Luminița Arhire: HARAP ALB, O POVESTE CORECTATĂ DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC

De Luminița Arhire  /  

Foto: Disney

Foto: Disney

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Noul film Albă ca Zăpada nu va mai avea pitici, ci creaturi magice. Decizia a fost luată de Disney pentru a nu jigni persoanele care suferă de nanism. Nu e singura adaptare la vremurile actuale. Albă ca Zăpada nu mai este o prințesă fragilă, ci o femeie puternică și independentă. În același timp, Studiourile Disney au anunțat amânarea cu un an a lansării filmului inspirat din basmul Fraților Grimm, scriu jurnaliștii de la Variety.” (DIGI 24, 31 octombrie 2023) 
..................................................................................
„Amu cică era odată într-o țară un crai, care avea trei feciori. Și craiul acela mai avea un frate mai mare, care era împărat într-o altă țară, mai depărtată. Și împăratul, fratele craiului, se numea Verde-împărat; și împăratul Verde nu avea feciori, ci numai fete”, dar asta nu constituia vreo problemă deoarece atașamentul pentru egalitatea de gen era împărtășit de toată lumea, cu entuziasm. De aceea, când Verde-împărat a vrut să lase împărăția unui nepot de frate, toate televiziunile l-au mustrat că nu înțelege tocmai el conceptul de egalitate de gen. 

Cu toate acestea, cei trei nepoți s-au arătat disponibili... Dar craiul, ca să le încerce vitejia, vru să se deghizeze în urs și să-i sperie când o pornesc la drum... ușor de zis , greu de făcut... că de unde blană de urs naturală, când activiștii de mediu se lipesc cu superglue de zidurile castelului dacă îndrăznești să ieși la vânătoare? Așa că a luat o blană ecologică, recte un „molton dore” din fibre reciclate, foarte frumos și bine întreținut și i-a speriat pe primii doi feciori, care oricum nu știau cum arată un urs deoarece jocul ANIMALE DIN CONTINENTE fusese retras demult de pe piață... 

Al treilea însă, sfătuit de o babă influencer și instructor de dezvoltare personală, îi ceru lui tac’su hainele de la nuntă, armele și calul din tinerețe, iar ca să ademenească gloaba -fost armăsar- se îndreptă cu o tavă cu jăratec proaspăt către grajd, când noroc că fu observat de pompierul palatului care-i trase un Normativ P118/1999  în țeastă și-l scoase afară de urechi: „Aha, vrei să umbli cu jăratec într-o construcție cu gradul V rezistență la foc, prostule?”... așa că feciorul de crai fu nevoit să-l ademenească pe cal tot cu nutreț combinat... În fine, plecă băiatul nu înainte ca tac’su să-l sfătuiască să se ferească de omul spân și omul roș, numai că noi nu putem fi de acord cu așa ceva deoarece nu putem jigni cetățenii care suferă de alopecie cronică, ca să nu mai zic că  respingem din start și orice aluzie rasistă.

Și merse, și merse feciorașul 49 de zile până se-ntâlni cu Spânu... acesta îl păcăli, își arogă identitatea lui și-i luă armele și calul, dar ăsta chiar nu-i un motiv să nu-l simpatizăm pe Spânu și să-l discriminăm, căci se știe că numai omul alb, posesor de pleată și mochetuță pe piept, cu masculinitatea sa toxică, a distrus planeta și egalitatea de șanse, nu cei cu „epilaj natural”, așa că bine i-a făcut Spânu punându-l slugă, adică „persoană de serviciu” (că „femeie de serviciu” n-ar fi corect să spunem), calificare compatibilă cu nr. 911201 din Clasificarea ocupațiilor din România și-l numi Harap Alb. Spânu, știind ce slugă vrednică are, cum ajunse la palatul lui Verde Împarat (încă o dată, culoarea pielii n-are nicio importanță) îl trimise pe masculul alb toxic după salățile „bio” din Grădina Ursului, după pielea bătută-n nestemate a fiarei cu cameră video în frunte din Pădurea Cerbului, și, în final, după fata Împăratului Roș (vă asigur că nici aici nu-i vreo aluzie rasistă la culoarea pielii, după cum nici numele lui Băsescu n-are nicio legătură cu condamnabilele flatulențe care contribuie la încălzirea globală). În drumul lui spre Împăratul Roș, Harap Alb a relocat în siguranță o colonie de furnici și un roi de albine, de pe traseul viitoarei autostrăzi Transilvania și s-a întâlnit cu Global Răcilă, Lăcuste Poftilă, Aqva Economisilă, Radar Observilă și Drone Prinzărilă. Pe toți și-i luă tovarăși de drum și bine făcu, deoarece numai cu ajutorul lor reuși Harap Alb să o aducă pe fata Împăratului Roș, de care se îndrăgosti lulea și  care nici e prea clar dacă nu era băiat, însă dacă dragoste este, se știe că aceasta nu se votează iar sexul nu contează. 

„Și apoi, îngenunchind amândoi dinaintea împăratului Verde, își jură credință unul altuia, primind binecuvântare de la dânsul și împărăția totodată” (după cum observați, fetele împăratului Verde au rămas cu buza umflată de acid hialuronic, deoarece n-au primit nimic, în timp ce Harap Alb cu aleasa lui queer au luat potul și împărăția). „După aceasta se începe nunta... Lumea de pe lume s-a strâns de privea, Soarele și luna din cer le râdea. 

Și a ținut veselia ani întregi, și acum mai ține încă; cine se duce acolo bea și mănâncă. Iar pe la noi, cine are bani bea și mănâncă, iară cine nu, se uită și rabdă” (asta e tot așa și în vremea noastră, nu s-a schimbat nimic, doar că banii nu trebuie să fie cash, ci pe card, ca să poată și statul să vadă ce mănânci și ce bei, că doar nu ești de capul tău într-o democrație consolidată).

Și-am încălecat pe-o trotinetă electrică și v-am spus povestea-așa... 
.........................................................
P.S. În fotografie sunt noii însoțitori ai Albei ca Zăpada, care reflectă în mod corect diversitatea și egalitatea de gen.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Tic 03.11.2023 17:55
    Păi,la panarama asta,isi vor cumpăra acționarii ,patronii si directorii Disney singuri bilete ,ca nu cred sa fie dobitoc careva sa le dea bani.
  • neluit 03.11.2023 21:20
    copiii nevinovați de azi vor fi ”dobitocii” (spălați pe creier) de mâine.
  • Tic ► neluit 03.11.2023 23:26
    Sper sa aiba totusi părinți in toate mintile.
  • neluit ► Tic 03.11.2023 23:45
    părinții sunt problema
  • Arcas 03.11.2023 22:24
    Din nefericire, se vor găsi suficienți spectatori maturi care să meargă să vadă aberațiile noului anormal considerându-se deschiși la minte și în trend!
  • Sabin G 04.11.2023 00:23
    Unii chiar s au vaccinat ca sa fie in trend
  • Mihail Telbis 04.11.2023 00:59
    Ma mir ca pentru rolul albei ca zapada au ales o femeie biologica si nu un barbat transgender, ceea ce era mai "politically correct". Iar piticii aia, unul si unul.... What kind of looser would go to see this movie?
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO