Luminița Arhire: PATRU DOPURI DE PLASTIC PE UMĂR

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PNL, prin vocea lui Florin Cîțu (!!!, n.n.), l-a propus pe generalul Ciucă, iar partidul a ales în  unanimitate. EU L-AM APĂRAT când era sub asediul diferitelor partide. El este un om care, prin haina militară și comportamentul său oferă încredere. E un MOMENT EXCEPȚIONAL, care AVEA NEVOIE de o astfel de numire. Are DOUĂ MARI SIMBOLURI generalul Ciucă. Este vorba de drapel, e un patriot redutabil și e și un creștin practicant. Pentru mulți din zona tradiționalistă a PNL, el ESTE UN PLUS” (Rareș Bogdan, LEGILE PUTERII, REALITATEA PLUS, 21 octombrie 2021) 
.................................................................................................
Dar să ne întoarcem cu câteva luni în urmă...

„Este nevoie de o reîmprospătare în PNL, e nevoie de un stil mai puțin protocolar, de un stil direct. Este un liant între generații Florin Cîțu, este un liant între conservatorism și progresism. Este un pro-american și un pro-occidental convins, un om care nu face jocuri de culise care nu merge pe «e bine și așa» sau pe «spălarea» unora din PSD sau din ALDE pentru a intra pe niște poziții publice doar pentru că «o mână spală pe alta» și «amândouă spală fața». Eu cred că pentru România și PNL, Florin Cîțu este soluția, un om care lucrează în echipă, în niciun caz nu este un autocrat și acest lucru este foarte important. Și mai ales, nu este un om care să poarte dușmăni și care să ducă războaie!” (Rareș Bogdan la B1 TV, despre Florin Cîțu, conform DC NEWS. ro, 31 mai 2021)

Așadar, făcând un salt până în luna octombrie, pentru mulți din PNL, Ciucă este UN PLUS! Rareș, puiule, Ciucă e UN PLUS peste ce anume? Că n-am înțeles... să fie el mai presus de adoratul Cîțu? Păi, nu era Cîțu „reîmprospătarea”... „liantul între conservatorism și progresism”... „pro-americanul și pro-occidentalul convins”... „soluția pentru România”... „omul onest și de bun simț”? Adică, zic, Ciucă-al nost’ e  mai reîmprospător, mai liant, mai pro-american și mai pro-occidental convins, mai soluție, mai onest și mai de bun simț decât Vasilică Cîțu-al nost’? Sunt șocată! De fapt, nu sunt nici chiar așa de șocată, ci, mai curând îndurerată, căci  eu cred că tocmai asistăm la o mutare istorică... adică, suntem martori la deplasarea dramatică a buzelor lui Rareș Bogdan de la curicelul  feciorelnic  al lui Cîțu la curul mult mai bine exprimat  al lui Ciucă. 

Faza cu: 

„Vă rog să vă puneți în spatele lui Florin Cîțu, cu toții. Este un om onest, este un om cu bun simț. Oameni buni, înțelegeți, omul ăsta a lucrat la Banca Noii Zeelande (fantastic!!!, n.n.), are studii în SUA (incredibil!!!, n.n.). Cine vreți să conducă un guvern, să facă reforma?” (Rareș Bogdan, 25 septembrie 2021, discurs fulminant la marele Congres cu mici, bere și pastramă al PNL) 

...e deja apusă și s-a dovedit că geaba a risipit vajnicul Vasilică Cîțu, la rândul lui, elogii pentru Rareș al nost’ pe la posturi TV, că pe „number one” s-ar putea să-l lase rece strădania președintelui PNL, cu șepcuță de șmecher și tricou negru -pe care scrie NU LUĂM PRIZONIERI- de a-i mai capta atenția: 

„Rareș Bogdan este un om pe care-l știam dinainte din presă și am fost invitatul domniei sale în emisiuni înainte de a intra și eu în politică. Deci ne știm de foarte mult timp. Este un om care a contribuit foarte mult la campaniile electorale și la campania electorală când a fost «NUMBER ONE», țineți minte acea expresie. Deci este un om care a adus foarte mult PNL-ului, ca imagine, în acea perioadă. Este un om politic care a rămas și jurnalist, în același timp, dar este un coleg cu care mă înțeleg foarte bine”, a spus premierul Florin Cîțu despre Rareș Bogdan. (REALITATEA. net, 26 MARTIE 2021)

Și „number one” -tânăr, rujat și neliniștit- pare că s-a și reorientat:

„E o situație care necesită O MÂNĂ FORTE, a fost o analiză extrem de serioasă în care președintele PNL a dovedit maturitate iar Cîțu, cu o eleganță de lider politic matur, l-a propus pe Nicolae Ciucă, UN OM REMARCABIL apreciat atât în interiorul României cât și în afară!” (Rareș Bogdan, la ROMÂNIA TV, 21 octombrie 2021)

Astfel, Vasilică Cîțu a rămas „dăcât” elegant și matur. Bune și astea... nu zic nu. Dar cum s-o fi desfășurat alegerea matură și elegantă a lui Cîțu? Pe surse, care încă nu au fost contrazise, se pare că lucrurile s-au desfășurat așa: 

„Klaus Iohannis nu a vrut să le spună liderilor PNL numele premierului pe care îl dorește, însă le-a prezentat profilul acestuia. Atunci unul dintre prim-vicepreședinții PNL a pus pe masă PATRU DOPURI DE PLASTIC, moment în care ceilalți au întrebat despre ce e vorba. Klaus Iohannis a început să râdă. Era vorba despre cele patru stele ale generalului Nicolae Ciucă.

Florin Cîțu către Klaus Iohannis: «Sunt și eu președintele PNL. Nu este vorba despre mine, dar ce semnal dăm?»
Klaus Iohannis: «Nu se poate, Florin!»...” (conform CAPITAL. ro, 21 octombrie 2021)

Și Cîțu, cu coada-ntre picioare și purtând încă melancolic, între fese, amintirea sărutărilor fierbinți ale lui Rareș, a ieșit la declarații, umplându-se, din cap până-n picioare, de ridicol: 

„Este o prop’nere pe car’ eu am făcut-o în BPN (toți credem asta... n.n.) este o prop’nere tocmai pentru a debloca această s’tuație politică pe care o vedem (!!!, n.n.) este mai important și am i’trat în pol’tică pentru rom’ni, vrem s’ facem pol’tică pentru rom’ni și mai important în ’cest moment să avem guvern cu puteri depline... Eu am făcut propunerea col’gilor mei din Part’dul Naț’nal Liberal , propunere care a fost acceptată de Biro’l Perm’nent Naț’nal în unanimitate.” (declarație de presă, 21 octombrie 2021)

Căci, ce mai este astăzi Cîțu? Sau ce mai înseamnă el astăzi? 

Eu, pe persoană fizică,  aș zice că asta înseamnă: 

TRANSVERSALIILE MARI SAU CELE PATRU ESTETICI 

(Poezie pe care a scris-o magistrul Mihai Ursachi pe când se credea pelican)
„Un om din Tecuci avea un motor
dar nu i-a folosit la nimic.”
........................................................................................
Și sunt sigură, cetățeni, că Vasilică Cîțu are un motor „tunat” care nu-i va folosi la nimic...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • OMAGA 26.10.2021 18:12
  Cineva l-a poreclit in mod genial (pe facebook): SuperCutu !!!
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare