Mihai Tîrnoveanu: EXISTĂ ȘI „SUVERANIȘTI UTILI”! Oportunitatea boicotării unui sistem financiar-securistic care strânge România în clește și o suge de resurse este UNICĂ: BOICOT AUSTRIA PÂNĂ LA CAPAT! Fără OMV, BCR, Raiffeisen, Schweighofer!

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Măi fraților, de ani de zile tot strigăm boicot împotriva multinaționalelor și companiilor străine de ocupație și când în sfârșit se stârnește (nici NU mai contează motivul) un val prielnic în acest sens, se găsesc oameni, taman din zona „suveranistă” care ne spun că nu este bine cu boicotul.

Ne spun asta afișând o superioritate arogantă față de români, care sunt luați în zeflemea cu apelative de genul „mititei” sau „Gicuți” (copy paste după GDS, Lucian Boia), argumentul fiind că „austriecii de rând” nu au nici o vină față de deciziile guvernului lor.

Raiffeisen, OMV (preluat Petrom) Schweighofer, Erste Bank (preluat BCR) etc sunt niște „amărâți de austrieci” de rând? NU! Sunt factori politico-economici străini care sunt în antiteză chiar cu conceptul de suveranitate al României, cel puțin din punct de vedere economic.

Prin aceste companii străine, imperiul austro-ungar și-a împlinit visul: a ajuns, din nou, la mare. Eminescu a avertizat că asta își doresc, de secole.

Cu cine se bătea Ștefan cel Mare și Sfânt la Chilia și ce căuta acolo neamul de grofi care a asuprit și secătuit Transilvania de resurse și împreună cu bucowii de la Viena, cu prețul a tone de sânge rpmânesc?

Este un lucru elementar, pe care domnii suveraniști zeflemiști la adresa poporului român ar trebui să-l știe... eu cred că-l știu.

De aceea ”nu” îmi explic ce-i mână pe ei în lupta pentru apărarea intereselor austriece în România, pronunțându-se împotriva boicotului acestor interese care nu s-ar fi putut exercita fără sprijinul, complicitatea trădătoare a decidenților politici români.

Acum într-un mod uimitor, ce facem, susținem si noi, la fel ca trădătorii de la conducerea României din ultimii 30 de ani Austria în România?

Tocmai pe Austria ce are un dispreț istoric față de poporul român?

OMV, Erste Bank, Raiffeisen (a cărui președinte a susținut protestele #rezist) rămân tot OMV, Erste Bank, Raiffeisen, cu sau fără chestiunea Schengen.

Nu Schengenul contează aici, ci oportunitatea iscată din această ”chestiune” de a putea într-adevăr boicota, datorită valului de emoție stârnit, aceste multinaționale austriece ce sug și sapă de ani de zile la suveranitatea României.

Asadar, fără aroganță, fără ironii si zeflemea, ci cu respect față de acest popor român călcat în picioare de străini și trădători, Boicot Austria, boicot pentru orice stat sau companie străină cu interese contrare Art. 1 din Constituția noastră: România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.

Doamne ajută!

Citiți și

Cui a cedat Guvernul Ponta gazele de șist din Transilvania: Rusiei, Austriei și Ungariei. VIDEO Exclusiv ActiveNews 

Iovanovici Șoșoacă, afacerea Petrom-OMV (GAZPROM), vaccinul Sputnik și muma Rusie. VIDEO / COMENTARIU

Vladimir Putin l-a decorat la Kremlin pe șeful OMV, Rainer Seele, cu Ordinul Prieteniei. OMV este compania care l-a sponsorizat ani de zile pe Moise Guran

OMV Petrom are un nou consiliu director, din care fac parte șeful OMV Austria, o rusoaică, trei români și alți membri

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • ioansperling 12.12.2022 08:42
    Popoarele din Austria, Germania, Olanda, UE sunt prea putin vinovate de ce fac cei aflati la putere in fruntea lor! Asa cum românii sunt prea putin vinovati de ce face Guvernul Romaniei dar cu toate astea boicotul este absolut necesar!!! Eu l-as intinde spre orice companie straina din tară fiindca Austria a fost doar purtatoare de cuvant pentru restul care s-au aratat "prieteni"! Austria e prea neinsemnata ca sa-si permita sa se puna impotriva UE!
  • Carbid 12.12.2022 12:38
    Foarte corect ați spus dle Sperling!
  • LaurStefan 12.12.2022 11:07
    Si p-asta o jucam prost si mai ales emotiv. Enel pleaca, s-au creat la un nivel mare circumstantele potrivite sa mai plece si austriecii si vor mai pleca si altii. Romaniei i se pregătește ceva sumbru. Sunt planuri grele aici. Grele de tot. Doamne da-ne mintea de pe urmă.
  • Carbid 12.12.2022 12:41
    Se poate să aveti dreptate!
    Dar nu uitați că Dumnezeu și nu oamenii, vecinii, țările, estul, vestul ne ajută!
  • Codreanu 12.12.2022 13:26
    Afara din tara cu asupritorul austriac, sa nu-i păstram nici amintirea.

    Boicot tuturor societăților cu capital austriac.

    In aceste momente de batjocura a poporului roman se impune inițierea unui proiect de lege prin care se interzice manifestările și apologia colonizatorilor imperiali habsburgici (defilarea gărzii austriece, numele infrastructurilor urbane, străzi, parcuri, clădiri, statui /Brukenthal la Sibiu), și tot ce tine de acest popor asupritor(Austria).
  • Codreanu 12.12.2022 13:29
    Afara din tara cu asupritorul austriac, sa nu-i păstram nici amintirea.

    Boicot tuturor societăților cu capital austriac.

    In aceste momente de batjocura a poporului roman se impune inițierea unui proiect de lege prin care se interzice manifestările și apologia colonizatorilor imperiali habsburgici (defilarea gărzii austriece, numele infrastructurilor urbane, străzi, parcuri, clădiri, statui /Brukenthal la Sibiu), și tot ce tine de acest popor asupritor(Austria).
  • o.c. 12.12.2022 14:00
    nu e mai bine dacă instituțiile statului se asigură că firmele austriece plătesc toate taxele, respectă toate clauzele contractuale în cazul privatizărilor precum și legea din Statului Român!?
    să vedeți ce-o să-i mai boicotați când or să dea afară zeci de mii de oameni. România este dependentă total de capitalul străin; băncile, pe care guvernanții votați tot de voi le-au înstrăinat, au avut grijă ca agenții economici români să nu aibă acces la surse de finanțare în aceleași condiții cum au cei din vest.
    acum petrolul s-a dus, la fel și pădurile etc. v-ați trezit cam târziu!
  • Codreanu 12.12.2022 15:59
    Chestia asta cu somnul romanilor este expirata de mult, (tot cetățeanul se exprima astfel ; hai sa ne trezim ; treziți-vă ;nu mai dormiți etc), vine din imnul național si creează falsa impresie ca poporul este slab/vulnerabil (cel ce crede in așa ceva -somnul romanilor - poate fi comparat cu boul învățat la jug.… Pentru ca o nație poate fi dusa in eroare/ mințită un timp dar nu o poți duce in eroare/minți, tot timpul, ea NU doarme ii sunt anesteziate (printr-un complex de promisiuni si trădări) doar instinctele de conservare. Poporul roman, trebuie doar își cunoască originile mărețe, istoria adevărata si sa conștientizeze importanta ei in ansamblul geopolitic european si internațional... când lucrurile acestea se vor întâmpla, toți șobolanii occidentali, orientali si transatlantici vor părăsi corabia, iar poporul roman va putea naviga liber, stăpân pe destinul sau.
  • Skywalker 12.12.2022 18:00
    Sa nu uitam de Olanda... Se afla in spatele multor "asociatii" care promoveaza sodomia, mai ales in rindul copiilor. ING e tot a lor, nu? Da... Vorba D-lui Tirnoveanu, cu Schengen sau fara, ar trebui sa boicotam toate afecerile straine in general si in special pe cele antiromanesti (adica 99.99% din toate). In momentul in care produsele romanesti nu se mai pot vinde din cauza marilor magazine straine, e clar ca sint antiromanesti. Apoi Germania (Ldl, Kland) si lista continua... Problema este ca din '89 pina astazi am avut numai conduceri antiromanesti. Cit va fi agentura UDMR si celelalte la putere, nu va fi mai bine in tara asta... Bine a spus cine a spus ca Romania este condusa de fapt de 3 sau chiar 4 servicii secrete straine, stim noi care...
  • Arche 12.12.2022 21:22
    Felicitari pentru articol. Asta am remarcat si eu cu dezamagire. Rebeli de carton, numai vorbele sunt de ei...cand sa treaca la actiune (barbateste) ...gata s-au ofilit...de asta e Romania unde e.
  • Rusi 13.12.2022 19:39
    Toate firmele austriece sa plece din Romania pentru ca ei nu fac investitii,ei fura banii din tara.
Ultima oră

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog, Pe Drept Cuvânt #44

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova