Mihaela Miroiu la ICR. O feministă „DĂ NORMALSTADT”

De Luminița Arhire  /  

Foto: Grinch și perechea lui

Foto: Grinch și perechea lui

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Mihaela Miroiu, profesor universitar la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a fost numită de președintele Klaus Iohannis membru în Consiliul de conducere al Institutului Cultural Român. Mihaela Miroiu este inițiatoarea primului program doctoral de Știinte politice din România, a primelor cursuri de teorii feministe și a primului masterat de Studii de gen” ( HOT NEWS.ro, 16 iunie 2017)

...................................................................................
Ah! nu-i de colea să te pupe-n fund, tocmai pe tine, mascul falnic și președinte aflat, pe deasupra, la al doilea mandat, o feministă adevărată! Căci doamna Mihaela Miroiu e o feministă declarată, acoperind acea zonă a ideilor despre care eu obișnuiesc să spun, în mod reprobabil, desigur: „asta ne mai lipsea, că în rest aveam de toate!”.

Acolo unde cetățeanul având capul pe umeri a văzut nesimțirea crasă a insului grobian care și-a înfipt pupitrul în axul de simetrie al Arcului de Triumf, de Ziua Națională a României, doamna Miroiu, feministă și „Professor (!!!, că pe românește dânsa nu mai știe cum se spune, deși textul de prezentare de pe pagina de profil este conceput, în rest, în limba română, n.n.) la SNSPA”, a văzut ceva total diferit:

„Președintele, astăzi. (aici doamna ne prezintă o fotografie cu grobianul înmănușat și îmbotnițat aflat sub Arcul de Triumf, pe 1 Decembrie 2020, n.n.). Și o seară specială de la Centenar, precum și una specială de la prima zi națională cu K. Iohannis. (aici doamna ne prezintă fotografii extraordinar de proaste din „Cotroceniul lucrului bine făcut”, unde este dânsa împreună cu Sorin Ioniță, Victor Rebengiuc și alții, pe 1 Decembrie 2018, cred, n.n.) Dincolo de orice critici, Iohannis este cu adevărat Președinte.” (asta așa este, deși noi am sperat că ar fi doar un vis oribil, dar se pare că nu... dânsul e chiar președinte...,n.n.) (Mihaela Miroiu, 1 Decembrie 2020, pe pagina ei de FACEBOOK)

Mai demult aceeași doamnă Miroiu, poate mai puțin atentă decât noi la discursul președintelui ne-a spus despre acesta că e „...sobru și decent, foarte măsurat în vorbe,(...) nu ar insulta, nu ar calomnia. Are un tip de decență și de discurs care sunt de apreciat.”(RADIO EUROPA LIBERĂ 21 noiembrie 2019)

Comparați aceste fraze cu tot ceea ce ați auzit în ultima vreme rostit de Klaus și vedeți ce vă iese...

Însă nu postarea de pe 1 decembrie 2020 e preferata mea din creația doamnei Miroiu, ci cea de mai jos:

„Vara aceasta trăiesc într-un oraș în care toți cei pe care i-am văzut eu la concerte stradale, în autobuze, magazine, taxiuri, în toate spațiile închise, toți, dar toți poartă mască. Găsești dezinfectanți în orice loc cu spații închise sau cu oameni mai mulți. Suprafețele sunt dezinfectate după fiecare folosire. Pe străzi ne ocolim cu grație, ca să nu ne apropiem imprudent. Străzile sunt pline cu portrete ale unor mari personalități care au fața acoperită de o mască pe care poți citi un gând înțelept. Noi ne privim ghicind că, de fapt, ne zâmbim pe sub trecătoarele noastre măști. Și că am vrea să ne reîntâlnim cu toții după ce le vom putea da jos. Că ne vom îmbrățișa. (Poate am fost norocoasă, dar chiar tot timpul?) Normalstadt, pe numele său oficial Sibiu, pe numele său istoric: Hermannstadt. Orașul nostru vă așteaptă cu drag, dacă îi respectați regulile.” (MIHAELA MIROIU, 7 iulie 2020, pe pagina ei de FACEBOOK)

Superb! Se înțelege că taman așa, respectând cu strictețe, neabătut, toate aceste reguli, iar nu cum fac troglodiții de Mitici de dincolo de Carpați care nu „arată că le pasă”, Normalstadt-ul doamnei Miroiu a ajuns la începutul lui noiembrie PE PRIMUL LOC la numărul de infectați la mia de locuitori. Și nu numai că a ajuns în frunte, dar a și rămas o perioadă acolo, pe „platoul” așezat frumos peste cocoașe, cu temeinicia lucrului bine făcut:

„Sibiu devine primul județ din România cu incidență mai mare de 7 la mia de locuitori, conform situației cumulate în ultimele 14 zile. Sibiul ar putea intra în carantină. Municipiul are o rată de infectare de peste 11 la mie” (DIGI 24.ro, 11.11.2020)

„Județul Sibiu este pe primul loc la rata de infectare cu Covid, luni înregistrând un indice de infectare de 9 la mia de locuitori. Municipiul a ajuns marți la un indice de 13,63 la mia de locuitori.” (RADIO EUROPA LIBERĂ, 17 noiembrie 2020)

„Sibiul se află la aproape aceeași rată de infectare ca în urmă cu o săptămână, când a intrat în carantină” (MEDIAFAX.ro, 23 noiembrie 2020)

Asta cu toate că „pe străzi, ne ocolim cu grație”... cu toate că „toți, dar TOȚI poartă mască”... încă din vară și cu toate că „suprafețele sunt dezinfectate după fiecare folosire”. Doamnei Miroiu i s-a părut simpatic ca în Normalstadt să dai nas în nas, prin vitrine, ba cu Wolfgang Amadeus Mozart purtând mască de protecție (conformă, sper...), ba cu Marie Curie la fel de igienic mascată.

Asta e, cetățeni... eu cred cu tărie că strădania luʹ Hermannstadt de a respecta toate regulile sanitare a fost remarcată la nivel înalt și de aceea a și obținut premiul întâi cu coroniță: primul pe țară la infectări o perioadă îndelungată!

................................................................................................
P.S. Să nu vă înșelați: textul de mai sus nu ironizează în nici un fel populația lovită de epidemie, ci doar pe apologeții regulilor sanitare, cei care ne explică, doct, superioritatea poporul educat de peste Carpați asupra poporului format din Mitici de la sud și est de arcul carpatic. Se pare, totuși, că nici poporul superior nu s-a spălat suficient pe mâini, că altfel nu-mi pot explica...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • 1 15.12.2020 19:19
    Avem printre noi o armată de zombi afectată iremediabil aproape de virusul corectitudinii politice (cu mult mai periculos decât covid1984). Cu astfel de oameni e imposibil să ajungi la un numitor comun - țelul lor e distrugerea familiei și a națiunilor; fostul kgb-ist Yuri Bezmenov spunea că singura posibilitate a unei societății afectate de astfel de arme psihologice (pe care le vedem și noi mascate sub forma divertismentului, a știrilor sau a intențiilor bune ce ne pavează drumul spre iadul multiculturalist) de a-și reveni este să educe în spirit patriotic o nouă generație care în timp să preia conducerea (și asta durează 20-30 de ani). Dar ce ne facem când armata de zombi corect politici a preluat chiar și conducerea diferitelor instituții culturale sau de învățământ (Universitatea București, SNSPA, ICR etc.), inclusiv pe cele ale Ministerelor Culturii sau Învățământului!?
  • Rusi 16.12.2020 13:42
    Daca a fost numita de klaus sparanghel este o impostoare!
  • Arcas 16.12.2020 22:27
    Mihaela Miroiu este o batrana comunista invechita in rele! Spoiala neocomunista, in culorile curcubeului, nu poate acoperi rosul intens comunist de dedesubt!
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires