Luminița Arhire: ”VINO GHINEA SĂ MĂ VEZI/ CUM LUCREZ LA SPAȚII VERZI”

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „În baza art. 196 alin. 2 și 3 Cod penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 Cod procedură penală, Condamnă pe inculpata Macovei Monica-Luisa, la pedeapsa închisorii de 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. În baza art. 91 C.pen. Suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. In baza art. 93 al. 3 C.pen., obliga inculpata sa presteze, pe parcursul termenului de supraveghere, munca neremunerata in folosul comunitatii, pe o perioada de 60 de zile, in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 Bucuresti sau in cadrul Administratiei Domeniului Public Sector 2 Bucuresti.” (minuta Judecătoriei Mangalia, 12 APRILIE 2024).
...........................................................................................................

Mă întrebați dacă mi-aș dori s-o văd pe Monica Macovei lucrând șase luni la spații verzi, în folosul comunității? O, da! Mi-aș dori!
 
În fiecare zi aș trece pe-acolo s-o însuflețesc cu un sfat, să-i arăt că n-a adunat bine frunzulițele de pe alee, că n-a frecat cu destulă abnegație bordurile, că n-a dovedit suficient simț de răspundere când a spălat cu mopul dalele sau că târnul cu care mătură strada nu prea e îngrijit și cad din el mărăcini... care trebuie adunați, nu lăsați în drum! Dar, așa serioasă cum o știu, s-ar putea să nu mă dezamăgească ci să-și facă munca impecabil, arătând cu această fericită ocazie că o penală de înaltă calitate și este cu totul altceva decât un penal de rând. Vulgul va trebui să învețe dintr-o astfel de lecție! Să știe care e deosebirea calitativă între mânuirea târnului de către un pârnăiaș oarecare și aceeași operațiune efectuată elegant de o zeiță a dreptății!

Faptul că Moni încasează o sentință de condamnare la închisoare, chiar așa, șchioapă și cu suspendare, după cum s-a priceput blânda Onorată Instanță să-i dea, pentru mine e un plasture alinător pus pe-o rană veche. Această cucoană, insuportabil de inumană și de agresivă, care voia pușcărie și iar pușcărie pentru toți cei care nu-i erau simpatici, mincinoasă patentată (vedeți ce scrie despre accidentul pe care l-a provocat) dar și mitomană până la delir (e suficient să amintesc cum își contabilizează performanțele „atletice”, relatate de dânsa cu o plăcere aproape erotică), trebuia, cred, să aibă parte de o „încheiere” penală, asta dacă mai există dreptate în Univers!

Căci din punctul meu de vedere, Monica Macovei este unul dintre cele mai sinistre personaje ale istoriei noastre recente. Ea face parte, în ierarhia mea, dintre acele erori umane despre care te întrebi dacă au conștiință, dacă sunt capabile de compasiune, înțelegere, iubire, sau, pur și simplu, s-au născut fără „balastul” acestor trăiri.

Pe pagina ei de FACEBOOK Moni are, însă, niște admiratori statornici. Nu știu cât ar trebui cineva să fie de ...naiv, ca să zic așa, pentru a o iubi pe Macovei, dar am citit acolo, cu adâncă emoție, unele îmbărbătări de-a dreptul minunate, imediat după ce cucoana accidentase grav un motociclist și trântise o minciună cât Uniunea Europeană cu privire la producerea accidentului:

„Dumnezeu să vă ajute atât dumneavoastră cât și bietului motociclist... Să treceți cu bine peste acest șoc chiar cumpănă a vieții !!!”

„Sunteți un om puternic. Vă veți reveni. Nu luați în seamă toate prostiile (!!!, n.n.) pe care le născocesc deontologii de serviciu ai propagandei tv. Vă sunt alături. Chiar mi-ar fi plăcut să vă aud părerea despre noile legi ale justiției, despre funcționarea parchetelor, chiar despre unele cazuri punctuale. O să avem șansa asta?”

„Vă doresc numai bine, stimată doamnă! Sper ca și motociclistul imprudent (!!!, n.n.) să fie bine.”

„Monica Luisa Macovei, ieși la tv si demontează ceea ce spun televiziunile infractorilor, dacă ai dreptate. E dezavantajos să lași tv să te denigreze. Fă conferință la tv. Altfel te desființează ăștia, până și opinia instanțelor o vor... schimba. Zic...”

„La știri au prezentat diferit, dar sper că sunteți un om corect și drept (!!!, n.n.) și spuneți adevărul (sunteți unul dintre puținii politicieni care nu m-au dezamăgit până acum)”

„Mai știm că motociclistul de 56 de ani este pensionar MAI. Asta ridică o mulțime de suspiciuni: iubește viteza (ca orice posesor de motocicletă) mai ales ca apartenenta la MAI îi conferă posibil protecția față de radar (!!!, n.n.)... interesant e ce viteză avea motocicleta la momentul impactului... se vede clar în imagini la tv, te-au linșat mediatic, e vina lui (!!!, n.n.) că a intrat pe contrasens, se vede dâra de ulei.”

Deci, se vedea clar dâra de ulei, da? Și că era vina victimei erau ușor de observat, nu-i așa? Și că toate amănuntele care „se vedeau clar” duceau către o odioasă conspirație împotriva zeiței, corect? Care, să știți, e o femeie bună și plină de duioșie și-i răspunde cu toată sinceritatea unui admirator îngrijorat de soarta motociclistului:

„Da, la motociclist mă gândesc și eu (!!!, n.n.), sper să își revină, când am informații, scriu. Poliția nu mi-a spus numele lui. Voi afla cât de repede pot.”

Credeți că a aflat, între timp, cum îl cheamă și a scris repede pe FACEBOOK, așa cum a promis, atunci când a avut această informație? Nț! De aceea eu bănuiesc că nici astăzi nu știe... altfel, imposibil... că l-ar fi căutat la telefon, i-ar fi scris, l-ar fi vizitat la spital... Dar nu s-a întâmplat așa, ceea ce mă îndeamnă să cred că ticăloasele de autorități n-au catadixit să-i dezvăluie Monicăi identitatea victimei sale, cu toate că ea își dorea DIN SUFLET să fie de ajutor, atât moral cât și material. Ah! „DIN SUFLET” am scris eu? Mda... mă rog, de fapt nu știu cum se cheamă la madam Macovei gaura aia neagră, lăuntrică...

Așa că, dacă doar atât s-a putut, mă mulțumesc și cu cele șase luni de muncă în folosul comunității, prestate de Moni îmbrăcată în salopetă cu benzi reflectorizante și cu basma pe cap. Am să-i scriu și lui Cristian Ghinea, să vină s-o pupe când mătură aleile din Sectorul 2 (Nicușor are mare nevoie de ea neîntârziat, acum, în campanie electorală. Și dacă e harnică, o bagă și-n celelalte sectoare!) și s-o mângâie tandru pe basma, cu degetele de la „DREAPTA UNITĂ”. Ca să-l vadă maică-sa când o sărută și să înțeleagă și dânsa că nu s-a schimbat nimic, adică: „fără penali în pupături publice, dăcât dacă-s ai noștri, că ai noștri sunt niște penali calitativ superiori, rezilienți, sustenabili și redresabili, într-un cuvânt: dă omenie!!!”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Dorel Timpa 15.04.2024 09:15
  Asta trebuia închisă în cea mai jegoasa celula din Romania vreo cinci șase ani macar
 • Tic 15.04.2024 10:20
  Rebutul ăsta uman face parte din soiul hitlery clinton.De curând ,pe Broadway,,perechea clinton a fost huiduita si luată la înjurături de oameni,el fiind "alintat" cu epitetul de kkat.Cred că e grozav sa nu mai poți iesi la o plimbare pe stradă,sa fi practic într-o închisoare aurită,să te vezi in oglindă și să îți dai seama cât de mult te urăști,dacă ai putut face ceea ce ai făcut!
 • Jenica Nastasa 15.04.2024 10:55
  Condoleante
 • ToaderO 15.04.2024 11:16
  Hahaha ???? Vino Soros și mă vezi cum muncesc la spații verzi.
 • Neanae 15.04.2024 12:15
  Ce spații verzi? La cules de trandafiri … Doamne Ferește! Cu mătura și tomberonul după ea la măturat străzile și la adunat gunoaiele din sector 1! Apoi în 2, urmat de sect 3 șamd, câte 3 luni la fiecare cu rotație de 3 “rate” fiecare. După aceea la azil de bătrâni … Câtă aroganță în muierea asta acră, urâtă și constipată. Bietul motociclist, poate ar fi suportat accidentul mai ușor dacă l-ar fi izbit Sofia Loren … chit ca e și ea la o vârstă!
 • Muad'dib 15.04.2024 17:05
  o...dă... sticl(ă)ei de jb

  mi’s donna chișota macaca monica
  cu curu’ cel roș’ moștenit de la tata
  cu foncții cu tot pe sistem romanika
  fui sculă... de-acuma și zeghea’mi e gata

  io capu’ntorsei când plantau panseluțe
  minerii mânați de sinergii mărețe
  căța devenii și’mi crescui și ouțe
  să spurc pe rumâni cu ideile’mi crețe

  succesuri avui printre bălți de urină
  de unde pâram la stăpâni... bieți rumânii
  milogii de scribi mă puneau în vitrină
  pe osu’ de ros tăbărând precum cânii

  de-acu’s buhăită și neagră ca noaptea
  cu ochii beliți nimerii contrasensu’
  la ceasuri de sară împart chiar și moartea
  de drojdii mâncată’mi pierdui vieții sensu’

  da’ bine încaltea-i că ăștia limbricii
  pe merit nu’mi deteră mie bulău’
  cu pamperșii uzi de fioru’ fricii
  că javră fusei și lovii biet flăcău’
 • Rusi 16.04.2024 17:13
  Asta trebuia condamnata cel putin zece ani fara drept de eliberare conditionata pentru ca a obstructionat ancheta.
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian