Mihai Tîrnoveanu: ActiveNews cenzurat pentru un adevăr istoric. Sinuciderea asistată a statului român

De Mihai Tîrnoveanu  /  

Facebook susține că prezentarea crimelor bestiale înfăptuite de unguri la IP reprezintă un „discurs al urii”. Localitatea a fost declarată oficial drept „Localitate Martir a Neamului” pentru acest masacru întreprins de populația maghiară locală și militarii horthyiști


Atunci când adevărului istoric i se pune botnița corectitudinii politice, se cheamă că trăiești în comunism, adică globalism.

ActiveNews a fost cenzurat de Facebook pentru un adevăr istoric: prezentarea masacrului comis de maghiari - militari și civili, localnici! -  la Ip, în urmă cu 82 de ani. În ciuda contestației redacției, cenzorii Facebook au șters postarea și au pedepsit contul ActiveNews prin suspendare temporară și amenințare cu ștergerea. Este ca și cum dacă evreii ar prezenta crimele holocaustului, Facebook ar șterge postările sub pretextul că incită la ură împotriva germanilor, iar polonezilor care publică despre masacrul de la Katyn li s-ar suspenda conturile pe motiv că incită la ură la adresa rușilor. Săracii criminali! Să-i plângem și să-i iubim! Iar pe morții noștri să-i ștergem din memorie, să-i ștergem din istorie. Fahrenheit 451 este aici. Doar „adevărul” Facebook va rămâne.

În satul Ip au fost executati, chiar de Înalțarea Sfintei Cruci, pe 14 septembrie 1940, imediat după odiosul Dictat de la Viena impus de Hitler - ditctatorul ăla urât de toată familia dlui Zuckerberg - 157 de români. Crimele au fost înfiorătoare. Cu adevărat de sălbatici. Mame gravide au fost spintecate odată cu trupurile copiilor nenăscuți și apoi răvășite în danțăte de bucurie pe-afară. Românii hăcuiți au fost lăsați ca niște stârvuri de animale moarte, în colbul drumului.

Nu au fost uciși de către extratereștri, ci de către unii localnici împreună cu trupele horthyste...dar nu este voie să spui cine erau localnicii, adică nația lor. Atunci când adevărul istoric este înlocuit cu "adevărul" corectitudinii politice se cheamă ca trăiești în comunism, adică trebuie să vorbești cifrat, cei de peste 45 de ani știu concret ce înseamnă asta.

O "aparent" altă poveste este aceea că unii, respectiv persoane sau site-uri, pot scrie orice, fără nicio cenzură pe Fb, deși fără îndoială că și aceștia au parte de raportări. Măi frate, dar nu li se întâmplă nimic, deși au audiență mare sau chiar foarte mare.

De ce contează în context audiența? Pentru că (vă dau aici un exemplu personal, ca om "pățit" în astfel de cazuri), organele corectitudinii politice, de exemplu CNCD și cine naiba controlează Fb din România, consideră că dacă ai audiență și "inciți la ură" ești periculos și trebuie să fii ras, adică sa ți se șteargă postări, să fii coborât mai jos în fluxul prietenilor, adică restricționat ca audiență, sau în cazul unor "elemente" cu un grad prea ridicat de naționalism să nu ai pur și simplu voie să-ți folosești numele real pe contul de Fb.

Chiar nu am o idee concretă cine este Cenzorul Fb România, nu are nume, sediu, identitate cunoscută...singura entitate din România fără adresă.Spre deosebire de România, conservatorii republici din SUA aduc acum în fața Comisiilor parlamentare organele speciale ca FBI, care s-a dovedit că au coordonat cenzura Facebook pentru suprimarea articolele despre Afacerea Hunter Biden sau pericolele vaccinurile Covid, eliminând vocile adevărului.

Nu cred că la noi a fost și este altfel. Doar că noi n-avem nici un parlamentar conservator care să tragă pe cineva la răspundere, chiar dacă se încalcă flagrant Constituția României.

Un lucru știu sigur, prin cenzura practicată "pe bucăți" se contribuie la sinuciderea statului național român.

Vectorii de disoluție ai Articolului 1 din Constituția României sunt prezenți pe televiziuni, la guvernare și în parlament, vând suveranitatea energetică, economică, așadar națională, fără nicio "cenzură".

Fantomele lor din "opoziția" politică și media au protecție pe Fb și popularizare maximă pe televiziunile oficiale, în schimb cele câteva voci care susțin în adevăr Articolul 1 din Constituția României sunt închise sistematic în celula cenzurii.

Poporul nu are voie sa le audă, nu are voie să le cunoască numele, asa cum poporul, nu are voie să cunoască istoria lui măreață ce ne-ar putea spune dacă ar fi auzită, înteleasă, că vom putea fi din nou ce am fost si mai mult decât atât.

Avem în această țară atâtea minți luminate, sunt o  grămadă de soluții legislative simple, prin care România s-ar ridica într-o perioadă scurta de timp.

Avem pe fond tot ceea ce ne trebuie din punctul de vedere al resurselor materiale și umane pentru a ne "bate" din punct de vedere economic și cultural pentru primele locuri în Europa.

Avem în schimb o conducere politică care ne obliga sa ne batem pentru ultimul loc în Europa.

Tot ceea ce se întâmplă, se petrece într-o paradigmă controlată de sinucidere statală asistată.

Aparent am deviat de la subiect, dar de fapt l-am pus în semnul semnificației lui: nu mai avem "voie" nici măcar să ne împotrivim. Pe vocea noastră trebuie pusă botniță, pentru ca nu cumva vreun strigat "necontrolat" să trezească poporul.

În teoria sociologică există conceptul ,,aripii de fluture", în sensul ca un anumit eveniment, aparent nesemnificativ dintr-o anumita zonă poate produce efecte, răsturnări de situație, la nivel general.

Eu cred că aripa noastră de fluture va fi Aripa îngerului nostru păzitor care va face în cele din urmă ca Adevărul, Calea și Viața să înflorească din nou Grădina Maicii Domnului, România.

Amin.

PS: ActiveNews ar trebui să dea în judecată Facebook și să solicite sprijinul organelor speciale în depistarea celor care încalcă art. 30 din Constituția României: „Cenzura de orice fel este interzisă.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Florin Sabau 23.09.2022 16:59
  Ba, voi sunteți nebuni?
 1. VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

 2. CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

 3. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 4. Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

 5. Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

 6. Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

 7. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 8. Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

 9. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 10. Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul