Mihai Tîrnoveanu: Cand ai în ultimul an, jumătate metru de reclamații la CNCD, citații Curtea de Apel si ICCJ, așezi frumos peste ele o carte cu Părintele Justin Pârvu

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iarna este "fruntașă" cu 6 citații pentru noiembrie-decembrie, una dintre ele fiind chiar pentru 8 noiembrie, de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. Marea sărbătoare am preferat totusi sa o fac la Petru Vodă, nu la tribunal. 

Teoretic tot teancul ăsta produs de unele structuri maghiare, ar însemna timp, energie și bani. Practic nu mi-am bătut prea mult capul ca în anii precedenți. M-am obișnuit cu astfel de atacuri, ele au intrat în viața mea cotidiană. Sfântul Arhanghel Mihail si Sfântul Părinte Justin Pârvu veghează și vor ocroti în continuare dreptatea, iar domnii judecători vor lua deciziile corecte. 

În privința dosarelor penale pe care președintele Consiliului Județean Harghita împreună cu avocații UDMR au anunțat că le am pentru Crucile de la Valea Uzului, aștept cu nerăbdare ceva concret. Voi acționa atât pe apărare dar și pe contraatac la momentul respectiv. Cu bucurie voi pleda cauza Eroilor Armatei Române în fața Instanței, călăuzit fiind de asemenea de Sfântul Arhanghel și Sfântul Părinte. 

Atunci când ești pe deplin conștient că te afli în război, procesele, amenzile, citatiile la poliție nu-ți mai macină nici nervii, nu îți produc frustrări și nici amărăciune, pentru că toate acestea fac parte din luptă, sunt firești. Te aștepți desigur ca inamicul să răspundă.

Ne ținem Linia, mergem drept în pofida tuturor, cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • IC XC NI KA 21.11.2023 18:15
    Amin

    "Nimeni nu poate să vatăme un suflet credincios, căci orice ar suferi i se socotește spre folos". Avva Zosima
  • pandreif 21.11.2023 18:28
    Domnule Tîrnoveanu, vă respect și vă admir pentru toate acțiunile pe care le inițiați și le susțineți pentru ,,a vă vedea națiunea fericită", încercând, după puteri, să duceți la îndeplinire testamentul lui Avram Iancu. Sunt convins că, de acolo, dintre sfinții români, Crăișorul Munților vă ocrotește.
Ultima oră

19:43

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XXV): Pățania unchiului Gheorghe și a tușei Zica cu patul conjungal în noaptea nunții

19:38

Iulian Capsali: GLOBALISMUL ESTE MOARTE

19:32

Luminița Arhire: PARTENERUL STRATEGIC ÎN CAMPANIE PREZIDENȚIALĂ- FAZA PE ATENTATE

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump