Lumința Arhire: ARUNCAREA CU PORTRETUL. Ciiiineeeee eeesteeee geeeeneeeelaaaluuul?

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „După recepția de Ziua Națională de la Palatul Cotroceni șeful statului a plecat spre Dubai, unde sâmbătă, 2 decembrie, la ora României 7.30, a susținut O ALOCUȚIUNE la evenimentul de lansare a triplării capacității de energie nucleară la nivel mondial. Acesta a rostit UN DISCURS la evenimentul privind Atenuarea Schimbărilor Climatice. Președintele a avut O ALTĂ ALOCUȚIUNE, duminică, la ora României 10.00, la evenimentul care a marcat intrarea României în Alianța Solară Internațională.” (ORA DE SIBIU. ro, 3 decembrie 2023)
...............................................................................
Ce faci, nea Klause? Ți-au promis ăia că te pun milițian la „încălzirea globală”? Adică, te îmbracă în uniformă, îți tuflesc o căciulă albă din blană ecologică (mărimea XXXL) pe țeastă, îți dau o paletă reflectorizantă cu dungi și te pun „la răscruce de vânturi” să dirijezi, cu înțelepciunea ta, circulația cicloanelor? Că prea te văd atașat cauzei! De altfel, e și normal să coopteze în lupta împotriva încălzirii globale un aisberg mut, cu înălțimea de vreo doi metri. Îl pui plasture peste „încălzire” și hop! scade temperatura cu câteva grade și salvăm planeta! 

Ai sacrificat tu weekendul tău sibian tradițional, ca să te duci hăăăt! în Dubai și să ții acolo TREI DISCURSURI!!! TREI? Pe bune? păi tu n-ai mai ținut trei discursuri la rând de la  „Jó napot kívánok, Pe...Se...De!” adică de pe când vindea Ciolacu Ardealul, cu cele cinci case ale tale într-însul, cu tot! Atunci ieșeai zilnic să ne informezi despre ticăloșiile lui PESEDEU... asta până când ți-ai dat seama că pesediștii e, de fapt, „băieții buni”, în timp ce „băieții răi” e fraierul ăla care-ți cânta „Ciiiineeeee eeesteeee geeeeneeeelaaaluuul?” sub fereastră, acompaniindu-se cu lăuta! Păi, chiar așa... vorba lui Gigi Becali: „Cum să fie general cineva care nu-i general?”

Muncești, nu-ți fie de deochi, Klause, de mi-e și teamă să nu-ți cauzeze la ficat, acum, după nouă ani de trândăvie prezidențială glorioasă! Muncești, dragă, și ne bagi peste tot: în „Alianța Solară Internațională”, în „Planul Social pentru Climă”, în  „Forumul Inovației Sustenabile”, mâine- poimâine intrăm și în „Spațiul- ultima frontieră”, înaintea lu’ ENTERPRISE! 
 
Nu știu dacă ai luat-o și pe doamna Carmen, ca să vă „răcoriți global” în Dubai, la un shopping ca o adiere de primăvară, că „sursele” mele n-au fost clare în această privință. Eu sper că n-ai lăsat-o acasă, la cratiță. Sau, măcar, mă gândesc că n-ai uitat s-o inviți pe doamna Carmen în Dubai, așa cum ați uitat să-l inviți pe Drulă la Recepția de 1 decembrie... a! și pe Simion ai uitat să-l chemi... și pe Kelemen Hunor... În alți ani -mai ții minte?-  ai uitat să-i inviți pe Dragnea și pe Tăriceanu... pe Ponta... dar și pe Băse, care, orișicât, a fost președinte o perioadă atât de neagră, încât era cât pe ce să rămână în conștiința populară drept cel mai detestat președinte al României, dacă nu ai fi urmat tu, dovedind că se poate și mai și...  

Dar să ne întoarcem la dilema noastră... aud că ai închiriat un avion mai „pe sărăcie”, așa... Ei, în caz că n-ai luat-o și pe doamna în excursie, sper să fie doar o simplă problemă de memorie, iar nu, ca de obicei, o problemă ținând de mârlănia ta bine-cunoscută! Deși, mă gândesc, în situația asta e mai greu să ne dăm seama dacă nesimțirea ar fi fost să o iei cu tine sau să o lași acasă!
.........................................................
P.S. Update: „...Președintele Klaus Iohannis a fost în vizită oficială în Dubai, la Conferința Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice – COP28. Duminică după-amiază, președintele se întoarce în țară, la orele prânzului AVIONUL VA FACE ESCALĂ LA SIBIU.” (ORA DE SIBIU. ro, 3 decembrie 2023)

Hai să vedem  dacă s-a dezlegat enigma... Avionul face escală la Sibiu. Deci, dacă nu se oprește pentru ca președintele să facă pipi sau pentru a-i oferi doamnei Carmen o cămilă adevărată, amintire din Dubai, ceea ce n-aș crede totuși, înseamnă că e posibil ca avionul s-o fi depus în Sibiu pe  însăși doamna Carmen, cu multe pachete și pachețele, ca urmare a ședinței de shopping din Dubai, simțindu-se în sfârșit răzbunată pentru timpul pierdut în luna noiembrie printre săracii din Africa, ăia care se aruncă în ocean cu portretele zeilor...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Floreas 06.12.2023 17:39
  Greta are putin mai multa minte decat cel din poza!
 • Mars.60 Stefan 06.12.2023 18:53
  Corect, cu precizarea ca cel din poza nu se da cu trotineta ci cu avioane de super lux inchiriate pe sume clasificate... din motive de suspans!
 • vasile grozav 06.12.2023 19:02
  Alo, genul cu cosite Cosan izmene a fost invitat la Du Bai mare bai, alături de con soarta sa care fuse cruda de asta data, după care trimise la Sibiu o Duba, iac a asa de mare, cu iesire la ocean, ca s-o ducă pe apa sâmbetei la aero portul popular sasesc fara de care sasul nu poate gândi logic în termenii impuși de prompter. Con soarta ajunse la aeroport, cu o întârziere de întârziată pe toate planurile sale de so tie cine dorește dintre cei din A rabia cu rabie. Disc cursul vutar al prese molarului, zis impropriu dinte, fuse scurt, exact cât mintea care îl ghidase în viata în meseria de antreprenor de copii. Și suna astfel: din alianta solara sa fie exclus soarele, fiindcă îl simpatizează pe Putin, precum și Luna în care s-a născut acesta. Apropiații celui fara mobila în zona superioara, dar cu trupa mobila după ei, aplau dara frenetic, din mâini și din picioare, pro punerea în scena a scenetei și în sem de solidaritatecu alianță se suira în avioane și mersera pe jos în ele ca să nu crească emisiile de carbon și atmo sfera ovoidala, ce trebuia sa fie sfera de influenta politica și geotermala strategica cu apa rece din terme. Intr-un cuvânt, doresc sa spun ca soarele s-a supărat foc pe al nostru navetist și dorește sa-l parleasca dacă îl prinde in camp deschis la camasa și la tuhaus. Drept pentru care al lor prese dinte și al nostru prese canin si-a mutat tuhausul la spate și l-a blindate cu tabla de 4cm, fapt ce a deranjat enorm latura progresista minoritara, dar majoritara la UE a corectitudinii politicice.
 • INJECTIA FINALA 06.12.2023 19:12
  Cu președinți robiți, de regulă tâmpiți
  Păpuși, marionete, valeți mototoliți
  Oculta se distrează, orgii organizează
  Pe mulțimi de morți și răniți, ea tronează
 • Carbid 06.12.2023 19:23
  werner: Wie kannst du es wagen?
 • eu-noi 06.12.2023 21:30
  are privirea pionului globalist, dedicat, in slujba papusarilor, care nu au avut timp de el sa-i transmita urmatoarea miscare... de acolo, mutzenia...nici nu stie, nici nu vrea sa greseasca fatza de stapani... umple timpul, asteptand porunca... PS: bineinteles - e un mic pamflet :))
 • Radu Comsuta 06.12.2023 21:56
  Doamna Carmen ca gest de solidaritate pentru eliminarea combustibililor fosili și a vehiculelor poluante trebuie să se fi întros din Dubai călare pe cămilă cu paltonul șefului în brațe.
 • Rusi 08.12.2023 17:45
  Din vina unuia ca asta specia umana se degenereaza. Sa fim fericiti ca nu are copii
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani