Luminița Arhire: O PROBLEMĂ SIMPLĂ, DE ARITMETICĂ PREZIDENȚIALĂ

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO 1: „Aș vrea să anulez orice urmă de informație eronată.(...) Nu a existat o discuție pe guvern paritar, nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD. Repet, nu s-a pus această problemă. Darămite să discutăm de portofolii și persoane! Nu a existat această variantă. PNL nu ia în considerare formarea unui Guvern Ciucă cu reprezentanți de la PSD, ca lucrurile să fie extrem de clare... Domnul Ciucă e militar de carieră, nu abandonează niciodată o misiune. Nu va depune mandatul, ca lucrurile să fie extrem de clare!!!” (Rareș Bogdan, 27 octombrie 2021)

MOTTO 2: „ „Aș vrea să anulez orice urmă de informație eronată.(...) Nu a existat o discuție pe guvern paritar, nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD. Repet, nu s-a pus această problemă. Darămite să discutăm de portofolii și persoane! Nu a existat această variantă. PNL nu ia în considerare formarea unui Guvern Ciucă cu reprezentanți de la PSD, ca lucrurile să fie extrem de clare... Domnul Ciucă e militar de carieră, nu abandonează niciodată o misiune. Nu va depune mandatul, ca lucrurile să ” ( AGREPRES. ro, 8 Septembrie 2021)
........................................................................................
Voi să nu vă înșelați, cetățeni... această genială strategie de a aduce PE-SE-DE la guvernare nu-i aparține lui Cîțu și nici lui Rareș Bogdan (ăla care ne asigura că are toate mișcările clare, ca la șah, mai știți?...)... ci îi aparține geniului Carpaților și Bruckenthalului rațiunii, cel care cântă acum din cimpoi în Scoția, cu ciorăpei trei sferturi, pompoane jucăușe pe elasticul ciorăpeilor și kilt nostim „by Eli Lăstean”, of course!

E-adevărat că nu știa el, săracu’, aria cercului și pufnea în râs când îl întrebau deontologii ăia, în 2019, care-i formula pe care doamna Dăncilă a știut-o măcar pe jumătate, da’ adunarea văd că o știe, o stăpânește... Păi, când a pus el pe hârtie taberele politice și s-a apucat să combine acronimele de partid ... a aruncat ARTA RĂZBOIULUI la gunoi, cât colo, în tomberonul Clotildei, și a luat frumușel de cotor, ARTA ÎNCROPIRII MAJORITĂȚILOR PARLAMENTARE, care s-a dovedit o carte mult mai palpitantă și cu „nește întorsături” ce nici nu te-aștepți, soro!

Apoi, emoționat, în fața unui public care-l adoră ca sarea-n ochi, a prins a recita- fără intonație, dar cine a mai văzut ficus cu intonație?- un fel de epitalam, din moment ce tocmai se pregătește o frumoasă căsătorie din interes:
„Din alte zări de soare pline /Pe unde-ați fost și voi străine/ Veniți dragi Dâncu înapoi/ Veniți cu bine!!!”

Vedeți? Cîțu avea dreptate: „LUCRURI FANTASTICE ÎI AȘTEAPTĂ PE ROMÂNI”!!!

Și-acum, că vi le-am zis pe toate astea, dați-mi voie să remarc, cu onestitate, CĂ EU AȘA PROȘTI DESĂVÂRȘIȚI, care după toată combinageala bosumflată liberală+prezidențială+useristă+haștag-rezistentă+deontologică „la maxim” au găsit, ca singură soluție, să se roage de PESEDEU’, ca-ntr-un fel de „...ia-mă, nene!”, să le dea voie măcar liberalilor la guvernarea social-democrato-udemeristă, deci, repet, eu AȘA PROȘTI n-am mai văzut!

Să vă trăiască președintele, PENELEU’, USEREU’ , Nicusoru’, franțuzoiaca și Fritzu’ tuturor acelora care ați pus stampila pe ei!

De trei ori : URA! URA! URA!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

  2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

  3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

  4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

  5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

  6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

  7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

  8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

  9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

  10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare