Marea Resetare este Satanistă: Un grup de Psihopați vrea să distrugă Lumea creată de Dumnezeu

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimii ani, atacul forțelor malefice a devenit evident chiar și pentru persoanele mai puțin religioase. Dracii nu se mai ascund: joacă tontoroiul și strigă lozinci globaliste.

Un editorial senzațional al lui Brandon Smith de la Alt-Market.us pe care l-am tradus pentru cititorii ActiveNews.

*

La sfârșitul secolului XIX și începutul secolului XX, lumea occidentală a fost scena unei explozii de ocultism în rândul elitelor ultrabogate.

A luat amploare „Teosofia”, devenită un fel de modă care, în cele din urmă, avea să pregătească terenul pentru ceea ce se va numi spiritualismul „new age”.

Cea mai importantă forță motrice a mișcării teosofice a reprezentat-o un mic grup de profesori universitari obscuri, condus în bună măsură de o femeie pe nume Helena Petrovna Blavatsky.

Grupul era obsedat de credințele esoterice, de gnosticism și chiar de satanism.

Blavatsky a fost co-fondatoare a Societății Teosofice, în 1875, la New York, și afirma că are o legătură psihică cu niște ființe numite „Mahatma” sau „Stăpâni”.

Evoc aici Teosofia și pe Blavatsky deoarece mișcarea, la lansarea căreia ea a avut o contribuție covârșitoare, a fost înainte de orice o mișcare elitistă.

Răspândirea ocultismului la începutul secolului XX viza în mod specific clasele superioare, ceea ce a făcut ca numeroși lideri din politică și finanțe să se implice în organizații obscure cu misiuni secrete.

Asemenea grupuri au existat și în trecut, de la Rozicrucieni și Francmasoni la alchimiștii Evului Mediu, care și-au inserat concepțiile oculte în texte codificate.

Niciodată, totuși, activitatea și eforturile lor nu fuseseră atât de publice.

Trebuie să recunoaștem că primii teosofi erau în majoritatea lor apolitici (cel puțin declarativ) și se opuneau amestecului politicului în viața oamenilor.

Suspectez totuși că acest lucru era motivat de faptul că, la vremea respectivă, guvernele occidentale se bazau pe valorile creștine și conservatoare.

Pe măsură ce politicienii s-au despărțit de creștinism, interesul teosofilor pentru controlul guvernului a crescut și mișcarea a devenit în practică tot mai socialistă.

Invariabil, aceste sisteme spirituale se învârteau în jurul divinităților păgâne din trecut, dintre care multe își aveau originea în Babilon sau în Egiptul Antic.

În Teosofie, însă, este menționat cel mai adesea un personaj anume: Lucifer, numit și „Purtătorul de Lumină, îngerul luminii, Prometeu (simbolic), dragonul (balaurul), luceafărul de dimineață și Satana”.

Luciferienii moderni vor nega sistematic că numele „Lucifer” are vreo legătură cu Satana, personajul biblic, dar este o minciună.

Blavastsky însăși tratează cele două personaje ca fiind unul și același în „Doctrina Secretă”. Așa cum recunoaște în cartea ei:

„Și acum, este dovedit că Satana sau Dragonul Roșu de Foc, Domnul Fosforului și Lucifer sau Purtătorul de Lumină este în noi: este în mintea noastră...”

Citând în „Doctrina Secretă” texte ermetice, Blavastsky repetă și mantra:

„Satana este dumnezeul planetei noastre și singurul dumnezeu...”

Luciferienii și ocultiștii vor susține și că Biblia îl pomenește doar o singură dată pe Lucifer și că între cele două personaje nu există nici o legătură.

Și aceasta este o minciună prin omisiune.

În realitate, Biblia vorbește în mai multe rânduri despre „purtătorul de lumină”, despre „îngerul luminii” și despre „dragon (balaur)” cu referire la Satana.

Iar toate aceste nume sunt folosite de elite pentru a descrie personajul pe care îl numesc Lucifer.

După cum se spune la II Corinteni 11,14:

„Nu este de mirare, deoarece însuși Satana se preface în înger al luminii.”

Cu alte cuvinte, atunci când orice grup elitist folosește termeni precum „purtător de lumină” sau Lucifer, el se referă cu siguranță la Satana.

Nu este vorba doar de o discuție teoretică, aceasta face parte realmente din religia lor.

Însă, în epoca modernă, unii ar putea spune: cui îi pasă? Este doar o superstiție mitică și o fantezie, nu?

Voi răspunde la această întrebare:

Credeți că convingerile religioase profunde ale indivizilor cu putere financiară și politică au vreo importanță în modul prin care iau deciziile?

Nu cumva convingerile lor pot explica de ce fac ceea ce fac?

Dacă vreți să înțelegeți de ce globaliștii sunt angajați într-un veritabil război împotriva minții și conștiinței maselor nu puteți face abstracție de convingerile lor religioase.

Ceea ce unora le pare fantezie, pentru globaliști este FOARTE REAL.

De exemplu, mulți știu că în clădirea ONU din New York există o bibliotecă ocultă.

Dar puțini știu că ea a fost creată de un grup numit Lucifer Publishing Company (nume schimbat ulterior în Lucis Trust).

Lucis Trust citează în mod constant scrierile lui HP Blavatsky drept sursă de inspirație pentru organizația sa.

ONU continuă să se asocieze cu Lucis Trust până azi. Nucleul însuși al globalismului se învârte în jurul idealurilor luciferiene.

Nu are nici o importanță ce credeți dvs. sau eu despre aceste lucruri.

Nu are nici o importanță dacă priviți aceste concepte ca pe niște metafore, simboluri sau ficțiuni. EI CRED și de aceea trebuie să explorăm ce semnificație au aceste credințe.

Înainte de secolul XIX, ocultiștii luciferieni ar fi fost arși de vii dacă ar fi fost descoperiți.

Încep să cred că probabil aceasta era metoda cea mai potrivită să tratezi astfel de persoane, de la bun început.

Însă, pentru a înțelege de ce, trebuie să privim la dezvoltarea acestei religii și să vedem de ce ea conduce în mod inevitabil la relativism moral și la autodistrugere socială.

Pentru teosofi, Lucifer/Satana este un fel de personaj eroic. Atunci când afirmă că Lucifer „nu este Satana”, ei vor să spună că viziunea lor despre Satana nu este cea acreditată de creștinism.

Cu alte cuvinte, imaginați-vă că un grup de persoane iau un personaj notoriu malefic, cum ar fi Stalin, și inventează după aceea pentru el o istorie total diferită, în care el este un filantrop neînțeles mai curând decât un maniac al genocidului.

Practic, așa este luciferianismul.

În revista teosofică intitulată „Lucifer” publicată în anii 1880, Blavastsky și grupul său încearcă de-a lungul mai multor pagini să separe termenul de Lucifer de cel de Diavol, apărând în același timp mitologia Diavolului și descriindu-l ca pe un personaj calomniat de cultura creștină.

În versiunea lor despre istoria Facerii, de pildă, șarpele era personajul pozitiv care le aduce lui Adam și Evei fructul cunoașterii.

Eva este venerată ca un personaj esențial pentru teosofie și feminism (o mișcare la crearea căreia teosofii au contribuit), deoarece, fără Eva, șarpele nu ar fi reușit niciodată să-l facă pe Adam să mănânce fructul.

Fructul, ca reprezentare a gnozei (cunoaștere), este cheia către luciferianism și cultul globalist.

După cum argumentau numeroși atei pe care i-am întâlnit, nu este Cunoașterea un lucru bun?

Iar dacă Dumnezeu pedepsește omenirea pentru consumul Cunoașterii, asta nu înseamnă că este un personaj rău?

Astfel de argumente ignoră tema reală: Cunoașterea în sine nu este nici bună, nici rea. Însă, atunci când Cunoașterea ajunge să fie venerată în detrimentul a orice altceva, răul prosperă.

Folosirea cunoștințelor fără înțelepciune, nici disciplină morală este periculoasă.

După cum afirmă în mod strălucit dr. Ian Malcolm, personajul din filmul Jurassic Park:

„Mda... mda... Însă savanții voștri erau atât de obsedați să afle dacă POT sau nu, încât au încetat să se mai gândească dacă TREBUIE.”

Luciferienii recunosc deschis că scopul ideologiei lor este să meargă pe calea Cunoașterii până când Oamenii devin Dumnezei.

Această infatuare a divinității este cea care duce la răul suprem.

Este o amăgire care otrăvește mințile și încurajează un relativism moral în comportament, fără a mai vorbi despre setea absolută de putere.

Meditați puțin la aspectul tehnologic. Priviți la numeroasele programe globaliste care au drept scop să dezvolte inteligența artificială și să promoveze ceea ce ei numesc „transumanismul”.

Este vorba despre un fel de cult al cunoașterii cu implicații înspăimântătoare pentru viitor.

Integrarea tehnologiei în mașinăria de urmărire și supraveghere pentru a controla societatea este suficient de rea. Dar ce se petrece atunci când ființelor umane li se integrează tehnologie chiar în propriul lor sistem anatomic?

Nu va duce acest lucru la dispariția a ceea ce numim „Suflet”?

La urma urmei, mașinile nu au sentimente, nici nu reflectează asupra propriilor acțiuni.

Ce se întâmplă atunci când oamenii se mutilează pe sine pentru a deveni mai mult ca niște mașini?

Va ajunge transumanismul un curent care va sufoca toată dragostea și empatia, anulând orice criteriu moral și transformându-ne într-o minte-stup demonică, lipsită de orice gândire individuală?

Globaliștii afirmă că nu există nici suflet, nici identitate individuală, nici busolă morală.

Din punctul lor de vedere, nu există nici un pericol în adoptarea tehnologiei ca pe o cale către dumnezeire, deoarece nu s-ar pierde nimic.

Iar aici vedem adevărata natură a luciferianismului în acțiune.

O perfectă reprezentare a acestui cancer este purtătorul de cuvânt al Forumului Economic Mondial, Yuval Harari – un tip care a dezvăluit cu voce tare partea ascunsă a luciferianismului, ale cărui principii le promovează sistematic.


 

Pentru a înțelege ce este luciferianismul, priviți-l ca pe o lucrare Anti-Dumnezeu. Ca pe un război împotriva naturii sau ca pe un război împotriva firii naturale a oamenilor deghizat în „Iluminism”.

De aceea, globaliștii încearcă să impună o concepție total opusă oricărei ordini firești.

Noțiunea de ființă umană ca o pagină albă despre care vorbește Harari este una dintre aceste false narațiuni. Este o filosofie care a fost demistificată de numeroase studii psihologice și antropologice.

De la Carl Jung la Joseph Campbell, trecând pe la Steve Pinker și așa mai departe, toate dovezile științifice arată că oamenii posedă calități și caracteristici psihologice intrinseci încă de la naștere.

Unele dintre acestea sunt proprii unei anumite persoane, altele sunt arhetipuri și idei universale pe care le împărtășesc majoritatea oamenilor (cum ar fi conștiința sau sentimentul moral).

Dacă nu am fi avut aceste calități înnăscute, omenirea ar fi dispărut de mii de ani.

Nu știm de unde vin ele, dar știm că fără ele nu mai suntem oameni.

Există totuși un anumit procentaj (1% sau mai puțin) de oameni care nu posedă aceste trăsături de caracter înnăscute.

Ei sunt în general cunoscuți sub numele de psihopați și de sociopați, iar comportamentul lor este foarte asemănător cu cel al globaliștilor.

Susțin de mult timp teoria conform căreia cabala globalistă este în realitate o sectă de psihopați sus-puși.

Lipsa lor de empatie și de conștiință, setea lor de dumnezeire și de putere absolută, tentativa lor de a ajunge la o supraveghere totală a populației și de a ști totul despre noi în orice moment, de a avea un control total asupra mediului și a societății, imaginea narcisistă a unui Conducător Suprem care este venerat de mase și amăgirea că vor putea citi mințile altora și prezice viitorul...

Acestea sunt fantezii psihopate, iar ei vor să le transforme în realitate prin orice mijloace.

Însă, până și psihopații au nevoie uneori de un cadru fundamentalist pentru a păstra organizarea și a inspira devotament în interiorul unui grup.

De aceea, alegerea de către ei a luciferianismului ca religie este perfect logică.

Filosofia lor hedonistă - „fă ceea ce vrei” - reia ideea libertății dar suprimă orice responsabilitate. Este o viziune degenerată despre libertate, mai degrabă decât o concepție bazată pe principii.

Libertatea, cred ei, este rezervată unor indivizi asemenea lor. Indivizi gata să profaneze totul în cale și să distrugă ordinea naturală.

Fiind psihopați, ei sunt lipsiți de orice conținut natural înnăscut și sunt mai mult roboți decât oameni.

Nu este deci surprinzător că personaje ca Harari susțin că nu există suflet, nu există libertate (pentru voi) și că mașinile sunt capabile de aceeași creativitate ca omul.

O persoană goală, fără suflet, nici creativitate, va presupune că toate celelalte persoane sunt goale.

La fel, o persoană imorală se va simți obligată să demonstreze că toată lumea este la fel de imorală ca ea. Sau să demonstreze că este superioară tuturor celorlalte pentru că a adoptat principiul imoralității.

Cred elitele într-un „diavol” real, cu copite, coarne și furcă? Nu știu.

Ce contează este motivația psihologică a cultului lor. Obiectivul lor este de a convinge majoritatea populației că nu există nici bine, nici rău. Totul e gol. Totul depinde de exigențele momentului și ale societății.

Desigur, cum EI vor să controleze societatea, atunci totul depinde de fapt de exigențele LOR.

Dacă doriți să aveți o perspectivă asupra Demonismului, imaginați-vă o lume în care orice adevăr intrinsec este abandonat în beneficiul percepției subiective.

O lume care se conformează preferințelor psihopaților, fără nici un imperativ etic.

O lume în care scopul justifică toate mijloacele.

Aceasta este calea luciferică. Aceasta calea globalistă.

Și prea puțin importă dacă ei neagă: realitatea credințelor lor este evidentă în roadele activității lor.

Oriunde merg, sunt urmați de distrugere, de haos și de moarte.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • Dromihete 23.02.2024 19:23
  Bun articol, insa are si scapari care se pot remedia cu un studiu mai aprofundat...

  Asa din scurt, ce as mentiona ar fi ca, C.G.Jung a "schimbat" tabara si a lucrat cu vrajitoarea, biserica lui Le Vey, adica satanismul modern, new age si doctrina francmasonica moderna, se sprijina puternic pe paradigma arhetipala a lui Jung, dar in plus cu aspecte pervertite d.p.v. psihologic, adica inversate, pentru ca nu-i asa, diavolul este un subconstient colectiv al raului. Individul consuma cantitati mari de opiaceee spre sfarsitul vietii sale si avea si un "duh", care de fapt era un demon care il vizita si il inspira, se gasesc si desene/schite cu aceasta entitate, arata ca un ET grey in linii mari.

  De asemenea, datele cu cei 1% sunt brutal deformate, va pot confirma si maine oameni seriosi care activeaza in domenii specifice (psihologie, psihiatrie, neurologie), dar sa si fie dispusi la a relata adevarul, pentru ca sunt folositi si presati ca sa implementeze toate nebuniile, numai in Bucuresti sunt undeva la 70-80% cu tulburare de pesonalitate narcisica, dintre astia undeva la jumate sunt patologigi, deci concentratia de psihopati si sociopati este muuuuult mai mare in realitate fata de anumite date "oficiale" furnizate publicului.

  De asemenea ca si inginerie sociala se propaga masiv modelul psihopatului ca fiind omul de succes si omul puternic, avand un impact devastator asupra societatii, mai ales vestice, cu o greutate si mai mare pe sexul feminin, care este transformat in obiect de consum cu propria contributie si cu mult aplomb, prin miscari feministe, modelul "femeii independente si puternice", miscari curiste etc...

  Pe cale de consecinta cam toate posturile de conducere, decizionale si asa mai departe sunt ocupate cu astfel de specimene... sa ne imaginam ce impact social au, pentru ca joaca rolul social foarte bine, au abilitati de manipulare curate serios si au si odrasle, care primesc educatia specifica, mai degraba un abuz in forma continuata si ne miram ca suntem pe buza prapastiei si cum de noile generatii sunt din ce in ce mai degradate moral si nu numai.

  Au aparut deja multe scrieri care fac legatura dintre probleme psihice (psihe=suflet in greaca) si atacuri demonice, posesii si "personajul" diavol din Biblie si se pare ca intradevar, cei din zona de tulburare de personalitate narcisica sunt predispusi la atacuri si la posesie cea mai frecventa, unele studii afirmand ca ei sunt hibrizii ce au "backdoor". Nici schizofrenicii sau epilepticii nu sunt scutiti de atacuri, insa se pare ca impielitatu' ii prefera pe cei care sunt cei mai asemanatori cu el.
  Asa ca fapt divers, studiile genetice si pe ADN arata ca natia cu cea mai mare pondere de probleme psihice din lume sunt chiar cei care conduc si controleaza totul, adica "aia care se cred alesi"...si chiar sunt, insa de catre sarsaila...

  Studii medicale,biologice si neurologice arata ca psihopatii au o functionalitate foarte redusa a lobului cortical frontal si unora le lipseste cu desavarsire lobul frontal anterior cingulat, sau este nefunctional/stins, acesta fiind responsabil cu multe calitati umane cum ar fi compasiunea, empatia, emotii complexe, parere de rau, remuscari etc
  Problema cea mai spinoasa este ca sunt printre noi, sunt peste tot, la liber, ei se recunosc intre ei si au nevoie de interactiuni specifice, pentru a-si "hrani lipsa sufletului" sau mai bine zis "golul interior"...ghiciti cine este "hrana"?
  Nu exista nici ineresul si nici "antrenamentul" adecvat pentru a-i recunoste si pentru a lua masuri de precautie, pericolul fiind imens pentru ca activeaza inclusiv in domeniile care se ocupa cu "vindecarea sufleteasca" cum ar fi biserica sau psihologia, va dati seama cam ce abuz si ce trauma capata cineva de la un duhovnic psihopat, sau de la un terapeut deranjat...

  Ar mai fi multe de scris si de zis, ma bucur totusi ca se fac pasi in acesta zona, e nevoie de multa constietizare si de trezire...

  Doamne ajuta!
 • georg xanthu 23.02.2024 20:20
  interesant articolul,dar se intrevede o fricä personalä de asemenea influente.Ne este fricä de noi insine sä n o luäm razna..ne este fricä de sufletul nostru nesigur,sä nu l stricäm..deci toate la un loc,ne dovedeste faptul cä träim din fricä si nesigurantä cu noi insine,Ästa este si drumul acestor jumätäti de oameni.Chiar dacä majotitatea sunt miliarderi.Acesti miliarderi sunt in sine niste avortoni intelectuali dacä se lasä entuziasmati de un tip ca HARARI,un intelectual de duzinä..problema este acutä,a elitelor bogate in asociatie cu stinga mondialä (vezi CHINA),si visul milenar al comunistilor cu pantalonii rupti in cur,sä domine lumea..au gäsit acest drum cu ajutorul prostänacilor milionari..si coruptia guvernelor..altä explicatie NU ESTE..
 • Dromihete ► georg xanthu 23.02.2024 20:47
  Pai un om normal nu are de ce sa se teama, frica este contraproductiva si pana la urma taramul material este o iluzie (daca privim lucrurile in esenta si esenta este spirituala) unde avem o misiune de facut si niste "praguri" de trecut... Astia-s creati din frica, insa frica omoara sufletul si mintea unui om normal, care este creat din iubire, astia neavand suflet (mai mult sau mai putin) frica are efect de activare, sa fie sluga mai productiva, trebuie tinuta in frica si teroare...Suna cunoscut? Asta este reteta care ne este servita de cand ne stim si a venit vremea sa trecem peste. Acesti paraziti, acesti furi, nu pot crea nimic, nu pot exista pe cont propriu, ci numai in relatie de parazitare cu oamenii, din toate punctele de vedere, material, mental, spiritual, energetic, relational si cum mai vrei sa o dai ...Caci asta este sarsaila si armata lui de cazuti, paraziti interdimensionali...din pacate prin tot ce facem ii legitimam si ii potentam, "sapandu-ne singuri groapa". Conventia numita societate a fost deturnata...Harari e un homuncul, povesti sunt ce spune el, in realitate face referire la conventii si acum se pare ca toate conventiile cad, pentru ca nu-si mai indeplinesc sarcina pentru care au fost create si pentru care s-a ajuns la un acord. Au fost deturnate si denaturate si rezultatele sunt vizibile cu ochiul liber pentru oricine.
 • Sigmund 24.02.2024 11:57
  La ce vă referiți prin " unele studii afirmand ca ei sunt hibrizii ce au "backdoor". M-ar interesa ce conotație dați aici termenului "hibrid".
 • Sigmund 24.02.2024 12:23
  La ce vă referiți prin " unele studii afirmand ca ei sunt hibrizii ce au "backdoor". M-ar interesa ce conotație dați aici termenului "hibrid".
 • georg xanthu 23.02.2024 20:07
  intrebare justificatä,acesti luciferieni,se impun practic in organizarea omeneascä mai mult sau mai putin religioasä.
  Cum se explicä implicarea lor tot mai vizibilä in societatea normalä.Avem institutii care ne reprezintä in toate domeniile,alesi de noi,oameni care ne apärä..legi cate ne apärä..si totusi acesti dementi sunt din ce mai puternici,
  Nu cumva nu stim sau nu ne am dat seama cä amfost päräsiti,cä institutiile noastre ne au intors spatele färä sä stim ?.Deci o coalititie de elite bogate,luciferice au pätreuns adinc in viata cetätii si si impun vointa.Asta nu i posibil decit cu ajutorul oamenilor nostri alesi..oamenii si institutiile legale nu ne mai apartin.Suntem predati räului..
 • Christinne Radu 23.02.2024 23:31
  https://www.bitchute.com/video/p9WaaIECTYX9/

  https://illuminati-bloodlines.blogspot.com/2009/05/kathleen-sorenson-died-to-give-you-this.html
 • IC XC NI KA 23.02.2024 23:37
  Am înțeles, asta fac ei. Dar noi ce facem când afirmăm că:
  “Nu știm de unde vin ele (conștiința sau sentimentul moral) dar știm că fără ele nu mai suntem oameni.”

  Bine că nu știm.. dar avem pretenția că știm și înțelegem ..restul.
  Ferească Dumnezeu!


  Nuu, fraților, cum să fie Lucifer înger AL luminii? Este înger AL întunericului, fost AL luminii, ÎNGER CĂZUT.

  La 2Corinteni 11,14 avem “Nu este de mirare; însuși Satana se preface în înger DE lumină.” - ceea ce este cu totul altceva.

  Doamne, miluiește.
 • eu-noi 24.02.2024 05:17
  Nu este lipsa de constiinta si empatie. Con-stiinta = aceeasi - stiinta = Adevarul comun cu al Lui Dumnezeu, sadit fiintial; orice om stie de existenta Lui Dumnezeu. Fiecare om poarta chipul Lui Dumnezeu. Au constiinta si empatie, dar isi extrag seva rautatii si perseverentei prin NEGAREA acestora. Insasi termenul "ateu" isi are in sine revolta (a - "fara" + "Teos" - Dumnezeu). Nu exista "fara", ci doar "IMPOTRIVA". Stim cine este tatal revoltei. Stim cine sunt si fiii acestuia, alesi si mandri, lideri vicleni din totdeauna. Programul lor este inspirat din inversarea Legii (Scripturilor) si din lupta contra Lui Hristos. stiind ca este Dumnezeu Fiul, dar traind din negarea Lui. Conformatiile ciudate (lob & ADN) sunt somatizarea rautatii mostenite si practicate...O cheie crestina de interpretare...:))
 • rt 24.02.2024 08:38
  @Dromihete
  Dacă psihopații și sociopații au o ”funcționalitate foarte redusă a lobului cortical frontal și unora le lipsește cu desăvârșire lobul frontal anterior cingulat, sau este nefuncțional/stins, acesta fiind responsabil cu multe calități umane cum ar fi compasiunea, empatia, emoții complexe, părere de rău, remușcări, etc.”, atunci înseamnă că nu e vina lor, ci este din cauza faptului că dpdv anatomic s-au născut așa. Așadar o educație corectă nu poate avea o influență pozitivă asupra lor din cauză că au un creier defect din naștere, sau nu e așa? Cel mai groaznic mi se pare atunci când astfel de situații se întâlnesc printre clerici. Cum te pot ajuta aceștia? Poți intra într-o disonanță cognitivă din care să nu mai poți ieși, pot să te distrugă psihic. Lipsa empatiei lor te poate duce la întrebări existențiale de genul: de ce suntem învățați într-un anume fel și în practică e altceva? În astfel de situații se pare că singura soluție este să fugi, să pui contact zero între tine și oamenii respectivi. Uneori îți dai seama că ceva se întâmplă, dar nu-ți dai seama ce este și te simți tot timpul vinovat. Totuși cum îi putem detecta, fără a greși în aprecierile noastre?
 • crazy bobz 25.02.2024 02:30
  Yuval Harari = satanist, ce poate spune un satanist lgbtq, papusica lui Klaus Schwab, alt satanist? ce a invatat de la taticul lor si taticul lui joahanuss si a lui ciuca si a lui ciolacu covrigi!
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România