Luminița Arhire: HÂRJONELI CU CIUPITURI ȘI STRIGĂTURI ÎNFLĂCĂRATE DE PRECAMPANIE ELECTORALĂ

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Gorghiu, fată... ăștia de la partid nu-ți spun și ție ce combinageli au ei pe-acolo și te lasă să te faci de cacao (cum te făceai și înainte, nu-i vorbă... dar atunci cel puțin nu te ajutau și colegii în această grea întreprindere!) în declarațiile despre alegerile locale din București?

Căci, iată ce idei are șeful dumitale de la PENELEU, Nicolae Ciucă, rebrenduit în „băiat simpatic, de viață -unde-l pui, acolo-ngheață” despre susținerea lui Nicușor Dan la Primăria Generală a Bucureștiului:

„Nicolae Ciucă le-a spus colegilor, în ședința BPN, că A AVUT O DISCUȚIE cu Nicușor Dan despre candidatura la Primăria Capitalei. Liberalii doresc ca edilul să se înscrie în partid pentru a fi susținut la Primărie.” (LIBERTATEA. ro. 20 noiembrie 2023)

Deci, liberalii ÎL DORESC PE NICUȘOR DAN înscris în PENELEU!

...În timp ce tu, fată, te-ai grăbit să-ți dai cu presupusul, mi se pare, cam imprudent:

„Întrebată dacă s-ar putea ca liberalii să nu-l mai susțină pe Nicușor Dan, ca la ultimele alegeri, Gorghiu a precizat: «De ce nu? Performanța unui primar este evaluată de organizația de București. Domnia sa a fost O ALEGERE DE CONJUNCTURĂ, pe care fostul președinte al Partidului Național Liberal (Ludovic Întâiul și ultimul!!!!, n.n.) a făcut-o. S-a mers mai mult atunci pe filozofia SĂ PIARDĂ FIREA decât să câștige candidatul PNL. S-a optat pentru o soluție din afara partidului». Ministrul liberal al Justiției precizează că ar prefera «o soluție liberală, nu o soluție de import» pentru București.” (SPOT MEDIA. ro, 29 iunie 2023)

Ah! când văd eu această oscilare dureroasă între pasiune și rațiune la Alina Gorghiu, îmi dau lacrimile, zău! Și iată de ce... Eroina telenovelei noastre are o îndelungată practică de „făcut ochi dulci” catârului Nicușor Dan... să ne amintim că doar cu puțin timp înaintea momentului electoral local de-acum șapte ani, pe 4 aprilie 2016, când dânsa ni-l recomanda, cu însuflețire, pe Ludovic Orban ca fiind cel mai bun pentru București, după ce ni-i recomandase, până atunci, tot ca fiind cei mai buni, întâi pe Cristian Bușoi și apoi pe Marian Munteanu, i-a propus lui Nicușor Dan să se unească, pe dreapta, sub steagul cu săgeata-n sus. Nicușor i-a răspuns așa:

„...Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune tv, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur CĂ NU VOI ACCEPTA SĂ FAC JOCUL niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greșește...”

Refuz se numește chestia asta, sau doar mi se pare mie? Nemulțumită că Nicușor nu cedează, Alina a mai încercat marea cu degetul pe 29 mai 2016, dată la care Cătălin Predoiu era cel mai bun pentru capitală, de astă dată mergând ea însăși la sediul lui Nicușor (tocuri înalte, parfum de top, ochi languroși ...) cu o ofertă caldă de viceprimar, în caz că...

„M-am dus ieri la sediul USB pentru a încerca, încă o dată, să-l conving pe candidatul lor... Am purtat toate aceste discuții pentru că am sperat, până în ultima clipă, ca rațiunea și interesul bucureștenilor vor invinge. Din acest moment, USB și candidatul lor poartă întreaga responsabilitate pentru divizarea voturilor anti-PSD. Nu înțeleg de ce își doresc atât de mult locul trei dar, de astăzi înainte, ne vom lupta doar noi pentru București...”

Asta deoarece Nicușor Dan n-a dorit să salveze Bucureștiul împreună cu dânsa, ci a zis că poate și singur... Ei bine, și așa cum, uneori, nevestele părăsite mai fac totuși o disperată încercare de a-l aduce acasă pe zburdalnicul consort plecat în lume cu o fustă mai nurlie, Alina a avut și ea, înainte de parlamentarele din 2016, o ultimă tentativă de a-l îmbuna pe Nicușor Dan, de te și gândești, de câte ori trebuia acesta să-i dea flit, pentru ca Gorghiu să priceapă. (De multe ori, cred...) Iată: „... Doamna Alina Gorghiu, co-președinte PNL, a început să ne facă oferte publice de colaborare, dorindu-și o susținere comună a unui viitor Guvern. Este, pe de o parte, UN MOD UȘOR NESERIOS de a face politică după o serie lungă de atacuri politice împotriva USR și, pe de altă parte, O DECLARȚIE PREMATURĂ în absența unei voințe politice dovedite pentru reformă internă a PNL, pentru transparență și bună guvernare în administrația locală sau centrală...”.

Adică, „...reformați-vă voi, că eu sunt perfect, și fiți mai serioși, ce mama dracului!”

De aceea eu cred că acum Alina e supărată pe Nicușor și, ca urmare, ăla a devenit „soluția de conjunctură” a lui nea Orban (îl mai știți? Orban cel atât de bun pentru București în 2016 și atât de competent ca președinte de partid și premier, dar care s-a metamorfozat, pe 4 februarie 2022, în ȘOȘOCUL DREPTEI: „Credeți că merită vreun comentariu, când te porți așa la o ședință solemnă? Ludovic Orban = doamna Șoșoacă”, potrivit aceleiași Alina Gorghiu).

Ei, și-acum, după toate acestea... abia aștept -că doar s-a mai întâmplat de atâtea ori- ca înțelepții conducători ai dreptei să-și unească forțele (un singur glas, o singură voință...)! Și astfel titanicul PENELEU, împreună cu petrovianul PEMEPEU, cu șturlubaticul USEREU și cu augustul FORȚA DREPTEI, ba chiar și cu minusculul ALDE, dacă o mai fi existând, să fie răspunsul just la toate întrebările noastre electorale! Să votăm, în sfârșit, alianța PENELEUPEMEPEUFEDEUALDEUSEREU, având MIȘCAREA SPERANȚEI (MESEU) ca un clopoțel în coadă, că am și uitat de Ben Oni Ardelean care și-a făcut și dânsul un partiduleț de dreapta, în sufragerie!

Oricum, avem ce vota! Că și pe stânga, zic, stăm bine... mai ales că pe margine se încălzește Găbiță Oprea, conducător de doctorate selecte, aflat între două ședințe de pensat-cănit-epilat și-ntre două înțelepciuni rostite ritos la Denis Rifai, în emisiune!
........................................................................................
P.S.1. Orice asemănare, din ce în ce mai pregnantă, a lui Gabi Oprea cu CONRAUA GOLIATH, sau, pe românește, cu broscoiul uriaș Goliat, este cu totul și cu totul întâmplătoare și se referă numai la statura sa gigantică de om politic, iar nicidecum la înfățișarea sa pensată-cănită-epilată.

P.S.2. Am căutat o poză cu Alina lăsată „cu buza umflată”, dar n-am găsit, așa că e bună și asta cu „mușcându-și buzele”...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Rusi 26.11.2023 17:55
    Ce soarta va avea Salteluta dupa viitoarele alegeri?
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO