Luminița Arhire: ȘI TOTUȘI ... UNDE NE SUNT +AIQTBGL-IȘTII CEI BĂTRÂNI ȘI DISCRIMINAȚI?

De Luminița Arhire  /  

Peisaj cu varză a la Cluj, recte sarmale împrăștiate cu jandarmi iuți

Peisaj cu varză a la Cluj, recte sarmale împrăștiate cu jandarmi iuți

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Diversitate a la Cluj înseamnă un loc pentru toată lumea, astfel, și persoanele ce aparțin comunității trans, non binare, de femei queer, și de persoane din spectrul asexual, cu intersecționalități (!!!!, n.n.) în neurodivergență (!!!!, n.n.), sănătate mintală, etnie și dizabilități, printre altele, se vor putea bucura și regăsi în evenimente, activități, și spații special dedicate fiecărei comunități în parte. Fiecare comunitate și sub-comunitate are nevoi specifice care trebuie formulate foarte clar. La Cluj, nimeni nu este lăsat în urmă” (Andrada Popa, președintele Asociației PRIDE România, 17 august 2021)

...............................................................................................
Clujul, capitala a’ mai europeană a patriei ne-a arătat nouă, pe 17 iunie 2023, ce înseamnă paradă și mândrie! Ploaie nu știu dacă o fi fost, în schimb ROGVAIV era din plin! Și căței cu funde în culorile curcubeului au fost (am crezut că numai la protestul împotriva Ordonanței 13 au avut cățeii opinii politice, dar acum îmi dau seama că patrupedele lătrătoare sunt mult mai # REZISTENTE decât m-am gândit eu) și stegulețe, și umbrele, și insigne, și pancarte, ca să nu mai vorbim de clasicele ghiozdănele!

Așadar, părea că sunt de toate, dar ceva-ceva totuși lipsea... m-am uitat o dată, și încă o dată... și tot n-am înțeles... unde sunt reprezentanții cu părul cărunt ai minorității? Adică, zic, exact ăia care se plâng că au suferit pe vremea când îi discrimina celălalt regim! sau, măcar, adulții care n-au prins articolul 200 dar tot inconfortabil s-au simțit în România, deoarece lumea-i rea și dușmănoasă? Căci nici adulți nu prea erau la paradă, ceea ce-mi spune mie că acum se simt bine în toleranta noastră societate. În schimb, era plin de adolescenți și de tineri. Numai că aceștia nu sunt discriminați câtuși de puțin. Legile s-au schimbat și sunt de partea lor. Decrepita Europă îi adoră, iar BIG LICURICIUL agresiv îi ocrotește și le dă „bilă albă” cu precădere. Ei sunt MÂNDRIA democrațiilor consolidate, nu ca noi, ceilalți, care nu ne putem ridica la exigențele epocii noastre. Și-atunci, mă întreb, de unde a răsărit radicalismul „programului” pe care-l „praid”-ii îl clamează? Iată „tematica” manifestației:

„Este timpul să fim prezenți și vizibili pentru drepturile omului într-un MOD PUTERNIC ȘI NEÎNDUPLECAT! Este timpul să sărbătorim diversitatea și SĂ REVENDICĂM drepturile noastre, ale comunității LGBTQ+.Toți oamenii merită aceleași drepturi și respect, indiferent de orientarea lor sexuală sau identitatea de gen! Marșul Cluj Pride este în primul rând O MIȘCARE DE REZISTENȚĂ prin care arătăm lumii întregi că suntem HOTĂRÂȚI SĂ DĂRÂMĂM barierele discriminării și să construim o societate în care toți oamenii se bucură de aceleași privilegii și libertăți! NU PUTEM SA DE O PARTE ȘI SĂ AȘTEPTĂM ca schimbările să se întâmple de la sine. Ieșim în stradă să cerem drepturi egale pentru toți! NU MAI PUTEM TOLERA discriminarea și injustiția! Haideți să strigăm într-un glas că NU VOM MAI ACCEPTA nicio formă de discriminare sau abuz a persoanelor LGBTQIA+! Haideți să arătăm că SUNTEM DISPUȘI SĂ NE LUPTĂM pentru o lume în care toți oamenii sunt tratați cu demnitate și respect!”

Parol, mamițo, să mă-ngropi! Copii cu coșuri pe obraz și sexualitate incipientă, poate incertă, care luptă din toate puterile pentru +AIQTBGL... fete cu fețe încrâncenate și cu tricouri imprimate cu blândul ursuleț panda acoperindu-le sânii abia înmuguriți, aruncând suc de roșii pe tablouri , ca să apere planeta... băieți filiformi și vegani lipindu-și palmele cu SUPERGLUE de asfaltul șoselei, ca să împiedice încălzirea globală, ridicați cu ambulanța de acolo, cu bucată de asfalt cu tot... trupe de „comando”, formate din adolescenți nepricepuți să-și șteargă lumânările de sub nas altfel decât cu manșeta, dar pricepându-se strașnic să dărâme statui și să rescrie istoria!

Noi îi vedem pe toți tinerii și copiii aceștia, debusolați, a căror cultură precară nu poate să le creioneze o „cauză” cu adevărat folositoare omenirii, în slujba căreia să se pună, însă niciodată nu o să-i vedem pe cei CARE-I TRIMIT să facă asta. Așa cum nu i-am văzut nici pe cei care-au scos sute de mii de oameni, în majoritatea lor tot tineri, pe străzile marilor orașe în ianuarie-februarie 2017, plimbându-și cu toții ura nedisimulată pentru o Ordonanță pe care nu s-au obosit s-o citească și pentru un Dragnea nebulos, care nu le făcuse decât bine.

Dar, fără îndoială, activismul „dă bine” în CV... cineva o să-i remarce -cred ei- până la urmă, așa cum l-a remarcat EURONEWS pe Florin Bădiță, extrăgându-l din chiloții pe care și-i expunea în metrou și l-a făcut PERSONALITATEA EUROPEANĂ A ANULUI, în timp ce bine-cunoscuta revistă FORBES l-a declarat „drept unul dintre cei mai influenți 30 de tineri din Europa” în 2018!!! Nimeni nu s-a împiedicat de analfabetismul afișat și gângav al premiatului, așa cum nimeni nu s-a șifonat pentru că Greta-Global-Încălzireta s-a lăsat de școală pentru a sluji și mai devotat cauza!!!

Viitorul, din păcate, este al lor.
...........................................................................................
P.S. Ceea ce vedeți în fotografie nu e replica feminină a lui Florin Bădiță, în cadrul acțiunii „FĂRĂ PANTALONI ÎN METROU”... ăăăă, pardon! am vrut să spun „LA PARADA PRIDE, 17 IUNIE 2023”, nu, vă înșelați... dânsa are pantaloni! Ațele acelea, da, da, AȚELE SUNT PANTALONII!!!! Uitați-vă atent, zău...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Saiana 20.06.2023 11:55
    Dreptul lor, este un atac la evolutia si civilizatia noastra...omenirea a trebuit sa treaca prin multe ca sa ajunga astazi sa se comporte civilizat si cu respect fata de semeni. Atunci cind ceri respectul unei societati ar trebui sa fii primul care se comporta cu respect, ori imaginea pe care o avem in fata ofera dezgust, si ofensa adusa civilizatiei in general si oamenilor in special. Sintem oripilati de imagini de acest gen care au inundat viata noastra si macar deca s-ar limita la a ramine imbracati...din pacate copiii nostri sint obligati de aceste minti ingustate de propaganda satanista sa vada aceasta "uriciunea pustiirii" care pretind ca nu au drepturi...pe care de altfel si le-au insusit cu forta. Sodoma si Gomora zilelor noastre. Iar daca atit poate aceasta minoritate (din ce in ce mai numeroasa) sa faca ptr "drepturile" lor, ...este trist in ce hal de decadere s-a ajuns. Bunul Dumnezeu sa ne ierte ptr ca si noi sintem vinovati ca am permis prin nepasare.
  • IC XC NI KA 20.06.2023 16:05
    Dumnezeu a pus Legile în Ceruri/cer și pământ, toate, luați oricare doriți de pe orizontală, în matematica, fizica, chimie ..biologie ..astronomie, și tot ce vine în contradicție cu acestea se află într-o mare tensiune, torsionare cu Legile Lui!
    Vai de sufletul lor!

    Doamne miluiește!
  • Brick 20.06.2023 23:43
    Se intampla peste tot in lume prin slugi obediente, prin tradatori ai credintei si neamului.

    https://mihailandrei.wordpress.com/2023/06/20/franturi-din-iadul-resetarii-sexuale/

    Se intampla si in Romania ... Daca nu protejam pruncii cu orice pret, meritam sa fim damnati
  • Corina George 21.06.2023 12:25
    Ani văzut filmul THE SAINT? Este un film interesant din multe alte perspective. SIgur ca se încearcă acceptarea relațiilor homosexuale etc pe fondul anomaliilor din viață heterosexuală. Dar perversitatea exista și în viață heterosexuală pe care nimeni văd ca nu are curajul sa o etaleze. Exista incesturi și nu putine. Exista pedofilie chiar din partea unor heterosexuali și nu putini ashishderea. Exista perversiuni sexuale la care heterosexualii le practica cu amantele cu prostituatele cu șotiile sau soții lor etc. Toate astea exista și în lumea heterosexuală de mii de ani. Dor vedem cum se duc la biserici și iei fac nunți de povesti ce mai sunt și plătite de TV-uri ca mai apoi sa se despartă din diverse motive fiecare mergând pe drumul de a-și găsi alt partener de sex diferite sau de același sex. Ioan MIHALEA fost SOng mare leader era homosexual. Gabriel Popescu mare balerin sau Floria Capsali era lesbiana stiuta. Toată Renașterea plina de oameni de arta și filosofi homosexuali. Mai recent mari cărturari francezi era pedofili și încurajau asta. Femei mari actrițe ce făceau trecerea prin dormitorul lor a multor amanți fiți siguri ca nu făceau sex așa cum știți. Nici ca ii interesau Kamasutra și altele. Filozofi francezi care aveau mania de a face sex în cimitire cu copii. Frumos nu? Viață lor era plina de multi personalități care aveau atitudini incredibile. Repet multi familiști de forma. Nu am fost pentru pedepsirea lor și nu voi fi. Nu sunt pentru interzicerea lor pentru ca le-ați da statu de victime. Nicolae Steinhardt marele prelat evreu creștinăt spunea despre homosexuali sa nu fie goniți din biserici pentru ca acolo mai au o șansă. Și dacă ei exista nu poți sa le negi existenta. Sunt relații de același sex de zeci de ani și au avut relația lor nedaranjind pe nimeni. Parteneriatul este absolut ok... și ei trebuie sa plătească taxe mai putine. Sunt doctori chirurgi mari care sunt homosexuali și au salvat mii de vieți. Ei exista și nu poți sa ii negi. Lenin a fost homosexual, Negoițescu mare scriitor roman. Sa mai aduc eminte de Nuriev și Balashnikov marii balerilni ruși? Repet nu fac apologia lor dar nu ii poți nega. Sunt creștini falși care se jura ca nu și sunt prinși cu rata-ngura mai peste tot. Uita de biserica cind sunt banii implicați și au de ales între principii și bani. Sunt mincinoși creștini după cum spuneam care nu au habar de nimic dar este bine sa fie trecuți pe răboj pentru ca nu se știe. Citi și-ar da viață pentru Cristos? Știu ei ce înseamnă a fi creștin adevărat? L-au citit pe IOV Sau ce a făcut Brâncoveanu? Sa fim serioși toată aceasta mișcare a prins glas tocmai din perversitatea ascunsa a creștinilor falși a celor ce se vor " straight". Și data dece demonii cei mai multi sunt în jurul bisericilor. Toleranta este o cheie și educația așa cum se cuvine... în familiile heterosexuale din ce în ce mai pline de idioți betzivi mame curve și copii Abandonati. Ani văzut citi copii sunt Abandonati unii avind șansă sa ajungă la preotul Tanase de la Plopeni alții fiind vinduti de părinții lor buni pentru organe. Știți de toate astea? Ei exista. Repet sa nu fiu înțeles greșit sunt un om drept cu mine și poate ca sunt avocatul diavolului dar fiți sinceri și ginditi-va pe unde sinteti voi ce doriți pedepse și interziceri. Dacă un homosexual sau altcumva iei da sine și te salvează cum îl vezi? Dacă doctorul care știe sa te opereze să-ți redea viață fiind homosexual etc cum îl vezi? Dar pe fratele care iei da în cap sa iei ia averea sau sa iei siluiască nevasta? Cornel Chiriac a fost bisexual. Cel de la Europa Libera . Mario Gropi l-a omorit pasional pentru ca l-ar fi trădat. Nu a fost furat nimic de la el banii fiind intacti. Pina și acolo nu este acceptata trișarea. Repet, priviți la Gates la SCHWABB SOROS sau la BIDEN care sunt niște satanice perverși nu cred ca sunt homosexuali. Au doar parte de anume aventuri doar ca EPSTEIN este "sinucis." și nu mai au treap-uri sexuale fanteziste. Kennedy a fost afemeiat avind familie și copii. Clinton și sexul oral cu studenta evreica este o realitate. Și el familist cu copii cu soție nu? Iata dece suntem ipocriți. Dumnezeu ne-a spus sa vedem borna din ochiul nostru și nu o vedem. Ei exista și atunci sa ii omori? Dar cine ești tu sa faci asta ? In lumea heterosexuală intilnesti mult mai multi bolnavi la minte care se ascund. Cel putin ăștia din LGBTQ au curajul sa se arate pe ei așa cum sunt. Înseamnă ceva. De ei știu sa mă feresc dar de ceilalți ascunși sub frumoase familii? In ringul politicienilor din România sunt pidosnici cit încap sau lesbiene... așa ca eu cred ca trebuie reconsiderata atitudinea. fata de ei. NU vor stapâni ei pamintul și dacă va este frica de progenituri ca vor fi tentați sa ... nu uitați ca diavolul a revenit pe print o data cu INternetul. Cei mici au acces la tot. Ani pomenit sa facă inversiuni sexuale copii de. 8 ani? Ei nu mai au plăcerea de a respecta de a face dragoste pentru ca nu știu ce înseamnă iubirea... Și în casele lor sunt multi părinți care se uita la porno care asta este menirea lor și de aici totul. Mai vine și o băută și o bătută data soției ca mai apoi apel la fetițe sub virata bă chiar la proprii copii ... Asta cum se numește? Dacă Dumnezeu a avut atitudine fata de Sf Ilie sau Pavel pe cind unul și-a omorit părinții și altul făcea crime la comanda... atunci trebuie sa aveți înțelegere fata de cei care iei arata cu curaj cine sunt și dispreț fata de cei care au personalități duble care se ascund fiind Adevărații monștri. De unii te poți apăra dar nu și de cei "abscons." Va rog sa nu mă înjurați. Ginditi--va corect și cinstit. Atit
  • Corina George 21.06.2023 12:35
    Revin. Doresc sa adaug ca nu sint de acord cu modificarea dogmei religioase. Ei sunt bineveniți în biserica fiind ultima lor șansă după cum spunea Steinhardt. Dar oribilul de a îmbracă un băiat în mireasa ca în cazul lui Elton John este o infamie. să-și facă bisericile lor. Repete toleranta sta în parteneriatele de viață dar în același timp cei ce se vor "straight " sa nu uite de dedublarea multora. Sa fim cinstiti și raționali. Heterosexualii căsătoriți sa se ocupe corect de familiile lor sa fie exemple de cinste de virtuți nu de a fi niște jeguri ascunse sub căsătorii. Asta sa țineți minte!
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO