Marius Mioc: Atacul de cord – arma serviciilor secrete (VIDEO)

De Marius Mioc  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Transcriere înregistrare:
– Nu vreau să spun nimic despre vaccin. Aș avea foarte multe de spus, dar din cauză că toți prietenii mei care s-au exprimat împotriva vaccinului au fost uciși…

– Pe scurt, în Germania încă nu știe nimeni, în SUA au fost uciși un mare număr de medici alternativi și oameni de știință, pretinzîndu-se că au fost sinucideri.

– Da, acum 3 ani, au trecut aproape 3 ani, am fost în Chicago la o mare conferință legată de autism, și prietenul meu foarte bun și apropiat, Jeff Bradstreet, era cercetătorul principal care studia cum se pot vindeca copiii care suferă de autism și a publicat multe studii despre pagubele pricinuite de vaccinuri și despre adjuvanții conținuți de acestea. El a menționat la această întîlnire din Chicago despre o nouă metodă de a vindeca creierele copiilor autiști și o săptămînă mai tîrziu a fost găsit împușcat, plutind în rîu [Știre din 2015 despre moartea lui Jeff Bradstreet – linc; vezi deasemeni articol în Washington Post: Doctor antivaccinist susținător al unor terapii primejdioase pentru autism găsit mort – linc]. Și știu că Jeff… dacă am cunoscut vreodată pe cineva care nu avea absolut nici o tendință de sinucidere, acela era Jeff. A fost interpretat ca sinucidere, dar știu de la angajați ai serviciilor secrete americane că este demult cunoscut că nu a fost sinucidere, ci o crimă făcută de specialiști. De atunci au fost deja peste 30 de medici și oameni de știință găsiți morți într-un mod asemănător. Unii pur și simplu au dispărut sau prin atac de cord prin inducție, care este o metodă preferată acum. Știu despre asta, am văzut cu ochii mei aceste aparate, seamănă cu un pistol, se trage în inimă cu microunde și provoacă imediat infarct. Prieteni care sînt în CIA mi-au arătat asta prin experimente pe animale, cît de avansate sînt aceste arme acum. Sînt cîțiva prieteni și cunoscuți care sînt în aceste cercuri, iar eu îmi fac gînduri unde se află numele meu pe această listă. Cît de sus sînt pus, dar acum încă trăiesc.

– Să sperăm că va rămîne așa!

– Dar cum am spus, ceea ce au toți în comun cei care au fost găsiți morți este lupta împotriva actualului program de vaccinare, este lupta împotriva unor toxine de mediu și folosirea unor metode foarte eficiente de vindecare nefarmaceutice. Există ceva în comun, sînt unele lucruri pe care nu le spun în amănunt aici în interviu

– Odată mi-au poruncit să găsesc o otravă care nu poate fi detectată. Ceva ce ar simula un atac de cord, ceva ce ar ucide și ar face ca victima să pară că a avut un atac de cord. Am găsit așa ceva.

Audiere în Senatul american, 1975:

– Poți trage o săgeată cu acest pistol?

– Da, domnule președinte. Și a fost dezvoltată o săgeată care poate pătrunde ținta fără ca ținta să poată observa.

– Otrava înghețată s-a transformat într-un fel de săgeată și a fost împușcată cu o viteză foarte mare, iar cînd a lovit persoana, otrava se dezgheța în trupul ei. Ar fi doar un mic punct roșu pe trup care ar fi foarte greu de detectat și nu ar fi nici un ac sau altceva de găsit.

– Ați adus vreunul din aceste dispozitive care ar fi permis CIA să folosească această otravă pentru a ucide oameni?

– Partea rotundă din partea de sus funcționează electric. Bateriile sînt în mîner. Se poate folosi o săgeată mică.

– Și săgeata însăși, cînd lovește ținta – victima simte ceva și simte că este pe cale să moară?

– A fost dezvoltată una specială (săgeată) care ar trebui să facă posibilă pătrunderea țintei fără a fi observată.

– Ca o unealtă de crimă, aceasta este maximul de eficiență pe care-l poți avea.

– Este o armă, o armă foarte puternică.

– Și otrava nu s-ar putea depista la autopsie?

– Da. Nu ar exista nici un mod de a depista că ținta a fost lovită. [Despre acest tip de armă dezvoltată de CIA găsim informații și pe saitul Europa Liberă – linc, cu subtitlul „arma infarct”]

(Tainele CIA – film din 1998 – Ralph McGehee, Phil Agee și alți foști ofițeri/agenți CIA)

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • viorel craciun 30.04.2024 19:44
    Atacul de " cord " a fost studiat din anii 70 si la " capitalistii democratii " si la " comunistii dictatorii " au fost studii finalizate si cunoscute acum de ambele parti , privind faptul ca " atacul de cord " sau " atacul cerebral " poate fi declansat pe anumite frecvente de " ultra-scurte " dupa amplasarea unui disp.care emite in apropierea " victimei " este de ajuns acum un " mobil " conectat la " ultra frecaventa " doar prin emiterea unei " frecavente periodice pe aparatul de ascultare respectiv " , sunt " informatii cunoscute de vreo 20 si ceva de ani " acum doar perfectionate prin " emitator -receptor " restul sunt " povesti biblice " A demonstrat acum 100 de ani FERNI , privind " frecventa care stimuleaza inima sau o blocheaza " si " frecvanta care stimuleaza creierul si il blocheaza , la supra -solictare " Exista pe internet studii in cauza , restul este " inca ca la COVID " manipuare .
  • Leustean 30.04.2024 21:36
    Am rezerve fata de aceasta stire. Tonul inspaimantat al intervievatului (“ Nu vreau să spun nimic despre vaccin. Aș avea foarte multe de spus, dar din cauză că toți prietenii mei care s-au exprimat împotriva vaccinului au fost uciși…” ) ma face sa suspectez ca misiunea lui reala e sa raspandeasca frica si sa ne determine sa tacem.
    Nu contest ca unele sinucideri n-au fost sinucideri, ci crime (nu cunosc povestea de viata a raposatilor, asa ca nu stiu in ce complicatii au intrat, in paralel cu munca de cercetare, complicații care ar fi putut conduce la asasinat). Nu contest nici ca UNELE crime au legatura cu opozitia fata de vaccin. Dar de aici si pana la a considera ca TOATE morțile au fost crime; mai mult, ca TOATE au fost provocate de invizibila săgeata otrăvită… E cale lunga pana acolo.
    Pe langa faptul ca induce spaima si tacere, stirea ocultează efectele adverse ale vaccinului anti-Covrig ( ma rog, intentioneaza s-o faca, foarte probabil ca n-a izbutit…). Daca i-am da crezare, ar insemna sa credem si ca atacurile de cord care fac ravagii printre tineri sanatosi sunt provocate nu de vaccin, ci de sagetile cu otrava.
    Sa fim seriosi!
  • mariusmioc 01.05.2024 07:17
    Cînd în Senatul american s-a vorbit încă din 1975 despre arma care provoacă infarctul iar știrea este confirmată și de saitul Europa Liberă (finanțat de guvernul american) înclin să cred că știrea e adevărată și tehnologia există. Și dacă exista în 1975 dezvoltată de CIA (cum ne zice Europa Liberă) acum după jumătate de veac ar putea fi disponibilă și unor grupuri particulare non-guvernamentale. Asta nu înseamnă că zeci de mii de cazuri de infarcturi bruște înregistrate în lume sînt omoruri cu asemenea arme. Dar e o ipoteză de lucru de luat în seamă că unele cazuri de persoane deranjante au putut fi omorîte cu asemenea metode, de actori guvernamentali sau neguvernamentali, persoanele putînd fi deranjante pe motiv de opoziție la vaccinuri ori pe cu totul alte motive. Și nu sînt americanii singurii care au căutat metode de omor care să nu lase urme, probabil o mulțime de guverne au cercetat asta cît și grupuri non-guvernamentale.
  • INJECTIA FINALA 30.04.2024 21:58
    "o crimă făcută de specialiști. De atunci au fost deja peste 30 de medici și oameni de știință găsiți morți într-un mod asemănător. Unii pur și simplu au dispărut sau prin atac de cord prin inducție, care este o metodă preferată acum. Știu despre asta, am văzut cu ochii mei aceste aparate, seamănă cu un pistol, se trage în inimă cu microunde și provoacă imediat infarct.'

    Informații f interesante.
    Mulțumim , frate Marius
Ultima oră

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”

08:41

Întrebarea zilei: Cînd și-a dat OK-ul SRI pentru angajarea lui Coldea în Albania?

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO