Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

De Marius Mioc  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Presa internațională publică un articol doar în aparență ciudat: „Ei știau: de ce cei nevaccinați nu au făcut mai mult pentru a ne avertiza? - Cei nevaccinați știau ceea ce noi nu stiam. Unii dintre ei au spus prea puțin. Cei mai mulți nu au spus nimic. O mulțime de sânge este acum pe mâinile lor.

Pe măsură ce lumea se luptă să se împace cu efectele devastatoare ale fakedemiei de C0VlD 19, o întrebare care continuă să iasă la suprafață este de ce cei nevaccinați nu au făcut mai mult pentru a ne avertiza cu privire la potențialele pericole de a fi injectați.

În timp ce cetățenii bine intenționați s-au aliniat, au făcut ceea ce trebuia și și-au primit vaccinările împotriva C0VlD19 - acum părând să facă mai mult rău decât bine - prietenii lor nevaccinați au stat deoparte și i-au lăsat să o facă. Unii dintre ei au spus prea puțin. Unii nu au spus nimic.

Chiar dacă ei știau ce noi nu stiam.

Sângele nostru este acum pe mâinile lor.

Acestea sunt cuvinte "grele".

Dar cei nevacinați au avut acces la informații importante despre potențialele efecte secundare ale vaccinurilor. Ei știau despre riscurile reacțiilor alergice severe, cheagurilor de sânge și altor complicații grave de sănătate. Știau că vaccinurile nu ne imunizează. Ei știau că nu este eficient și că pot provoca mai mult rău decât bine.

Știau toate astea, dar în loc să ne avertizeze, cei nevaccinați au ales să tacă. Au ales să privească invers și să nu vorbească despre potențialele pericole ale vaccinurilor.

Au lăsat milioane de oameni buni care au făcut ceea ce trebuie (la momentul respectiv, sa se intepe) să cadă la moarte și boală, iar mulți antivacciniști chiar au dat navala pe internet bucurandu-se ca au luat decizia corecta de a nu se intepa.

Cei mai diabolici dintre neintepati chiar au cerut oamenilor buni care s-au intepat sa isi primeasca si "booster-ul"
A devenit mult prea clar. Tăcerea celor nevaccinați a fost o decizie periculoasă, sociopată și iresponsabilă, care a avut consecințe grave pentru aceia dintre noi care au primit vaccinurile.

Iar tăcerea este, la urma urmei, consimțământul.

Este timpul ca cei nevaccinați să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor și să colaboreze cu noi ceilalți pentru a găsi o soluție la această criză.

Nu ne putem permite să lăsăm egoismul și lipsa lor de acțiune să continue să dăuneze comunităților noastre. Este timpul ca cei nevaccinați să se ridice și să facă ceea ce trebuie.

Cei nevaccinați ar fi trebuit să facă mai mult din pct de vedere moral pentru a avertiza cu privire la riscurile potențiale - pentru a ne ajuta să luăm decizii informate cu privire la sănătatea noastră. Și acum trebuie să ne ceară iertare.
 
Și, daca ne ajunge la inima, s-ar putea să le-o dăm.

Pentru că suntem oameni buni. Am luat acele injecții pentru că era ceea ce trebuia să facem -- până când am constatat ca de fapt nu era așa”. Am încheiat traducerea.
 
E de bine!

Practic autorul articolului spune clar și răspicat: "CONSPIRAȚIONIȘTII AU AVUT DREPTATE".

Ăsta e mesajul real al articolului. Aiureala cu "nevaccinații sunt de vină că nu ne-au dat două palme să ne trezim" e doar spoiala. E glazura cu care a fost acoperit ca să evite cenzura și ca să creeze efectul de șoc.
 
Nota redacției: Site-ul citat mai sus a pus în circulație acest text inițial atribuit altei publicații. Practic e vorba de o „anonimă”. Concluzia lui Marius Mioc rămâne însă valabilă.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (46)
  • Stoian George-Daniel 27.01.2023 09:30
    Cei care nu ne-am vaccinat AM FACUT TOT CE A FOST OMENESTE POSIBIL PENTRU A INFORMA OAMENII !

    NOI AM VORBIT IN MOD PUBLIC, DE FOARTE MULTE ORI, ATAT LA PROTESTE CAT SI IN MEDIILE VIRTUALE DE COMUNICARE DESPRE PERICOLELE PE CARE LE IMPLICA NISTE VACCINURI EXPERIMENTALE!!!

    INSA CEI CARE S-AU VACCINAT AU ALES (PENTRU CA A FOST MAI COMOD PENTRU EI !) SA CREADA MINCIUNILE PROPAGATE DE FACTORII DECIZIONALI POLITICI SI MEDICALI.

    O PARTE DINTRE CEI CARE S-AU VACCINAT AU RAS DE NOI SI NE-AU ACUZAT, IN MOD PUBLIC, CA AM FI PROSTI, IDIOTI, TAMPITI PENTRU CA NU CREDEM ORBESTE MINCIUNILE AUTORITATILOR CARE SUSTINEAU (SI CONTINUA SA SUSTINA!!!) CA ACESTE VACCINURI GENOCIDARE AR FI "SIGURE SI EFICIENTE"!

    NOI NU AM TACUT, AUTORITATILE POLITICE SI MEDICALE AU TACUT!!!

    NOI NU AM TACUT, MASS-MEDIA CENTRALA A TACUT!!!
  • Miss Ter 27.01.2023 10:12
    Am fost și teroriști dacă vă aduceți aminte - Câțu ne-a catalogat și probabil că puteam risca multe sub acea etichetă aplicată de sistemul nazificat.
  • Nick Cohen 27.01.2023 09:36
    Aiurea ! Am zis la toti cu care am discutat pe tema asta. Unii au achiesat. Unii m-au ridiculizat, ca ce studii am si daca am fost pe le universitet , ca as fi necunoscator intr-ale medicinei , cum zicea un arhitect ,care s-a intepat de 3 ori , altii m-au ignorat, altii chiar m-au si jignit . Doi ingineri din Brasov , un el si o ea, m-au facut nesimntit ca nu m-am vaccinat , ca din cauza noastra a astora care nu ne vaccinam sa imprastie "virusii ". Din partea mea , hai sictir firati-ai dreaku de prosti !
  • claudiu mincu 27.01.2023 09:36
    Deci noi suntem vinovati.
    Am cateva exemple personale.
    1. In februarie 2021, la 2 luni de la inceputul campaniei de " imunizare ', ma suna un amic, sef de multinationala sa ma intrebe daca stiu ce vaccin se foloseste la Fetesti, el fiind repartizat acolo si ar fi vrut sa se gaureasca cu Pfizer.
    Stiind ca e baiat destept, il intreb: Ai innebunit, te vaccinezi ? raspunsul a venit cu un aer de superioritate : " eu cred in stiinta Claudiule " Din fericire, cel putin pana acum nu a patit nimic.
    Alt prieten gaurit regulamentar m-a facut nebun toata aceasta perioada. " Ma si daca stii ca poti sa mori, nu te vaccinezi ? " era intrebarea pe care mi-o adresa frecvent. Pentru mine sansele sa mor de la vaccin sunt 0, pentru tine chiar daca sunt 1 %, sunt mai mari, ii raspundeam. Guvidul a trecut pe la mine fara sa stiu, stiu ca a trecut pentru ca din curiozitate mi-am facut anticorpii si am vazut ca am. Nu m-am protejat si nici nu am incercat sa protejez pe altii in acea periaoda, de nebun ce sunt.
    Dar da, imi fac mea culpa ca am tinut secret faptul ca vaccinatii ar putea sa aiba probleme. Nebunul din mine nu crede in stiinta.
    P.S. In aceea stiinta.
  • Sabin G 27.01.2023 10:36
    Te contrazic... acea știință e de fapt politica... cel mai probabil a lui Gates
  • dejuan 27.01.2023 09:38
    "Tratatul de pandemie al Organizației Mondiale a Sănătății va implica Vaccinarea Forțată, carantina, lockdown-urile, certificatele digitale de sănătate. Tările care nu se supun vor fi pedepsite." https://t.me/covid19vaccinevictims/8729

    Avem fereastra de oportunitate zilele acestea pentru a face mass media, oficialitatile sa recunoasca efectele mortale si dizabilitatile produse de vax! Pe langa ActiveNews si cateva alte site-uri destepte, tacere totala.
    Arafat a reaparut cu coada pe sus pe la Timisoara (vezi agerpres). Proverbul: "Capra raioasa..."
    Rafila ne spune ca trombozele sunt de la Covidul Lung, face pe prostul.
    Curtea C-tionala, cu salarii de peste E11000, se spune ca n-a mai admis nici o exceptie de c-tionalitate de la venirea politrucului Enache.
    Acest ragaz intre asalturi mafiote ar trebui sa fie folosit pentru a-i face sa recunoasca, si a-i aduce in fata unui tribunal al popoarelor! Ce facem, oameni buni?
  • Mars.60 Stefan 7649 27.01.2023 12:14
    Un tribunal al popoarelor decimate de boli, calamitati, molime, razboi, foamete, coruptie, saracie si multa, foarte multa minciuna si depravare generalizata, toate la pachet cu brutalitatea tiraniei naziste globale? Ce tribunal al popoarelor mai poate aparea in acest tablou agonizant in care a ajuns lumea din cauza apostaziei?
    Cine mai crede in dreptate omeneasca intr-o lume care se inchina doar banului? Vai de lumea asta fara Dumnezeu, pe cale de a pierii nemantuita!
  • BLUE 27.01.2023 09:39
    NU, dle Mioc,articolul nu spune doar că "conspiraționiștii au avut dreptate",oh, nu!!! Acest articol OTRĂVIT țintește mult!! mai adînc:ÎNVRĂJBIREA cît mai puternică între cei vaxxați și cei NE;acest articol vrea să bage o MAXIMĂ DUȘMĂNIE între aceste 2 categorii!!! "Dezbină și cucerește", nu-i așa?? Tactica arhicunoscută de manual!! Și așa, aruncă și pisica moartă(vina URIAȘĂ) în curtea vecinului:NEVAXXAȚII sînt de vină!!,nuuu noi!!,EI sunt singurii vinovați!!! Nu vi se pare, îm ???
  • IC XC NI KA 27.01.2023 15:20
    Aveți grijă că ați picat în capcană.
    Deși sesizați că-i vorba de învrăjbire, la acuza că nevacc. sunt de vină, dvs. răspundeți fix ca ei .. că ei sunt de vină.

    Doamne, ajută!
  • brian duffy 27.01.2023 18:59
    right...
  • Tabără Octavian-Adrian 27.01.2023 09:40
    Unii din noi, au dat raspunsul Sintilor Parinti din Athos, la aceasta problema (http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/staretul-manastirii-caracalu-din-muntele-athos-despre-pandemia-covid-si-vaccin-fortele-intunericului-isi-urmaresc-scopul-final-noi-am-fost-pregatiti-pentru-acest-lucru-prin-apocalipsa-sfant/ si http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/pastorala-pasti-ps-ambrozie-episcopul-giurgiului-premise-mucenicie-priviti-la-marturisitorii-zilelor-noastre/ etc.). Altii au crezut in media. Acum suporta consecintele deciziilor, pe persoana fizica (ca doar au semnat ca stiu ca serul e experimental si ei sunt cobai),

    Cum spune un proverb englezesc: "Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me."
  • minita 27.01.2023 09:45
    Nu este nici o glazura. E fuga de asumarea propriilor decizii. Ups nu gandesc cu capul meu dar nu am ales corect capul cu care sa gandesc.
    Sincer, eu m-am plictisit de cate ori am auzit"Nu esti doctor", de parca trebuie sa fii doctor, sau jurist, sau inginer ca sa citesti niste informatii si sa le treci prin filtrul gandirii. Cand vine un doctor si spune ca o masura antiepidemica e buna pentru ca deranjeaza oamenii imi aduc aminte de o vorba nitel mai vulgara: capul lui a mai fost pus la un c...r de baba. Idem inima si cordul
  • Stoian George-Daniel 27.01.2023 09:46
    Daca voi intra vreodata in discutie cu un vaccinat care sa repete aceste idiotenii (cum ca noi, cei nevaccinati, am fi de vina pentru ca s-au vaccinat ei), il voi intreba un singur lucru : considera ca noi, oamenii simpli care nu ne-am injectat cu aceste vaccinuri deoarece sunt experimentale (situatie cunoscuta de toata lumea deoarece tehnologia ARN mesager nu a mai fost folosita NICIODATA pentru producerea vreunui vaccin, iar noi am atras atentia pe toate caile posibile asupra acestei realitati !), am stiut mai multe despre aceste vaccinuri experimentale decat au stiut de la bun inceput producatorii acestor vaccinuri si autoritatile medicale si politice?

    Noi am vorbit public si ne-am incasat injuraturi peste injuraturi deoarece am vorbit si am atras atentia ca aceste vaccinuri experimentale implica riscuri uriase!

    Producatorii de vaccinuri de ce nu au vorbit despre riscurile acestor vaccinuri experimentale produse chiar de ei? Autoritatile medicale si politice de ce nu au vorbit despre riscurile acestor vaccinuri experimentale, asa cum am vorbit noi, simpli muritori care nu am avut acces la informatiile la care ei au avut acces de la bun inceput?

    Iar cei care s-au vaccinat DE CE au refuzat sa tina cont de faptul ca vaccinurile de tip ARN mesager sunt experimentale pana in decembrie 2023, lucru specificat foarte clar si in prospectele lor? DE CE au ales sa creada orbeste minciunile celor care, din diverse functii decizionale, au sustinut in mod fraudulos ca aceste vaccinuri experimentale ar fi "sigure si eficiente"? DE CE nu ne-au luat apararea, in niciun fel, celor care am fost tratati aproape 2 ani de zile asemenea unor suboameni deoarece nu am vrut sa ne injectam cu aceste vaccinuri experimentale? DE CE?
  • Neptune 27.01.2023 09:48
    Autorul articolului din iqfy.com are niste probleme severe cu capul sau e in solda globalistilor. Nu ar fi trebuit sa spuna nici macar ca o mica aluzie ca nevacinatii au tacut si au tinut informatia pentru ei. Eu imi aduc aminte foarte clar cum am incercat sa spun cunoscutilor pe care i-am crezut receptivi ca ar trebui sa fie mai circumspecti cu un produs experimental si netestat clinic. Rezultatul a fost aproape de sau ruperea relatiilor cu toti cu care am incercat.
    Si acum vin unii mari stiutori sa ne spuna de ce nu le am spus si lor despre efectele adverse si am tinut secret. Pe bune?? Pe principiul noi am fost nevinovati si nu am stiut, tot timpul altii sunt de vina. Au uitat multi cum au fost trompetele agreive pe mai multe tonuri ale vaccinarii.
  • Miss Ter 27.01.2023 10:06
    "Sangele Lui sa fie asupra noastra si asupra copiilor nostri." - asupra mea este doar sângele Mântuitorului și Dumnezeului nostru Iisus Hristos și nu a celor cărora „Le-a orbit ochii și le-a împietrit inima, ca să nu vadă cu ochii, să nu înțeleagă cu inima, să nu se întoarcă la Dumnezeu și să-i vindec.”
    Am vorbit de mă doare gura și degetele de la atâtea comentarii și primeam doar amenințări cu moartea, solicitări de a părăsi societatea și de a sta în grote sau peșteri, amenințări cu foamea și cu a fi dat afară de la lucru.
    Asta în timp ce cei care s-au înțepat mergeau la Mall, se uitau superior la noi ăștia nealiniații, își făceau vacanțele în străinătate și arătau cu mândrie peste tot certificatul nazist - era să uit - își luau concediu pentru doza făcută.
    Nu dragilor, sângele vostru este asupra voastră iar sângele copiilor nevinovați vaccinați cu acordul părinților este asupra lor. Voi sunteți vinovați că deși reacțiile adverse au apărut rapid ați ales să nu spuneți nimic pentru că v-ați dorit să nu fiți singurii fraieri și pentru că ați crezut că dacă aveți bani vă veți vindeca.
    Ce nu ați știut este că satana încă de la început era ucigaș de oameni și că degeaba îl slujești pentru că Răul ca și Binele este și intrisec dar și extrinsec.
    Mergeți la Hristos și cereți mântuire și sănătate și se va îndura de voi dar nu căutați ca Adam vinovați în afara forumului vostru interior. Singurul vinovat este cel care vă privește din oglindă.
    Pentru mântuire aveți șansa să vă opuneți cipării, identității digitale și banilor virtuali - v-am informat și nu am tăcut - o veți face sau îl veți sluji și îi veți sacrifica copiii tot lui satana?
    Dumnezeu să vă ierte pe voi și pe mine!
  • IC XC NI KA 28.01.2023 00:19
    Sunteți de neam evreu? Numai în acest caz puteți spune “asupra mea este doar sângele Mântuitorului și Dumnezeului nostru Iisus Hristos”..Ce osândă cumplită ..singuri și-au luat..

    Ferească Dumnezeu!
  • mariusmioc 27.01.2023 10:09
    Nu-s eu autorul articolului, ci doar l-am semnalat pe facebook punînd și tălmăcirea sa. Articolul original e la lincul indicat.
    Iar pe facebook mi-a comentat altă persoană, care întîmplător se numește tot Marius Mioc, dar e persoană diferită, cu ultimele două fraze scrise aici pe activenews.
  • Dorel Timpa 27.01.2023 10:19
    Cum, acuma nu mai e cu "teoria conspirației" cu "teroriștii care se opun capsarii"???

    Iote-al naibii !!!
    Da cum e cu " ochi vor avea și nu vor vedea, urechi vor avea și nu vor auzi??? "

    Că asta au cam făcut cei care și-au luat avînt și s-au înfipt în primul ac de seringa găsit în cale cu miraculosul ...zer !!!
  • Leonesse 27.01.2023 10:23
    Nu ma simt deloc vinovata, doar mahnita. Pentru ca acum psihopatii urmaresc sa dezbine omenirea si sa arunce vina pe cei care au deschis ochii , au cautat ore in sir si au stiut de unde vine nebunia, , asta nu inseamna ca o si credem. In schimb vaxatii , daca se trezesc, si nu inteleg, da , pot avea tendinta sa arunce vina pe cei neintepati. Stiu ca multi au facut tot ce se putea ca cei dragi si prietenii si apropiatii sa nu faca acest pas. Unii si-au luat injuraturi, altii s-au vazut izolati, altii s-au vazut parasiti , si atunci . Si atunci au tacut si au observat , cum vine si prima doza si a doua si booser si cate si mai cate... Ce sa mai spui? Cunosc un medic care s-a agitat o gramada si a spus la lume de pericol.. La un moment dat a avut un accident si ca prin minune a scapat... I s-a transmis astfel un semn: lasa oamenii sa se trezeasca la timpul lor, fiecare are liber arbitru, si un destin. Asta nu inseamna ca unii nu au spus.. si avem dovada si la noi in tara. cei care au spus sunt si acum vazuti ca paria, si gata gata sa li se ridice dreptul de a practica medicina. In USA s-a petrecut. In schimb, de rugat la Dumnezeu ca cei vaxati sa-si deschida ochii si urechile, fiecare se roaga . Undeva se va face o schimbare. Speranta ca vor fi invinsi psihopatii care conduc lumea, exista,. Speranta ca se va gasi un tratament care sa elimine definitiv grafenul din corpurile oamenilor, exista.. Exista o gramada de cercetatori care se preocupa sa faca ceva, sa gaseasca solutii. Dumnezeu sa-i binecuvanteze si sa-i inspire! Doamne Ajuta!
  • Arb 27.01.2023 10:31
    Culmea tupeului .
    Eu m-am certat cu maica-mea si nu mai vorbim pentru ca nu m-am vaccinat.Ca "nu fac ce zic specialistii, mai ales ca lucrez in sectorul sanitar".
    E unul din motivele pentru care nu mai vorbim.

    I-am mai trimis citeva articole cu morti din astea subite postvaccin...Comentariile ei: "Soarta", "Baliverne", "Conspiratii".....
    Ea fiind ....medic.....
  • Elina 27.01.2023 11:14
    Imi pare tare rau de aceasta situatie. E foarte trist. Nu renuntati, poate va realiza situatia si va veti repara relatia. Sa nu ne lasam parintii. Si ei pot gresi. Curaj!
  • Dorel Timpa 27.01.2023 12:16
    Da, nasol moment.

    Eu am reușit să o conving pe maica-mea sa nu se intepe
    Citește te rog comentariul meu de mai sus.
  • Elina 27.01.2023 11:17
    E doar un bat prin gard. Nu va consumati degeaba. Probabil autorul se plictisea si a trantit un aricol sa mai enerveze pe cineva si sa aiba putin trafic pe net.
  • Mircea Dragan 27.01.2023 11:51
    „Ei știau: de ce cei nevaccinați nu au făcut mai mult pentru a ne avertiza? ''
    Cata NESIMTIRE! Cum nu i-am avertizat? Mi-au suspendat 3 conturi de facebook, intepatii m-au dat afara din listele lor de prieteni, tot ei cereau sa fim intepati cu forta (vedeti ''emisiunile'' de la Irealitatea Tv). Ne-au interzis intrarea pana si in inst publice daca nu aveam..... pasaport covid ori test.
    Magarilor nu va e rusine? Scarbelor si jegurilor ce sunteti!
    Era greu ptr voi niste lingai, prosti si idioti sa cititi prospectul care insotea '''''vaccinul''''? Era greu sa-l asultati pe Dl Prof Luc Montagnier laureat al premiului Nobel in loc de distrusii de Arafat (fara licenta in medicina), Jurma (un vagabond), Citu (un hot si un escroc), Diaconu psihiarul ala tampit si multi altii ca el.
    Nu voi ati ascultat de nimicurile astea si v-ati distrus sistemul imunitar, tantalailor!
  • zed zed 27.01.2023 12:56
    Perfect punctat!
  • Naeh 27.01.2023 12:32
    Foarte mulți din cei vaccinați sunt persoane orgolioase, mândre, atei plini de ei înșiși, care au încredere în știință.
    Ei niciodată nu vor recunoaște că au greșit, întotdeauna altul e de vină. Îi cunoașteți și voi, la fel ca mine.
    Dumnezeu, în mărinimia Sa, îi cuprinde și pe ei în grădina Lui.
  • IC XC NI KA 27.01.2023 15:37
    Da, îi/ne cuprinde pe toți!
    Pe toți vrea să ne mântuiască!

    Și ‘predă’ acum lecția EVIDENȚEI IGNORANȚEI, care ne (poate) omorî.

    Ca să ne TREZIM!


    “I G N O R A N Ț A e cuceritoare” Pr. Justin Pârvu

    "Uriașii care ucid sufletul sunt uitarea, neștiința și lenea".
    Sfântul Marcu Ascetul


    Dumnezeu a vădit la modul cel mai evident cu putință (nouă) că IGNOTANȚA UCIDE!

    A FI IGNORANT, a nu ști ce-i cu noi pe lumea asta .. cu ce se mănâncă viața asta ..este evident că duce la pierdea Mântuirii.. la pierdea sufletului.

    A FI IGNORANT, a nu te informa (chiar din surse oficiale) ref. vacc. este evident că duce la pierderea vieții. Este dovedit după cum se constată.

    EVIDENȚA asta a IGNORANȚEI este lecția “predată” acum de Dumnezeu. Nu ne mai era clar cât de evidentă e pierderea Mântuirii din cauza ignoranței! Așa s-a ajuns ca oamenii să-și piardă viața din cauza ignoranței!

    Avem unc c u v â n t cheie în toată povestea asta .. și în toată povestea vieții noastre pe lumea asta .. este
    I G N O R A N Ț A!
    Punctez ca să fie de folos pe viitor .. la ce va urma!
    IGNORANȚA/LIPSA IGNORANȚEI VA FACE DIFERENȚA!

    Și pentru că am amintit de surse oficiale, întreb, și nu retoric, pe lângă vina manipulatorilor etc, cât de evidentă este ignoranța celor care s-au vacc?! Dacă ar fi consultat măcar informațiile oficiale s-ar mai fi vacc? Sau ar fi căutat noi și noi informații?
    Mulți de “nu se cunoaște” ..în sursele oficiale.
    În condițiile acestea, cine riscă cu viața lui?!

    https://vaccinare-covid.gov.ro/comirnaty-pfizer/?fbclid=IwAR1fq0GgGj_vZOEV2NKueT3mgsWxROe5AMtUevLLdHEUKyo_DDgBrudkaOg

    “Persoanele care au avut deja COVID-19 pot fi vaccinate cu Comirnaty?
    Nu s-au semnalat reacții adverse suplimentare la cele 545 de persoane cărora li s-a administrat
    Comirnaty în cadrul studiului și care avuseseră anterior COVID-19.
    Studiul nu a oferit suficiente date pentru a concluziona cu privire la eficacitatea Comirnaty la persoanele care au avut deja COVID-19.

    Poate Comirnaty să reducă transmiterea virusului de la o persoană la alta?
    Nu se cunoaște încă impactul vaccinării cu Comirnaty asupra răspândirii virusului SARS-CoV-2 în comunitate, nici cantitatea de virus care poate fi purtată și transmisă de persoanele vaccinate.

    Cât timp asigură protecție Comirnaty?
    În prezent, nu se cunoaște durata protecției oferite de Comirnaty. Persoanele vaccinate în studiul clinic vor continua să fie urmărite timp de 2 ani pentru a culege mai multe informații despre durata protecției.”


    Iată că “Neștiința ..sursa tuturor relelor.”(Sf. Maxim Mărturisitorul).. se dovedește a face diferența .. iar acest fapt este cât se poate de EVIDENT ACUM ..
    Din mila Lui Dumnezeu!
    Ignoranța ne omoară .. și sufletul, poate nu era evident (acum ar trebui să fie) și trupul, acum e evident! Dovedit!

    Dacă nu ne era clar ce face ignoranța în cazul (pierderii) Mântuirii, acum e f clar ce face ignoranța în cazul vacc ..si ce va urma!


    Dacă nu ne interesează sufletul/viața veșnică, să începem măcar să ne intereseze trupul/viața asta pământească.. să o tratăm cu maximă seriozitate și așa ..poate, plecând de la atenția acordată sănătății, vom ajunge să ne învățăm să prețuim/să vrem să dobândim viața vestică ..

    Numai să vrem să ieșim din IGNORANȚĂ!

    Doamne, ajută!
  • Pampa sada 27.01.2023 12:47
    Pai nu erau ei cei destepti,iar noi inapoiatii care nu cred in stiinta? Nu pot sa cred ca acest articol e pe bune. Oricum sunt multi care inca nu constientizeaza pericolul posibilelor reactii adverse. Probabil trebuia sa se gaseasca un vinovat,cineva pe care nemultumitii sa isi reverse furia.Cel mai convenabil, tot nevaccinatii...
  • LaurStefan 27.01.2023 13:02
  • Carbid 27.01.2023 13:17
    Zice NEPTUN "...Autorul articolului din iqfy.com are niste probleme severe cu capul sau e in solda globalistilor...."

    Pai AMÂNDOUĂ!!!
    Ignorati acest articol (la originalul de pe fb, mă refer)
    repet: Ignorati acest articol!!!!
  • cica 27.01.2023 13:20
    Prostul care nu-i fudul nui prost destul. Sigur că foarte mulți le-am spus gogomanilor că nui nici un virus, să nu se vaccineze dar cine să te audă, am cunoștințe care nici acum nu mai vorbesc cu mine. Primul comentariu făcut de mine într-un ziar local de pe net a fost că Fa-mucii este un ratat profesional, când una din ziariste a scris că are covid că nu mai are miros și gust i-am scris să mănânce o ceapă, am fost la cimitir în noaptea de înviere, am luat lumină și am pus la mormintele rudelor, la un colț stătea o salvare cu șoferul echipat să plece pe Marte, alături de el stătea un nene îmbrăcat în haină de piele neagră, unii mi-au zis că ăla era covidul. Ce mai vor ăștia care nu vedeau nu auzeau?
  • Patriot Roman 27.01.2023 13:37
    Nevaccinatii care aveau acces la efectele secundare sint sefimea BigPharma! Care testasera timp de 30 de ani injectiile cu ArnM pe animale si nici un animal nu a trait,toate murind.Daca nevaxxati sint de vina ca n-au putut deschide ochii celorlati de ce atunci se insista cu intzeparea si azi? De ce nu-i vede nimeni-autorii art.resp- pe cei ce insista cu cumpararea de mil. de doze si cu insistenta intzeparii?Astia n-au sange pe maini??Medici f.f.f.buni epidemiologi au fost ponegriti de media in toata lumea cenzurati,tarati pe la colegiile medicilor ca sa li se inchida gura! Si oricine vb.despre efectele mortale ale ArnM la fel era banat,discreditat!
  • Oscar D. 27.01.2023 13:42
    Este o porcarie scrisa pentru a provoca agitatie si dezbinare, nu ca nu ar exista deja destula. O tampenie facuta la comanda si preluata la comanda, nici nu ar trebui sa va pierdeti timpul, energia si spatiul cu asa ceva. E o plasa ca oricare alta.
  • Aljones 27.01.2023 14:22
    Vrajeala ieftina. Binenteles ca au fost avertizati dinainte,dar mandria, orgoliu, prostia si mostenirea gandirii comuniste i-a facut mai destepti si mai frumosi ca altii. Fereasca Dumnezeu , Nu se bucura nimeni pentru Ce s-a ïntamplat dar frica si statul capra ca din totdeauna a facut sa se ajunga aici.
  • IC XC NI KA 27.01.2023 15:16
    Fraților,
    E
    O
    C A P C A N Ă!

    Face parte tot din planul ne-bun!

    dracu’ asta ce viclean e .. se vede de la poștă a t i t u d i n e a demonică la cel care a scris așa ceva .. ca să D E Z B I N E oamenii!!
    NU răspundeți!
    NU răspundeți cu patimă-păcat!
    NU picați în capcană!

    Ce “aiureala ..spoiala ..glazura”?!
    E ne-bunie!

    “Nimeni nu‑i poate face rău celui care nu vrea să‑și facă singur rău. Și, dimpotrivă, nimeni nu poate fi de folos celui ce nu vrea să fie veghetor, care nu vrea să se ajute singur".
    Sfântul Ioan Gură de Aur

    Fraților, numai la Dumnezeu găsim și vom găsi .. la ce VA VENI!, T O A T E răspunsurile!

    Doamne miluiește-ne pe noi și toată lumea Ta!
  • mihaipopescu 27.01.2023 15:32
    "„Ei știau: de ce cei nevaccinați nu au făcut mai mult pentru a ne avertiza? - Cei
  • Marius budara 27.01.2023 15:48
    D.le Mioc,am făcut tot ce este posibil,insa m-am certat cu prietenii,am fost categorisit credul,conspirationist,iar cu armata celor care cenzurau am fost contracarat.Daca un om nu vrea sa vadă nu îl poți obliga. Îmi pare tare rău pentru cei vaccinați si chiar acum citeam ca noua nevaccinatilor ni se va pune alt cod când vom apela la serviciile medicale( vezi doamne ca nu am respectat deciziile lor),iar medicii vor fi sancționați dacă nu declara ca suntem nevaccinati.
  • Myonna 27.01.2023 16:00
    Doamne ferește de cei ipocriți,fără de minte, caracter și demnitate!Adică,din câte înțeleg,noi ăștia ,conspiraționiștiI,medievalii care "latram a proasta",ca "vaxinul" este experimental suntem vinovați ca ne-am lăsat călcați în picioare,jigniti,dispretuiti,umiliti,batjocoriti ,excluși din societatea lor de înțepați ,cu mall-uri,piete ,cafenele,etc....noi egoistiii care nu vroiam binele vaccinat al neamului, a celor dragi, separând prin atitudinea noastră familiile și libertatea de a fi împreună cu ei (?!)Cât de cretin este acest biped ,care s-a înțepat de buna voie și nesilit de nimeni dincolo de ceata dintre urechi ce nu ia permis sa se informeze, când viață lui se juca la ruleta timpului?!Pai....bai prostovane ,care ești tu prost ca noaptea, ai ales și ai cules după mintea ta de guguștiuc fără pene....ca de aia ai liberul arbitru !Și eu, noi ceilalți,ce trebuia sa facem ca sa va scoatem bezna din capocuri?!Bai...ăștia care ati închis biserici ,ati despărțit familii și ne-ați arestat la domiciliu ca pe infractorii de rand ,mai aveți și tupeu peste toate astea,ciocomarlelor!Care sânge îl vrei acum ca sa te scape de ghilotina acceptata benevol?!Eu pot sa te gratulez cu un sictir pentru tot ce spui astăzi ,ca mai mare idiot nici ca exista!Dumnezeul pe care l-ați batjocorit ,umilit,dispretuit va întors obrazul dar sunteți doar atei cu fete creștine!Ia de aici ceea ce ai semănat !Mi-e mila de multi care s-au gândit la ce pot profita dincolo de propria lor viață:mici,bere și niște bani! Vai de viața lor! Altii ,însă, teama le-a luat mințile și informația nu a mai contat,intuitia le-a murit din start ,căci s-au lăsat obligați și șantajați de niște criminali ,ca sa nu piardă locurile de munca și libertatea călătoriilor cu interes personal.Pentru aceștia din urma mă doare sufletul și sper într-un miracol!Chiar și pentru un neghiob ca tine sper,mai momartane!Am o scârbă totala fata de prostimea flatulenta și sunteți atât de multi ca dacă ati zbura ati aduce cele 3 zile de întuneric globalismului și resetarii mondiale.
  • DanielSimion 27.01.2023 17:40
    https://www.youtube.com/watch?v=4Vy1QPkfed8
    Mitropolitul Neofit de Morfou: "Planul lor este ca cei "vaccinați" să se lupte cu cei "nevaccinați"
  • Mircea Dragan 27.01.2023 18:54
    Buna observatia!
  • IC XC NI KA ► Mircea Dragan 27.01.2023 20:43
    E mai mult decât o ..observație!

    Doamne, ajuta!
  • Reee 27.01.2023 18:44
    N'a aparut nicaieri un asemenea articol, Doar aici, din cate am vaz't, dar nici nu poti controla toate sursele intr'un timp foarte scurt.
  • LaReMi 27.01.2023 20:39
    Este culmea răutății mesajul din articol.
    Adică după ce am fost marginalizați, persecutați, ironizați, ridiculizați de catre societate, prieteni, colegi, familie, ACUMA NOI SINTEM VINOVAȚII ?
    Nu prim-miniștrii, nu miniștrii sănătății, nu parlamentarii, nu medicii de toate rangurile, nu cei care au că obiectul muncii informarea corectă a populației, nu cei care au că obiectul muncii apărarea populației și a economiei naționale.

    Te doare mintea.

    Sunt economist. De ce nu m-am vaccinat ?
    Pentru că TIMPII DE FABRICAȚIE ai miliardelor de doze nu corespundeau cu intervalul dintre declanșarea oficială a operațiunii mondiale Covid (26 ianuarie 2020) și livrarea efectivă a primelor doze.
    Aceste vaccinuri au fost fabricate, după estimarea mea, timp de ANI de zile, adică cu mult înainte de 26 ianuarie 2020. Asta însemnând un scenariu, o făcătură, o complicitate a tuturor autorităților abilitate profesional la punerea în practică a acestui genocid.
    In fața mea corpul medical și industria pharma sunt discreditate pentru tot restul vieții mele, o pastilă nu mai cumpăr, una.
    La fel și instituțiile statului, cu precădere alea de se ocupă cu corupția, alea care pedepsesc aspru bătrâna cu pătrunjelul sau țăranii din piețe pentru că ceva in timp ce multinaționalele nu binevoiesc să-și plătească cu anii nici măcar mini redevențele alea de cacao de care beneficiază pe căi dubioase.

    Foarte nesimțit mesajul că eu sunt de vină pentru că cine s-a vaccinat, s-a vaccinat.
    Culmea culmilor.
  • Sdv 27.01.2023 21:24
    Oameni buni, nu va mai disculpati si nu va mai necajiti ca nu e cazul! Pt. ce va disculpati? Ca sa le dati acestor rauvoitori material de mestecat si de interpretat in fel si chip?! Am toata convingerea ca fiecare ati facut ceea ce ati putut pt cei din jur si pt oricine altcineva.Bineinteles ca nimeni nu crede balivernele din acest "articol" dar incearca sa provoace si sa cultive samanta raului, in orice fel.
    Poate maine vor spune si ca planeta se incalzeste tot din cauza nevaccinatilor sau cine stie ce alte bazaconii...
    Sa ne rugam si pt ei si sa speram ca macar o parte au invatat cine le sunt dusmanii cu adevarat.
  • hannah 28.01.2023 16:38
    Am cautat pe net articolul cu pricina. Am gasit cateva ziare f. cunoscute care dezmint cele scrise, sustinand ca articolul este un fake ce a folosit imaginea unui alt articol scris de un medic cunoscut (care a si fost cautat si intrebat "ce si cum" si care a r fi spus ca "fake".ul nu-i apartine). Ba mai mult se sustine ca articolul masluit ar fi chiar datat cu 6 iunie 2023 (articol din viitor).
    In fine, fals sau nu, e clar ca se urmareste si mai mult adancirea prapastiei dintre va66inati si neva66inati (lipseste un "6", nu?). Invrajbirea noastra pe un fond atat de fragil, se pare ca functioneaza de minune!
    Cei ce se joaca cu mintile noastre vor continua sa ne atate unii impotriva altora si daca e posibil sa ne decimam unii pe altii (vezi razboaiele), cu atat mai bine! Samanta invrajbirii este aruncata sau injectata direct in celula societatii, familia si asta este cel mai rau! Daca familiile sunt dezbinate, va dati seama ce bine le va iesi la nivel de neam, tara, lume!?
    Si eu, ca toti neva66inatii, am suferit in ultimii ani pandemici si a trebuit sa fac alegeri ce m-au marcat pentru tot restul vietii, dar incerc sa vad cine este de vina pentru ceea ce ni se intampla si sa nu intorc spatele generalizand.
    Acum cca. o saptamana am fost la o familie sa ajut cu ceva banal. Cand am intrat in casa, gazda (cu toate intepaturile la zi) era bolnava cobza, abia se mai tinea pe picioare. Prima reactie a fost sa ma intorc si sa plec, iar in mintea mea deja incoltise un gand de revolta:" de ce nu m-a anuntat ca e bolnava si sa-mi spuna sa nu mai bat drumul pana aici?". Cand am dat sa ies, deja suparata tare, ceva sau cineva m-a oprit si mi-a aratat ca rostul meu in acea conjunctura era sa ajut. M-am intors si am ajutat persoana (femeie, 76 ani, cu multiple afectiuni) cu tot ce am putut, expunandu-ma riscului de a ma imbolnavi. Si chiar m-am imbolnavit. Doua zile am zacut, dar nu am avut remuscari ca as fi intors spatele unui om la nevoie. Sincer, nu stiu ce as fi gandit daca o pateam mai rau, dar prefer sa ma incredintez Creatorului, El stie mai bine ce e de facut. Oricum voi pleca din lumea asta atunci cand va hotara El si nu nemernicii care ne vor si injectati si de partea lor.
    Da, am fost izolati, blamati, acuzati de te miri ce si vom mai fi, sa nu credeti ca nu, dar daca avem credinta, vom depasi. Nu zice nimeni ca va fi usor, dar cand va veni ceasul sa plecam de aici, va fi minunat sa nu avem vre-o lespede legata de picior care sa ne traga inapoi. Fiti convinsi ca exista un "carnet de note" pentru fiecare, acolo Sus si nu are rubrici cu cat ai agonisit sau cat ai citit sau cat ai muncit. Va las sa va imaginati singuri rubricile din propriul vostru carnet Ceresc.
    Doamne ajuta tuturor, inclusiv celor ce ne vor raul (orice gand bun catre dusman il face mai pusin "dusman").
  • hannah 28.01.2023 16:51
    Nu stiu daca dezmintirile din presa indiferent ca este "oficiala" sau underground sau de care o mai fi ea sunt adevarate, intemeiate si ca nu sunt tot o manipulare. Dar pentru ca de multe ori am descoperit ca si presa "conspirationista" le infloreste sau din graba de a pune pe tapet vreo stire omite (voit sau nu) acel "clue" care da sens stirii respective, nu mai dau crezare decat dupa sapaturi si astea desfasurate in timp (daca ma gandesc bine, cam toti cei care nu ne-am va66inat am procedat la fel, de aceea nu ne-am imbulzit la cafeneaua lui Catu si ai lui).
  1. Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

  2. Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

  3. La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

  4. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  5. REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

  6. Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

  7. Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

  9. FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

  10. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

Ultima oră

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei