Luminița Arhire: MEDICINA PENTRU TOȚI - O ISTORIE CONDENSATĂ A PROGRESULUI ȘI CIVILIZAȚIEI

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „...Revolte DIN CE ÎN CE MAI EXTREME (sic! n.n.), la un pas de război civil” (pe burtieră, cu privire la protestele violente din Franța, la REALITATEA PLUS, ora 12:30, 2 iulie 2023)
................................................................................................
La început, când medicina globală încă bâjbâia, șovăitoare, a fost epidemia de terorism... Iar „democrațiile consolidate, strâns unite în jurul”...  și-au suflecat mânecile și au luptat din greu cu flagelul, fără preget. 

Până când s-a descoperit bingo!!! că leacul băbesc pentru acneea vulgară numită popular „terorism” este o pandemie de COVID 19 bine dezvoltată, cu nenumărate tulpinițe, luată sub formă de infuzie, pe stomacul gol, în fiecare dimineață. Ea putea fi procurată de la farmacia din colț sau, și mai simplu, direct din presa mainstream.
 
În final, după tratamentul simplu, oral, aplicat pentru stârpirea terorismului mondial, ni s-a arătat că ne putem și vaccina împotriva lui, deoarece știința nu stă pe loc... Și uite-așa, terorismul a fost eradicat prin efortul eroic și magic al OMS, cu sprijinul nemărginit al EMA și CNN... 

Dar metoda terapeutică pe bază de pandemie -bună, în principiu, deoarece a eliminat terorismul- cu toate că a fost utilizată de către cetățenii disciplinați conform prescripțiilor doctorului Bill Gates, s-a dovedit, în final, a avea și niște efecte secundare care au zguduit încrederea popoarelor în știință. 

Atunci, cercetătorii și specialiștii au fost nevoiți să inventeze noi și noi tratamente, dintre care cel mai folositor s-a dovedit a fi războiul din Ucraina. Acesta, pus sub formă de pansament local, a fost „eficient și sigur” în tratarea efectelor secundare ale medicamentului COVID 19, care COVID a și dispărut ca tratament de parcă nici n-ar fi fost, cu reacții adverse cu tot.

După un an și jumătate însă, nici  războiul din Ucraina n-a mai fost așa de „sigur și eficient” pentru populație și se pare că au apărut niște inflamații la locul aplicării, fenomene care s-au întins în toată Europa și au fost transportate chiar și peste ocean... ca urmare, cercetătorii n-au mai avut odihnă. Au conceput un ser pe bază de „încălzire globală” -o inovație medicală extraordinară care a redus brusc durata dușului de dimineață și a modificat în chip benefic principiile învechite ale igienei personale și ale confortului casnic. O soluție foarte bună de eliminare a efectelor secundare, descoperită de cercetătorii tineri, a fost și aruncarea cu suc de roșii pe tablourile celebre din galeriile bine-cunoscute ale lumii civilizate. 

După cum se vede, însă, fiecare medicament, oricât de inovativ și îndrăzneț ar fi, după un timp încetează de a mai avea rezultatele  scontate și trebuie înlocuit. Așadar, cercetătorii experimentează acum, în Franța, un medicament revoluționar, pe bază de anarhie și haos, medicament ale cărui beneficii sunt consolidate, se pare, de arderea autobuzelor și a altor mijloace de transport, seară de seară, pe străzile marilor orașe.

Cetățeni, oricât de dificilă ar fi lupta cu maladiile planetei, nu vă pierdeți speranța! Aveți încredere în știință și-n Forumul de la Davos! Ei lucrează neobosiți pentru dumneavoastră, cetățeni, și nu vă vor trăda!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

  2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

  3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

  4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

  5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

  6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

  7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

  8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

  9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

  10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare