Luminița Arhire: O, NU! MARIUS MANOLE, NU... ȘI PE NOI CUI NE LAȘI?

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut că este doamna Președinte Maia Sandu. Dar imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam-tam, fără să se facă mare eveniment mediatic… nu, n-are cum. Doar că ce să vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu care și-a cumpărat bilet. Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta. Să aibă un asemenea președinte! Mâine voi înainta cererea de cetățenie, așa că sunt fericit să vă anunț că eu sunt mândru de președintele meu!” (Marius Manole , pe pagina lui de FACEBOOK, 26 noiembrie 2022)
....................................................................................
Nu-mi vine să cred, parol!... poate că este debutul unei epidemii! După Vasilică Cristi Danileț și tot înainte ca Liiceanu Gabriel să ajungă al 326-lea cetățean Zo’ez, Marius Manole va deveni al 2 574 001-lea cetățean al Republicii Moldova!

Azi noapte nici n-am putut dormi gândindu-mă ce dracului ne facem noi dacă și Tudor Chirilă sau Oana Pellea „aplică” pentru cetățenia moldovenească, asta ca să nu mai zic de Mihai Șora, care are și argumentul că a primit o insuportabilă factură pentru energia electrică și mă gândesc că-i imposibil ca peste Prut să nu fie mai ieftin! De aici până la „...vin’ la Prut mai cu grăbire/ să-l secăm dintr-o sorbire” e doar un pas... sau un PAS CU PAS...

Cred că v-ați dat seama că pentru Marius Manole atunci când iubește cu foc un (o) președinte(ă) de țară nu-i de glumă! Amintiți-vă că și pe Klaus tot cu pasiune l-a iubit! Bine, ce-i drept, ăla și era genul lui: înalt, blond, cu musculatura lucrată de-atâta tenis la perete și de-atâta golf cu SPP-iștii la Pianu de Jos... ce pot să zic... corespundea! Poate de aceea, așa cum se petrece în marile povești de dragoste, și ruptura a fost atât de violentă când președintele l-a dezamăgit...:

„Au trecut ceva ani de când în 2016, dacă nu mă înșel, am primit un Ordin de Cavaler pentru Artele Spectacolului de la președintele pe care l-am admirat, pe care l-am votat, pentru care am ieșit în stradă, dar președintele Iohannis nu mai e președintele Iohannis, e altcineva în locul lui, așa că acea medalie... ordin... nu mă mai reprezintă... dat fiind că acum se pregătește o coaliție care ceva mai rău nu există pentru România... Deci mâine la ora 10, domnu’ Iohannis dacă sunteți pe-acolo, eu v-o înmânez, luați-o, faceți ce vreți cu ea, mie unul mi-e rușine că o am acasă...” (G4 MEDIA, 21 noiembrie 2021)

Așa că Marius Manole i-a cerut ăluia scrisorile-napoi și-apoi i-a trântit medalia-n nas, cu demnitate. Case closed! Acum iubește din nou... alt gen, însă. Deși, dacă stau să mă gândesc, a zis și Delia că „...genurile sunt doar un construct social. Adică sunt inventate în urma negocierii sensului lor de către societate. Mai pe scurt, nu sunt reale. Totul e o piesă de teatru!!!” (am citat din înțelepciunile Deliei, expuse în ADEVĂRUL. ro, 24 noiembrie 2022). Cu alte cuvinte, potrivit filosofiei marii intelectuale Delia Matache, ceea ce aveți dumneavoastră, cetățeni, în chiloți, de la naștere, e doar un construct social și nu-i real, zău... E atât de ireal încât englezii s-au hotărât printr-un document produs în comun de echipa de Diversitate și Incluziune a Camerei Comunelor și echipa paralelă de Incluziune și Diversitate a Camerei Lorzilor ca în toate clădirile noi care se vor construi pentru a deservi Parlamentul să se propună o țintă de „...70% toalete neutre din punctul de vedere al genului, cu restul de 30% împărțit între dotările pentru bărbați și femei... Clădirile Parlamentului să aibă ținte minime ale neutralității din punct de vedere al genului, conform unui «document de identitate de gen pentru personal», într-o secțiune care oferă «îndrumare pentru colegii trans»...”(TELEGRAPH. co. uk., 23 noiembrie 2022) Și asta deoarece, nu-i așa? „Vrem să ne asigurăm că toți angajații se simt confortabil la locul de muncă, indiferent de identitatea de gen.” Ceea ce mă îndeamnă să vă întreb, cetățeni: cunoașteți, oare, cugetarea aceea englezească „Țara arde și echipa de Diversitate și Incluziune a Camerei Comunelor, bașca echipa paralelă de Incluziune și Diversitate a Camerei Lorzilor se piaptănă”?

Ei, și-acestea fiind zise, dragii mei, aș sugera cu sfială o viitoare acțiune manolească, bine mediatizată, și anume: dacă domnul Marius Manole mai are ceva medalii și distincții pe-acasă, prin dulap, cu care n-are ce face, să i le încredințeze, în cadrul unei ample ședințe foto, cu îmbrățișări, săruturi semi-franțuzești și alte drăgălășenii, în chirie, desigur, lui Elenski Olodimir... asta pentru ca Oscarul lui Sean Penn să nu se simtă singur și deznădăjduit până se termină războiul și se-ntoarce și el la proprietarul de drept!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Tic 29.11.2022 11:36
  Drum bun, cale bătută, "maestrului" Marius Manole.
 • FlorinG 29.11.2022 11:37
  Domnul/doamna Manole se prezinta la apelul Sorosist pentru Republica Moldova. Se pregateste un cap de pod american acolo si e nevoie de cadre si "organe". Tineti o lista cu cei care doresc "subit" sa devina moldoveni. S-ar putea sa-i vedeti propulsati ca sclavi ai Americii in politica moldoveneasca. O noua lista a rusinii.
 • Vasile Pdure 29.11.2022 12:52
  Tăticu, moldovenii nu-s ca noi.Ceva de genul Manolică și Vasilică sunt beliți de moldoveni. (belite) -după gen.Ăia ,moldovenii ,nu prea știu multă carte.Sunt ca rușii.
 • Mircea Dragan 29.11.2022 15:52
  Marius Manole:
  ''„E normal să-ți fie frică pentru că este necunoscut. Dar ne-am vaccinat atâția. Este medicină, suntem în 2021, vaccinurile astea se construiesc de niște ani încoace, nu de când a venit pandemia. Trebuie să avem puțină încredere în medici. Am văzut ce se întâmplă la ATI, trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru”, a spus Marius Manole la Europa FM.''
  L-a tampit ''''vaccinul'''!
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 14 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan