Luminița Arhire: UN INDIVID „PROFUND DERANJAT MENTAL”... DIXIT RADU TUDOR

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Dacă acest individ profund deranjat mental (Donald Trump, n.n.) va ajunge din nou președintele SUA, lumea va fi aruncată în aer!” (serenissimul Radu Tudor, pe pagina lui de FACEBOOK, 11 februarie 2024)
...................................................................................

Radu Tudor, măi dragă, dar ce anume a declanșat în sufletul tău sensibil această devastatoare furtună? Păi, să citim ce-a comis Trump, într-o relatare dată publicității, cu o indignare „fără precedent”, ca să spun așa, pe blogul uriașului analist militar:

„... «NATO era falimentară până când am apărut eu», a declarat Trump la un miting în Conway, Carolina de Sud. «Eu am spus: Toată lumea va plăti. Ei au spus: Ei bine, dacă nu vom plăti, ne veți proteja în continuare? Eu am spus: Sub nicio formă. Nu le-a venit să creadă răspunsul», a susținut el. Trump a spus că «unul dintre președinții unei mari țări» l-a întrebat la un moment dat dacă SUA ar mai apăra țara dacă ar fi invadată de Rusia, chiar dacă «nu ar plăti. Nu, nu v-aș proteja», a relatat Trump că i-a spus acelui președinte. «De fapt, i-aș încuraja să facă orice vor. Trebuie să plătești. Trebuie să îți plătești facturile», a afirmat el.”

Aoleu! Cum așa? Adică să plătească toată lumea 2% din PIB pentru apărare, așa cum a plătit România din 2017 încoace, cu excepția ultimilor doi ani, când s-a străduit, totuși, și a fost între primele 10 țări NATO din punct de vedere al contribuției? Păi și „lumea bună” trebuie să plătească, nu numai prostovanii? Adică și Germania, și Italia, și Canada, și Spania, și Belgia, și Olanda, și Norvegia, niște țări așa de sărace că se târăsc pe lângă gardurile NATO, marcate de foame și de neajunsuri de tot felul?

Nu înțeleg, de ce nu-i suficient să plătească doar 7 țări din cele 29?

Ai dreptate, Radu Tudor... Trump, care aplică regula mult-adoratului -inclusiv de tine- capitalism, adică: „Foaie verde de dai-n-ai/ Ia nu da, să vezi cum ai”, iar nu revoltătoarea „de la fiecare după puterile lui, fiecăruia după trebuințe”, că asta-i nasoală și comunistă, dragă, ar fi, așadar, un individ profund deranjat mintal... în timp ce LICURICIA este astăzi condusă de un președinte absolut clar nederanjat la mansardă și care deloc, dar deloc! n-a aruncat lumea în aer! Un președinte decent, întâmpinat de popor cu un amplu „Let's Go Brandon”, un președinte în lumea căruia Mitterrand (mort în 1996, n.n.) conduce încă Franța, în timp ce Macron, în pantaloni scurți, se joacă cu progresismul în țărână... care crede că „Angela merge mai departe” e, de fapt, „Helmut Kohl (mort în 2017, n.n.) merge mai departe”... că Mexicul e condus de Abdel Fatah El-Sisi cu sombrero-ul său pe-o ureche... că Putin „e clar că pierde războiul din Irak”, același război în care-și imaginează dânsul că a murit fiul său, cel care s-a prăpădit, de fapt, răpus de-o boală nemiloasă, în Maryland... Un președintele care o caută, într-o conferință ținută la Casa Albă în septembrie 2022, pe Jackie Walorski (moartă în august 2022, n.n.), tot din lumea umbrelor, cu o tristă neliniște metafizică și cu o neputincioasă nedumerire:

„Jackie, ești aici? Unde este Jackie? Ea trebuia să fie aici!!!”

Dar secretara de presă a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, ne zice că „No problem, man!” și ne mărturisește că asta e ceva normal, acolo, la ei:

„Ni se întâmplă tuturor. E ceva obișnuit.”

Ei bine, atunci eu cred că e tare nostim să trăiești la Casa Albă... să te răsfeți, în cadă, cu rățuștele de plastic care fac „mac-mac” când le strângi de burtă... să umfli balonașe de chewing gum la guriță, de-alea care fac „bum!” când se sparg și râde Kamala Harris de se prăpădește... să faci avionașe de hârtie, să le dai drumul de pe terasă și să numești un băiat frumos, distins, numit Anthony Blinken, ca să le prindă... să te joci „bâza” cu consilierii și să arbitreze Lloyd Austin...

Și în fine, să găsești sub pat butonul roșu și să-l apeși, așa, în glumă, doar ca să vezi la ce naiba folosește... 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Christinne Radu 12.02.2024 09:51
  https://www.yahoo.com/news/robotaxi-vandalized-set-ablaze-crowd-203601455.html
 • Floreas 12.02.2024 10:11
  Radu Tudor, acest ghebos cu petlite nevizibile pe umeri, nu e prost (stii, cu prostii nu te pui!) , el este TICALOS!
  Si pentru bani, un ticalos ar vinde-o si pe mama-sa!
 • Carbid 12.02.2024 10:56
  As zice ca radu tudor e deranjat mental in ultimul hal, dar asta ar implica ca are sau a avut candva minte ceea ce e greu de crezut!
  r.t. este un sifilitic demonizat! marș blestemat vândut satanei!!
 • Radesalu 12.02.2024 11:28
  Cel mai simplu mod de a da "ignore" acelui lătrător pe bani, r.t, este să acționați telecomanda și să ieșiți de pe a3, care pe zi ce trece, pute mai rău a hazna și a jivine râioase.
 • cucosgheorghe41@yahoo.com 12.02.2024 14:24
  Doamna Luminița și voi stimați Domni și Doamne (na că am comis-o grav cu domni și doamne),
  Urmăriți acesti trepăduși când prostia va fi învinsă, căci trebuie sa fie învinsă,
  și veți vedea cu câtă perseverență vor linge tot ce au scuipat. Atât.
 • CoRin 12.02.2024 16:45
  Trăiți domn colonel (general!?) r.t.! Va raportez cu smerenie:Articolul 4 din Tratatul NATO prevede că "Părțile vor avea consultări comune ori de câte ori vreuna dintre ele va considera că este amenințată integritatea teritorială, independența politică sau securitatea vreuneia dintre Părți" iar Articolul 5 prevede:Articolul 5 din Tratatul NATO este un principiu fundamental care stă la baza alianței. Acesta prevede că “un atac asupra unui membru al NATO este considerat un atac asupra tuturor membrilor”. Mai exact, dacă unul dintre aliați este atacat, ceilalți membri ai Alianței se angajează să îl protejeze și să acționeze în spirit de solidaritate. "Părțile convin că un atac armat împotriva uneia sau mai multora dintre ele, în Europa sau în America de Nord, va fi considerat un atac împotriva tuturor părților și, în consecință, sunt de acord că, dacă are loc un asemenea atac armat, fiecare dintre ele, în exercitarea dreptului la autoapărare individuală sau colectivă, recunoscut prin art. 51 din Carta Organizației Națiunilor Unite, va sprijini partea sau părțile atacate, prin realizarea imediată, individual și împreună cu celelalte părți, a oricărei acțiuni pe care o consideră necesară, inclusiv folosirea forței armate, în vederea restabilirii și menținerii securității în spațiul Atlanticului de Nord." Adica domn colonel daca România ar fi atacata de clingonieni, NATO se consulta apoi acționează...Ei, pana se consulta România și fiecare tara aliata trebuie sa reziste câteva zile singura, asta înseamnă sa investească din timp în industria de război și pregătire. Noi ne-am rezumat doar sa cumpăram, plătind dinainte ca pe "cocote" și primind marfa la sfântul așteaptă...Va rog "domne colnel" sa va informați cate contracte are în derulare MAPN cu industria romanească de apărare și în plus cam cate zile avem noi muniție pentru fieratanele cumpărate de alții. In rest Doamne ferește-ne de război! Băiatul acela din America tocmai asta spune...Dar de este mai greu de înțeles..."Trăiți!"
 • Simplu-Mihai 12.02.2024 18:10
  Jivina comèdie ce se,,intitulează radu tudorică" nu-i decât un trepăduș galonat cu studii mici da' mici de tot pe la școlile din pădurea Băneasa,acolo unde securicii își coc larvele și nimfele sperând la o comandă multimilenară peste prostovanii ce-i susțin cu drepturi speciale,cu sistem medical( circuit închis)intendență, soldă grasă,pensie specială și locuri eligibile pe liste de parlamentar,național,european,mondial,spațial,galactic,fotolii sigure în A.G.A.
  Astea toate după ce au reușit minunata performanță de a vinde țara la bucată,la grămadă și cu datorii de neegalat,adică noi prostalăii si f..editat și cu banii luați!
  Slava!!!!
  Pe scurt,un JEG!
  Hai salut tuturora,am reușit să-mi stic seara citind despre un ....
 • Passagero 12.02.2024 20:05
  Radu Tudor este un limbrik care si-a demonstrat deja stadiul de evolutie parazita in plandemie.
Ultima oră

23:37

"Revoluția” pro-viață a părintelui Nicolae Tănase. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"

23:00

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. Să nu-i lăsăm! DOCUMENTAR VIDEO TRADUS

22:07

În Japonia a avut loc o conferință de presă majoră despre procesele în care mai multe victime solicită despăgubiri pentru vătămările grave în urma vaccinării COVID-19 – VIDEO

20:54

Pfizer și Moderna au început la Londra bătălia juridică privind brevetele pentru tehnologia din “vaccinurile” Covid - Moderna susține că a brevetat tehnologia ARNm între 2010 și 2016, cu mult înaintea pandemiei COVID-19

20:30

Papirusurile de la Herculaneum dezvăluie locul în care a fost înmormântat Platon

19:31

Au inventat o nouă cauză a morții subite – bolul de mâncare. Cum au fost prinși cu minciuna. O femeie din Sibiu și un bărbat din Brașov au ajuns la spital în stare gravă după ce s-au “înecat cu mâncare”. Femeia făcuse AVC iar bărbatul a murit

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!