MANIPULAREA, Cel mai mare blestem al acestei societăți credule și speriate

De Cristina Isabela Lăpădătoni  /  

Foto: baponcreationz.com

Foto: baponcreationz.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MANIPULAREA! Cel mai mare blestem al acestei societăți! Cea mai credulă și speriată societate din istoria omenirii! Cei mai demenți și lipsiți de empatie conducători de state și șefi de guverne pe care omenirea i-a avut vreodată! 

Exact în urmă cu doi ani de zile, în online și la TV a apărut știrea că nu o să mai fie alimente din cauza izbucnirii pandemiei! Ați „rupt” magazine și v-ați făcut provizii pentru luni de zile! S-a dovedit ulterior că A FOST O MINCIUNĂ! 

V-au spus că vitamina D, zincul și vitamina C fac minuni! Ați golit farmaciile de aceste medicamente! Le-ați luat în cantități industriale! V-ați infectat ulterior! Deci, A FOST O MINCIUNĂ! 

V-au spus că a apărut un vaccin care oprește infectarea și transmiterea bolii! Ați făcut cozi la centrele de vaccinare, imediat! 

În primele luni atât de mare a fost demența încât v-ați vaccinat „cu pile”, rapid, urgent! 

V-ați infectat și după vaccinare! V-au spus ulterior că faceți forma simplă de infecție și nu muriți dacă vă vaccinați! Nu toți cei vaccinați au făcut forme simple, unii vaccinați, infectați, au murit! 
Deci, A FOST O MINCIUNĂ și asta!
 
V-au spus că începe războiul și plecați pe front. Ați făcut cozi interminabile la pașapoarte să părăsiți țara! „Șansele”
ca România să intre în război sunt infime! Nici naiba nu se bazează pe noi cu ceva, în schema asta, nu au pe ce! Ei știu asta, doar voi nu știți! Au scos la pensie militari la 40 de ani și trimit pe front civili la 63? 
O țară condusă de niște tâmpiți! 

V-au amenințat că Putin apasă butonul nuclearei! În două zile ați golit farmaciile de iod! Mulți dintre voi ați început tratamentul cu iod! 

Aseară, tot în online și pe aceleași posturi TV manipulatoare și draconice a apărut știrea că, de azi, benzina este 11 lei/litru! În două ore toate benzinăriile din țară au fost blocate! Azi, benzina nu este 11 lei la toate stațiile, dimpotrivă chiar: au revenit la prețul inițial și multe dintre cele care l-au schimbat aseară! 

Mai puteți? Mai aveți energie, putere și nervi să reacționați la toate aceste MANIPULĂRI, cu atâta receptivitate? 
 
Ei nu or să se oprească din această demență în care au intrat, atâta timp cât societatea are reacție! 
 
Mulți dintre voi nu ați învățat nimic din doi ani de pandemie! NIMIC! 
 
Păcat! În ritmul ăsta...se va distruge totul, exact asa cum este distrus psihicul vostru în acest moment!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Lolek Bolek 10.03.2022 15:51
    [...]MANIPULAREA! Cel mai mare blestem al acestei societăți! Cea mai credulă și speriată societate din istoria omenirii! Cei mai demenți și lipsiți de empatie conducători de state și șefi de guverne pe care omenirea i-a avut vreodată![...]

    Matei 24:

    3. Și șezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea și care este semnul venirii Tale și al sfârșitului veacului?
    4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeți să nu vă amăgească cineva.
    5. Căci mulți vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, și pe mulți îi vor amăgi.
    6. Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie; luați seama să nu vă speriați, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârșitul.
    7. Căci se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție și va fi foamete și ciumă și cutremure pe alocuri.
    8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.

    Cu minciuna a inceput (caderea lui Lucifer in cer, a primului Adam in Eden) si cu minciuna se va termina istoria pacatului.
    Acelasi personaj, acelasi caracter: "feradelege". Fara de Lege, fara de Adevar, fara de Viata.
    Cand Legea nu este rezidenta in ființa creată, fiinta respectiva (serafim, heruvim, inger, om) o ia razna si genereaza doar minciuna.
    Minciuna dusa la rang de "arta" este MANIPULARE.
    "Arta" Diavolului este aceasta:

    Apocalipsa 13:14 – "Și amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în fața fiarei. ......"

    Apocalipsa 12:9 – "Și balaurul cel mare, șarpele cel vechi, numit diavolul și Satana, acela care înșeală întreaga lume......"

    Geneza 3:4 – "Atunci, șarpele a zis femeii: „Hotărât că nu veți muri,"

    Apocalipsa 19:20 – "Și fiara a fost prinsă. Și, împreună cu ea, a fost prins prorocul mincinos, care făcuse înaintea ei semnele cu care amăgise pe cei ce primiseră semnul fiarei și se închinaseră icoanei ei. ....."

    Apocalipsa 20:10 – "Și diavolul, care-i înșela, a fost aruncat în iazul de foc și de pucioasă, unde sunt fiara și prorocul mincinos. ....."

    ...Iisus le-a zis: Vedeți să nu vă amăgească cineva...
  • IDS 10.03.2022 16:41
    Și-uite-așa, se naște noua „elită”, aceea care se referă doar la „voi, ceilalți”, din poziții superioare, sastisite și din colțul gurii. Întotdeauna „ceilalți” sunt mai proști, mai tâmpiți, mai manipulați. Observ aici o tendință autohtonă de autovictimizare, de autobătutpeumăr(sic!), de autosuficiență care nu suportă contrazicere. Cum te dai contra curentului, cum ești ras și cenzurat.
    Stimată doamnă, toți suntem vinovați de ceea ce se întâmplă, într-un fel sau altul. Unii pentru că au neglijat să-și educe copiii, alții și-au neglijat propria educație, alții au neglijat-o pe-a altora ș.a.m.d.
    Articolul dvs. este ofensator la adresa celor care, lipsiți de surse de informație, se bazează doar pe ceea ce parvine pe căi oficiale, asta-i una. A doua, neglijați puterea fantastică a manipulării maselor, a jocului cu spaimele acesteia. E ușor, nu-i așa, să dai vina pe alții, mereu și mereu, plasându-te pe tine însuți într-o bulă superioară, intangibilă de către marea masă a tâmpiților.
    Genul ăsta de atitudine, de blamare a celor care, din diverse motive, nu percep realitatea, superioritatea și autovictimizarea tipic românești au făcut și fac mult mai mult rău decât orice manipulare a statului infect în care trăim.
  • Taina Faradelegii 10.03.2022 23:24
    Adică dacă femeia asta spune un adevăr, după tine e mai rău decât fac satanele astea care conduc lumea. Interesant mod de a-i scuza pe proști, lasi și nesimțiți, prin a-i acuza pe cei care spun adevărul. Strâmbă logică!
  • hannah 10.03.2022 16:47
    Chiar functioneaza "chestia" cu iodul? Imi aduc aminte ca la vremea accidentului Cernobil se facusera cozi la dispensarele pentru copii, pentru a lua pastila de iod. Deja pun la indoiala orice recomandare medicala din vreme de criza! N-am ce face, acum suflu si in iaurt, dupa ce am vazut ce au incercat sa ne faca specialistii, expertii si medicii si toti binevoitorii guvernelor. Cert este ca in momentul de fata, nici sa mi se "asigure asigurarea" intr-un vaccin, nu l-as mai face! Nu mai am incredere in foarte multe medicamente, in special in cele incercate pe propria-mi piele (la majoritatea am avut reactii adverse foarte urate). Ce voi face in viitor cu cele servite de media si de ratatii conducatori ai tarii, ai lumii? Le voi pune la.....spate si ma voi informa cat mai mult posibil din cat mai multe surse, inainte sa iau o hotarare. Si....ii voi lasa pe destepti sa faca primul pas, ca doar ei s-au pus la adapost vaccinandu-se, nu? Am niste cunostinte triplu injectate, car in urma cu 4 zile au intrat in contact cu un proaspat virusat, fara a sti niciunul de gripa celui in cauza. Acum doua zile erau morcoviti rau! Intrebati care este motivul supararii, au spus ca sunt foarte ingrijorati ca au venit in contact cu X-ulescu gripat cu omicron. Au fost intrebati: "De ce sunteti ingrijorati. doar aveti si binefacatorul booster facut!?"
    Au ridicat din umeri.....si au ramas in continuare ingrijorati si....dupa parerea mea si PROSTI!
  • Arb 10.03.2022 16:56
    O mica corectie stimata doamna.
    Vitamina C, D si Zinc-ul chiar ajuta, nu numai in infectiile cu Covid dar si in alte infectii virale.
    Evident ca nu la dozele avertizate in nenumaratele reclame de la TV. Vreau sa zic ca dozele pentru tratament sint mult mai mari decit dozele pentru preventie.Si uneori nici la modul de administrare.
    Dar sint studii solide si nu de ieri de azi despre rolul imunomodulator al vitaminei D,si despre relatia dintre nivelul de vitamina D si raspunsul la infectia cu virusul Sars-Cov2
    Evident ca nu sint suficiente doar aceste suplimente, dar exista niste scheme de tratament pentru Covid, pina sa ajunga omul la spital si care dau rezultate.Le gasiti pe site-ul FLCCC, actualizate.
    De catre doctori care au tratat cu succes mii de pacienti cu Covid, in US.Dar care nu sint agreati de msm.
    Ca lumea se repede sa cumpere, asa s-a intimplat si la inceputul pandemiei,nu numai in Ro ci si in tari asa numite "civilizate" din UE.
    E drept ca aici lumea e mai disciplinata si asculta cind li se spune sa nu mai cumpere "ca hamsterii"
    Dar...aici de ex, benzina si motorina cresc de dimineata pina seara.
    Nu sint cozi, e adevarat.
    Dar si eu m-am bucurat cind am alimentat inainte sa plec la serviciu cu 1.92 chf/litru , pentru ca seara,la intoarcere era deja 2.08 Litrul
    Acum a ajuns 2.44 la bp, si 2.28 cu fluctuatii minore, desi pina seara cine stie ce se mai intimpla.....
    In rest aveti dreptate.
    Dar nu uitati ca mai vin citeva zeci de mii de refugiati, care , daca se opresc in Ro, vor trebui hraniti, adapostiti, etcetc...
    Din banii cui?
    Plateste UE sau platesc cetatenii bun platnici care nu intreaba de ce pretul benzinei a ajuns la 10 lei litrul?
    In rest, cu vaccinurile samd, aveti dreptate...
  • OMAGA 10.03.2022 17:11
    Pacalicii care sunt prostiti de toate aceste minciuni mai au pe deasupra si impresia ca sunt inteligenti. Ca acel plin de benzina cumparat aseara ii va duce departe. Ca pasaportul nou obtinut ii va feri de bomba atomica a lui Putin.

    Si la alegerile viitoare ii vor vota pe urmatorii conducatori care ii vor prosti in fata exact la fel ca acum. Cei care voteaza PSD rad de liberali, cei care voteaza cu liberalii sau usristii rad de cei care voteaza cu PSD si ii privesc de sus pe cei care au votat cu AUR. Cei care au votat AUR cred ca AUR va salva Romania...

    Oare cum se numeste omul care nu invata din propriile greseli?
  • Gabiu 10.03.2022 17:52
    Bine spus. Tot ce e la tv e propaganda si minciuna. Si oameni o urmeaza punand in practica aceste minciuni, rezultand o realitate deformata si aberanta.
  • ionut 10.03.2022 19:33
    Ae vede cu ochiul liber că oamenii sunt dezorientați, prin magazine oamenii inca mai poarta masca desi nu mai eate obligatorie, chiar si pe strazi. Cei mai multi sunt mai in varsta, deci cica mai ințelepți, sic!
  • Tic 10.03.2022 22:19
    ATENȚIE PERICOL MAJOR!
    În acest timp se desfășoară reuniunea miniștrilor sănătății din toate țările. Se vrea semnarea unui acord internațional prin care se transfera toată puterea OMS în a stabili politicile sanitare cu de la sine putere oriunde în lume și cu o infrastructura care sa permită implementarea acestui acord. Adica:
    Cu forța armată, cu lagăre, cu politie cum ne-au lăsat a înțelege în plandemie. Asta trebuie sa urmărim și sa împiedică, nu diversiunea Ukraina, unde un histrion poponar isteric face pe eroul național și își împinge concetățenii fata de care are datoria de a-i apara, a fi carne de tun. El este păpușar de cei care au regizat și pus în aplicare 11 sept 2001,cei care dacă au văzut ca le" merge", au făcut mai departe alte crime. Suntem precum taurul la corida:vedem cârpă roșie, dar nu și spada din spatele ei în care ne repezi orbește. De ce nu zice activenews nimic despre aceasta? Ne pare rău de Ukrainei, dar vor fi și ei amenințați de Gates&co indiferent ca sunt sau nu refugiati.
    Asta ne interesează mai presus de războiul de cortina.
  • INJECTIA FINALA 11.03.2022 00:51
    IATA O LISTA A REMEDIILOR IMPOTRIVA EFECTELOR ADVERSE ALE VACCINULUI (EFECTE LETALE, FOARTE FRECVENTE) PREZENTATA DE LODA. DUMNEZEU S'O RASPLATEASCA PENTRU ACEST COMENTARIU.
    +++
    DR VERNON COLEMAN AFIRMA CA VOR MURI SUTE DE MILIOANE !!! DE VACCINATI ANTI-COVID IN TERMEN DE 2-3 ANI DUPA VAXXINARE.
    +++
    FRATILOR SI SURORILOR, LUATI AMINTE LA REMEDIILE PROPUSE MAI JOS DE LODA.
    POT SALVA MULTE VIETI.
    VIATA ESTE DARUL SUPREM DE LA PARINTELE INTREGII CREATII.

    LODA
    10.10.2021 17:36
    Dumnezeu să-l aibă în paza Sa și să-i dea sănătate! Detoxificatea se face cu Zeolit (cca 3 luni), argila(luata 20 de zile cu pauza de 5 zile, pana la 3-4 luni) , ulei esențial de brad siberian sau de pin (intern, luat o perioada de cel puțin 5 luni,ptr.ca proteinele spike se înmulțesc necontrolat), Chlorela, salata de alge, ceai de troscot, ceai de coada calului, polygema 12,ozonoterapie,electrostimulare (8 ședințe cu pauza de 7 zile între ele, timp de 2-luni)
    după ce, în prealabil, se atrag nano particulele din corp cu un magnet, către locurile unde se vor atașa electrozii-nu va trebui sa aibă nimic de metal asupra sa, sa nu existe Wi-Fi atunci când se face ședința de electrostimulare și natural salicilol (câte 6 capsule pe zi, timp de 2,3 luni, ptr. a împiedică formarea cheagurilor). Să caute pe cineva care acces la un microscop electronic (1*1400), să-i ia o mostra de sânge și sa o analizeze sub lamela. După 2-3 săptămâni, după ce a început tratamentul de detoxifierea, să-și mai facă o analiza și tot asa, pana vede îmbunătățiri și scăpa de mizeriile inoculate.
    În alta ordine de idei, acesta este patentul ptr. urmărirea contactilor, care au fost injectati cu Pfizer.
    https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=11107588.PN.&OS=PN/11107588&RS=PN/11107588
    SHARERĂSPUNDE
    1 - +
    LODA
    10.10.2021 19:08
    Ptr. detoxifiere se mai fac și bai,în cada,cu 2 linguri de bicarbonat, 2 linguri de sare grunjoasa și 2 linguri de sare Epsom. Apa nu trebuie sa ajungă în regiunea inimii. După baie se dezinfectează cada f. bine!
    SHARERĂSPUNDE
    1 - +
    LODA
    10.10.2021 20:05
    P. S. Scuze!.... electrostimulare, timp de 4 luni, nu 2 luni, cum am scris initial"
    +++
    Mai adaug:

    Michel Dogna, mare terapeut francez, mentioneaza si el o serie de leacuri ANTI VAXX pe saitul lui
    micheldogna.fr
    De ex, acele de pin silvestru, in ceai, preventiv si curativ etc
    La nevoie, traducerea Google da rezultate multumitoare. A verifica totusi cu un vorbitor de franceza.
    +++

    Dr Vernon Coleman, imens doctor si scriitor britanic, pentru cei care nu l'au descoperit inca:
    vernoncoleman.org
    La fel, Google translate in romana.
    +++
    Un alt terapeut genial francez:
    Thierry CASASNOVAS pe
    Regenere.org
    Si pe Odysee (1500 video, sfaturi si terapii naturale pentru toate afectiunile grave, inclusiv vaxxinarea).
    +++
    Dr Robert Morse, celebru savant american, autor al unei carti exceptionale:
    SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE (Tradusa si in Româna)


    +++
    La noi, in tara,

    Virginia Faur cu saitul
    favisan.ro
    +++
    Dragos Albei cu
    sanatatesiviata.ro
    +++

    Florin Balint cu
    5pasienergieintreagazi.com

    Ultimii doi prezinta cartea dr Robert Morse in pdf (gratuit).

    Mai sunt si alti medici si terapeuti.

    Completari binevenite.

    DOAMNE, AJUTA !
  • inainaina ina 29.12.2022 12:41
    Despre studiul privind vit d cu subiecti tinuti in intuneric cateva luni a auzit cineva? Nu s-a imbolnavit niciunul.
    Studiul este pe net.
Ultima oră

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”