Luminița Arhire: ”JUSTITIA OMNIBUS” (MORE OR LESS)

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ȘTIRE: „Un juriu de la tribunalul federal din Manhattan a stabilit, vineri seară, verdictul privind despăgubirile pe care Donald Trump trebuie să i le plătească scriitoarei E. Jean Carroll pentru afirmațiile publice defăimătoare la adresa ei făcute de fostul președinte în 2019, relatează CNN. Juriul a stabilit că Donald Trump trebuie să-i plătească lui Carroll 83,3 milioane de dolari în despăgubiri, ca urmare a afirmațiilor publice pe care le-a făcut în anul 2019, moment în care a acuzat-o pe scriitoare că minte în privința acuzațiilor de viol la adresa sa.” (DC NEWS. ro, 27 ianuarie 2024)
......................................................................................................................
Deci, s-o luăm cu începutul... o doamnă, jurnalistă de profesie, zice că în 1996... sau... în fine, poate la sfârșitul lui 1995 -că așa a fost de dureros încât nu mai știe exact- a fost agresată sexual de un mascul care era atunci un puternic om de afaceri... însă, ca să vezi lovitură, când brusc i-a revenit dânsei memoria și a revăzut în minte cu cât sadism a agresat-o bruta, el era deja, întâmplător, președinte în LICURICIA MARE!
 
Să vedeți cum s-a întâmplat nenorocirea... deci, la ieșirea dintr-un magazin din New York, dânsa a dat nas în nas cu omul de afaceri care, glumind, că nu știu ce... că nu știu cum..., i-a cerut sprijinul ca să cumpere un cadou pentru o altă doamnă. Reclamanta a zis că să-l sprijine, din bunătate, ca să nu greșească omul... nu-și mai aduce aminte exact ce dorea acela să cumpere... parcă o pălărie... sau o geantă, așa ceva... și culmea, tot răscolind prin rafturi, au ajuns la raionul lenjerie, unde s-a pus problema ca doamna să probeze obiectul de cadou... și, firesc, au intrat amândoi în cabina de probă să vadă dacă-i vine bine... poșeta sau, mă rog, pălăria. Ei, și-acolo s-a produs trauma îngrozitoare. Dânsa purta colanți, dar satirul nu s-a intimidat, ci i-a dat jos colanții până să apuce reclamanta să-și dea seama ce se întâmplă (atenție! doamnelor care ați purtat vreodată așa ceva și ați zis că e o soluție bună anti-viol, fiind știut despre colanți că sunt din punct de vedere al eficacității un fel de centură de castitate, deoarece până reușește ăla să-i tragă în jos de pe fundul victimei, îi piere cheful de viol) pac! incidentul a și avut loc! Nici n-a putut doamna să reacționeze... și magazinul era gol-goluț, cred... nimeni, nicăieri ca s-o apere! Imaginați-vă apoi ce s-a petrecut după abominabila faptă... femeia a fost nevoită să-și tragă colanții, să-și aranjeze coafura... și avea și poșeta de cadou... sau pălăria proaspăt probată, ce era să facă? Cred că i-a dat obiectul violatorului, că mergea ăla la o aniversare și nu se putea duce cu mâna goală. Și-apoi? O fi ieșit violatorul primul din cabină? Sau o fi fost galant și a tras perdeluța ca să iasă victima prima? Doamna nu ne povestește, deși, zic, ar fi fost interesant de știut.

Ei, și au trecut de atunci vreo 23-24 de ani însă femeia a rămas cu această durere nevindecată în suflet, și s-a gândit că o bună soluție de exorcizare ar fi să scrie despre această teribilă încercare într-o carte dedicată sexului frumos. Zis și făcut, însă președintele LICURICIEI a zis că nu-i adevărat, că nici n-o știe pe victimă și că, oricum, nu-i genul lui! Aoleu! Deci, nu numai viol, ci și defăimare! Pentru viol (până la urmă s-a stabilit în instanță că a fost numai o „agresiune sexuală”), nefericita victimă care susține că s-a luptat cu monstrul, nu glumă, în cabina de probă, deși totul „a durat mai puțin de trei minute”, a primit 5 milioane de parai... Dar, se vede treaba, agresiunea ca agresiunea... în schimb, defăimarea costă mult! Onorata instanță a stabilit prețul defăimării la 83,3 milioane, adică de vreo opt ori mai mult decât ceruse înlăcrimata victimă! Măi să fie... așa reparație mai zic și eu!

Ca urmare, eu propun ca din cei 83,3 milioane de parai, să i se dea doamnei care acum o sută de ani... pardon, 25 de ani... a fost înghesuită într-o cabină de la mall de nu știu cine (poate că nici nu era președintele LICURICIEI, cum să-ți mai aduci aminte după atâta amar de vreme? ... poate era Elon Musk, că și ăla, dacă-l pune dracu’ să defăimeze, poate scăpa din buzunar zeci de milioane de parai fără să se aplece după ei... asta ca să nu mai spun că poate nici n-a înghesuit-o, ci i-a spus „pardon, nu ești genul meu”, retrăgându-se din cabină, și-atunci e mult mai grav, deoarece ofensa e totală...) exact atât cât a cerut, iar restul milioanelor să se împartă, frățește, între jurați și judecător. Așa ar fi corect- că doar s-au străduit și dânșii...
.................................................................................................
P.S. Opinia mea este că și fostul președinte (poate și viitorul...) al LICURICIEI MARI poate s-o dea pe doamna în judecată pentru „defăimare”... Adică, ce înseamnă, citez: „incidentul a durat mai puțin de trei minute”? Păi, se poate, tovărășico, așa afront?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Dorel Timpa 29.01.2024 12:53
  Ha ha, a naibii babeta,

  nu-si aduce aminte mai nimica, da isi aduce aminte ca a violat-o , si cine, un candidat la presedintie !
  Curat murdar, coane fanica !

  Parca o si vad pe boanghina, in sala de judecata, cum zicea "
  Mi-am amintit, mi-am amintit, m-a violat, m-a violat!"
  " Cine? Cine ? "
  "Trumpy, trumpy !"

  Parerea mea : teatru ieftin de opereta, marca bidon & co
 • Radu Comsuta 29.01.2024 13:40
  Am tras o porție zdravănă de râs. Un regizor isteț ar face un film bun de comedie ”după fapte reale” și cred că ar lua oscarul așa ceva. Dar nu în America sub administrația democrată a lui Biden. Poate îl va face vre-un regizor rus că-s talentați și ei. Oricum purceau-i moartă în coteț. Gândiți-vă dacă se întâmplă astfel de înscenări de trei lovele, trei surcele, unui fost președinte al Americii care oricum se bucură de o mare încredere în populația civilă, ia gândi-ți-vă ce i se poate întâmpla americanului de rând dacă intră într-un conflict anti”democratic” cu oricine dar mai ales cu instituțiile statului conduse de stângiști. E teroare.
 • Tic 29.01.2024 17:09
  Asta nu mai apucă sa se bucure de " despagubiri".Oricum,societate aleasă pe la Elle,Vogue,&co!
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?