Luminița Arhire: VACCINAREA - O BUTADĂ INAPLICABILĂ LA CAZUL NOSTRU: „O FEMEIE CONVINSĂ - UN VIOL MAI PUȚIN”

De Luminița Arhire  /  

Foto: USAtoday.com

Foto: USAtoday.com

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-au vaccinat cei care au dorit să se vaccineze. Toți... Nu cred că în acest interval de câteva luni, de când e o adevărată abundență de oferte de la diferite firme producătoare, cu posibilitatea de a-ți alege, ca pe un pantof care crezi că-ți vine bine, vaccinul, să fi rămas fără înțepătura legendată ca fiind „...singura modalitate...” vreun cetățean care a dorit să o facă. Nu se mai poate spune că sunt unii care au vrut, dar, ghinion! n-au avut timp. Nu se mai poate bănui că sunt alții care au năzuit, s-au străduit, dar n-au avut prilejul. Nu se poate afirma, în fine, că mai există categorii de doritori care să fi găsit VACCINETORIA închisă și atunci, înciudați, au renunțat.

Concluzia este că aceia care încă nu au făcut-o, în ciuda faptului că nu mai pot intra în mall, la teatru, la cafenea, la ANAF, la Primărie sau în orice altă instituție publică, la sală, la librărie, la cofetărie și restaurant, adică, în ciuda faptului că nu mai pot intra aproape nicăieri în afară de băcănie, poștă, biserică și unele bănci, ei bine, aceștia NU VOR SĂ SE VACCINEZE. Adică, acești oameni acceptă toate interdicțiile și umilințele pe care deja le trăiesc, nu din lene sau necunoaștere, din prostie sau din greșeală, ci în mod conștient. Motivele pentru care ei nu doresc să treacă prin această procedură medicală sunt diverse. Unii vor să-și prezinte motivele, alții nu. E dreptul lor. Dar, din punctul meu de vedere, dacă suportă atâtea interdicții fără să alerge la prima „căsuță a lui Moș Crăciun” unde se repornește Crăciunul prin vaccinare, aș spune că motivele lor -particularizate, desigur- sunt serioase.

Numai că ei sunt „răii”. Iar „bunii” sunt cei care, pentru alte motive, la fel de întemeiate, au dorit să se vaccineze. „Răii” sunt acuzați că din pricina lor mor oameni, deși ei, cum spuneam, circulă din ce în ce mai puțin, apar tot mai rar în societate, se întâlnesc cu tot mai puțini oameni. Uneori se-mbolnăvesc, dar, fiind atât de limitați în mișcare, aș spune că le e mai greu să și transmită virusul. Nelu Tătaru cere, însă, cu înțelepciune, ca ei să-și plătească tratamentul dacă ajung în spital. Ceea ce cred că dânșii n-o să mai apuce, pentru că în aceste condiții bănuiesc că „răii” vor ezita să cheme ambulanța, oricât de nasol le-ar fi... „Bunii”, în schimb, transmit și ei deopotrivă micul virus împielițat, dar au o arie mult mai largă de mișcare, căci ei „pot” și la mall, și la teatru, și la cafenea, și la ANAF, și la Primărie sau în orice altă instituție publică, și la sală, și la librărie, și la cofetărie și la restaurant, și la băcănie, și la Poștă, și la biserică și în oricare bancă. Dacă lor li se întâmplă vreo neîntâmplată -adică vaccinul să nu funcționeze și să se îmbolnăvească și ei- Nelu Tătaru nu-i pune să plătească nimic. Așadar, „bunii” vor chema ambulanța, căci lor tratamentul medical gratuit li se cuvine. Pentru că sunt „buni”.

Eu nu știu, „dragi românii LUI” și dragi alți români care nu-i aparțineți ăluia, ce se va întâmpla în societatea românească de-aici încolo. Dar vreau ca acest lucru să rămână scris:

Cei care nu s-au vaccinat până acum... dacă o vor face, o vor face numai și numai SILIȚI. Or, a SILI un om care deja a decis în ceea ce-l privește și care (încă) este liber, să facă un lucru pe care, în ciuda tuturor privațiunilor și constrângerilor, în ciuda oprobiului oficialităților aruncat asupra sa, în ciuda propagandei uriașe care-l consideră idiot, troglodit, analfabet sau retrograd, în ciuda a orice, nu a făcut acel lucru până acum, a-l OBLIGA, spun, este o mare porcărie. Să nu se înșele careva și să creadă că mai merge cu metoda: „...o femeie convinsă, e un viol mai puțin”. Nu, aici nu se aplică.

Și mai vreau să spun că am trăit o jumătate din viață în „odioasa lume veche” și o jumătate din viață în „fericita lume nouă”. Dar niciodată, absolut NICIODATĂ nu m-am simțit mai încorsetată ca acum.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Pentru fiica mea 18.11.2021 17:36
  Asa este! asa simțim cu toții! TREBUIE SA IEȘIM CU TOȚII ÎN STRADĂ, Cred din ce mai mult ca vom câștiga, 70 % din populație urăște mizeriile astea care ne batjocoresc în fiecare zi. Oamenii Nu Vor!
 • Enya 18.11.2021 18:32
  S-au vaxxat cca 12-15%, ATAT! Nu credeti minciunile lor ordinare!

  Merg si mai departe si spun ca nu cred ca s-au vaxxat nici macar 1 milion! Da, mai putin de 1 milion! In Romania suntem undeva la 14 milioane, cu tot cu copii. Stiti ce inseamna un milion de adulti? Foarte mult! Nu au existat cozi imense pe nicaieri ca sa fi intepat un milion de oameni, ar fi trebui sa vezi mase intregi luni de zile la cozi uriase cu adevarat, nu imaginare cum ne-au mintit si nu din acelea cu cate 10 ametiti filmati de aproape ca sa para multi, date doar de cateva ori in mass-media pentru manipulare.

  Deci, in Romania s-au intepat maximum 10-12, hai, cu cea mai mare ingaduinta, 15%!!! Adica 1 milion, maximum maximorum 1,5 milioane! Cam 1 din 10 romani a fost idiot (pandemist).


  Sa nu credeti niciodata cifrele acelea halucinate de 6 milioane si ceva de vaxxati!

  Suntem peste 85% nevaxxati!
 • Alexia ► Enya 19.11.2021 17:59
  Ar fi bine sa ai dreptate Enya si sa fie majoritari cei nevaccinati, altfel daca ar deveni o minoritate, presiunile si constrângerile vor fi pe masura...

  https://www.stiripesurse.ro/scrisoarea-de-adio-a-unui-manager-de-spital-care-s-a-sinucis-vaccinul-este-arma-biologica-este-un-genocid_2103550.html
 • Cotco-emy 18.11.2021 21:04
  Iesitul in strada,protestele pașnice nu vor rezolva nimic,avem exemplul Franței,guvernanții n-au nici o treaba,își vad de plan in continuare.Cu lozinci si fara violență NU ne asculta criminalii ăștia.Cu vorba bună nu ne vor da libertățile confiscate abuziv.Singura soluție e sa ne organizăm si sa facem un plan de lupta,cu tot ce trebuie.
  Da,ne-au jignit,din prosti,idioți si din evul mediu nu ne-au scos,dar noi am rămas verticali in ,,prostia,, noastră in ciuda tuturor restricțiilor dedicate cu ,,generozitate,,.Vreau sa va transmit un sincer BRAVO,fratilor!
  Cu silitul nu merge,nu cred ca se va întâmpla așa,pt ca e ceva diabolic,Dumnezeu nu-i permite necuratului sa ne sileasca,are nevoie de acceptul nostru,asta este evident pt toata lumea.Daca ar sparge usa casei cu armata si ar injecta otravă în noi,noi am fi exonerati si in fata lui Dumnezeu nu este contorizata treaba asta,orice ar reprezenta ea: pecete,pre-pecete,etc
  Asteptam votul certificatului nazist,sa vedem ce va fi,trădare sau nu.
 • manu_fx ► Cotco-emy 19.11.2021 19:09
  Pronosticul general e ca va fi tradare. La asta se pricep cel mai bine politicienii romani. Da, asa ar trebui "sa ne organizăm si sa facem un plan de lupta,cu tot ce trebuie". Eventual intr-o miscare civica, o organizatie, ceva, cu sediu, cu tot ce trebuie.
 • Rusi 19.11.2021 15:14
  Adevarat
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare