Luminița Arhire: VREMEA LEPĂDĂRILOR DRAMATICE. POATE ȘI A LEPĂDĂTURILOR...

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De când am aflat că doamna Oana Pellea se retrage din activitatea civică și-l repudiază pe președinte, am zis să nu scriu de dânsa din prima zi a zguduitoarei destăinuiri, ci să mai aștept puțin, că poate vine și Marius Manole la pachet... ca să nu fac două drumuri. Am avut o intuiție grozavă, căci nici nu se răcise bine lamentația doamnei Pellea, că a și apărut lepădarea de Iohannis a lu’ meșterul Manole Marius. Și ăsta e supărat rău... măi, dar chiar toți pupindosiștii lui Klaus au hotărât deodată să se arate scârbiți de valea-adâncă dintre fesele prezidențiale, cu care se obișnuiseră și spre care, până mai ieri, cu buzele umede, se-nghesuiau să prindă loc în față? La președintele ăla, obișnuit să fie posterior-giugiulit și care a crezut că giugiuleala i se cuvine, nu se gândește chiar nimeni-nimeni? Cum să vină toți acum să-și ia înapoi scrisorile, like-urile, osanalele, imnurile de slavă și propagandele care-l făceau să roșească de plăcere? Și să-i arunce peste gard medaliile?!! Cum, mă?

Spre exemplu, Oana Pellea, care posta pe 24 noiembrie 2019, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din România:

„...Sărbătoarea democrației. Haideți să votăm pentru o Românie educată, civilizată, proeuropeană! Minunat. Mulțumesc celor din diaspora. Sper că și noi, cei din țară, ne vom ridica la înălțimea patriotismului dovedit de cei din diaspora!” și „...Nu votez un Președinte -votez soarta României. Nu votez un om -votez calea pe care consider că trebuie să o urmeze țara mea!”

...ne zice acum că dânsa a fost: „...dezamagită, tradată, mințită. și că „...votul meu a fost dat RĂULUI CEL MAI MIC…Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.”

Oana, Oana... păi... ori ai votat, cu reținere, RĂUL CEL MAI MIC, ori ai votat cu entuziasm, așa cum ne sfătuiai pe toți s-o facem, BINELE CEL MAI MARE!? Din această dilemă, fată, nu putem ieși, am zis! Doar votași CU SETE, dragă!!! („...Am votat cu SETE! Mare sete de adevăr și de o Românie educată, civilizată și proeuropeană! Duceți-vă la vot să votați România pe care o doriți!” (Oana Pellea, 24 noiembrie 2019, pe pagina ei de FACEBOOK) Atunci, eu ce să cred ? Cu SETE, dragă, zici că se votează RĂUL CEL MAI MIC? Nu, ipocrizie mică... tu îi împingeai pe toți la vot, să stampileze „minunea din noiembrie” iar nu „răul cel mai mic din noiembrie”, activista neamului!

Iar după doamna Oana, și celălalt susținător, Manole Marius, a pus punctul pe „ț”, cu mare demnitate:

„Îmi pare foarte rău, pentru că eu am fost unul dintre susținătorii domnului Iohannis. Și acum o spun cu regret. Am fost în stradă atunci când au fost alegerile, m-am bucurat foarte mult atunci când a ieșit. Și acum sigur că trebuie să fac față valului de hate care vine pe Facebook și pe rețelele de socializare în care mi se spune că spuneam să-l alegem pe Iohannis. Da, spuneam. Am greșit. E adevărat că nu aveam de unde să știu. (poate nu i-ai întrebat pe alții, mai deștepți, zic... n.n.) Părea soluția pentru România. Nu a fost.” (Marius Manole la EUROPA FM, 25 octombrie 2021.

După care s-a gândit că-i prea puțin, deoarece președintele-jucător (jucător de golf, desigur) are o nesimțire afișată care poate descuraja orice lepădare demnă și ultramediatizată. Așa c-a tras și-un live, că doar de-aia e dânsul actor, ca să se lepede și cu-n pic de fițe de „răul cel mai mic”:

„Au trecut ceva ani de când în 2016, dacă nu mă înșel, am primit un Ordin de Cavaler pentru Artele Spectacolului de la președintele pe care l-am admirat, pe care l-am votat, pentru care am ieșit în stradă, dar președintele Iohannis nu mai e președintele Iohannis, e altcineva în locul lui, așa că acea medalie... ordin... nu mă mai reprezintă... dat fiind că acum se pregătește o coaliție care ceva mai rău nu există pentru România... Deci mâine la ora 10, domnu’ Iohannis dacă sunteți pe-acolo, eu v-o înmânez, luați-o, faceți ce vreți cu ea, mie unul mi-e rușine că o am acasă...” ( G4 MEDIA, 21 noiembrie 2021)

Și cu asta, basta! Ei s-au scos! Iar toți cei care i-au crezut s-ar lepăda și ei, dar nu sunt așa de cunoscuți. Iar eu nu mai am de adăugat decât atât:

Mare prostovan ești, măi Manole, dacă-ți imaginezi că președintele tău, ăsta din ultimii șapte ani, spre slava căruia ai îndemnat tu lumea să iasă la vot, este luni la Cotroceni, la ora 10,00, ca să-și ia înapoi medalia de la tine... Și-așa face un efort de-a dreptul insuportabil ca să ajungă de la Sibiu la București înainte de 12,00 când a convocat partidele pentru cea mai plictisitoare treabă prezidențială din lume -convorbiri pentru formarea unui nou guvern! Tocmai acum, când ar mai fi putut să facă o partidă-două de golf la Pianu de Jos cu băieții de la SPP care-au început să prindă și ei gustul...
...................................................................................
P.S. Pe margine, cu tricou galben și chiloți albaștri, mi s-a părut că-l văd antrenându-se pentru o viitoare lepădare reușită, pe Victor Rebengiuc.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Enya 22.11.2021 19:50
  Tarziu! Au produs deja raul.

  Dar de USR-istii nazisti nu se leapada?
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare