Marea Resetare are nevoie de Mormane de Cadavre

De Adrian Pătrușcă  /  

Sacii negri vânați de reporteri sunt veriga de legătură dintre COVID și Războiul din Ucraina

Sacii negri vânați de reporteri sunt veriga de legătură dintre COVID și Războiul din Ucraina

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Războiul din Ucraina va dura ani de zile. Poate un deceniu.

Ne-a spus-o una dintre persoanele cele mai îndreptățite să facă astfel de estimări: șeful Marelui Stat Major al armatei americane.

Generalul Mark Milley, ofițerul cel mai înalt în ierarhia Pentagonului, a declarat marți, în fața Comisiei de Apărare a Camerei Reprezentanților:

„Cred că este un conflict foarte lung și cred că (lungimea lui) se măsoară în ani de zile. Nu știu dacă un deceniu, dar ani de zile cu siguranță.”

Cum este posibil? Acum o lună, părea ca pacea este după colț.

Volodimir Zelenski se arăta gata să accepte cererile lui Vladimir Putin.

Acestea erau: renunțarea la Crimeea, independența celor două autoproclamate republici rusofone din Donbas și un statut de neutralitate pentru Ucraina. Cu alte cuvinte, să nu intre în NATO.

Cu mici diferențe, era vorba de prevederile acordurilor de la Minsk, din 2014 - 2015.

Speranțele de pace fluturate de Zelenski la începutul lui martie s-au dovedit rapid o iluzie. Un scheci. Un joc de scenă.

În mod aiuritor, liderul de la Kiev a dat înapoi. A avut brusc revelația că nu poate face „compromisuri cu integritatea teritorială a Ucrainei”.

Apoi că vrea să organizeze unreferendum, pentru ca poporul să se pronunțe în legătură cu propunerile de pace ale rușilor.

Pentru ca, în urmă cu câteva zile, Zelenski să declare:

„Nu facem negoț cu teritoriul nostru. Chestiunea integrității teritoriale și a suveranității nu intră în discuție.”

Și:

„În afară de victorie, poporul ucrainean nu va accepta alt deznodământ.”

Așa s-a pus definitiv cruce negocierilor de pace. Războiul va merge până la capăt. Indiferent unde este capătul.

Cum s-a ajuns la această răsturnare dramatică de situație? Ce se ascunde în spatele acestui balet pe tocuri al lui Zelenski?

Când lucrurile par să scape oricărei explicații logice, trebuie căutați banii! Or, banii au apărut cu purcoiul peste noapte.

Pe 7 aprilie 2022, într-un interviu la postul american ABC News, Zelenski se declara gata să negocieze propunerile Rusiei, inclusiv cedarea de teritorii.

A doua zi, pe 8 aprilie 2022, Congresul aproba un ajutor de 14 miliarde de dolari pentru Ucraina.

Din acel moment, Zelenski s-a schimbat la față. Și-a lăsat barbă. S-a cocoșit. Retorica i-a devenit mai belicoasă. A început să se răstească în serial la parlamentele lumii, iar ele s-au arătat încântate să se lase trase de urechi de eroul momentului.

S-a schimbat la față și presa.Relatările au devenit brusc mai dramatice. S-au înmulțit atrocitățile rușilor. Simultan cu înfrângerile lor. Și cu perspectiva catastrofelor nucleare, chimice, biologice identificate cu agerime de reporterii frenetici.

Bref, războiul televizat a căpătat un suflu nou. Ca un val de pandemie. Ca o tulpină cu nume grecesc.

*

Peste Ucraina plouă cu arme și bani cum ploua peste evrei cu mană și cărnuri în pustie. Iar glasul lui Dumnezeu de la Washington, chiar dacă bâlbâit și ușor confuz, îl îmbărbătează pe Zelenski să nu se oprească. Să meargă mai departe.

(Ironia biblică face ca premierul Israelului să-l îndemne pe Zelenski să accepte propunerile de pace ale lui Putin, dar a fost tratat cu refuz.)

Putin însuși a dat buluc în Ucraina ca ursul în prisacă și acum, surprins de roiurile de ace, ar cam tuli-o, dar nu poate să plece de-acolo cu laba goală fără să-și compromită definitiv renumele de Fiară.

Negocierile din Turcia seamănă mai degrabă cu un sejur în Antalya decât cu niște eforturi diplomatice reale.

Asistăm la cel mai straniu război din istorie: nimeni nu pare să dorească pacea. Nici combatanții, nici restul lumii.

*

Și, deodată, lucrurile se limpezesc. Înțelegem brusc ce se întâmplă dintr-un articol apărut săptămâna aceasta în Washington Post.

Titlul său este: „NATO spune că Ucraina trebuie să decidă asupra unui acord de pace cu Rusia – în anumite limite”.

Cităm:

„Chiar promisiunea ucraineană de a nu adera la NATO – o concesie pe care Zelenski a anunțat-o public – ar putea reprezenta un motiv de îngrijorare pentru unii vecini. Aceasta ne aduce la o realitate jenantă: pentru unii membri NATO este mai bine ca ucrainenii să continue să se lupte și să moară decât să ajungă la o pace care survine prea devreme sau cu un cost prea mare pentru Kiev și restul Europei.”

Și, mai departe:

„Este o dilemă nefericită. Problema este că dacă (războiul) se termină acum, există un răstimp pentru Moscova de a se regrupa și lucrurile vor reîncepe, sub același pretext sau sub altul.”

Degeaba vă frecați la ochi! De pomană vă ștergeți ochelarii! Ați văzut bine!

Washington Post, una dintre portavocile Casei Albe și ale Marii Resetări, recunoaște că NATO dorește prelungirea războiului din Ucraina.

„este mai bine ca ucrainenii să continue să se lupte și să moară” pentru ca „pacea să nu survină prea devreme”.

Acum, lucrurile capătă sens. Inclusiv vorbele generalului Milley, care a profețit un război lung de „ani de zile”.

Deci, scopul războiului nu este eliberarea Ucrainei. Nici măcar salvarea vieții nefericiților de ucraineni, prinși într-un conflict care se dovedește că nu e al lor. Dimpotrivă, ei trebuie lăsați „să lupte și să moară” pentru Cauză.

Iar Cauza (cel puțin cea oficială) este distrugerea totală a Rusiei, astfel încât să nu își mai poată reveni niciodată. Nimicirea ei cu orice preț.

*

Pare însă că prețul este mai degrabă nimicirea Occidentului.

Rusia rezistă mai bine la sancțiuni. E obligată să ia măsuri de însănătoșire a economiei și a monedei naționale.

După ce, inițial, părea să se prăbușească,Rubla a atins maximul ultimelor cinci luni. Legarea ei de aur și plata exporturilor de gaze în ruble drenează sânge sănătos în economia bolnavă și coruptă a Rusiei.

În timpul ăsta, Occidentul se luptă cu crizele: energetică, alimentară, de aprovizionare. Și cu propriile fantasme:schimbarea climatică, salvarea planetei...

*

Revenind la articolul din Washington Post, acesta nu vă amintește de nimic cunoscut?

„Ucrainenii lăsați să moară” în numele unei Cauze superioare nu vă amintesc de COVID?

Nu sunt de mult apuse vremurile când ardeau oamenii în spitalele supraaglomerate sau mureau legați de paturi pentru că erau împiedicați să se trateze ambulatoriu.

Nu a trecut prea mult de când bolnavii cronici erau lăsați să moară ca niște câini pentru că nu aveau loc în clinicile de specialitate. Sau de când pacienți operați de câteva ore erau aruncați în stradă în crucea nopții.

Toate în numele unei cauze superioare: combaterea COVID.

*

COVID-ul și Războiul din Ucraina sunt rude bune. Unul este prelungirea firească a celuilalt: trecerea de la Spike la Baionetă.

Primul, ne-a spus Schwab, a fost „o fereastră rară, dar îngustă, de oportunitate” pentru Marea Resetare.

Nu foarte îngustă, totuși. Doi ani de cazne și teroare.

Dar „fereastra” a trebuit închisă în cele din urmă, pentru că prea mulți oameni se treziseră. Începuseră să priceapă.

Era nevoie de o nouă fereastră.

Pe 19 februarie 2022, la Conferința pentru Securitate de la München, noul cancelar german, Olaf Scholz, a făcut o ultimă încercare de a împiedica războiul.

El i-a cerut lui Zelenski să anunțe că nu mai dorește aderarea la NATO și să declare neutralitatea țării sale, în cadrul unui acord de securitate mai larg, între Occident și Rusia.

Tratatul urma să fie semnat de Biden și de Putin, care ar fi garantat împreună securitatea Ucrainei.

Zelenski i-a răspuns lui Scholz că nu se poate avea încredere în Putin și că, oricum, majoritatea ucrainenilor doresc să intre în NATO.

Peste puțin timp, Zelenski reafirma în plenul Conferinței dorința Ucrainei de a adera la NATO. Mai mult, el amenința că nu mai respectă Memorandumul de la Budapesta, din 1994, prin care Ucraina renunța la armele nucleare.

O nouă „fereastră de oportunitate” se căsca larg, ca o gură de rechin. O fereastră de „ani de zile”. Poate decenii...

*

COVID ucide oameni. La fel și Putin.N u suficienți, însă, pentru Marea Resetare.

Ca să schimbi cursul istoric al omenirii este nevoie de hecatombe care să răspândească teroare.

De aceea, mult mai mulți oameni sunt ucișiîn numele combaterii Covid. Sau în numele combaterii lui Putin.

Noua Ordine Mondială și Omul Nou se vor înălța pe mormane de cadavre.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • DanielaBMED 08.04.2022 22:47
    Ce sinistru tablou al acestui foarte posibil adevar ! Sinistri conducatori ! Mereu m-a batut gandul ca pentru a conduce chiar si numai o tara, un popor, conducatorii ( 99% ) nu pot fi decat...diabolici. Ce sa mai spunem de mai marii lumii ? Oameni cu SANGE RECE, era o vorba : ”fara mama, fara tata”. Salvarea OMULUI nu poate fi decat in sus, dar STIM NOI CE INSEAMNA ASTA...?? OMUL chiar sa moara, cum ne planifica astia fara scrupule, dar sa fi ajuns compatibil de a se uni cu Dumnezeu in vesnicie... Desi va muri, VIU VA FI...
    Mai rea decat moartea trupeasca este cea sufleteasca. Acei malefici care ucid trupul NU POT UCIDE SUFLETUL. Asta este...vestea cea buna : LUMINA care nu poate fi rapusa de intunericul oribil al niciunei mari resetari, PACEA ce nu poate fi distrusa de niciun razboi. Asa sa ne ajute Dumnezeu !
  • Mircea Dragan 11.04.2022 10:14
    Adevarul este ca se forteaza un razboi in care sa fie tarata si NATO. Dupa el cei care vor scapa vor avea o viata de sclavi pe plantatie. Adio drepturi, constitutie ori democratie. Asa se face Marea Resetare si Noua ordine mondiala.
  • Lykon 09.04.2022 00:18
    Daca cineva ar avea capacitatea de a re-analiza istoria lumii (razboaiele, aliantele si diversele manevre geopolitice) din ultimii 30 de ani, dupa caderea Zidului, in lumina celor pe care le deslusim progresiv azi, ar ajunge la concluzii similare. Poate veti gasi si legaturile dintre "faimosul" PNAC si proiectul Marii Resetari, respectiv, Noua Ordine a lumii.

    Si o observatie. Printre tratatele pe care acum ukrainenii le resping, dupa ce initial clamau ca o tin la mare cinste, trebuie mentionata si Conventia de la Geneva. Acum prizonierii rusi combatanti nu mai sunt considerati militari", ci teroristi intrucat Rusia nu a declarat razboi, ci a invadat. Ergo, ei pot fi schingiuiti si ucisi in orice maniera. Ceea ce ne aminteste de razboiul din Irak, si nu numai...
  • aspenter2002 09.04.2022 02:42
    Așteptăm cu înfrigurare sfârșitul războiului să vedem iarăși cel mai mare Gay Pride din Europa.
  • dejuan 09.04.2022 03:14
    https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/1312 (explicit)
    https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/1299 "The well known video with the execution of Russian Prisoners Of War has been reported in the New York Times about 3 hours ago."
    https://www.nytimes.com/live/2022/04/06/world/ukraine-russia-war-news#russia-pows-ukraine-executed

    According to a Danish soldier in Ukraine, the Ukrainians are killing captured Russians: https://nyheder.tv2.dk/udland/2022-04-07-russiske-krigsfanger-bliver-henrettet-i-ukraine-fortaeller-dansker

    Un doctor din Irpin filmeaza pe 12 Martie ingroparea in curtea bisericii din Bucea a 67 luptatori locali de pe linia frontului:
    https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/1270
    https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/1286

    https://t.me/UkraineHumanRightsAbuses/1271
    "Reports from the time of the bodies been buried are here. It talks about the local militia or Volksturm casualties been buried in the church of Irpin. 67 bodies.
    Then the same doctor who filmed and posted the video was driving through the humanitarian corridors in all the area. Hundreds of civilians where evacuated. The hospital was evacuated.
    Mentions about buildings and cars been destroyed by artillery. I have scrolled down in the Facebook profile until before the conflict broke out. Not a mention of executions of civilians or indiscriminate shooting by the Russians at all. There will be lots of bodies in the area, as its been front line for weeks and there is been massive shelling from both sides. The targeted massacre of civilians is just a made up fairly tale in the same style as this well known fake used by the USA to invade Iraq"
  • Leonesse 09.04.2022 08:00
    https://www.infowars.com/posts/who-is-behind-fridays-ukraine-railway-station-attack-killing-50-civilians/ Cine face atrocitati impotriva populatiei? Ca ucrainenii dau vina pe rusi si rusii tot spun ca nu ei fac. Pe cine sa crezi?
  • UN_OM 09.04.2022 09:02
    ' Scopul ( a / s )cuză mijloacele '', asistăm la un război (cu daune umane și materiale imense) pentru un final gândit dinainte de unii dintre 'spectatori' . In topic : moment 'ideal' pentru a se consuma armament perimat și de testare a unuia nou, finanțele aruncate ''fără număr' dau CERTITUDINEA că vorbim despre criză economică stabilită..
  1. Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

  2. Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

  3. La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

  4. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  5. REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

  6. Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

  7. FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

  8. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

  9. Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

  10. Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova