Luminița Arhire: DOCTORE, SIMT CEVA MORTAL AICI

De Luminița Arhire  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO: „Avem avantajul de a avea disponibile și la noi în țară toate vaccinurile aprobate de către organismele internaționale abilitate (Pfizer, Moderna, Vaxzevria-AstraZeneca și Johnson&Johnson). Pe oricare dintre acestea le alegeți, vă veți proteja de forme critice de boală. Avem și două vaccinuri disponibile PENTRU COPII de peste 12 ani (Pfizer si Moderna), oricare dintre ele poate fi de mare ajutor pentru protejarea copiilor, pentru a putea merge la școală, fizic și LE RECOMAND PE AMBELE FĂRĂ REȚINERI pentru vaccinarea copiilor. »...” (dr. Virgil Musta, director medical la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, G4 MEDIA. ro, 2 octombrie 2021)
....................................................................................
Știu că-i dur. Știu că-i incredibil. Totuși, viața, uneori, îi lovește pe cei mai buni dintre noi într-un mod incalificabil. Tocmai de aceea, nu pot să mă abțin și vă anunț că, după opinia mea, mătușica DNA l-a dezamăgit grav și l-a rănit pe „oglindă-oglinjoară/cine-i cel mai frumos psihiatru din țară”, adică pe Gabriel Diaconu, of course!

Deoarece, să vezi lucrul naibii... pare că trimiterea în judecată a lui Virgil Musta, director medical la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, pentru INSTIGARE LA ABUZ ÎN SERVICIU, a fost nici mai mult nici mai puțin decât o acțiune menită să-l ciufulească pe domnul psihiatru și să-i vestejească tatuajele cu frunze, fluturi și femei-amforă de pe brațul drept, bașca săbiuța -sau ce-o fi aceea- de pe clavicula stângă...

Da, da... de fapt, împotriva lui a fost comunicatul cu trimiterea în judecată a medicului Musta... imediat mi-am dat seama. Să vă spun de ce... Păi, chiar în timp ce un băiat de la teveu citea cu voce plată comunicatul, m-am concentrat și eu puțin: unde-oare, unde-oare am mai auzit acest tip de acuzații? Și, deodată, bingo! ba, chiar: bingo! bingo!!! mi-am amintit! Căci „cazul asistentelor din dosarul Musta” seamănă ciudat de bine cu cazul „angajărilor fictive”, mai știți? cu cele două dudui salariate ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman care luau salariul de acolo, dar de „prestat” prestau în particular, pentru CIUMA ROȘIE... Și asistentele doctorului Musta, trei la număr, tot cam așa făceau (zice mătușica DNA): fluturașul de salariu îl primeau de la spitalul de stat, dar de „recoltat”, recoltau pentru mica afacere particulară a domnului doctor! În primul exemplu, tartorului Dragnea, care nici nu le cunoștea pe fete, nici nu știa cu ce se ocupă dânsele în timpul programului și care, evident, nici n-a băgat niciun leu în buzunarul propriu, i s-a calculat un prejudiciu de 5 000 de euro! În al doilea caz, unde bănuțul mergea direct la societatea privată unde doctorul Musta era asociat, prejudiciul calculat este de 2 500 de euro la care se adaugă așa, ca o încununare a succcesului, „foloase necuvenite în valoare totală de 172.508 de lei” (34 500 de euro). În primul caz, penalul Dragnea a primit trei ani și jumătate de închisoare în dosarul „angajărilor fictive”, pentru -n-o să credeți!- „instigare la abuz în serviciu”, în al doilea caz avem fix tot „instigare la abuz în serviciu” ... dar încă nu știm ce anume se va întâmpla.

Eu îi doresc domnului Musta să-și „dovedească nevinovăția” și să arate onoratei instanțe că nu „...le-a determinat pe cele trei asistente, în mod direct sau prin intermediul inculpatei Paica Dana Mihaela, să preleveze probe biologice în vederea depistării infecției cu virusul SARS CoV-2, să încaseze contravaloarea testelor RT-PCR și să elibereze bonuri fiscale în beneficiul societății comerciale private la care acesta era asociat (utilizând o casă de marcat mobilă)”, textul fiind extras din Comunicatul DNA, publicat de G4 MEDIA. ro., pe 29 noiembrie 2022. Deci, să arate că asistentele n-au umblat cu „casa de marcat mobilă” prin cartier... Cine știe? poate că are noroc și nu pică peste același complet care l-a judecat pe Dragnea!

Ei, și-acum să vă spun de ce cred că acțiunea DNA este, de fapt, îndreptată împotriva justițiarului psihiatru Gabriel Diaconu. Ia priviți cu ce mânie proletară „înfiera” domnul Diaconu infracțiunea lui Dragnea, pe pagina lui de FACEBOOK, în 21 iunie 2018:

„Cealaltă blondă, Onor Ministru de Interne (despre doamna Carmen Dan este vorba, n.n.), acum că și-a deratizat casa de microfoane puse de soră-sa sau de oamenii chemați s-o deratizeze, că nu era foarte clar, îl masează pe același CONDAMNAT CU EXECUTARE (despre Liviu Dragnea e vorba, desigur... la acea oră Dragnea nu era condamnat definitiv, dar domnul psiholog asta își dorea cu o ardoare ieșită din comun, n.n.) PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU la tălpile apelului. Condamnat pentru că a făcut la DGASPC cam cum a făcut și cu domniile voastre, doamnă premier și doamnă ministru de interne. Adică și-a băgat niște oameni în niște funcții, după ce i-a avut în anumite poziții. Ceea ce, oricum ți-ai împleti limba în cruce, SE NUMEȘTE INFRACȚIUNE ȘI SE PEDEPSEȘTE POTRIVIT LEGII când ești funcționar public.”

...și să vedem ce anume zice astăzi, când ceea ce a numit în 2018 INFRACȚIUNE s-a cam muiat, deoarece, infracțiune-infracțiune, dar, să nuanțăm un pic, că, na! depinde și cine-i infractorul!

„Sunt mâhnit să aflu, astăzi, despre trimiterea în judecată a doctorului Virgil Musta. România îi datorează enorm de mult în ceea ce privește gestionarea pandemiei de COVID-19. A intrat în atenția autorităților, în urma unui denunț, că la Timișoara oamenii își făceau - la cerere - teste PCR contra cost în acele cazuri care nu îndeplineau «definiția de caz». Respectiv că doctorul Musta este acționar la unul dintre laboratoarele care executau astfel de teste. Mai mult, a fost pusă sub suspiciune calitatea asistentelor medicale care făceau aceste recoltări, și care «tăiau bon» pentru testele de COVID acelor oameni care veneau, totuși, la spital cu simptome. Doctorul Musta este trimis în judecată de către DNA pentru infracțiunile DE ABUZ ȘI INSTIGARE LA ABUZ . Asta pentru că, în opinia procurorilor, personalul medical folosit era angajat la stat, dar ar fi prestat servicii pentru o entitate privată. Nu mi-e rușine să spun că îmi pare tare rău de doctorul Musta. Omul n-avea experiență mediatică. N-avea nicio formă de training, de formare profesională în comunicarea cu publicul. Dar, la ceasul nostru cel mai greu, a pus umărul. Aceasta este o opinie personală. Nu reflectă niciuna dintre calitățile mele publice, funcțiile pe care le ocup, sau afilierea pe care o am. Sper ca în cazul lui judecata să fie dreaptă, echilibrată și actul de justiție să fie realizat corect, complet și nepărtinitor (ei, ia să fi scris domnul psihiatru asta și când l-au judecat pe Dragnea ăia de-au deschis poc! poc! șampaniile după ce l-au băgat la zdup, ia să fi avut și atunci aceeași compasiune pentru cel care, deși nu s-a dovedit nimic, a mers 3 ani și jumătate la pușcărie pentru că o doamnă, speriată să nu ia o pedeapsă mai mare decât cea care se prefigura, a declarat că a vorbit cu el pe un hol, unde nu i-a văzut și nu i-a auzit nimeni... și asta a fost toată „dovada”... ia să fi fost și atunci la fel de înțelept și de uman, că nimic n-aș fi avut de spus astăzi, n.n.). Dar să-mi fie iertată reacția personală: FIR-AR AL DRACULUI SĂ FIE...” (Gabriel Diaconu, 29 noiembrie 2022)

Ei dragilor, cam asta am avut să vă împărtășesc și de-acum „am încălecat pe-o șa/și v-am spus povestea dublei măsuri așa”! V-aș mai aminti doar că domnul Gabriel Diaconu este ateu și nu pierde niciun prilej ca să declare asta. Adică, vrea să știm că dânsului Dumnezeu îi lipsește to-tal! din ecuație... dacă citim însă „reacția personală” din finalul textului de mai sus, s-ar putea spune că pe copitatul Aghiuță îl mai tolerează, totuși, din când în când...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • DanielaBMED 08.12.2022 16:01
  Ii inteleg pe cei ce n-au comentat. Nu sunt cuvinte... :((
 • Tabără Octavian-Adrian 08.12.2022 16:39
  Psihiatrul devenit epidemiolog, care arunca niste generalitati in presa, menite sa induca in mintea credulilor, necesitatea vaxxarii? Am ignorat toata pleiada de doctori nespecializati in epide
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă sunt audiați la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: Iese în cătușe?

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 8. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan