Marius Mioc: Înșelătoria gripei aviare, din nou în pregătire

De Marius Mioc  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Gripa aviară ar fi suferit mutații! O femeie a murit din cauza virusului H3N8”, anunță saitul agrointel în 12 aprilie 2023, informîndu-ne despre un fapt pe care întreaga planetă se pare că trebuie să-l știe: O femeie din China, de 56 de ani, a murit în urmă cu o lună.
 
Milioanele de oameni care au murit în întreaga lume după campania de vaccinare anticovid (numai în România s-a înregistrat un exces de mortalitate de 37000 de persoane – în 2021 față de anul 2020, cînd practic n-a existat vaccinare) nu sînt de interes pentru presa internațională, dar dacă moare o femeie oarecare în China asta e o știre de care neapărat trebuie să se afle și în România.

Nu știu dacă femeia aia chiar a murit de gripă aviară H3N8, ori avem iar de a face cu o epidemie de teste de laborator, de data asta pentru gripă aviară, nu pentru covid, iar dacă se face un mare număr de teste de laborator, prin jocul probabilităților dacă nu prin marja de eroare a testelor se găsesc și persoane infectate cu noul virus la modă, dintre care s-a întîmplat, tot prin jocul probabilităților, să moară o persoană. Aceasta a fost declarată moartă din pricina gripei aviare, după modelul cum erau declarați morți de covid toți morții care aveau rezultat pozitiv la un test PCR. Subiectul înșelătoriei cu testele PCR a mai fost tratat pe acest blog:

– Coronavirus – primejdie sau epidemie de teste de laborator? (video)
– Michael Yeadon (fost director științific la Pfizer): „Minciuni, minciuni sfruntate și statistici medicale”. Cum ne înșeală testele PCR de depistare a coronavirusului

Știrea morții femeii din China este totuși relevantă, dar nu pentru vreo molimă care ne amenință ci pentru adevărata amenințare care este noua înșelătorie plănuită. O înșelătorie care e de fapt veche, s-a mai folosit și în trecut, încă înainte de covid, și am mai scris despre ea:

– Gripa aviară și problemele prefectului Ovidiu Drăgănescu
–  Adrian Streinu-Cercel, neobositul luptător cu apocalipsa

Milioane de păsări ar putea fi omorîte fără rost, cum s-a făcut și în anii trecuți. Sume uriașe din bugetul de stat se vor arunca iar pentru combaterea noii „primejdii”. Se va relua ideea că nu se poate accepta ca creșterea păsărilor să se facă anarhic, de oricine și în orice condiții. Se vor pune condiții de siguranță sanitară la creșterea păsărilor prin care micii crescători să fie scoși de pe piață. Acum prin sate încă mai e moda creșterii păsărilor în semi-libertate – merg gîștele singure prin sat și se întorc singure acasă seara; asta nu se va mai accepta. Apoi lumea se va mira că s-au scumpit ouăle și carnea.

Protestele față de măsuri vor fi mai mici decît la covid, fiindcă afectează păsările, nu direct oamenii. Pentru preîntîmpinarea protestelor crescătorii de păsări vor primi despăgubiri de la bugetul statului. Prevăd chiar o oportunitate de cîștig pentru băieții deștepți – se trec în acte că s-au omorît mai multe păsări decît cele efectiv omorîte, ca să plătească statul despăgubiri mai mari. Sigur, nu toți crescătorii de păsări vor putea face asta, ci doar cei care au forța financiară și relațiile politice necesare. Pe scurt, dacă vor exista stimulente financiare pentru gripa aviară aceasta va deveni o problemă importantă, așa cum s-a întîmplat și cu covidul. Numai rezistența populației în fața acestei înșelătorii îi poate opri pe băieții deștepți care visează să se îmbogățească în urma acestei probleme de dînșii născocită.

Cei care nu cresc păsări vor avea impresia că nu e problema lor, dar banii plătiți din bugetul statului pentru apărarea de primejdii născocite sînt și din impozitele lor. Într-un protest public din iulie 2021 pe care l-am prezentat și pe acest blog, m-am mai referit la aceste probleme (Corupția din sistemul medical și vaccinarea – video – linc):

Înșelătorii au fost nu numai cu covidul. Sînt și înșelătorii cu boli la animale, în care iarăși așa se creează isterie. (…) În trecut toată lumea creștea animale și nu mergea. Dar acum zic orășenii „bă, gripa aviară, da, foarte bine, să omoare statul găinile că nu vrem să ne îmbolnăvim”. De fapt nu e nici o primejdie, sînt primejdii inventate. Din asta se cîștigă bani. Țăranii sînt afectați direct dar li se dau niște despăgubiri din bugetul statului. Bugetul statului e un sac fără fund din care sînt mulți care vor să jefuiască. Și asta este o metodă de jefuit. Inventăm o falsă problemă și pe urmă trebe s-o rezolvăm. Și cu treaba asta cîștigăm o mulțime de bani. Și oamenii nu-și dau seama. Oamenii numai zic „bă, cît impozit îmi ia statul ăsta”. Dar îți ia pentru prostii, nu-ți ia ca să facă ceva bun. Îți ia ca să omoare porci sau găini și să le dea despăgubiri la crescători… Dar aicea, cu omorîtul animalelor e altă chestie. Mai vor să descurajeze micul producător. Le dă despăgubiri la marii producători și la ăia mici le zice „n-ai voie să vinzi în piață dacă n-ai…. Am auzit planul ăsta: Nu poți să faci crescătorie de animale decît dacă ai medic veterinar angajat. Bineînțeles că țăranul simplu nu poate să-și angajeze veterinar, că are și el un porc și zece găini. Nu-și permite. Atuncea cine-i firmă mare, are cu miile de porci sau cu zecile de mii de găini, ăla-și poate angaja, la cît are, un medic veterinar. Și poate legal să-și vîndă marfa. Pentru micul producător, în momentul cînd îi bagi niște condiții birocratice declarate propagandistic ca fiind în folosul protecției consumatorului, dar asta este, consumatorul e considerat ca un idiot care nu știe să se apere singur, trebuie să vină statul să-l apere. Și unii cred că nu știu ce, că dacă cumperi de la țărani te otrăvești, n-a fost verificat de nu știu cine. Dar asta este. Și cu chestia asta se jefuiește bugetul statului. Pe urmă și orășeanul care poate zice că e bine treaba asta că cumpără ceva verificat, de fapt îi ars prin impozite. Și asta este. Aceste scheme, care s-au dezvoltat în timp, de jefuire a banilor contribuabililor, se tot dezvoltă.

Un lucru trebuie să ne fie limpede: oprirea acestor înșelătorii nu se va face prin supunere la măsurile dictate de autorități ci doar prin rezistență. Iar politicienii care vor susține o eventuală isterie a gripei aviare, probabil aceeași care au susținut și isteria covid, nu trebuie votați.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania

14:43

Alianța Părinților și Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților solicită organizarea unei dezbateri ample și autentice referitoare la instruirea personalului ucrainean care operează avioane F-16 din Baza Aeriană-Fetești

13:41

Răsturnare de situație! Viktor Orban i-a întors spatele lui Iohannis și merge cu Rutte la șefia NATO

13:38

Patriotismul de stadion și cei care vând meciurile României

12:19

Raidurile israeliene continuă să facă ravagii în taberele de refugiați. Doar astăzi au fost uciși 17 palestinieni. Totalul se ridică la peste 37.000 de morți

11:33

"Mașini spirituale": Invazia jefuitorilor de suflete

10:26

Cariera lui Biden e ca și încheiată. Trump a început să câștige tot mai mult simpatia tinerilor