi singur, ci în comunități istorice, legate prin același sânge, aceeasi tradiție, aceeasi credință. De aceea de fapt atacul esențial al Davosului se exercită împotriva națiunilor, prin metisare, pentru a le distruge caracterul primordial. Se anulează Istoria milenară înlocuindu-se cu un istoric recent al unei populații "universale". Punctul zero al Creației divine, semănarea neamurilor pe pământ de către Dumnezeu este înlocuit cu un alt punct zero, făcut de Davos, nasterea unei populații universale. 

Ștergerea diferențelor între rău și bine, acest gri "universal", se translatează către națiunii pentru a le distruge practic. 
Anulând comunitatea, extragând omul din ea pentru a-i lua puterea identitară, acesta devine vulnerabil, fiind singur. El se poate asftel cu ușurință dezumaniza, căci nu mai are legături cu rădăcinile, nu mai are arbore genealogic, familie, națiune. Se produce un vid al naturalului, pentru a se face loc altcuiva, anume opusului Creației divine, inumanului, un fel de "om" care are un singur resort, un cip. Cyborgul, idealul Davos, nu are suflet si nici minte sau trup naturale. Cyborgul nu are nevoie de Națiune, este "universalul" perfect fără niciun fel de caracteristică proprie, este la fel ca un laptop sau telefon smart care asculta de o comandă. La "apogeu" nu va mai avea nevoie nici de hrană, nici măcar de cea artificială și ...abia acum urmează punctul final al misiunii Davosului, adică punctul maxim al sfidarii Creației: Cyborgul este nemuritor pe pământ. El este "elita" care a "salvat" planeta de oamenii care produceau carbon, distrugând-o. El spune că viața veșnică nu este în Ceruri, în Împărăția lui Dumnezeu, ci aici, pe pământ și vrea să demonstreze asta. Davosul, generic vorbind, propune veșnicia unei viitoare populații, cu condiția ca ea să nu se înmulțească, să nu aibă dorințe, regrete, sentimente în general. Aici este sensul final al declarației lui Klaus Schawab ,, Nu veți deține nimic și veți fi fericiți". Nu veți deține suflet, asta vrea sa spună în cele din urmă. In viziunea lui satanica,  fericirea însemnând starea inertă a unui robot, nu fericirea generată de credința în Iisus Hristos Mântuitorul, Fiul lui Dumnezeu.

De aceea atacurile principale se dau împotriva Bisericii, a preoților cu precădere, împotriva națiunilor, ținta fiind eroii, martirii și luptătorii care au clădit natiunile, împotriva producătorilor de hrană naturală, adică taranii, fermierii. 
Soluția împotriva asa zisei revoluții de la Davos, a asa zisului om, circuit integrat este singura revoluție  din istoria omenirii, anume aceea a creștinismului, a lui Iisus Hristos Mântuitorul.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Radu Comsuta 10.03.2024 09:17
    Cyborgul transumanist nu are nimic transcendental. În el, chipul lui Hristos de la creație se estompează până la extincție. În locul lui tronează chipul fiarei-mașinărie transumanistă. Pe baza datelor exsitente la ora actuală și ce se prefigurează în viitorul apropiat, anticipez cumva că antihristul va fi proiectul transumanist desăvârșit într-un singur exemplar (să sperăm că așa va fi) pe care nu știu dacă l-aș putea numi uman ci tot prin limbajul lor: non-binar, trans-gender, etc. Toată lumea va trebui să i se închine lui cum au făcut în cazul lui George Floyd. Vă mai amintiți repetiția generală? Și, da, anul 2030 rămâne ideal pentru marea ispravă de a-l aduce în lume pe nenumitul că de aceea se face atâta tam-tam cu agenda lor politică. Cel puțin așa cred eu. O să mai vedem.
  • Bizzu 10.03.2024 09:42
    SUPERB articol Mihai! Drept la țintă. FELICITĂRI!
  • Tic 10.03.2024 11:53
    Involuție se cheamă ceea ce bolșevicii continuă la Davos,dar început in Rusia 1917,dar si mai înainte cu Iluministii,cu "revoluția" Franceză .Iar ruperea oamenilor de pământ ,cum bine este descrisă de Dinu Săraru,Dumnezeu sa-l odihnească,este țelul si calea catre "omul cyborg",acea fierătanie plina de cabluri in loc de Inimă.
Ultima oră

20:57

Un tânăr de doar 26 de ani a murit subit la 13 zile după primirea vaccinului Covid AstraZeneca – Clinica unde s-a vaccinat a recunoscut că nu l-a informat corect cu privire la gravitatea riscului prezentat de “vaccin”

19:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!