Luminița Arhire: Să nu ziceți că nu v-am spus... (sau încă ceva despre „reperul moral” al lui Crin Antonescu)

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Să știți că, totuși, am băgat de seamă cum Tudor Chirilă e mult mai ager la minte astăzi decât era acum câțiva ani...

Uite, de exemplu când a fost incendiul din spitalul din Piatra Neamț, care, vă mai amintiți? a ținut prima pagină a jurnalelor de ziceai și atunci că suntem un popor de empatici și revoltați, Tudor Chirilă, fiind ocupat, probabil că n-a observat nimic, dar ni-mic! Păi, cum? veți zice, n-a scris dânsul pe FACEBOOK despre asta? Nu, am să vă răspund, nicio vorbuliță, deoarece, poate că a fost în weekend și nu l-a pus nimeni la curent sau, pur și simplu i-a luat fr’o câțiva ani să proceseze informația....
 
Așadar, pagina lui Chirilă, începând din ziua incendiului, adică din 14 noiembrie 2020 și până la sfârșitul lunii, se ocupă de următoarele subiecte de maximă importanță pentru țară: „Mi-ar plăcea să joc Mercutio”... „VAMAFEST”... „VAMAFEST”... atelier de vocal coaching... un citat din Liiceanu cu care rupe inima târgului... o cugetare sublimă: „Muzica ne invadează de peste tot”... iar „VAMAFEST”... o scrisoare deschisă solicitând ajutor de stat pentru artiști... și din nou„VAMAFEST„... și încă „VAMAFEST”, până la sfârșitul lunii... de ziceai că-i pagina Ambasadei MARELUI LICURICI din luna în care Trump a câștigat alegerile în SUA iar dânsa, Ambasada, n-a considerat important să ne informeze despre această întâmplare! Asta e! dacă n-a știut, n-a știut! sau n-a înțeles despre ce este vorba, căci, dacă era altminteri, sigur ieșea în Piața Victoriei la protest, dar cu mască, bineînțeles! Mai țineți minte ce guvern conducea România pe atunci? Guvernul Orban...

Nu a trecut multă vreme și, pe 1 octombrie 2021, un alt incendiu în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, a îndoliat România. De astă dată, Chirilă a fost mai vigilent și a observat, după 6 zile, desigur, că s-a petrecut ceva în spitalul acela și a scris pe FACEBOOK următoarele:

„Instalațiile de oxigen sunt forjate la maximum și numărul de cazuri bate recorduri zilnice, secțiile de terapie intensivă sunt pline până la refuz, numărul morților crește. Astea sunt niște adevăruri dure, dar ele sunt departe de marea majoritate a populației care alege să nu se vaccineze. Aici fac o paranteză și spun că textul ăsta nu conține vreun îndemn la vaccinare. Dar de ce a eșuat campania de vaccinare? De ce România și Bulgaria sunt pe ultimul loc ca populație vaccinată?” (6 octombrie 2021, pe pagina lui de FACEBOOK)

Deci, nimeni din guvern nu purta vreo răspundere, ci vinovată era proasta de populație care nu se vaccina destul și umplea saloanele de la ATI. Oricum, nici de astă dată, fiind guvernul Cîțu la putere, sigur că nu putea avea vreun amestec!

Ei, dar conform sloganului „asta are, aia n-are, uite-o p-aia marcatoare”, pe 4 iulie 2023, Tudor Chirilă s-a deșteptat brusc și din ziua în care a făcut „bum”! în presă scandalul „azilelor groazei” a scris despre asta ZI-DE-ZI, fără oprire, numind, din prima, vinovații din guvern pe care-i depistase rapid, de la dânsul de-acasă! Apropo, o să fiți uimiți, dând o simplă căutare pe NET de câte ori s-a folosit sintagma „azilele groazei” în anii trecuți și-n câte județe s-au descoperit... dăcât că atunci nu era vreun pericol ca pentru vreun azil descoperit la mama dracului, iar nu în Voluntari, să-i sufle Firea scaunul de Primar General de sub cur lui Nicușor Dan! Păi, zi așa, dragă! Nu începe cu:

„Bună seara din Piața Victoriei, cam ăștia sunt cei care s-au indignat vis-a-vis de povestea oribilă a azilelor groazei și care mai confirmă, dacă mai era cazul, că avem un stat mafiot, despre ale cărui practici mai aflăm din când în când când mafioții se ceartă între ei, iar noi, fraierii , suntem beneficiarii, între ghilimele, că fiți atenți, toți vom îmbătrâni la un moment dat și toți putem să fim deposedați de apartamentele noastre și de casele noastre...” (13 iulie 2023, live în Piața Victoriei)

... ci ia-o de-a dreptul, așa cum ai făcut și altă dată:

„Eu nu îmi doresc ca Gabriela Firea SĂ MAI FIE PRIMAR VREODATĂ! Pentru acest lucru am votat cu altcineva data trecută. L-am votat pe Nicușor Dan pentru că nu consider că Gabriela Firea a făcut ceva în acest oraș. Îmi mențin acest punct de vedere în legătură cu Gabriela Firea!” (28 martie 2022, video SPECTACOLA)

Așa-i că acum înțelegeți de ce nu a mai putut să rabde Tudor Chirilă și a cerut demisii în lanț? Dar luminați-mă, rogu-vă: e politică asta sau e pură empatie pentru cei bătrâni?

Și nu cred că trebuie să scriu mai mult... Văd că prefăcutul ăsta, care-și imaginează că este „societate civilă”, scoate-n stradă doar câțiva naivi... Atât. Dar și aceia sunt mulți, la câtă ipocrizie mizerabilă se scurge pe discursul lui.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Brick 16.07.2023 21:12
  Pentru Tudorica
  https://www.youtube.com/watch?v=48rz8udZBmQ
 • Brick 16.07.2023 23:51
  In pas de defilare spre marea resetare, sectiunea sexuala...

  https://mihailandrei.wordpress.com/2023/07/16/chirurgul-cu-parul-roz/

  Chirurgul cu parul roz, bineinteles, dosnic, marturisea ca e "pasionat" de operatiile de schimbare a sexului. Recunostea si ceea ce e evident, faptul ca cei operati au complicatii postoperatorii pe tot percursul vietii ramase.
Ultima oră

17:00

300.000 de maghiari la rusaliile catolice de la Șumuleu Ciuc, ca întotdeauna, cu însemne ale ”Ungariei Mari” și ”Ținutului Secuiesc”. Revista Profesionistă a Presei 13 – 17 mai 2024

16:00

Liderul AUR George Simion, semne de candidat prezidențial. Formațiunea separatistă UDMR rămâne "o creatură hidoasă, șovină”

14:20

Iulian Capsali: FLORIN PIERSIC - O VICTIMĂ A CRIZEI MEDICINEI

13:48

"Am fost lăsați orbi" – Rușii le-au stins Starlinkul ucrainenilor înaintea ofensivei de la Harkov

12:25

Chestiunea Săptămânii: Dictatul de la Bruxelles privind migrația, adoptat marți, pune între paranteze Constituția României

11:29

Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

11:00

PE 17 MAI 1817 S-A NĂSCUT IOAN IRIMIE/IRINYI JÁNOS INVENTATORUL CHIBRITULUI CU FOSFOR, UNCHIUL LUI IOSIF VULCAN

10:00

18 mai: Sfânta Muceniță Hristina - Cristina și Sfinții Mucenici Petru, Dionisie, Andrei și Pavel împreună cu Sfinții Paulin, Iraclie și Venedim

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”