Luminița Arhire: Daniel Fenechiu, AVOCATUL DIAVOLILOR

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „DNA ce a înțeles? Să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara! Discutăm despre un jaf generalizat. Asta trebuie să facă DNA!!!” (Liviu Dragnea, declarație la ieșirea din penitenciar, 15 iulie 2021)
............................................................................................
Ei, și domnul Daniel Fenechiu a înțeles ceva din declarația de mai sus... adică a înțeles că Dragnea Liviu la el însuși făcea aluzie. Cu un glas de înțelept care încerca să disimuleze gândirea unui oarecare șmecher, avocatul nostru a zis, într-o intervenție în direct la ANTENA 3: „...Știu că domnul Dragnea a fost condamnat pentru o infracțiune în care exista și UN PREJUDICIU... și mai are două dosare... deci, da! așa! DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara!”
 
 
 

Aha! Deci Dragnea, pentru închipuitul prejudiciu de câteva mii de euro, pe care, nu voi obosi să repet, nici nu i-a luat, nici nu i-au fost de folos în alt fel, și nici nu există vreo dovadă că ar fi știut de ei, a luat trei ani și jumătate de închisoare iar Daniel Fenechiu zice că bine i-au făcut, deoarece el crede că în acest fel s-a jefuit țara, iar nu prin mișcarea milioanelor de coco și parai, plimbați prin pungi de plastic, cufere, genți de voiaj, valize, portbagaje, saci de dormit, huse pentru rachete de tenis și alte instrumente bancare recunoscute și descrise în cele mai mici detalii de către protagoniști! (Dorin Cocoș, Gabriel Sandu, alții...)

Pentru că, nu-i așa? Daniel Fenechiu este un avocat naiv, săracu'... el crede tot ce spun procurorii sau „onorata instanță”... Dar oare așa să fie, sau depinde DESPRE CINE ESTE VORBA ÎN PROPOZIȚIE? Păi, aș zice, apreciind declarațiile domnului avocat că, într-adevăr, cam depinde...

Spre exemplu, când procurorii DNA i-au deschis dosar penal fostului ministru liberal al Mediului, Costel Alexe, cu următoarele acuzații:

„Potrivit DNA, în martie-aprilie 2020, Alexe ar fi pretins, în mod direct, de la managerul unui combinat siderurgic, mai multe produse din tablă în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor sale de serviciu referitoare la alocarea cu titlu gratuit către fabrica respectivă a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră și la monitorizarea măsurilor luate de această societate comercială pentru închiderea unui depozit de deșeuri neconforme. Cele 22 tone de tablă care ar fi fost primite ca mită de fostul ministru PNL al Mediului, Costel Alexe (37 de ani), în datele de 23 aprilie 2020 și 7 iulie 2020, au fost livrate la punctul de lucru al unei societăți administrate de soția acestuia, Raluca-Elena Alexe.” (ZIARE. com., 05 Ianuarie 2021)

...domnul avocat Fenechiu a avut o părere:

„Senatorul PNL Daniel Fenechiu, avocat de profesie, a declarat luni, la Antena 3, că PNL ia act de acuzațiile de corupție pe care procurorii DNA le aduc fostului ministru liberal al Mediului Costel Alexe, ancheta fiind dovada independenței justiției și că nimeni nu poate fi deasupra legii. Fenechiu a precizat că PERSONAL NU CREDE CĂ ALEXE S-A PRETAT SĂ IA ȘPAGĂ 22 DE TONE DE TABLĂ.” (ȘTIRI PE SURSE. ro, 4 ianuarie 2021)

Da' de ce, dragă, să te-ndoiești? De ce să nu fi luat? Dacă Liviu Dragnea a luat niște bani (de la copilașii săraci, smiorcăieli și plânsete în batiste pe FACEBOOK, proteste în stradă, cătușe fluturate pe la nas...) pe care nu i-a luat, de ce să nu credem că și Alexe Costel a luat niște tablă pe care chiar a luat-o (tăcere mormântală pe FACEBOOK, nici gând de proteste și nimeni nu-și mai face vânt cu cătușele) ?!!!

Însă opiniile lui Fenechiu nu se opresc în poarta lui Costel Alexe. Ci bat la niște porți și mai mari:

„Daniel Fenechiu a precizat că Elena Udrea și Ioana Băsescu VOR FI ACHITATE de Înalta Curte de Casație și Justiție «dacă dosarul se va judeca corect». Astfel, Fenechiu, din postura de senator, se face vinovat de o ingerință inadmisibilă în actul de justiție, dând de înțeles indirect că judecătoarea Curții de Apel București, care le-a condamnat în primă instanță pe Elena Udrea, la 8 ani de închisoare, respectiv pe Ioana Băsescu, la 5 ani de pușcărie, ar fi comis un abuz prin respectiva sentință. Mai mult decât atât, Fenechiu a pus presiune astfel pe ÎCCJ în a da un anumit verdict în dosarul în cauză. «Ca avocat, ca om care a urmărit fenomenul, PEDEAPSA MI S-A PĂRUT EXTREM DE ASPRĂ ÎN RAPORT CU CE AM VĂZUT ACOLO!»...” (PODUL. ro, 4 martie 2021)

Păi cum, domnule avocat? E bine și corect să primești trei ani și jumătate pentru că N-AI LUAT niciun euro, dar e rău și e abuz să primești cinci ani pentru că, nu numai că AI LUAT din bănuții de campanie pentru tac-tu vreo 25 000 de euro, dar cu aceia ți-ai achitat și o frumoasă vacanță în Caraibe, împreună cu iubitul, care te-a și înregistrat vorbind liber despre această mică încurcătură? Cel puțin așa zice „onorata instanță”... și-atunci, dacă domnul Fenechiu o crede pe „onorata” chiar și când nu se poate dovedi nimic în privința lui Dragnea, de ce oare să nu o creadă și când analizează niște probe frumușele în ceea ce o privește pe fiica lui Băse?

Sau n-o fi adevărat că doamna Udrea a adunat bani de campanie prin unele mijloace mai puțin ortodoxe? Își mai amintește cineva campania lui Băse din 2009? Nu rămăsese stâlp de pe domeniul public neonorat de vreun câine vagabond și de-un afiș cu moaca lui Băse... Nu mai era loc de mash-uri cu sloganul: „Voturile nu se primesc pe ochi frumoși (bună precizare, avându-se în vedere despre cine este vorba!, n.n.). Băsescu luptă pentru tine!” Crede domnul Fenechiu că banii de campanie, recoltați de doamna Udrea, au fost „cu chitanță”? Da, el așa crede, că e naiv... și ce dracului, nici n-ar avea cum altfel, într-un stat de drept...

Și cum pe fiecare tort, sau mă rog... nu mai știu cum sună exact expresia, trebuie să existe și-un moț, vă mai dau un citat din Daniel Fenechiu:

„Klaus Iohannis vorbește bine, a vorbit de două ori cu președintele SUA, discută cu lideri europeni. Cred că vorbește bine și cred că este înțeles. Spre deosebire de mari valori care vorbesc foarte bine și sunt neînțelese...” (conform DC NEWS .ro, 11 septembrie 2019)

Ei, maestre, hai zi-ne... să mori tu? Să te scofâlcești pe picioare ca nalba lui Barna dacă asta nu-i decât lingușire? Să-ți iasă bubă la nas dacă minți? Să capeți dicția lui Cîțu când pledezi în procese dacă nu crezi ce-ai declarat mai sus? Să adormi în plină emisiune televizată dacă e doar o pupătură-n cur la Iohannis?

Ah! Păi, dragi compatrioți, din câte-mi amintesc, dânsul deja a adormit într-o emisiune în direct, la ANTENA 3, pe 17 iulie 2020, așa că măcar la ultima întrebare avem deja un răspuns competent și tranșant.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Sascha 19.07.2021 17:27
  Ce mizerie umana... !!!
 • Rusi 20.07.2021 15:33
  Vrei sa pierzi un proces? Angajeaza-l ca avocat pe daniel fenechiu. Pe unde a umblat toate clantele sunt lustruite.
 • crazy bobz 22.02.2023 01:10
  daniel fenechiu excrement satanist, RTV il gazduieste , ca prostii!!!!!!!!!!!!
 • crazy bobz 22.02.2023 01:11
  daniel fenechiu excrement satanist, RTV il gazduieste , ca prostii!!!!!!!!!!!!
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare