Luminița Arhire: O EDILĂ-ATÂT DE SIMPLĂ, DUPĂ VORBĂ, DUPĂ PORT

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Prin prezenta că informăm că procedurile privind predarea unității sanitare sunt aproape finalizate, urmând a fi încheiate până la sfârșitul lunii curente. Conform celor menționate mai sus, vă informăm că Sectorul 1 al Municipiului București nu mai poate asigura finanțarea serviciilor de pază pentru Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii «Grigore Alexandrescu» începând cu data de 01.07.2021. Vă rugăm să întreprindeți toate demersurile legale privind asigurarea serviciilor de pază pentru unitatea sanitară menționată.” (Adresă a Primăriei Sectorului 1, București, către Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, 28 iunie 2021, semnat: Clotilde-Marie-Brigitte-Armand&Co)

Și mă întreb acum, cetățean al Bucureștiului... cetățean al Sectorului 1... oare tu înțelegi ce-ai votat? Astăzi, când managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, profesor doctor Alexandru Ulici, îți povestește această incredibilă „alba-neagra” cu soarta unui spital pentru copii (copiii tăi și-ai altora), te-ai prins cine-s ăștia de i-ai adus tu la putere?

Dar, chiar așa... oare de ce i-ai votat?

Îți spun eu de ce... fiindcă ți-au spus intelectualii publici că astfel trebuie să procedezi ca să nu pari un prost care ține cu CIUMA ROȘIE. Fiindcă te-au îmbiat să faci asta actorașii cărora CIUMA le-a mărit salariile pentru ca să pape dânșii mai bine, să se întremeze și să poată scuipa mai cu vigoare pe PESEDEU. Pentru că ți-a sugerat MiniCaramitru că progresismul e viitorul tău de cetățean elevat, subțire, „dă” Capitală, că doar tu nu ești ca analfabeții ăia din Teleorman care- vai mama lor!- votează PESEDEUL, cu morți cu tot! Așa te-a invitat să procedezi și președintele tău, aducându-l pe Nicușor la dânsul, la conac, cu o zi înainte de alegeri, ca să discute ei, ca băieții, despre proiectele faraonice ale viitorului edil. Similar te-a încântat și Ludovic cel Menestrel, când a ieșit să lipească, la ora 12,00 noaptea, afișe cu mufa lui Nicușor, tuns ras și frezat, numai bun de făcut Primar-General („...ciiiiineeeee esssteee geeeneeeraaaluuul...?”), cum tu nu aveai să-l mai vezi de-atunci.... și, apropo... chiar așa, oare de ce nu l-ai mai văzut de când s-a ales? A! ba greșesc... a mai apărut o dată, să-ți arate că s-a tuns.

Războiul Clotildei cu toată lumea se poartă pe FACEBOOK... că doar nu era să-l poarte dânsa în stradă, unde-i plin de șobolani și gunoaie, câh!... sau în iarbă, unde căpușele grase abia așteaptă sânge proaspăt de Guadelupe... sau în subsoluri, unde colcăie batalioanele de gândaci francofili... sau în aer, unde te-mpiedici de divizii stelare de țânțari...

Pe pagina războinicei primărițe Clotilda, cea care promite că dă aer condiționat la tot Spitalul Clinic, acum, că tot l-a lăsat fără pază, o doamnă care Lucrează la Televiziunea Română și a studiat la Școala Superioară de Jurnalistică București îi scrie:

„Bravo, Clotilde Armand! Mă bucur că vă gândiți la copiii bolnavi! (i-auzi!!!, n.n.). Primarii care v-au precedat n-au făcut-o. Sper să candidați la Președinție! Aveți votul meu, al familiei, al prietenilor.”

Textul de mai sus e pe bune, să știți... nu-i bășcălie... Asta ca să ne dumirim în ce aburi trăiesc ăștia.

Căci lumea Clotildei e virtuală. Iar în lumea ei virtuală, tu, cetățean al Sectorului 1, care ai votat-o, dacă n-o mai iubești, nu exiști.

P.S. La scurt timp după ce Adresa Primăriei Secorului 1 a apărut în presă, un ditamai pixel albastru s-a văzut la orizont și tot Clotilde a zis, pe pagina Primăriei de astă dată, că nu-i adevărat ce-am văzut, cu semnături, ștampile, număr de înregistrare, etc. ci e FAKE:

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii «Grigore Alexandrescu». Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii «Grigore Alexandrescu» a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni.”

Clar, da? La fel de clar ca atunci când Clotilde Armand cita din prevederile unui contract cu ROMPREST-ul despre care tocmai ne anunțase că nu există!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

  2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

  3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

  4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

  5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

  6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

  7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

  8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

  9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

  10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare