Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

De Marian Dumitru  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacul asupra reperelor identitare românești continuă.

Vânduții l-au luat acum la scatoalce și scuipați pe Mircea Eliade.

E ordin.

După Gafencu, Vulcănescu, Goga și alții, acum a venit rândul lui Eliade să fie "anulat".

Pentru că orice altceva e pedepsit în țara asta, dar nu anti-românismul.

Anti-românismul e chiar premiat. E politică de stat.

Piatră peste piatră în cultura noastră nu rămâne la locul ei.

Dușmanii, trădătorii, vânduții și idioții utili umblă cu bidineaua în rât și mânjesc toate simbolurile acestui neam.

Toți au fost extremiști, toți au fost antisemiți!

Asta și nimic altceva sunt învățați elevii de liceu la materia obligatorie Istoria Evreilor.

Că ne tragem nu din daci, ci din extremiști. Că Mihai nu a fost Viteaz ci extremist, iar Stefan a fost Mare... ultranaționalist. Că nu suntem un popor demn, ci unul de antisemiți.

Și de asta s-a și introdus materia Istoria Evreilor in programa obligatorie: ca tinerilor să le fie rușine că sunt români.

O mână de oameni încercăm să ne opunem colonizării.

Restul?... îngână o săptămână întreagă manelele de la căpătâiul lui Corduneanu, sau se pregătesc sa pună voioși ștampila pe candidați care se vor vinde pe-o măslină, sau se opintesc să învețe pe de rost versurile Erikăi Macarena, devenită peste noapte reper moral național.

Să nu se mire nimeni când parlamentul va vota, tot la ordin, că aici nu e o țară, ci doar un teritoriu.

Unde pe vremuri trăiau doar niște sălbatici extremiști...

Nota Redacției ActiveNews: Detractorii lui Mircea Eliade și goarna internaționalistă RFI au descoperit apa caldă sau, mai precis, reîncălzesc ciorba kominternistă. Mircea Eliade nu s-a dezis niciodată de Mișcarea Legionară. Memoriile și operele lui intangibile o confirmă.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfânta Lumină a lui Hristos Domnul coborât la Ierusalim la ora 14.14:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Radu Comsuta 24.04.2024 21:49
    Dacă o spun impostorii corecți politic, ”a fost”...dar nu o credem deloc. Și vom mai vorbi secole de aici înainte și de Eminescu și de Blaga, și de Cioran, și de Valeriu Gafencu... spre disperarea jandarmilor ”progresismului”.
  • Mars.60 Stefan 25.04.2024 13:05
    Fake Jews Exposed - The Worlds Problems Are Caused By The Synagogue Of Satan Chabad Mafia Fake Jews
    https://odysee.com/@Lions_of_Israel:1/fake_jews:b
  • Tic 24.04.2024 21:50
    Ce stie Putin de a zis despre noi ca nu suntem un popor,o nație,ci un mod de a fi?
  • Sabin G 24.04.2024 22:42
    Păi știe ca noi românii am da toți fuga in vest dacă am fi chemați la oaste, știe ca politicienii ne trădează zilnic, știe ca românii sunt dezbinați , știe ca fiecare regiune istorică are ceva împotriva alteia oricare ar fi ea
  • Tic ► Sabin G 25.04.2024 09:22
    Mă refeream la ce plan secret care ne vizează pe noi,se raporta Putin in afirmația aceasta.
    Regiunile istorice au inceput sa fie puse pe tapet ca fiind antagonice ,după '90,pt a se face mai ușor ruptura plănuită României.Totul este despre infiltrarea in mintea oamenilor a ideii de sfărâmare a țării.
    Românii nu sunt mai dezbinați ca alții,dar ni se induce ideea că suntem,se vrea a ne face să credem.
  • oldshatt 25.04.2024 08:56
    Nu cred ca Putin a zis, ci Medvedev..
  • Patriot Roman 24.04.2024 21:58
    Pt.cine nu știe cine deține Franta pe persoana fizica înca de la revoluția franceza va pot da un indiciu..O ramura a familie de bancheri Mayer Amschel care și-au luat ei numele de scutu roșu. Ei nu ne iubesc și nu ne-au placut niciodată, de fapt nu ne suportă ,că spre deosebire de marea masa a poporului ei știu istoria reala a europenilor, a noastra implicit.Și de asta ne ataca nonstop ca nu sîntem pe gustul lor.
  • Patriot Roman 24.04.2024 22:06
    Vedti postul radio europa fm, platit de Franta, care e declarat in faliment,insolvență de ani de zile ce emisiuni au! Înainte era moise guran guru anti PSD Dragnia, acu e striblea etc.Acest post este ce era europa libera și vocea americii pina-n anii 90 pt. regimul comunist, dar contra a tot ce inseamna politician patriot sau politici naționale pro poporul român.Au cea mai abjecta propaganda woke și lgbt,pro ursula,DNA,USR, etc.
  • Dinu Dușceac 25.04.2024 07:57
    "O sa se bata cu noi so morti, dar noi o sa fim alaturi de voi ca sa ne aparati. Si morti vom izbandi!"
Ultima oră

15:15

CAPCANA

14:00

IUDA

13:00

Coborârea Sfintei Lumini la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim - VIDEO ÎN DIRECT. Plecați-vă neamuri, Cântând Aleluia! Hristos a înviat din morți! ACTUALIZARE: Lumina a venit de Sfintele Paști ortodox, la ora 14.14

00:00

Pr. Ioan Istrati: Mormântul Dulcelui Iisus și Hienele

17:30

Familia Ortodoxă: De la moarte la viață

17:00

ÎN VINEREA PATIMILOR - un text emoționant scris de Emil Gârleanu cu un secol în urmă

16:43

Irina Bazon: Digitalizarea școlii și alinierea învățământului românesc la agenda tehnocratică și transumanistă

15:56

Biden: Japonia, India, China și Rusia sunt țări „xenofobe” pentru că „nu vor imigranți”

15:02

SUA acuză Rusia că folosește "arme chimice" în Ucraina - E vorba de Gaze Lacrimogene, la fel cu cele folosite de poliția americană împotriva manifestanților pro-palestinieni

15:01

O femeie din Mureș, mamă a trei copii, s-a trezit cu un diagnostic crunt după un banal consult medical: Cancer la colon, plămâni și metastaze la ficat

15:00

Cum ne cenzurează Facebook: IPS Teodosie, membru al Academiei Europene din Salzburg alături de IPS Andreicuț, și o Troiță de la Fântâna Albă, considerate cu un ”conținut grafic violent” de cenzorii Inteligenței Soroșiste. FOTO

14:33

Cititoare ActiveNews din Sistemul Medical: Unora plandemonia le-a prăjit creierul. Nimeni nu stie cât chin îndură cei vaxxați și câte turbo-cancere în stadiul IV vedem. NU, lumea nu este pregătită sa afle adevărul despre serurile experimentale!

14:24

Dr. Geanina Hagimă: Noua medicină tehnologizată post-covid – direcție cerută sau impusă? APEL PENTRU REALIZAREA DE DEZBATERI PE TEMA TEHNOLOGIILOR INVIZIBILE

13:54

3 Mai - Ziua Presei: Mare parte din jurnaliștii care slujesc adevărul și dreptul cetățeanului la corectă informare sunt prost plătiți. LA MULȚI ANI!

13:41

Vloggerul Selly a fost invitat să vorbească la summit-ul NATO, organizat la Miami