Luminița Arhire: SANDALELE LUI STEVE JOBS ȘI AMURGUL LUMII

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „O pereche a îndrăgitelor sale sandale germane, din «piele întoarsă», purtate de Steve Jobs în anii 1970-1980, s-a vândut săptămâna aceasta cu aproape 220.000 de dolari, cel mai mare preț plătit vreodată pentru o pereche de sandale, potrivit unei case de licitații. «Talpa din plută și iută păstrează amprenta picioarelor lui Steve Jobs, care au fost modelate după ani de utilizare», a notat Julien's Auctions în lista de pe site-ul său.
 
«Steve Jobs a purtat aceste sandale în multe momente esențiale din istoria Apple», se spune în listă. «În 1976, el a creat începuturile computerului Apple într-un garaj din Los Altos, împreună cu co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, ÎN TIMP CE PURTA OCAZIONAL aceste sandale.» Potrivit  WASHINGTON POST, o fostă iubită a declarat într-un interviu din 2018 că le purta chiar și iarna. «Sandalele făceau parte din simplitatea lui. Erau uniforma lui», a spus Chrisann Brennan.” ( THE GUARDIAN. com, 15 noiembrie 2022) 
....................................................................................
Am citit, fascinată, această știre extraordinară, imaginându-mi ce sentimente înălțătoare trebuie să-l încerce pe cel care a cumpărat, cu prețul unui apartament din Cluj, amprenta picioarelor lui Steve Jobs. În prețioasa amprentă ni se spune că moțăie istoria Apple... eu cred că un simț olfactiv mai zglobiu o va putea adulmeca, așa, cu nesaț, căci nu-i de colea să poți amușina nemijlocit istoria Apple! 

Cam în același timp, în New Hampshire, s-a desfășurat un foarte strâns și palpitant concurs de frumusețe. Ce anume „cerne” concursul Miss New Hampshire? Păi aflăm cu ajutorul  Wikipedia că:

„...este programul de burse care selectează reprezentanta statului  New Hampshire în competiția Miss America.”

Nimic neobișnuit până aici... ca în orice concurs, trebuia să existe și o câștigătoare... Ei, mai știți? în vremurile de demult, aleasa era câte-o fată frumoasă cu dimensiunile 90-60-90. Ei bine, anul acesta statul New Hampshire a scris istorie alegând un bărbat cu dimensiunile 100-150-140 sau cam așa ceva, după cum  arată în fotografie. N-am văzut proba de costum de baie a dânsului (în treacăt fie spus, ar fi fost interesant să vedem cum se mulează slipul pe... mă rog... pe ceea ce ascunde în mod obișnuit „sexul tare” în lenjeria intimă) dar, într-o fotografie mai explicită de pe NET, cele două burți suprapuse ale alesului Miss cred că au constituit motivul de departajare între concurente. 

Lacrimi, aplauze, încântare... căci, în definitiv, de ce nu? Lumea în care ne-am trezit nu mai vrea să treacă sexul copilului în certificatul de naștere, deoarece las’ că e timp să-și aleagă pruncul mai târziu ce anume vrea să fie: fată, băiat, masă de bucătărie, elefant fără trompă sau caiet dictando!  Toți mimează încântarea și bifează în carnețel că s-a mai demolat o prejudecată. și anume aceea că Miss trebuie să fie o femeie frumoasă când iată că poate fi și un bărbat gras sau o carte de bucate sau un stâlp de telegraf!

Scriem istorie! 

Micul stat insular Tuvalu, amenințat  de dispariție din pricina  „schimbărilor climatice”, respectiv de creșterea nivelului oceanului, care ocean se pregătește să-l și înghită, își construiește în prezent o versiune digitală, pentru situația de „azi o vedem și nu e”. 

„...«Ideea este SĂ CONTINUĂM SĂ FUNCȚIONĂM CA STAT și, dincolo de asta, să ne păstrăm cultura, cunoștințele, istoria noastră într-un spațiu digital» a declarat ministrul de externe Kofe pentru Reuters. Kofe a anunțat că șapte guverne au fost de acord cu recunoașterea continuă, dar există provocări în cazul în care Tuvalu va cădea, deoarece este un domeniu nou al dreptului internațional.” (DIGI 24. ro, 16 noiembrie 2022)

De ce nu? Doar totul se poate... o reconstituire digitală minuțioasă a Atlantidei -adevăr sau ficțiune- de ce nu i-ar da acesteia dreptul de a CONTINUA SĂ FUNCȚIONEZE, într-un spațiu în care sandale lui Steve Jobs poartă-n ele istoria neromanțată a computerului!  

Și:

15 noiembrie 2022: „Un oficial de rang înalt din cadrul serviciilor secrete americane a declarat că rachete rusești au căzut în Polonia, ucigând două persoane, a relatat marți Associated Press.” (ZIARUL PROFIT. ro,)

(Deci, presa explodează: o tragedie îngrozitoare, doi oameni nevinovați și necombatanți au murit!!!)

16 noiembrie 2022: „Joe Biden: Este puțin probabil ca racheta căzută în Polonia să fi fost lansată din Rusia... Există informații preliminare care contestă acest lucru.” (ȘTIRILE PRO TV. ro) 

(Presa e brusc mult mai discretă: sunt doi morți, dar hai! să nu mai vorbim despre asta, că se pare că nu i-au omorât „răii” ci „bunii”.)

Vedeți? Morții, săracii, sunt aceiași... dar tragica lor dispariție e importantă sau nesemnificativă  numai și numai în raport cu ucigașul! Pentru că, în lumea sandalelor lui Steve Jobs, care fac istorie, empatia de conjunctură e perfect normală!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • hannah 16.11.2022 16:23
  Sandale cu "parfum de talpi" la pret de apartament de lux? Asta nu-i nimic! Stati sa vedeti cand or scoate la vanzare o batista cu mucii lui Jobs! Atunci produsul va fi nepretuit, ca la cum salta acum stiinta, pana la nori si chiar mai sus incercand sa ajunga la Creator (asa cred "oamenii de stiinta") vor putea sa-l cloneze pe Jobs (avand ADN-ul). singura problema care se va pune va fi daca sa-i schimbe din start ADN-ul prin noua injectare sau sa-l pastreze partial nealterat (oricum clonarea e tot un fel de injectare ARNm, doar ca nu-i spune vacsinare).
  Cat despre "duduiul" care a castigat premiul de "gigica" bursiera....el nu are nicio vina! El n-a facut decat sa concureze! vinovati sunt cei ce au fost de acord cu asa ceva si toantele alea din jurul "gigicei" purtatoare de tiare pe un cap gol pe dinauntru!
  Daca fetele alea ar fi avut un strop de minte si demnitate, nu ar fi participat niciuna alaturi de grotescul ala in rochie mulata! Dar prostia si umilinta e deja lozinca multora, asa ca "hai sa-i lasam pe nemernici sa ne calce-n picioare!"
  Veti spune ca tutele au participat si nu s-au retras cand au vazut alaturi de cine concureaza pentru a nu fi ridiculizate sau amenintate sau ceva ce tine de "frica", bla, bla, bla.... Pai multi suntem ridiculizati, amenintati si multora poate ne este groaza, nu frica, dar nu am acceptat sa fim calcati in picioare si sa facem sluj in fata unor dementi. Deci ai posibilitatea sa alegi!!!!
  Gunoaie nu sunt numai cele aruncate pe strada sau indesate in cosurile de gunoi!!! Mai sunt cele umane si se inmultesc pe zi ce trece si daca pe cele de pe strada le poti arde sau recicla, pe oameni nu prea mai poti sa-i "reciclezi" (reeduca) sau chiar salva, pentru ca risti sa ajungi tu la cosul de gunoi al omenirii.
  Deci doamnelor si domnilor bucurati-va de sexul vostru (feminin si masculin) cat mai aveti voie sa va bucurati de el, caci s-ar putea sa vi se interzica in viitor sa mai fiti "femeie si barbat" si s-ar putea sa vi se interzica la un moment dat sa va mai considerati chiar OM!!! Avand in vedere ce urmaresc ei cu transferul constiintei in corpuri artificiale s-ar putea chiar sa nu ne mai numim OAMENI si deci criminalii omenirii sa obtina ceea ce au inceput de ceva vreme: o armata de idioti ce si-au acceptat anihilarea ca fiinte umane.
 • Tic 16.11.2022 20:19
  Subscriu. Bine ai revenit Hannah. Ți-am simțit lipsa.
  Oare niște desous ai hit lerey clinton or avea căutare? Sunt destui gerontofili. Miss-ul stârnește oroare și greață. Fetele alea ar fi sărutat pantofii negrilor ălora când cu BLM-ul. Cam asta este genul.
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare