Luminița Arhire: MAMĂ-MAMĂ, CE MAI MAMĂ PENTRU OMS!

De Luminița Arhire  /  

Foto: Ana Măiță (Facebook)

Foto: Ana Măiță (Facebook)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Este un abuz din partea părintelui să refuze vaccinarea copilului atunci când el cere. Este o lipsă de respect față de propriul tău copil... (Ana Măiță, MAME PENTRU MAME, 6 decembrie 2021, DC NEWS. ro)
.......................................................................................................
Dacă nu știți cine este Ana Măiță n-ați pierdut nimic. Vă spun eu în câteva rânduri. Asta ca să nu mai aveți un șoc emoțional aflând că dânsa a fost declarată „VACCINE HERO” și AMBASADOARE A VACCINĂRII de către OMS și că oferă consultanță experților acestora în materie de propagandă pro-vaccin. În această calitate oficială e de înțeles de ce „mama pentru mame” se preocupă de tânăra generație: pentru că aceea pare astăzi o pradă mai mult ca sigură a propagandei... Așadar, agila Ana Măiță s-a orientat rapid către salvarea puberilor din ghearele cruzilor dumnealor părinți care nu-i lasă să se înțepe înainte de 18 ani:

„Este unul dintre subiectele pe care Asociația «Mame pentru mame» îl consideră pentru o campanie în momentul de față, discutăm cu avocați specializați, să vedem ce putem face pentru acești copii. Evident, repet, e foarte delicat! Cred că niciun copil nu vrea să-și strice relația cu părintele său, dar în același timp este un abuz din partea părintelui să refuze vaccinarea copilului atunci când el este îndeajuns de mare încât să înțeleagă situația și să-i ceară în mod expres acest lucru. Este o lipsă de respect față de propriul tău copil să-i refuzi acest lucru.” (Ana Măiță, MAME PENTRU MAME, 6 decembrie 2021, DC NEWS. ro)

Ce înseamnă că un copil este „îndeajuns de mare încât să înțeleagă situația”? Păi, că e suficient de mare ca să înțeleagă că nu poate mânca merdenele în Târgul de Crăciun dacă n-a primit înțepătura și nici nu poate hoinări nestingherit prin mall... dar, mă întreb, e oare suficient de mare pentru a înțelege și de ce părinții săi sunt reticenți cu privire la „procedură”?

Mie, doamna Ana Măiță, „mamă-declarată-pentru-alte-mame” mi se pare un exemplu odios despre ceea ce poate face activismul din om. Dânsa cred că s-a născut activistă. Așadar, are ambiții de activistă, exprimare de activistă, expunere de activistă, idei fixe de activistă și, evident, o aviditate specific-activistică pentru publicitate. A născut acasă, de două ori, pentru că... „sistemul de sănătate românesc” e nașpa, dar, în schimb crede că :

„A vaccina nu este doar un gest de responsabilitate față de tine și de copiii tăi. Este un gest de responsabilitate socială față de toți ceilalți și copiii tuturor. În momentul în care vezi cum trendul anti-științific metastazează în domeniul sănătății determinând oameni creduli să refuze lor sieși sau copiilor lor tratamente salvatoare și mai grav, punând în pericol sănătatea tuturor, înțelegi că de fapt nu te mai poți limita la a te amuza pe seama celor care cred că pământul este plat. E practic un război pentru viitor. Dacă îl pierdem nu este exclus ca o pandemie să trimită umanitatea într-un soi de ev mediu post-apocaliptic.” (Ana Măiță, LIFE. ro, 27 martie 2019)

În rezumat, o doamnă care a ales să nască ambii copii „à la maison” deoarece n-are încredere în sistemul sanitar, se teme de ceva ce poate să trimită umanitatea „într-un soi de ev mediu”, adică într-un paradis în care TOATE FEMEILE să nască acasă, bănuiesc!!!

Nu vă spun câte valuri face această „ambasadoare a Organizației Mondiale a Sănătății în România” în problema vaccinurilor. Dânsa e unealta perfectă pentru că:

„...sunt genul de om care spune lucrurilor pe nume, ceea ce rar se mai încumetă figurile publice să facă. Probabil că totuși e nevoie de o voce ca a mea. Ideea că înainte de a fi numită „VACCINE HERO” de către OMS fusesem solicitată în repetate rânduri SĂ OFER CONSULTANȚĂ EXPERȚILOR(!!!) de la ei pentru că au realizat gravitatea curentului antivaccinist și au dorit să vorbească cu cei care vedem de aproape acest fenomen. Deci probaseră implicarea mea mai departe de discursul meu public. Oricum, sunt foarte onorată.” (Ana Măiță, LIFE. ro, 27 martie 2019)

Flecăreala acestei doamne -care n-are nicio legătură cu medicina, dânsa fiind traducătoare-interpretă de neo-greacă- să vă atragă, cetățeni, atenția când mai auziți cuvântul „experți”, rostit cu buzele rotunjite de către știriste și știriști... Gândiți-vă atunci că „experții” aceia primesc consultanță de la Ana Măiță -căci Ana Măiță este PENTRU toate vaccinurile de pe mapamond, obligatorii sau opționale sau experimentale!!!

În fine... Ana Măiță adoră să-și facă autoportret și auto-chip cioplit: „Colerică fiind, conduc cu fermitate, dar talentul de comunicator mă face un lider persuasiv și motivant.” Pe de altă parte, tot dânsa se descrie așa: „...am o minte haotică și un dulap așișderea” (de pe blogul ANA MĂIȚĂ. ro). Nu știu, o fi bine ca „experții” OMS să ia lumină de la o doamnă traducător-interpret care afirmă despre sine că are mintea haotică? Poate că astfel ne putem explica mai corect haosul din comunicatele oficiale ale experților pe care noi, cei care suntem convinși că pământul e plat, ar trebui să-i credem fără să-i mai cercetăm...
..........................................................................................
P.S. Anthony Fauci, expert de renume mondial, care și-a contrazis propriile opinii de o mie de ori până acum, bucuros că a apărut pe planetă și OMICRONUL mult-așteptat, în lipsa căruia ar fi șomat din punct de vedere științific, ne dă sfaturi pertinente despre ce trebuie să facem dacă ne întâlnim cu OMICRONUL nas în nas la Târgul de Crăciun sau la mall (atenție! sfaturile sunt numai pentru cei vaccinați):

„Este APROAPE SIGUR că NU ESTE MULT MAI GRAVĂ (varianta OMICRON, n.n.) decât Delta. (...) Există unele semne ce arată că AR PUTEA FI CHIAR MAI PUȚIN SEVERĂ. (...) Cred că va lua încă două săptămâni cel puțin în Africa de Sud, iar apoi CÂND VOM AVEA MAI MULTE INFECȚII (trăiască infecția mondială!!!, n.n.) în restul lumii SE VA ȘTI MAI CLAR, dar S-AR PUTEA SĂ NE MAI IA MULT TIMP PENTRU A VEDEA nivelul real de gravitate” (Anthony Fauci, interviu AFP, 7 decembrie 2021)

Deci, să recapitulăm: de la sublimul „...aproape sigur că (e mai gravă dar) nu este mult mai gravă”, la ridicolul „...ar putea fi chiar mai (ușoară, mai) puțin severă” nu e decât un pas! La fel și de la sublimul „...când vom avea mai multe infecții se va ști mai clar” până la ridicolul „...s-ar putea să ne mai ia mult timp pentru a vedea nivelul real de gravitate”!!! Autorul acestor panseuri este, vă reamintesc: Anthony Fauci, medic și imunolog american, cunoscut pentru că este unul dintre liderii grupului de combatere a coronavirusului, consilier medical șef al președintelui Statelor Unite.

Mulți își însușesc cu totală seriozitate aceste reflecții. Nu-i exclus să fie aceiași care s-au tăvălit de râs când Gică Hagi a spus: „Haideți să mergem acolo, haideți să ieșim... să câștigăm orice, să facem... să fie bine ca să nu fie rău”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • o.c. 09.12.2021 17:43
  până să ajung la paragraful în care menționați faptul că a născut de 2 ori, eram sigur că Ana Măiță este de fapt un transgender. din poză așa rezultă.
 • Mihai Cantuniari 10.12.2021 08:37
  Fauci-Catavencu-Dandanache-Pristanda si replicile lui par desprinsi din teatrul lui Caragiale. MC.
 • Rusi 10.12.2021 19:15
  In felul asta toti expiratii si ratatii incearca sa promoveze
 • adria 26.06.2023 16:33
  Unde este această vajnică amazoană atunci când mama își vaccinează copilul contra voinței lui ?
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare