Mihai Tîrnoveanu: Am dat la coasă pentru eroi la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului și pentru copiii care-i vor cinsti de Înălțarea Domnului

De Mihai Tîrnoveanu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe mine "m-au dat gata" cu simplitatea răspunsurilor în privința pachetelor cu alimente de drum, de parcă aievea ar fi chiar copiii acelor țărani în opinci militare care au plecat odată pe front!
 
 
 
Măi frate, au spus că vor ,,lapte acru" și ,,sălămior cu pâine din aia ca batonul", adică baghetă! De aș avea o putere le-aș dărui toate bunătățile din lumea aceasta!!!!! De câte ori mă uit la foto captură ecran din conversația noastră, îmi dau lacrimile, în niciun caz însă din "milă", ci pentru că aflu curățenie și simplitate și pentru că, atunci când cineva "cere" puțin, merită enorm de mult.
 
Acești copii, adolescenți, între 10 și 17 ani, merită un stat românesc în care să crească cu certitudinea că este al lor, că este pentru ei, nu pentru alții. Pentru ca acest lucru firesc, dar atât de complicat, să se întâmple, îi ducem pe tineri în Cultul Eroilor, încercăm și reușim de multe ori să-i mobilizam în acțiunile noastre, pentru a crește românește, pentru a nu uita atunci când vor fi oameni mari, ce înseamnă un cimitir de eroi, ce înseamnă istoria, ce înseamnă jertfa și mai ales să înțeleagă că noi, ca popor, ca neam, am putut birui imperii potrivnice, am putut fi Glorie, am putut fi Victorie, am putut Învinge! Acesta este exemplul pentru copiii României. 

Peste câțiva ani ei vor fi oameni mari și nu vor uita ce au învățat de la noi, iar noi, împreună cu ei vom ridica cu ajutorul lui Dumnezeu din nou, această Țară. 

Pentru asta însă este nevoie de efort, de cât mai multe acțiuni constante, care nu se pot face însă fără o investiție în naționalism, în educația românească "pe teren", căci din păcate în școli, licee, universități, această educatie nu există. 

Fondurile pentru Ziua Eroilor la Valea Uzului, transport și pachetele cu alimente pentru copii, care cu siguranță vor fi cu mult mai consistente decât vestitul "sălămior", se strâng în contul Asociației Calea Neamului RO62BRDE080SV52855930800. 

Să vă răsplătească Dumnezeu, căci fiecare bănuț, va fi o cărămidă pusă la baricada identitară a învățării Istoriei într-un Cimitir de Eroi, în care străinii vor să ne șteargă eroii, asa cum ni i-au scos din manualele școlare.

Istoria Românilor se predă acum, în aceste vremuri care sunt împotriva Timpului Românesc, în unele cimitire, în centrul unor orașe când strângem semnături pentru ea și desigur, în primul rând, de vrednici preoți și călugări din mănăstiri, dar și de unii profesori care reușesc să învingă sistemul prin curaj și conștiință națională. 

Pe 15 iunie, Mănăstirea Petru Vodă, la pomenirea Sfântului Părinte Justin Pârvu, va ține, ca în fiecare an, cea mai mare lecție deschisă de mărturisire a jertfei martirilor și Sfinților inchisorilor comuniste.

Acolo, după părerea mea, este singurul loc din România, în care libertatea de a fi român se exercită pe deplin. 

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc, mergem pe 13 iunie la  Valea Uzului si pe 15 iunie la Mănăstire! 

Așa să ne ajute Dumnezeu!

La Valea Uzului, la muncă, am fost patru oameni, Gheorghe Samoilă, Ionel Ponea, Florin, feciorul lui și subsemnatul și v-am avut pe toți în sufletele noastre, trecând de la caniculă, la ploaie torențială. 

Am avut și noi o rudă de salam, ceva roșii plus un caș minunat de la Gicu. Uzi până la piele de ploaie am "luat masa" în mașină pe pauza dată de vijelie! Așa a vrut Dumnezeu, să ne simțim minunat, adică frați!
  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • AlxB 13.06.2024 19:59
    Frumosi si adevarati romani pe care ii ajutam trimitandu-le macar niste bani pentru sustinerea activitatii lor la Asociatia Calea Neamului. HRISTOS S-A INALTAT !
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu