Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup de „cercetători” de la universitățile Harvard și Montana Technological a produs un „studiu” în care afirmă că o civilizație „criptoterestră” foarte avansată ar putea trăi în secret printre oameni.

Deși se pretind „oameni de știință”, iar articolul unul de „cercetare”, universitarii americani nu fac altceva decât să însăileze niște ipoteze fantasmagorice, fără a produce nici un fel de dovadă.

„Studiul științific” este în realitate o bucată de literatură SF proastă, mult mai aiuristică decât cele ale lui Erich von Däniken, să zicem.

„Savanții” americani susțin că observarea de OZN-uri „ar putea (sesizați condiționalul! – n.a.) indica activitatea unor ființe inteligente, ascunse în secret aici, pe Terra (de exemplu sub pământ) și/sau în vecinătate (de exemplu pe Lună) și/sau care chiar «trăiesc printre noi» (de exemplu dându-se drept oameni)”.

Necunoscându-le originea, aceste entități sunt numite „criptoterestre”, pentru că stau pitite de ochii noștri.

Sesizând ei înșiși ridicolul înghesuirii unor asemenea ipoteze zgubilitice, fără nici o probă științifică, autorii „studiului” recunosc că acesta „va fi probabil privit cu scepticism de majoritatea oamenilor de știință”.

Dar nici vorbă să se descurajeze! Dimpotrivă, ei cer comunității științifice să le citească poliloghia cu „smerenie și deschidere epistemică” (sic!).

Nebunia devine maximă atunci când „savanții” noștri încep să dezvolte subiectul. Și să-și detalieze elucubrațiile.

Astfel, de pildă, ființele foarte inteligente care stau pitulate în adâncurile pământului ar putea fi „descendenții unor dinozauri necunoscuți, inteligenți” (sic!).

Există cel mai mic indiciu că dinozaurii au avut mai multă minte decât o șopârlă de azi? Nu. Dar de ce să te împiedici în asemenea detalii ca să strici bunătate de „cercetare”?

O altă teorie ar fi că ipoteticele ființe ar putea fi „forme remanente” ale unei civilizații umane vechi și foarte avansate, care astăzi își fac de lucru printre noi.

Din nou: vreo dovadă? Ori măcar indicii serioase? Nici pomeneală!

Altă teorie trăsnită este că super-ființele care bântuie mințile savanților de la Harvard și Montana ar putea fi un fel de zâne sau îngeri – dar materiali - care ar fi putut călători prin cosmos până pe Terra și au rămas aici.

Pentru a avea totuși o cât de minusculă ancoră în realitate, autorii „studiului științific” îl citează pe fostul congresmen american Mike Gallaghercare declara că o explicație pentru OZN-uri ar putea fi o „veche civilizație care a stat ascunsă aici (pe Terra – n.a.), în tot acest timp, și care acum își dezvăluie prezența”.

De ce a stat ascunsă atâta amar de vreme și de ce abia acum se arată, nici politicianul, nici savanții nu ne spun.

Și unul, și ceilalți îl citează pe un oarecare David Grusch, fost ofițer de informații, transformat în „whistleblower” (termen oarecum traductibil prin „avertizor de securitate”).

Grusch a fost audiat în iulie 2023 în Congres.

Ce susține Grusch a rezumat Levana Zigmund într-un articol pentru ActiveNews:

„Acum o lună, Grusch dădea un interviu pe larg la NewsNation, în care relata, frustrat, că poporului american i se ascund „de decade” informații extrem de importante despre fenomen (OZN); că guvernul american deține de mult timp aparate de zbor „exotice” aterizate ori prăbușite pe Pământ, inclusiv aparate intacte, ba chiar și resturi biologice ale piloților acestor aparate – numiți Non-Human Intelligences – NHI (Inteligențe Non-Umane); că probele culese de la aceste epave sunt periculoase pentru om – iar cei care lucrează cu ele își riscă viața; că fenomenul ar putea fi „extra-dimensional” mai degrabă decât, strict vorbind, „extraterestru”; că NHI nu sunt neapărat benigne; că au fost răniți sau au murit oameni din cauza acțiunii acestor entități; că există companii private care cunosc aceste lucruri, lucrând în secret cu guvernul etc.”

(Pentru mai multe amănunte, citiți excepționalul articol „OZN-urile. De ce acum?”.)

Evident că, dincolo de o înșiruire de vorbe, nici Grusch nu produce vreo dovadă ori măcar un indiciu credibil pentru cele afirmate.

Nimic! Și, totuși, bazându-se pe NIMIC, „Știința” a produs un „Studiu”, susținând că în realitate ar fi CEVA.

Dincolo de ridicolul său, acest caz are o importanță crucială pentru ceea ce ni se pregătește.

*

După ce părea să se fi sleit și mucegăit, fenomenul OZN a revenit cu putere în ultimii ani, mai proaspăt și vioi ca niciodată. Susținut chiar din cercurile politice și militare americane.

El a fost menținut totuși în faza de enigmă și de teorie a conspirației. Până acum!

Odată cu studiul celor universitarilor de la Harvard și Montana, lucrurile trec la un alt nivel: capătă caracter ȘTIINȚIFIC. Primesc deci o apostilă de AUTENTICITATE.

Altfel zis, sunt ridicate de la rangul de POVESTE la cel de REALITATE.

Scenariul seamănă uimitor cu Covidul sau Schimbarea Climatică.

ȘTIINȚA preia un non-subiect, îl umflă și îi dă o amploare planetară și existențială pentru omenire.

Știm ce urmează: pe baza acestui nou Subiect se vor construi reguli și dogme. Un nou regim de viață pentru oameni, radical diferit de cel trecut.

Aici există două variante de scenariu: dacă alienii/dinozaurii inteligenți/îngerii și zânele se vor dovedi ființe BUNE, atunci ele vor avea un caracter CIVILIZATOR pentru noi, Oamenii.

Ne vor învăța cum să trăim în armonie și diversitate ca să nu distrugem planeta, controlând drastic emisiile de carbon; ne vor dezvălui secretele unor noi vaccinuri salvatoare sau virtuțile unor alimente revoluționare, cum ar fi gândacii, algele, planctonul sau carnea sintetică; ne vor arăta modul de organizare a societății lor avansate, multicultural, tolerant, plurisexual (probabil chiar ritual orgiastic); ne vor instrui că Dumnezeu nu există – dat fiind că ei nu l-au găsit deși au căutat prin toate ungherele cosmice – și că Dumnezeu este Natura.

Și, în general, ne vor învăța tot ce trebuie să știm încât să ne mântuim conform Modelului lor galactic (semănând uimitor cu Marea Resetare) și să facem din planeta noastră un Rai pe Pământ.

Pe scurt, Ei vor fi pentru Noi un fel de Astro-Christ-messengers.

Există însă și varianta de scenariu în care Entitățile abia validate de „Știință” - deci gata să fie introduse în scenă - se vor dovedi malefice (o idee pentru care Hollywoodul i-a pregătit de mult pe oameni).

În acest caz, pentru combaterea lor, va fi nevoie de o stare de urgență globală și de o lege marțială planetară cu reguli draconice: suprimarea sau limitarea (temporar, evident, până trece pericolul) a unor drepturi, cenzură, supraveghere, control etc.

Și schimbarea din rădăcini a societății, transformând-o într-una cazonă, supusă în totalitate Mașinii de Război și Ierarhiei sale.

Ordinul nu se discută!

Nici un preț nu este prea mare pentru înfrângerea Putiniștilor Galactici.

Oricare dintre aceste scenarii (este posibilă și o combinație a lor) va avea girul zdrobitor al „Științei”.

Iar cine se va opune noilor „adevăruri” ce nu vor întârzia să fie dezvăluite de guverne și validate de „Știință” va fi declarat „terorist”, „dușman al omenirii”, „untermensch” și va fi izolat și/sau eliminat din corpul social.

Inclusiv oamenii de știință deviaționiști și negaționiști.

*

În ultimii ani, toate „teoriile conspirației” s-au dovedit reale.

Acum, însă, după atâtea crize politice, sociale, financiare, economice, culturale, sanitare, climatice, pare că se pregătește să ne fie servită Mama Tuturor Teoriilor Conspirației:

„EI sunt printre NOI”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (23)
 • Dorel Timpa 14.06.2024 16:26
  Vrajeli, gargara ieftina, sa fim cît mai mulți care nu vom pune botul la prostiile astea și atunci nu le va fi ușor să ne pună căpăstrul.

  Pe ei, pe ei, pe ei, pe mama lor !!!
 • Brick 14.06.2024 17:19
  Ar merge ca recenzie la filmul They Live. Altfel, e corect ce spuneti, putinistii galactici sunt usi de biserica, nici samagon nu au baut, nici gura nu le dusheste a latrina.

  "I-am asemanat odata pe rusi cu vacile care dau douazeci si cinci de kile de lapte pe zi si apoi se baliga in sistar". Petre Tutea - 322 de vorbe memorabile.
 • Radu Comsuta 14.06.2024 17:28
  Execelent articolul, doar că nu e de râs ci e de plâns. Nu importă atât faptul că sunt ”ei” printre noi, cât este faptul că este ”el” printre noi, sau ca să o spunem direct ”...omul nelegiuirii, fiul pierzării, potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește Dumnezeu, sau se cinstește cu închinare, așa încât să se așeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu” (2 Tesaloniceni 2, 4). Toate sunt făcute pentru a-i pregăti arătarea în lume, că ”el” deja este printre noi. Și nici un alt moment nu este mai propice decât anul 2030 care marchează 2000 de ani de când s-a ARĂTAT, IIsus Hristos la râul Iordanului, sub mâna Sf. Ioan Botezătorul care a spus mulțimii că acesta este mielul care ridică păcatele lumii și glasul Tatălui s-a făcut cunoscut din cer în auzul tuturor celor prezenți. Pentru asta e pusă în scenă și marea resetare, guguștiucilor, ce-ați crezut? Că nu mai poate cineva pentru binele omenirii, de vrea reducerea ei de la 8 miliarde la cinci sute de mii?

  O să înțelegeți mai bine când noul guvern mondial care ne va fi vârât pe gât îl va recomanda pe ”el” ca stăpân unic peste întregul pământ. Rețineți cifra magică, 2030.
 • PaulMtl 14.06.2024 17:34
  Stapanilor nostri, le-au ramas probabil niste maruntis din vanzarea unei uzine romanesti cumparate (citeste primite cadou) de la basescu sau mai stiu eu care "gospodar sef". Povestea asta este un ragait gratios dupa o masa copioasa.
 • Wolf Edmond 14.06.2024 17:55
  Am înțeles. Sunt printre noi. Întrebarea care mă frământă este „sunt la bună vedere sau se ascund prin camuflare?”
  Dacă sunt buni și la bună vedere iar noi nu-i vedem poate fi din cauză că suntem orbi ori cu ochii închiși. Ni-i va deschide careva și-i vom vedea, posibil și cu ochelari de la Meta. Problema rezolvată.
  Mai rău e dacă sunt răi, se ascund prin camuflare și noi neștiutorii nevăzându-i, negăm existența lor demonstrată de știință. S-ar putea să zică șefii că negarea este semnul prin care sunt demascați marțienii răi și singura soluție ca să-i trasforme în marțieni buni e să le facă o injecție cu mARN uman după care să-i vaxxxineze trimestrial împotriva gripei aviare și împotriva covidului. Că la noi nu e ca pe planeta lor.
 • Passagero 14.06.2024 18:36
  Pai duhurile rautatii din vazduh de mult timp afecteaza lumea, dar Hristos Dumnezeu ne-a dat arme ca sa stam impotriva lor, asa cum ne invata sfant apostolul Sau Pavel. "Criptoterestrii" sunt diavoli, care-i "descoperirea" zanatecilor astora de la Harvard si Montana? Amerlocia a ajuns locas al tuturor uraciunilor pamantului.
 • Radu Comsuta 15.06.2024 22:45
  Total de acord.
 • georg xanthu 14.06.2024 19:54
  nimic nu ne va schimba,sau ne va intoxica,..tot ce au fäcut,a fost prost fäcut,insä cu vointä maleficä.Ne uräsc pe noi oamenii normali,dar nu vor reusi.Ne vor strica citeve luni de viatä,ne vor plictisi o vreme,dar sunt timpiti,au demonstrat cä n au continuitate,n au imaginatie in a si continua experimentul.Sau incurcat si asa se vor incurca mereu.Existä insä un pericol mare,..de necaz,s ar putea sä ne pupe in cur,.ästa este si scopul LGBT ului..
  Nu vom permite nici asta,..!
 • Tic 15.06.2024 12:29
  Balsam pe suflet,comentariul dvs.
 • Mars.60 Stefan 15.06.2024 12:49
  .................. :D !!!
 • Radu Comsuta 15.06.2024 22:25
  :) Thumbs, up! cum s-ar zice pe social media. Optimist comentariul dvs., și e foarte bine că e așa.
 • Andri 14.06.2024 20:13
  Atatia cuviosi au avertizat ca extraterestrii cu care am fost obisnuiti atata timp sunt dracii, ingerii cazuti. Desfranata cea mare, Hollywood-ul, i-a descris in fel si chip prin tot felul de filme tampe (ne-au pregatit mental printr-o temeinica spalare pe creier).
  Da, coabitam cu ei pe planeta asta, pana la legile fizice permise de Dumnezeu.
  Acusi or sa ni-i prezinte prin toate proiectele de genul Blue Beam ca pe niste prieteni apropiati, desi sunt dusmanii de moarte. Oimea o sa se duca in intampinarea lor si cu ei in brate isi vor petrece vesnicia.
 • Bizzu 15.06.2024 04:07
  Odată cineva mi-a spus că planeta asta este doar o nenorocită de pușcărie. Iar centurile de radiații Van Allen sunt gratiile ei. În această pușcărie au fost exilați toți cei ce n-au binemeritat Lumina: necuratul și toți îngerii lui decăzuți, iar pe de altă parte Adam și Eva cu toți urmașii lor.
  Ghinionul nostru este că lumea în care ne manifestăm noi ca umanitate are cu o dimensiune în minus față de lumea demonică. Exact așa cum am privi noi de sus la un fel de civilizație în 2 dimensiuni, să zicem niște furnici în planul unei coli de hârtie, furnici care n-au noțiunea de înălțime și nu ne pot vedea pe noi acolo sus. Dar noi le putem influența existența.
  Ar fi multe de povestit pe tema asta...
 • Tic ► Bizzu 15.06.2024 12:33
  Cred totuși că avem dimensiunea Dumnezeiască de a cere mântuire,de a crede in EL,de a CREDE!Trebuie doar să nu uităm,să nu ne lăsăm ademeniți de ispitele demonilor!Doamne miluiește-ne!
 • Mars.60 Stefan ► Bizzu 15.06.2024 12:47
  Foarte buna reflectie, domnule Bizzu. Asa este, lumea in care ne manifestam si-a pierdut a treia, de fapt prima dimensiune, legatura cu Dumnezeu, pe verticala, in gradina Edenului, cand a pierdut Raiul , omul alegand sa asculte de ingerul mortii, tatal minciunii, potrivnicul lui Dumnezeu. Dar Dumnezeu in bunatatea si intelepciunea Sa nespus de mare, a creat si posibilitatea pentru om de a iesi din aceasta nenorocire in care s-a bagat singur prin neascultare. "Căci Dumnezeu așa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică." (Ioan 3:16). Credinta in DUMNEZEU IISUS HRISTOS si in Jerfa Sa mantuitoare este legatura pe verticala a omului cu Dumnezeul Creator, fara de Care omul nu poate face nimic, ramanand asemenea unei furnici in plan bidimensional care n-are notiunea de Inaltime.
  Si atunci, omul este rascumparat/salvat doar prin Credinta, prin ascultare de Dumnezeu:
  Evrei 10:35-39
  35. Nu lepădați dar încrederea voastră, care are mare răsplătire.
  36. Căci aveți nevoie de răbdare ca, făcând voia lui Dumnezeu, să dobândiți făgăduința.
  37. "Căci mai este puțin timp, prea puțin, și Cel ce e să vină, va veni și nu va întârzia;
  38. Iar dreptul din credință va fi viu; și de se va îndoi cineva, nu va binevoi sufletul Meu întru el".
  39. Noi nu suntem (fii) ai îndoielii spre pieire, ci ai credinței spre dobândirea sufletului.
  +++

  Si Credinta e Har de la Dumnezeu, un dar nemeritat dat omului din bunatatea si mila Tatalui Ceresc, Dumnezeului Celui Vesnic si Atotputernic:
  Efeseni 2:8-9
  8. Căci în har sunteți mântuiți, prin credință, și aceasta nu e de la voi: este darul lui Dumnezeu;
  9. Nu din fapte, ca să nu se laude nimeni.
  +++

  Dumnezeu sa ne miluiasca si sa ne pazeasca in Credinta Sa Sfanta!
 • Mielu' 14.06.2024 23:58
  Fiindca traim in plin festival al ipotezelor flamboaiante concurente, ma lansez si eu cu una ceva mai banala si posibil mai plauzibila, cred.
  Astfel asertiunea "EI sunt printre NOI" poate va parea mai putin SF bombastic.
  "Ei" fiind inteligenta artificiala cu care Puterea/Sistemul/Oculta ne tot ameninta ori ne momesc, dupa caz.
  M-am intrebat adeseori, obsesiv chiar, si uneori public, oare care sa fie sursa, motivatia fundamentala a programului eugenic inuman/anti-uman/transumanist al Resetarii si transformarii lumii, economiei, a vietii insasi, pt a carui realizare se impune instaurarea unei dictaturi cvasi-militariste globale?!? Nicio explicatie la indemana -- concurenta cu "dusmanii" opozanti traditionali (Rusia, China, Iran & comp.), imbogatirea obscena a unei elite, setea de si betitia puterii totale, nebunia savantilor tehnocrati a unei utopii/distopii a unei lumi perfect planificate ("sfarsitul istoriei"), chipurile fara suferinte majore (conflicte si razboaie, saracie si foamete, boli), fara greseli catastofale -- nu mi se pare complet satisfacatoare.
  Cine din randul celor ce guverneaza, oameni fiind totusi (sau inca) oameni, ar putea sa-si dea acordul la un astfel de program bezmetic? Si atunci, dintre ipotezele ("conspirationiste") concurente, cea a IA mi se pare mai plauzibila. Doar o masina capabila sa analizeze si sa calculeze, pe baza tuturor bancilor de date, a unui cumul monstruos de informatii cu care este "hranita", poate ajunge la concluzia RECE eugenista, malthusiana, nazista chiar -- depopularea -- chipurile in scopul prezervarii vietii pe aceasta planeta. Si a ordona apoi executarea ei grabnica (vezi pandemia covidioata si ce ne mai pregatesc).
  Si aici intra in joc diferitele scenarii si programe experimentale aplicate planetei si noua de savantii "nebuni" din diversele laboratoare de cercetare -- ingineria climatica, geo-ingineria, ingineria sociala, revolutiile culturale pt amprentarea in mentalul colectiv a unor paradigme noi -- fabricarea unei matrici culturale diferite, strict controlate de o elita cu ajutorul masinilor/IA.
  Spre ilustrare, printre programele experimentale de geo-inginerie s-au propus felurite retete de injectare atmosferica cu diverse substante spre umbrirea si racirea planetei, intunecarea soarelui, desfasurarea in spatiul extraterestru a unor sisteme de-flectorizante ale radiiatiilor solare. Altele, pt captarea chipurile a oxidului de carbon si injectarea acestuia pe fundul oceanelor -- samd. Recent, s-a propus injectarea unui coctail de gaze sulfuroase care sa mimeze efectul eruptiilor vulcanice masive, ceea ce ar duce la o racire planetara, posibil pt cativa ani. Cei mai nebunatici au propus mini-explozii nucleare controlate in spatiul extraterestru si inducerea asa-zisei "ierni nucleare." Vezi "aurorele boreale" (si tornadele, diluviile, grindina cat portocala) tot mai dese in zone geografice nespecifice, puse pe seama intensificarii activitatilor solare si altor baliverne "stiintifice."
  Clipul video scurt de mai jos (printre altele care circula pe net spre educarea publicului), ilustreaza, reveleaza cred, scopul ultim al tuturor acestor proiecte demente.

  https://youtube.com/shorts/_ONOVAFnJQU?si=N657B0-kb1WrtYri
 • Tic 15.06.2024 12:36
  Bine sintetizat Mielu,mulțumim.
 • Radu Comsuta 15.06.2024 22:45
  Ați sintetizat corect niște realități. Însă aș spune nu suficient. Nu se rezumă totul la AI, deși, desigur că va avea un rol fundamental în marele ghiveci care ni se pregătește. Însă dacă e să o luăm creștinește, și aici trebuie să aducem iarăși biblia ca fundament, AI-ul poate fi doar chipul fiarei, însă antihristul sau una dintre cele trei fiare apocaliptice (trei sau patru, nu mai știu exact, dar trei sunt sigur) va fi om în carne și oase pe care poți să îl atingi și el te poate atinge. Nu e iluzie sau hologramă, așa cum și Iisus Hristos a fost om adevărat, Dumnezeu întrupat în ființă omenească, dar om în carne și oase, nu o iluzie așa cum susțineau unii eretici (că era doar Dumnezeu și trupul său omenesc era o iluzie, ceea ce e total fals). Prin urmare așa cum Hristos a fost om adevărat și antihristul va fi om adevărat. Deci fiți cu ochii în patru în viitor apropiat ca să nu mușcați momeala.

  Cât despre nebuniile științei actuale, creație a oamenilor fără frica lui Dumnezeu, pentru care RAȚIUNEA este Dumnezeul lor, și ei i se închină, ați făcut niște observații foarte corecte, în ce privește geo-ingineria, ingineria climatică, și alte nume pompoase. Aș dori să sugerez, doar ca probabilitate, că acestea ar putea fi chiar acele ”trâmbițe” și ”cupe” ale mâniei lui Dumnezeu care aduc vătămări foarte mari întregii creații: soarele negru ca un sac, marea și răurile devin sânge, văzduhul este și el lovit...etc. Apocalipsa este o alegorie amestecată cu lucruri, fapte, persoane reale încât trebuie mare atenție și răbdare ca să le distingem corect. Și bineânțeles în duhul Sfinților Părinți, care unii au tălmăcit câte ceva, dar nici unul nu a fost contemporan cu toate ”minunile” pe care le vedem azi la TV sau pe micile ecrane ale telefoanelor.

  Acum că or fi ce am spus eu, sau ori fi altele, cert este faptul că înaintăm, tot înaintăm în Apocalipsă....Cu pași mari și siguri!
 • Bizzu 15.06.2024 03:23
  Oare nu vede nimeni că acest ”studiu” este fix etapa nr. 4 din manipularea prin Fereastra Overton? Folosirea reputației Harvard este necesară pentru a trece de la etapa 3 / ”acceptabil” la etapa 4 / ”rațional”. Alta este însă remarca necesară: până și această manipulare este realizată atât de penibil încât să fie vizibilă chiar și de pe Luna aia unde cică s-ar ascunde alienii. Tot ce ni se întâmplă de vreo 4 ani nu este decât o pantomimă macabră creată pentru a deschide ochii oilor bete și confuze. Începând cu circoteca MelBrooks-iană de la Casa Albă și terminând cu nazismul din Gaza.
  O să dau acum din casă. Undeva în primele zile ale plandemoniei primeam un scenariu al acestei pantomime. Până acum a fost respectat cu strictețe, însă la o viteză mult mai redusă decât era prevăzut inițial. Din acel scenariu făceau parte plandemonia, războaie în Ucraina și Israel/Iran, și lipsesc în prezent câteva elemente: război în Taiwan, crash economic, blackout informațional, invazie extraterestră. Se pare că măcar o parte din ele ne vor fi prezentate live, evident cu consecințe mult diminuate față de versiunea ”pe bune”.
 • Tic 15.06.2024 12:49
  Elementele lipsă sunt in blockstart.
 • Mars.60 Stefan 15.06.2024 12:57
  Totusi, sa fim vigilenti, nu e bine deloc sa-ti subestimezi adversarul, tinta lui principala fiind sa piarda cat mai multe suflete. Deci sa fim asa:
  "Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." (Matei 10:16)
 • Radu Comsuta 15.06.2024 22:48
  Mulțumim pentru confidențialitate!
 • Lili. 15.06.2024 14:16
  Din punct de vedere stiintific, cea mai corecta constatare (sau intuitie) mi se pare cea a lui Jaques Vallee (daca il cautati, gasiti mai multe informatii), care dupa ce a avut opinii diferite asupra fenomenului OZN, a concluzionat ca elfii, zânele, demonii, și vizitatorii din spațiu au avut mereu aceeași origine.

  Vallée a sugerat o ipoteză a vizitei multidimensionale, ceea ce i-a cam stricat prieteniile... ideea de baza fiind cea cu vizitatorii de pe alte planete. Entitățile ar putea fi multidimensionale, dincolo de spațiu-timp și astfel ar putea coexista cu oamenii, dar ar rămâne neobservate.

  Mai mult de atat, citez: "poate fi făcută o impresionantă paralelă între ocupanții OZN-urilor și concepțiile populare despre demoni„, și că OZN-urile pot „proiecta imagini sau scene plăsmuite (false) destinate să ne schimbe sistemele noastre de credințe”.

  Destul de precis, nu? Dovedeste, cred eu, o cautare sincera in intelegerea fenomenului, nealterata de prejudecatile "stiintifice" existente.
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre